Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.610.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Volume kaže...

Dobro ti i kažeš, dosta o igjici

jel ovo za podizanje morala

Moral? Ne znam za tebe al meni se od ovakvih slika  uglavnom podiže nešto drugo... 

bolje gledat nesto sto nemozes prčit,nego prčit nesto sto nemožes gledat ...ccccccccc

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
Battlefield 4

Jel ima kakav video jucerasnjeg gamea od nasih protivnika na yubito

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Jel ima kakav video jucerasnjeg gamea od nasih protivnika na yubito

Evo naša nabrzinu:

https://www.youtube.com/user/cadjuwadru/videos

Edit: Ustvari nije od jučer ovo, al možda bude taj lik je igra.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 13:57 (RePlaY).
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
maxis kaže...

Btw igrao neki dan na Bug-ovom serveru i malo me iznenadio Petko . Nije uopće loš vojnik ne znam zašto sam mislio da nema "pojma". Drugi put ne lažite ljude na forumu da je Petko loš jer on puni ljude olovom samo tako.

Ti misliš na onu zajebanciju snajperom?

Ma ne to za sniper nego valjda zbog stalne zajebancije očekivao da će i na bojištu biti zeka kad ono kad se ratuje... Par puta si me lijepo sredio pa si mislim dobar ovaj...

Kaj se tiče snipera ja slučajno uzeo snipe malo i dao ti mislim 2 headshota a jedan ja dobio. U biti ja sam ono casual gamer sve neobavezno.

sake08
17 godina
odjavljen
maxis kaže...

Ma ne to za sniper nego valjda zbog stalne zajebancije očekivao da će i na bojištu biti zeka kad ono kad se ratuje... Par puta si me lijepo sredio pa si mislim dobar ovaj...

Kaj se tiče snipera ja slučajno uzeo snipe malo i dao ti mislim 2 headshota a jedan ja dobio. U biti ja sam ono casual gamer sve neobavezno.

Ja sam pogotovo casual igrač - igram iz zajebancije. Nema mi draže nego subotom i nedjeljom ujutro oko 6 se ustati i odigrat 2-3 dobre partije bez pritiska

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma sve super ali  Volume ima najbolje postove od svih vas. Kad ono nešto napiše ili još bolje kad ne napiše ja samo jedno vrijeme gledam njegov post i divim se. Dobro je malo o igri ali treba malo uz obavezno štivo i relax

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
SiNkE.Zgb kaže... 

bolje gledat nesto sto nemozes prčit,nego prčit nesto sto nemožes gledat ...ccccccccc

Šta se tiče ovog prvog dijela drkica nije loše riješenje, bitno da se svrši... 

Za drugi dio neznam šta da ti kažem, meni bi u takvim situacijama pomoga alkohol. Kad gledaš kroz desetak boca pive prizor je oku puno ugodniji

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajde idemo se malo kulturno uzdizati... citanje knjiga

Hello...

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav svima! Da se i ja propružim BF4 zajednici, tek sam ga nedavno nabavio (slab komp bio), inace sam veteran BF2, BFBC2 i BF3...

Ingame nick mi je ABeaver11, nadam se da cemo zaigrat koju ako ima koji server gdje se družite!

7 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Ima još koji aktivni klan s dovoljnim brojem članova na balkanu da njih izazovemo na koji okršaj

Hamzina ekipa?

Pa napisao sam prije koji dan da ću pitat HWB-ove i RAZ-ovce. Ne pratimo na nastavi? Morat ću davati negativne bodove. :)

Na žalost, kao što je i Pecean rekao, nalaze se bez nekog dogovaranja, svaki u svoje vrijeme, premalo ih je i bez još nekoga ništa od nekog prijateljskog meča.

Trebalo bi jednog po jednog s tagom HWB ili BIH pitati, organizirati i uskladiti, a imam osjećaj da je to ne moguća misija.

Na Battlelogu mi RAZ-ovci ne odgovaraju, pa ak tu ima koji aktivni nek mi se javi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
AngryBeaver11 kaže...

Pozdrav svima! Da se i ja propružim BF4 zajednici, tek sam ga nedavno nabavio (slab komp bio), inace sam veteran BF2, BFBC2 i BF3...

Ingame nick mi je ABeaver11, nadam se da cemo zaigrat koju ako ima koji server gdje se družite!

Dobro nam došao!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cc2896b4-abac-415b-9887-70890d1a77a9

Uvijek je najteže bit onaj prvi s kojim započne "punjenje servera".

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan

Hvala! A nista probat cemo:-) jel ima koji nas aktivan platoon koji prima membere?

11 godina
AngryBeaver11 kaže...

Hvala! A nista probat cemo:-) jel ima koji nas aktivan platoon koji prima membere?

Mudo incijacija?

Origin - hrka11
13 godina
AngryBeaver11 kaže...

Ajd, pročitaj 4-5 stranica unatrag, ima svega zanimljivog.

Pa recimo, naš platoon Gerijatrija je prilično aktivan, a kao što vidiš po imenu, tu se skuplja starija ozbiljna gospoda.

Ak bi primali nekoga, onda bi to morao biti netko tko zna komunicirati, zainteresiran je za TeamSpeak komunikaciju i timski je igrač.

Pošto imaš iskustva sa starim BF naslovima, pretpostavljam da iskustvo nije problem.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
AngryBeaver11 kaže...

Pa recimo, naš platoon Gerijatrija je prilično aktivan, a kao što vidiš po imenu, tu se skuplja starija ozbiljna gospoda.

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Battlefield 4

Podešavam novi Ping kicker.

Svi koji imate problema s pingom javite se. Čak i oni koji su se prije javili. Hvala

Ping 100

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Cajber mene stavite,ja imam problema s pingom

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Friday kaže...
maxis kaže...

Ja sam pogotovo casual igrač - igram iz zajebancije. Nema mi draže nego subotom i nedjeljom ujutro oko 6 se ustati i odigrat 2-3 dobre partije bez pritiska

ja igram  bez pritiska jedino kad zena ode na sluzbeni put....jer  cim sjednem  za komp i stavim headset odma treba sudjericu ispraznit...usisavat...itd

13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
Friday kaže...
maxis kaže...

ja igram  bez pritiska jedino kad zena ode na sluzbeni put....jer  cim sjednem  za komp i stavim headset odma treba sudjericu ispraznit...usisavat...itd

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
AngryBeaver11 kaže...

Ak bi primali nekoga, onda bi to morao biti netko tko zna komunicirati, zainteresiran je za TeamSpeak komunikaciju i timski je igrač.

Pošto imaš iskustva sa starim BF naslovima, pretpostavljam da iskustvo nije problem.

sefe moze ip od vaseg ts da navratim koji put

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
Battlefield 4

Mudonja evo san uzeja onu tvoju igjicu di tamaniš kokoše i koze mačem

battlelog - Volume_CRO

5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

download 3 faking megabajta u sekundi!!!

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
Battlefield 4

Jel se igra ...evo vracam se iz Vukovara pa mozda jos i stignem na koju partiju

ps. Nadam se da čarapa nije na serveru ...cccccc

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 22:16 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Jel se igra ...evo vracam se iz Vukovara pa mozda jos i stignem na koju partiju

ps. Nadam se da čarapa nije na serveru ...cccccc

Ne znam dal znaš, al iz Vukovara do Zagreba se putuje nekoliko sati. Svi će spavati.

:) lol, lol, jk, jk

Je, Carapa je online. Zašto, voli te ubijat?

12 godina
Battlefield 4

Ma bio sam na putu iz Vu sad sam vec u Zg.....

sanjao sam nocas njegove aviončiće....

jucer je imao pik na mene hahahahahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

P.S. Uvijek napomeni dal je riječ o pijanom ili Junioru ;)

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

jbg neznam ni ja koji je jucer bil....mislim da je nacugana carapa bila :)

12 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
CyberDemonVZ kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Kasniš Sinke, kasniš...

Katalonac_HR
12 godina
barcaINTER kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
CyberDemonVZ kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Kasniš Sinke, kasniš...

javljam se na duznost....

16 godina
Volume kaže...

Moga si još jedan key uzeti. 

Onako da imaš jedan"viška". 

Battlelog: MUDO_HR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice