Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.663.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Basta kaže...

Dobro, kad vise dolaze Kanali u BF4?

Pitanje je ako dolaze. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ne dolaze vise ni jedna mapa iz BF 3... Bar je tako pisao dajs na H eventu...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
ceco22 kaže...

jesi vozio R klasu ?

Odvratna je! Mogu je probati 100x, ali ako mi je nešto odvratno ne mislim niti probavati, dodatno je jaaaako van budžeta!

Možeš reći da je to nabolji auto ikada napravljen, ali badave je

17 godina
ceco22 kaže...

ne dolaze vise ni jedna mapa iz BF 3... Bar je tako pisao dajs na H eventu...

Fala kurcu!

BF3 je još uvijek sasvim ok za odigrati, nema smisla njegove mape ubacivati!

Očito je da BF4 nikada neće dobiti svoj "Aftermath" DLC koji bi ga lansirao u nebesa kao što je 3jku! 

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro BF-ovci. Kupujete Battlefront?

7 Da
    20 NE!
    4 Samo ako bude unboxing :)
    pero_HR
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    protjeran
    Battlefield 4

Dobro jutro BF Pero. Ne kupujemo Battlefront. 

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
    13 godina
    Battlefield 4

Dobro jutro. 

Nešto se pisalo i teoretizoralo da su brzopucajuće puške sjebane novim patchem, ali sinoć sam se uvjerio da Famas i dalje dere guzove.

Nadam se da u BFu5, ili koji god broj ili slovo bio, neće postojati verikalnost u igri. Nisam vidio više kampera od kako igram četvorku nego jučer na Pearl Marketu. Svak je zauzeo sebi balkon i deri.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    Battlefield 4

BF je poznat po vertikalnim mapama tako da zaboravi BF bez takvih mapa.

btw. Ovo i dalje pali, osim kod G ekipe :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 8:24 (ceco22).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    ceco22 kaže...

BF je poznat po verikalnim mapama tako da zaboravi BF bez takvih mapa.

btw. Ovo i dalje pali, osim kod G ekipe :)

Sve je OK kad je u razumnoj mjeri, a ovo u 4ci je prekardašilo sve granice. 

17 godina
    odjavljen
    Soldier977 kaže...

Dobro jutro. 

Nešto se pisalo i teoretizoralo da su brzopucajuće puške sjebane novim patchem, ali sinoć sam se uvjerio da Famas i dalje dere guzove.

Nadam se da u BFu5, ili koji god broj ili slovo bio, neće postojati verikalnost u igri. Nisam vidio više kampera od kako igram četvorku nego jučer na Pearl Marketu. Svak je zauzeo sebi balkon i deri.

Koliko sam primjetio zadnjih dana - ljudi dosta igraju sa AEK-om.

Što se tiče vertikalnosti, to nije problem osim na mapama koje su zgusnute urbane mape - flood zone i pearl market. Definitivno najgore mape...

Freak Show Inc.
    14 godina
    neaktivan
    Battlefield 4

meni ne smeta.. Jos se brze kreces sa zgrade na zgradu.. A ekipa koja kempa samo krovove gubi. Tako da nije sve u kilovima. A sto se tice toga Hardline ima odlican dizajn mapa. Ove nove su ciste infatry mape tipa ziba. T

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    Battlefield 4

Dobar video o proljetnom patchu:

Objašnjava svrhu pojedinih promjena. Suštinski je sve ostalo isto (prema autoru videa).

Što se tiče vertikalnosti, slažem se gore s Damom. Kad mi neko spomene vertikalnost, dobivam alergiju istog trenutka još od BF3. Sjećam se kolko sam se znao iznervirati na Aftermath DLC-u samo zbog milijardi koji su kempali na vrhovima nebodera (inače, odličan DLC). Moram reći da mi recimo Pearl Market uopće nije loš. Kolko sam skužio ljudi dosta mrze tu mapu, odnosno imaju taj neki love-hate odnos. Meni je recimo draga, jer se može lijepo čistiti sačmarom, kao i na Flood Zone-u. Više mi smeta recimo kempanje na Shanghaju i Dawnbreakeru. Te mape mi se zobg toga stvarno gade. Da se mene pita, svaki vrh nebodera bi bio nedostupan ili bi oko ruba zgrade bio neki zidić koji bi sprječavao pucanje s vrha.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
    Moj PC  
    1 0 hvala 2
    13 godina
    ceco22 kaže...

meni ne smeta.. Jos se brze kreces sa zgrade na zgradu.. A ekipa koja kempa samo krovove gubi. Tako da nije sve u kilovima. A sto se tice toga Hardline ima odlican dizajn mapa. Ove nove su ciste infatry mape tipa ziba. T

Izišle nove mape? Jbt totlano sam van događaja 

Ama kako kada kempaju po balkonima iznad zastava i samo se spusti na nju svaki put.

14 godina
    protjeran
    Soldier977 kaže...

Dobro jutro. 

Famas i aek su i dalje odlični na blizinu kad se skinu gripovi. Za veće udaljenosti su sad ajme, baš se vidi da je spread ogroman kod bržeg bursta. 

M416 je sad majka, sinoć skinem sve s nje i pogađam muvu na drugom kraju mape

battlelog - Volume_CRO
    14 godina
    neaktivan
    Battlefield 4

ja opet nemam nista protiv kempera po krovima zgrada na sangaju. To je lako meso... Dawnbreker ne volim opcenito.. Isto kao onaj lancag , ta mapa jedva ima prolaznu ocjenu u rush modu.

Moj PC  
    1 0 hvala 0
    13 godina
    Volume kaže...

Famas i aek su i dalje odlični na blizinu kad se skinu gripovi. Za veće udaljenosti su sad ajme, baš se vidi da je spread ogroman kod bržeg bursta. 

M416 je sad majka, sinoć skinem sve s nje i pogađam muvu na drugom kraju mape

Ja nisam nista skidao, kakvi su bili attachmenti, takve sam i ostavio.

Možda večeras ako budem imao vremena se poigram s tim zajebancijama.

14 godina
    protjeran
    Soldier977 kaže...

Ja nisam nista skidao, kakvi su bili attachmenti, takve sam i ostavio.

Možda večeras ako budem imao vremena se poigram s tim zajebancijama.

Skini, osjeti se itekako. Angled je prije smanjivao first shot recoil za 33% i nije utjecao na spread. Sad fsr smanjuje za samo 20% i osjetno povećaje spread tako da je posta beskoristan. 

Baš sam primjetio u kill camu kad me netko ubije da bolji igrači ne koriste ništa osim sighta, eventualno HB na određenim puškama 

battlelog - Volume_CRO
    Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 8:58 (Volume).
    12 godina
    Battlefield 4

I gdje je sada tu logika?

Dodaci bi trebali nadograditi oružje da bude bolje/preciznije a ne ovako. Čemu onda otključavane dodataka??

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
    13 godina
    pukycro kaže...

Dodaci bi trebali nadograditi oružje da bude bolje/preciznije a ne ovako. Čemu onda otključavane dodataka??

14 godina
    protjeran
    pukycro kaže...

Neznam, puno ljudi je bilo protiv tih promjena a oni su ih opet ubacili. Prije patcha ti je cijev utjecala na spread/preciznost/recoil. Znači mogao si staviti muzzle i smanjiti recoil, ali time bi povećao spread metka. Ili si mogao staviti HB koji je imao suprotan utjecaj. 

Nakon patcha ista stvar se počela primjenjivati i na gripove, odnosno svaka puška je dobila svoje određeno vrime za povratak spreda u normalu

battlelog - Volume_CRO
    13 godina
    Battlefield 4

Svejedno je. Staviš ovo skineš ono i opet na konju 

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    protjeran
    Battlefield 4

Kakva je situacija sa Stubby Gripom, Compensaterom i Muzzle Brakeom? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
    14 godina
    protjeran
    Soldier977 kaže...

Svejedno je. Staviš ovo skineš ono i opet na konju 

Ukratko vratili smo se na bf3 forgrip, biraj oćeš manji recoil i smanjenu preciznost ili obrnuto 

battlelog - Volume_CRO
    17 godina
    odjavljen
    Battlefield 4

Kupio playclaw

Freak Show Inc.

7 0 hvala 0
    14 godina
    protjeran
    NiramX kaže...

O svim promjenama imaš na symthicu pa baci oko, jednostavno ima previše toga za sve nabrajati. Određeni attachment nema isti utjecaj na svaku pušku kako je dosad bio slučaj 

battlelog - Volume_CRO
    14 godina
    protjeran
    Volume kaže...
    NiramX kaže...

O svim promjenama imaš na symthicu pa baci oko, jednostavno ima previše toga za sve nabrajati. Određeni attachment nema isti utjecaj na svaku pušku kako je dosad bio slučaj 

Ukratko, gripove treba izbjegavati? Samo je HB ostao dobar? 

17 godina
    odjavljen
    Battlefield 4

Silencer i kineski rds... amen!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
    14 godina
    protjeran
    Friday kaže...

Silencer i kineski rds... amen!

Ja još uvijek kontempliram je li bolji ruski ili kineski. 

14 godina
    protjeran
    NiramX kaže...

Ukratko, gripove treba izbjegavati? Samo je HB ostao dobar? 

Angled izbaci kompletno, za ostale ti ne mogu reći ni da ni ne. Sve ovisi o situaciji, mapi i tvom stilu igre jer kako sam ti već reka ima previše promjena

Evo ti link, otiđi na attachment changes pa pogledaj

http://forum.symthic.com/battlefield-4-technical-discussion/9172-26th-may-2015-battlefield-4-patch-notes-symthic-style/#atchchanges

battlelog - Volume_CRO
    Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice