Otkako igram battlefield nijedna strana koja se držala moje taktike nije izgubila.
Kako ti je onda K/D<1?
To što sam ćorav nema veze s taktiziranjem.
Otkako igram battlefield nijedna strana koja se držala moje taktike nije izgubila.
Kako ti je onda K/D<1?
Od lošeg igrača teško će biti dobar strateg... nisi ti jose mourinho...
Ubijate me u pojam s tim vasim ratovanjem.
Htio sam se hvaliti sa ovim: Speedtest
Ali sto mi to vrijedi kad je ping na evropske servere preko 300ms.
A u J Koreji nema niti jednog BF4 servera
Nema me par sati a već napišete masu toga. Eto kako se mogu lijepo ljudi natjerati da pišu ontopic :) Samo ljudima namjestiš da im je u omiljenoj igri zanimljivo, kao neki war, i to je to
Cyber hvala na pohvalama, ali nisam ja baš toliko pomogao, niti sam neki stručnjak, i ono što sam rekao da mi je najdraže biti prašinar, to je zato jer ne moram onda misliti gdje je ko i šta radi. Super mi je bilo u squadu sa Mrskim, Špelcom i Replayem i baš smo se fino napucali iako nam je outpost na lockerima bio sa manje aktivnosti nego vama u sredini, ali par puta je bilo vrlo zanimljivo.
Vidim da se ekipa naložila na sljedeći war i to je super, što znači da će biti i nekih taktika tada i još boljeg napucavanja.
16na16 je max broj ljudi za ozbiljan war, sve više te CQ large, vodi ka public napucavanju, a onda to dalje ka brzom odustajanju od daljnjih warova jer publica ima na sve strane i bilo koju večer kad se skupi ekipa. War mora biti poseban, i dobro je replay napisao iznad "ne igram war da se zabavim, nego da pobijedim". Zabavit ću se kasnije na publicu.
Sljedeću put probajte obavezno u naprijed dogovoriti mape, CQ small, i zabrane i onda bude kompetitivniji malo osjećaj. Po meni je dobro u pravila ubaciti i da se ne mogu uzimati vozila koja se spawnaju na zastavama, nego da se igra samo s onim šta je u bazi, i da je samo jedan avion u zraku u istom trenutku, ali....... kako god vama odgovara.
I naravno FF ON!
U petak i subotu puno ljudi pije navečer
Može i četvratk što se mene tiče.
Jebem vas. Čitajući ove postove danas, sad sam cili nabrijan na sljedeću partiju.
Je da imam posla, ali drugu rundu ne PROPUŠTAM.
Ubijate me u pojam s tim vasim ratovanjem.
Htio sam se hvaliti sa ovim: Speedtest
Ali sto mi to vrijedi kad je ping na evropske servere preko 300ms.
A u J Koreji nema niti jednog BF4 servera
Pa di si ti otišao u pichku materinu?
Od lošeg igrača teško će biti dobar strateg... nisi ti jose mourinho...
Tko je taj? Čuo sam za razne pro igrače i youtubere, al tog ne znam.
Sin ti je loš igrač a ne ja.
Špelac, ajd budi hrabar i priznaj gdje si posijao sina, i onda ga još lošim igračem napraviš, joj joj.
Opet netko nije popio tablete...
Špelac, ajd budi hrabar i priznaj gdje si posijao sina, i onda ga još lošim igračem napraviš, joj joj.
Da, misterija....
Opet netko nije popio tablete...
Ili je popio krive?
Nema me par sati a već napišete masu toga. Eto kako se mogu lijepo ljudi natjerati da pišu ontopic :) Samo ljudima namjestiš da im je u omiljenoj igri zanimljivo, kao neki war, i to je to
Cyber hvala na pohvalama, ali nisam ja baš toliko pomogao, niti sam neki stručnjak, i ono što sam rekao da mi je najdraže biti prašinar, to je zato jer ne moram onda misliti gdje je ko i šta radi. Super mi je bilo u squadu sa Mrskim, Špelcom i Replayem i baš smo se fino napucali iako nam je outpost na lockerima bio sa manje aktivnosti nego vama u sredini, ali par puta je bilo vrlo zanimljivo.
Vidim da se ekipa naložila na sljedeći war i to je super, što znači da će biti i nekih taktika tada i još boljeg napucavanja.
16na16 je max broj ljudi za ozbiljan war, sve više te CQ large, vodi ka public napucavanju, a onda to dalje ka brzom odustajanju od daljnjih warova jer publica ima na sve strane i bilo koju večer kad se skupi ekipa. War mora biti poseban, i dobro je replay napisao iznad "ne igram war da se zabavim, nego da pobijedim". Zabavit ću se kasnije na publicu.
Sljedeću put probajte obavezno u naprijed dogovoriti mape, CQ small, i zabrane i onda bude kompetitivniji malo osjećaj. Po meni je dobro u pravila ubaciti i da se ne mogu uzimati vozila koja se spawnaju na zastavama, nego da se igra samo s onim šta je u bazi, i da je samo jedan avion u zraku u istom trenutku, ali....... kako god vama odgovara.
I naravno FF ON!
Aj prvo se ti, Špelac i Tom priključite nama gejevima pa ćemo dalje lako...
Buuuuuu, sad mu svi udarite td
Buuuuuu, sad mu svi udarite td
Ja bih još i mogao formalno. Ali dama JEST XCT - on ne može nikuda.
Koje sam SAD zaboravio ili krivo popio?
Jel to za hemoše?
Koje sam SAD zaboravio ili krivo popio?
Jel to za hemoše?
Nije. To je za glavu.
Nije. To je za glavu.
Pa očito ti nije ništa bolje!
Nije. To je za glavu.
kolko vidim nije za glavu već astmu i protiv alergija i urtikarija.
E djeco moja da vam ja pokažem koje ja koktelčiće pijem propali bi kroz stolce na kojima sjedite ravno na rit.
E djeco moja da vam ja pokažem koje ja koktelčiće pijem propali bi kroz stolce na kojima sjedite ravno na rit.
Nakon potrošenih 60-70 (možda i znatno više) ventolina i nebrojenih kutija raznih oblika antihistamina - više me ništa ne impresionira.
Zašto ste svi bezobrazni prema drugu leetu? Pa on je jebena legenda
Aj prvo se ti, Špelac i Tom priključite nama gejevima pa ćemo dalje lako...
Nije problem ući u platoon, svakako smo frendovi, samo XCT ne ide nigdje
Nakon potrošenih 60-70 (možda i znatno više) ventolina i nebrojenih kutija raznih oblika antihistamina - više me ništa ne impresionira.
samo ti na čistom slavonskom zraku možeš dobiti astmu s anafilaksijom
Zašto ste svi bezobrazni prema drugu leetu?
Jbg, kad nema nemanje. A ni silent bob nije ništa napisao za faks pa se ne možemo zajebavati na njegov račun. Jedino da ja opet stavim neku moju sliku u raspadnutom stanju ali to je već dosadno...
Da, "čisti" zrak... od jutros me ubija topola. Izgleda kao da snijeg pada. A kad krene ambrozija...
Jbg, kad nema nemanje. A ni silent bob nije ništa napisao za faks pa se ne možemo zajebavati na njegov račun. Jedino da ja opet stavim neku moju sliku u raspadnutom stanju ali to je već dosadno...
Ma ne triba slika. Zajebajemo se svi na svačiji račun, al kad je on u pitanju stvarno se zna pretjerati
Nije. To je za glavu.
Hm; to je za nos, nepce, oči, sinuse - ti svi dijelovi su u sklopu glave...
Da, "čisti" zrak... od jutros me ubija topola. Izgleda kao da snijeg pada. A kad krene ambrozija...
ja kolko sam vidio osijek ima 50 mikrograma zagađenosti po kubnom metru, a to i nije tako strašno usporedivši s pekingom npr.
Baj d vej i mene ta ambrozija zna pošteno izyebat
Nije. To je za glavu.
Hm; to je za nos, nepce, oči, sinuse - ti svi dijelovi su u sklopu glave...
fyi
Kad ljudi kažu zbog glave najčešće misle na psihičke poteškoće.
Gusar sori na duplom postu.
fyi
Kad ljudi kažu zbog glave najčešće misle na psihičke poteškoće.
Gusar sori na duplom postu.
Kažu ljudi da im i Battlefield loše radi pa to ne bude ni procesor ni grafička ni ram nego samo treba promijeniti pastu.