Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Koja je ovo logika???

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/611193768924823488/455341720/

Frajer je consistent scorer sa 10.000 SPM!!! A nema ga na listi??? Koji qurac?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Volume kaže...
Friday kaže...

Ja sam ubacio jednu mapu pa si vikao

Daj mi link na taj post jer ja se toga ne sićam. I jel možem jedan put bit ozbiljni u vezi tog servera pa da onaj ko ima šta reći kaže? Ne odnosi se na tebe ovo nego na sve

Evo, bio si vrlo neugodan.

Ja sam na tebe tu vikao ili te prozvao? Zamolio sam za ozbiljan odgovor, ne samo tebe već i sve ostale, pa pretpostavljam da je to ozbiljan odgovor uz dozu zajebancije...

Samo sam pita zašto se ubacuju dlc mape na vanilla listu kad lista s dlc mapama već postoji i zašto ih je problem kasnije pobrisati ako su već ubačene. To se nije dogodilo samo jednom već nebrojeno puta i neznam ko to radi, a nemam namjeru kopati logu.

Objasnija sam da je ta vanilla lista samo za lakše punjeje i da imate ostalu listu koja se učita jednim pišljivim klikom miša.

Hrka, Katalonac, Sinke i ostala ekipa koja krenu s punjenjem servera će puno teže napuniti server ako se vrti nekakva glupost od dlc mape/moda koja/koji je ostao od večeri prije na serveru jer je problem pobrisati ti šta je ubačeno. A nitko od njih nije admin da može to izmijeniti.

Tako da Špelac u mom postu nema ništa neugodno, samo pokušajem ići na ruku i olakšati posa već spomenutim ljudima koji pune server i svima nam čine uslugu

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

Ma nije  bilo problema s punjenjem jer je u 99% slucajeva prva mapa bila lokeri TDM....sto je ok al ja bi za punjenje stavio downbreaker domination....

a ako je bila neka problematicna mapa za punjenje uvjek sam kontaktirao nekog od admina i zamolio promjenu mape  tak da nije problem... 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Volume 

Nemam ja nikakav dovoboj s bilo kim, samo mi već poprilično ide na kurac kad me neko proziva da govorim neistinu, odnosno proziva lažovom, o stvarima u koje sam se sam uvjerio i vidio na svoje oči milijun puta. Ispada da ja branim neke britančine iz pitaj boga kakvih razloga... Brate mili imaš svoje iskustvo, ja imam svoje i amen. I sad ja serem jer sam zadovoljan serverom i jer sam se nebrojeno puta uvjerio da su admini fer prema svima? Ma daj nemoj me jebat...

Ovo sa serverom je samo jedan u nizu primjera, a poprilično ljudi je primjetilo kako me on lagano voli prckat i osobno mi to reklo. Ja ne provlačim ništa kroz rukavice, šta imam reći to otvoreno kažem bilo kome

Hrka pridvečer kad budem doma ću te dodati i radi druže šta te volja sa serverom šta se mene tiče

Odigrao 2-3 partije kod britančina, Voljum pravo zbori.

Kad budem odigrao u prime timeu jos par i ako tako bude i dalje dat cu mu pusu. 

Kome se ne svidja nek se pjeni, ak se ne svidja ni njegovoj gospoji nek se ljuti kolko hoce.

13 godina
Battlefield 4

Malo i od mene :D

Na serveru zna biti disbalans jer često igraju 5-6 ljudi koji su svaki dan na TS-u zajedno, postali su društvo, pa je i zabavno igrati zajedno, već postoje i forice i taktike. I da, to je njihova (naša :D ) greška što se ne djelimo i to napravimo sa serverom ;)

Jedan squad na 32 slotnom serveru može donjeti prevagu jer lako očisti zastavu po zastavu.

Ručno će i dalje teško biti slagati server, ali se nadam da će poslije ove prepirke svi malo bolje paziti na balans.

Mape koje su odabrane (chianlink) su tu jer puno bolje pune nepoznat server od conquest ili rush.

I ja sam da se počne igrati conquest.

Da smo... ovaj, kad postanemo u rangu 11 klana, onda budemo stalno imali CQ small :D

I neke slike s Battlefield Facebook stranice:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Sinke u Šibeniku ...server prazan 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Sinke u Šibeniku ...server prazan 

A tekno gleda i smije se...

Freak Show Inc.
16 godina
…kako se dječica svađaju u pijesku! :)
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
…kako se dječica svađaju u pijesku! :)

Šihta gotova?

Freak Show Inc.
16 godina
Aha, kafenišem u birtiji, pa doma na spavanac. Popodne neka drva frendu piliti da se malo rekreiram :)
17 godina
Battlefield 4

Samo zbog Danny-a!

Dobro jutro svima.

Ugodno iznenađen kako Danny dobro pilotira:

Ovdje sam se spojio na server, i ubrzo rage-quitao...

Ovdje me ubio quad bike koji je imao 0 posto zdravlja, pod vodom...

Nakon patch-a, sam već nekoliko puta primijetio da ljudi "klipaju" kroz zidove, i da ih se može ubiti:

Ovdje sam se malo "igrao" sa nestandardnim set-up om oružja:

Moj PC  
10 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 4

A ti se sjetiš staviti videje kad sam na faksu... kad dođem doma, tema će biti zaspamana i ja ću zaboraviti na njih....

:)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

A ti se sjetiš staviti videje kad sam na faksu... kad dođem doma, tema će biti zaspamana i ja ću zaboraviti na njih....

Poslao sam ti trajni link u inbox, da se podsjetiš.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Nakon patch-a, sam već nekoliko puta primijetio da ljudi "klipaju" kroz zidove, i da ih se može ubiti:

Yep, na propagandi isto ljudi vire iz kontejnera...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Yep, na propagandi isto ljudi vire iz kontejnera...

Prije patch-a to nisam primijetio.

Osim ovog, ubio sam lika i kroz zid na Zavodu, na F (kempao je gore u kutu sa C4), te viđao na kratko kroz kontejnere na manje više svim mapama (Paracel, da, i Propaganda itd.)

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Gličeri!

BTW, sa TVjkom na brodu se vide likovi koji su zaronili... Ko neki obris, tj. tekstura je drugačija.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

"Faksu"

Šala je ovo naravno. Sajber je stvarno na faksu, a ova slika je ona stara što je Volume stavio. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 9:15 (Jack Sparrow).
13 godina
Battlefield 4

pih! Balkanci!

Imate šutit i igrat. Ko bude kukao protiv domaćeg servera dobit će bičevanje. Lijepi Goli Otok. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Šala je ovo naravno. Sajber je stvarno na faksu, a ova slika je ona stara što je Volume stavio. :)

Ahem...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ahem...

Ti si stavio? Ja sam našao njegov post s ovom slikom.

Ako je i ovo tvoja onda oprosti.

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ahem...

Ovo je prvo pojavljivanje te slike u temi:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/4642604.aspx

Nakon toga se mnogo puta pojavila, kad god je cyber "učio"

Freak Show Inc.
13 godina
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ahem...

Pa znaš valjda ko o svakome skuplja kompromitirajuće slike ko UDBA

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Pa znaš valjda ko o svakome skuplja kompromitirajuće slike ko UDBA

Ko za qurac, sinoć nisam snimao partiju. Na kraju nex napiše "jebote, špelac ima na meni 6-1"

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

važno:

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Znači da utjecaj high pingera nije toliki kao što svi drobe...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Znači da utjecaj high pingera nije toliki kao što svi drobe...

A jebg, ako sam ga dobro slušao, i on kaže da može bit razlike na normalnim serverima, cte ipak ima kudikamo bolji hardver, pogotovo za taj 144hz server.

Ne znam koliko si igrao domination, ali dosta puta se u pol runde doslovno prepolovi hitreg. Stisneš tab, kad na dnu scoreboarda lik sa pingom 150-200...

Ja sam prije znao otići na us servere igrat čisto da sam sebi potvrdim tu teoriju, al je to sve šareno, ne znam šta bi rekao, nekad padaju ko ludi i wajnaju adminu da me kicka jer im laggam, nekad ne mogu na ležaču s bipodom dobit hitmark s prvih 5-6 metaka....

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

A jebg, ako sam ga dobro slušao, i on kaže da može bit razlike na normalnim serverima, cte ipak ima kudikamo bolji hardver, pogotovo za taj 144hz server.

Ne znam koliko si igrao domination, ali dosta puta se u pol runde doslovno prepolovi hitreg. Stisneš tab, kad na dnu scoreboarda lik sa pingom 150-200...

Ja sam prije znao otići na us servere igrat čisto da sam sebi potvrdim tu teoriju, al je to sve šareno, ne znam šta bi rekao, nekad padaju ko ludi i wajnaju adminu da me kicka jer im laggam, nekad ne mogu na ležaču s bipodom dobit hitmark s prvih 5-6 metaka....

Tek u zadnje vrijeme gađam dovoljno dobro da mogu reći kako hitreg valja ili ne valja. Bude čudnih situacija, ofkors. Jučer stojim ispred cybera doslovce na metar i pol, ispraznim cijeli MPX spremnik u njega (on se ne miče). Samo se okrene i ubije me...

http://media0.giphy.com/media/O82d1XlAUIxxu/giphy.gif

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Tek u zadnje vrijeme gađam dovoljno dobro da mogu reći kako hitreg valja ili ne valja. Bude čudnih situacija, ofkors. Jučer stojim ispred cybera doslovce na metar i pol, ispraznim cijeli MPX spremnik u njega (on se ne miče). Samo se okrene i ubije me...

Ah, veliki vođa je kupio baš nekidan god mode na illusionhacksu, da može nesmetano ležati i airburstati, a ne da mu mrski mlatara čakijom oko glave stalno, pa mu se očito omaknuo klik na krivi sidebutton na mišu tu rundu kad si pucao po njemu.

11 godina
Friday kaže...

to se meni cesto desava...pucam ono nistsa,cak je i neko od nasi dok samo igrali to mi spominja par puta kako gadjam u njih ono nista i onda me samo laganini čoknu ko kokoš.

Origin - hrka11
13 godina
Friday kaže...

Spawn protekšn!

Al ne, ja sam vjerojatno kriv :D

Jučer sam prvi put probao igrati s YouTube muzikom u pozadini, i kad su bili prijelazi s pjesme na pjesmu, meni nije bio samo lag nego i rubberbanding, veliki ping spikeovi i često vraćanje na prijašnje oružje.

Tak da ako sam samo ja bio u pitanju, ispričavam se. 

I dobio sam ideju kako imati bolji kd.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice