Mene ne bu bilo, jutarnja sam smjena pa se rano dižem, a inače i ne igram warove tak da.....sretno
Mali smrad, barem koliko ja znam, nema nikakvih obaveza pa će valjda igrati. Ako slučajno odbije pošaljite PP pa će dobiti koju odgojnu
Mene ne bu bilo, jutarnja sam smjena pa se rano dižem, a inače i ne igram warove tak da.....sretno
Mali smrad, barem koliko ja znam, nema nikakvih obaveza pa će valjda igrati. Ako slučajno odbije pošaljite PP pa će dobiti koju odgojnu
Pa ne ideš valjda spavat u osam sati??
Baš si pussy....
Nije to war, to je bzvz napucavanje samo protiv konkretnijeg protivnika.
Pa ne ideš valjda spavat u osam sati??
Baš si pussy....
Nije to war, to je bzvz napucavanje samo protiv konkretnijeg protivnika.
Bio i ostao papurač
Ja sam oko 21tek online.
Ništa prije. sry.
Ja sam oko 21tek online.
Ništa prije. sry.
Nemoj ti meni sry, nego ima da se nacrtaš!
E da, hvala.
Ranije nego prošli put, u 20:00.
Prerano.
Nekad se to igralo od 22:00,sad svi idete u 21 spat :/
Ja nisam kući prije 21
Ja imam goste pa isto vjerojatno nisam online prije 21...
Cyber, imaj u vidu u buduće da je ljetno vrijeme. Nemoj ništa zakazivati prije 21:30. Vjeruj mi, znam kako je ranije nama bilo.
Ja sam online...pffff,ionako nemam život
Čujemo se na TSu prije 20h.
Cyber, imaj u vidu u buduće da je ljetno vrijeme. Nemoj ništa zakazivati prije 21:30. Vjeruj mi, znam kako je ranije nama bilo.
Tak je kak je.
Dobio sam zamolbe da pomaknem ranije zbog ljudi koji rade rano ujutro.
Ako ce nas doci samo troje, onda znam da trebam pomaknuti za slijedeci put. :)
Evo ga, čuo sam se, dogovorio sam se.
Prihvatili su dvije naše mape, al su zamolili da treća bude po njihovom.
Zavod small, rouge transmission small, locker large.
Za oružja zabrana za pick up sniper, mortar, airburst, ucav, aa mine i shotgun, sve ostalo može.
I pitaju dal može Zavod, Rouge, pa Locker?
Onda budem pomaknuo ovo 20 sati, da bude labavo, negdje bliže pola 9 (20:30h), pa da se nađemo ko ljudi.
EDIT: Pretpostavljam da nitko nema nikave planove i taktike pa se možemo naći minutu - dvije prije početka
EDIT 2: Tko je voljan biti admin na serveru, a da je online sigurno već u 7-8?
Treba staviti šifru, maknuti ping kicker i podestiti ove tri mape.
+ poslije maknuti šifru, vratiti ping i možda se opet spoje svi.
Za oružja zabrana za pick up sniper, mortar, airburst, ucav, aa mine i shotgun, sve ostalo može.
I pitaju dal može Zavod, Rouge, pa Locker?
Onda budem pomaknuo ovo 20 sati, da bude labavo, negdje bliže pola 9, pa da se nađemo ko ljudi.
EDIT: Pretpostavljam da nitko nema nikave planove i taktike pa se možemo naći minutu - dvije prije početka
EDIT 2: Tko je voljan biti admin na serveru, a da je online sigurno već u 7-8?
Treba staviti šifru, maknuti ping kicker i podestiti ove tri mape.
+ poslije maknuti šifru, vratiti ping i možda se opet spoje svi.
Ma mozemo jos i vise, onako 10 min prije pocetka javis dal moze krenut za 15-20 minuta 6 igraca se jos vraca kuci, guzva na na na..
Nije mi jasno zašto itko zabranjuje pick up snipere????
Znači more ono lockajuće govno kaj gađa sva vozila ali snajper ne??? Wtf?? Po kojim oni to kriterijima biraju ta oružja?
Jel to po onome kolko su trauma doživjeli od dotičnih stvarčica?
Msilim, znam zašto neće ucav i aa mine ali onda biste vi bili budale da ne ubacite i spawn beacon jer vjerojatno nitko od naših neće biti recon pa da se ne ponovi situacija sa šangaja.....vatra se vatrom izbija
Nije mi jasno zašto itko zabranjuje pick up snipere????
Replay ih je izubijao na lockerima s tim, pa im je palo na pamet da bi mogli :)
Zabrana beacona, nije loša ideja.
Još netko nešto?
Ak vas nebude mogu ja uletit da vam smanjim sanse za pobjedu
Ajde ne brinite, ja sam slobodan. Ovi koji ne mogu ni ne moraju se žuriti.
Ako ne može pick up-sniper, onda ne može ni HVM-II, kao ni Spawn Beacon. CS-136 ajde de.
I meni je prerano ovaj termin. Probat ću što ranije da uskočim ako vas bude falilo ali još ne znam kada..
I meni je prerano ovaj termin. Probat ću što ranije da uskočim ako vas bude falilo ali još ne znam kada..
Ma neka te....
Daj nam juniora
Ja sam online...pffff,ionako nemam život
Čujemo se na TSu prije 20h.
Onda se ostavi usranih igrica i trgni se nabijem te
Cajber igrat ću i ja valjda, malog uvatila neka viroza pa sam se ranije vratija doma.
Al stvarno zašto tako rano? Jbt priko tjedna nas bude po 10 do ure dvi ujutro, a sad svima 9 navečer kasno?
Nadaju se ak ranije zavrse da ce i muf omirišat kasnije
Triba uvatit ritam za tjedan ipak je ponediljak prceni.
I cyber to sa zabranam je cisto sranje,sta bi sad trebalo oni oce da se zabrani u cem je neko nas dobar,a mi bi onda trebali u cem su oni dobri.Pa koji k...je to sravljeno u igru i niko im ne smeta da nesto uviste skroz.Evo ja igram mozda 4mj tek bf4 i meni je isti k...sta god nosio,a to sto je neko s necim bolji od mene sad bi trebalo zabranit,to postoji u igri i nije izbaceno ni prije ni sad iz igre.Cista glupost,daj sad sve sto njima odgovara trazi da se zabrani i gotovo.To sto replay dobar sa sniperom i radi tog trba zabranit od nas 16 igraca,ma...njesra.Iskoristi sve sto ti igra pruza i gotovo.
e da, onda treba i sraw zabranit, cisto su nas prcili s njime prosli put..
Ma treba sve zabrani da se nakraju gadjamo kamenjem po mapi
Ma treba sve zabrani da se nakraju gadjamo kamenjem po mapi
i treba pazit da mapa nema velikih visina jer te i to može ubit ako padneš...
Ma ok, za pickup sniper zabrana stoji jer je stvarno op ali triba zabranit i ostala pickup oružja onda, onaj hvm i ostala sranja.
Ima li shortya? I da, 8 sati je malo pre rano.
Triba uvatit ritam za tjedan ipak je ponediljak prceni.
A jbt pari da ti je 50 pa moraš vatat ritam. Sa svojim godina bi triba bit u stanju pit, jebavat i radit tri noći u komadu bez spavanja, a tebi problem ostat budan do 10 uri... Ajde moj Hrka
Ja bih igrao, al ujutro u 9 imam testiranje za posao pa štrebam SQL tako da ne mogu.
Ja bih igrao, al ujutro u 9 imam testiranje za posao pa štrebam SQL tako da ne mogu.
nije poso zec da će uteć