Thompson rastura u H igjici..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da je bar jedini ... jedan moj bliski prijatelj i forumas (podatci poznati redakciji) je takodjer veliki fan tomcona i rozge!
Znam i ja jednog koji na fejsu ima hrpu snimaka kako mu djeca plešu na lake note
U jbt.... aaaaaaaa..aaaaaaa
A niko ne bi ćaći čestita rođendan?
Pa imamo vas dalmoše da nas sjetite! Ipak ste vi njihova glasačka mašinerija!
A niko ne bi ćaći čestita rođendan?
Pa imamo vas dalmoše da nas sjetite! Ipak ste vi njihova glasačka mašinerija!
Nego kome ćemo dati glas? Nije nam Milanović da sve ove apartmane

Nego kome ćemo dati glas? Nije nam Milanović da sve ove apartmane
I mazde
I mazde
Ma jebeš mazdu. Sad kad se mi hdz-ovci vratimo na vlast sagradit ću još 5-6 apartmana i kupit onu švabsku autu s nišanom o kojoj je tonson jutros priča. Bog i Hrvati!
Zva me sad tšrot i nude mi optiku da je dostupna, a brzine će ići i do 500/250. S takvim netom ću i Vekicu da bijem...

Zva me sad tšrot i nude mi optiku da je dostupna, a brzine će ići i do 500/250. S takvim netom ću i Vekicu da bijem...
Ajd za početak produži najam servera... imamo još 5 dana
I mazde
Ma jebeš mazdu. Sad kad se mi hdz-ovci vratimo na vlast sagradit ću još 5-6 apartmana i kupit onu švabsku autu s nišanom o kojoj je tonson jutros priča. Bog i Hrvati!
Ma jebeš apartmane kupi odma auto sa nišanom.
Uzmi jednog genšera. :P
E da, a kad ti jahta od 24m stiže?
Ajd za početak produži najam servera... imamo još 5 dana
Oću kad se vratim u firmu da se ne jebem sad s tim priko mobitela
Pomiša si brojeve, 42m
Inače tcom onima koji imaju vdsl za 30kn jednokratno diže brzinu na 50/10 pa eto ako koga zanima jer se stvarno isplati

I mazde
Svi ste vi ljubomorni papci... i svi bi htjeli merdžana gonjati...... pa tako i ja
Postoje auti i postoji Mercedes!
Pusti priču, za Tinu smo isto mislili da je nešto...
Da...dok je gonjala one loptice bila mi je
.....a sada
.......
Da...dok je gonjala one loptice bila mi je
.....a sada
.......
A jeste picajzle... Da se meni ponudi brzo bi ja zaboravija na jozu i svitlo

Je, al u salonu možeš ući u Mercedesi da isprobaš, u Tinu ne. (bar ne bez posebne nadoplate i bijelog)
Je, al u salonu možeš ući u Mercedesi da isprobaš, u Tinu ne. (bar ne bez posebne nadoplate i bijelog)
Da, po svemu viđenom i ispričanom - baš ju je problem isprobati...
I mazde
Svi ste vi ljubomorni papci... i svi bi htjeli merdžana gonjati...... pa tako i ja
Glej, mečka je Q od auta danas, nažalost ali tako jest. BMW ga je prošišao u svakom pogledu. Mečka danas ima slab lim, o dizajnu i ostalom da ne govorimo. Nedavno je kolega išao sa budućom punicom kupovat c-klassu novu, i onak, standardna oprema tank od 44 litre! Daj me nemoj J, pa tolko moj punto ima! Žena je nadoplatila veći tank na 60l....sramota. Jednostavno, nije mečka šta je bila 90-tih... BMW je zvijer danas za sve ostale folksdojčere
Glej, mečka je Q od auta danas, nažalost ali tako jest. BMW ga je prošišao u svakom pogledu. Mečka danas ima slab lim, o dizajnu i ostalom da ne govorimo. Nedavno je kolega išao sa budućom punicom kupovat c-klassu novu, i onak, standardna oprema tank od 44 litre! Daj me nemoj J, pa tolko moj punto ima! Žena je nadoplatila veći tank na 60l....sramota. Jednostavno, nije mečka šta je bila 90-tih... BMW je zvijer danas za sve ostale folksdojčere
Mećave su prije imale rezervu 44 litre jebote...
Glej, mečka je Q od auta danas,...
Kupi Floydu taj Q. On bude i s tim zadovoljan.
Nemoj da te šefica tamo čuje, da ne bude zaboravljanja
Šefica?
mecka u 4 klase nema konkurencije a to su E, CLS, S i G klasa. Ostalo su tu negdi sa konkurencijom ili su losiji. Tank od 44 litra nije nikakav problem pogotovo ako se radi o manjim modelima A-C klase, jer u prosjeku prelazis 1000km s tankom dizelasa. Dizajn mecke je se napokon drasticno popravio od 2008 pa na dalje. S druge strane svi proizvodjaci imaju crne serije bez obzira na brend
Šefica?
Ok je, nemoj se sramit sad :D
Šefica?
Ok je, nemoj se sramit sad :D
Ovaj put stvarno ne kužim
Ima netko da kupimo playclaw? Solidan popust se dobije ako nas više kupuje... Dakle, da kupimo danas ili sutra!
Merc je kao sex i pizza..........i kada je loš opet valja!
Kada pričam o Mercu pričam o normalnim serijama: A, B, C, E plus karavanske izvedbe, ovo ostalo je izdrkavanje za wannabe krimose..............kao i Q7 , BMW X6 i takve te neke gluparije!
Jedino nikada ali apsolutno nikada ne bih uzeo R seriju........... jebo sebe tko je to crtao!
Ima netko da kupimo playclaw? Solidan popust se dobije ako nas više kupuje... Dakle, da kupimo danas ili sutra!
Jel mogu sa time selfie fotkati?
jesi vozio R klasu ?
Dobro, kad vise dolaze Kanali u BF4?