Jutro ljudovi, odlična partija čejnlinka sinoć. Monk kupi premium
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ocu ocu,mjesec dana max
Moga si i report stavit... ljenguzo.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/596425627006659392/232530920/
Jutro ljudi...
Auuuu,lipo ste ih naguzili...a sto se ova 3 bisera nisu prebacili vama?
Auuuu,lipo ste ih naguzili...a sto se ova 3 bisera nisu prebacili vama?
Zato što ih je veki mogao sam pobijediti da je htio!
A baš to, Vekica je op sam po sebi pa ne bi imalo smisla. Ovako je zanimljivije
Vidim,vidim,zanimljivo i napeto do samog kraja u 5 tiketa razlike...vjerovatno je veki jeo nesto i drugom rukom igra pa nisu okrenili.
Vidim,vidim,zanimljivo i napeto do samog kraja u 5 tiketa razlike...vjerovatno je veki jeo nesto i drugom rukom igra pa nisu okrenili.
E hrka, nsimo ti rekli da je naša strana gubila 1000tiketa kad smo se spojili.
Clan stacking, lvl 140, gay camping noobs! :D
Ipak sam napravio grešku što sam bio preglasan na TSu i probudio kćer. Kad je napokon zaspala, jedino je Mrski ostao online :(
Ipak sam napravio grešku što sam bio preglasan na TSu i probudio kćer. Kad je napokon zaspala, jedino je Mrski ostao online :(
Nisi bio silent bob na ts-u!?!?!?!?
Ma daaaaaaj, i onda ja to propustim.
Ahahahahahaha
Bogmeć, da je drug Fleex bio sa Vekicom bilo bi vraga!!!!
Oh,izvinjavam se...ja sam prije te runde otisao na spavanac..a dobro to me i ne cudi cim se gejevi spoje ko copor to je druga prica.
Ma daaaaaaj, i onda ja to propustim.
Ona runda s twitcha, sto sam stavio link.
Špelac, smrade.
Špelac, smrade.
Pa šta sam ja sad kriv?
Špelac, smrade.
Pa šta sam ja sad kriv?
A šta nisi?
A šta nisi?
Nisam otjerao ripleja - npr
EDIT:
Jopis se upravo logirao na forum. Sad će bit sranja...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/596425627006659392/232530920/
Nešto gledam ovaj report. Ovaj autospot Dama i nije tako loš a igra sam. Još kad bi se učlanio u "neki" malo aktivniji klan gdje bi mu kraj bio. Come to the dark side...
Nešto gledam ovaj report. Ovaj autospot Dama i nije tako loš a igra sam. Još kad bi se učlanio u "neki" malo aktivniji klan gdje bi mu kraj bio. Come to the dark side...
Taj bi povukao i Špelca sa sobom, siguran da to želiš?
BTW, Bastardo, pozdrav dijaspori!
U tom klanu ne bi bio vođa pa možda zato ne želi... Valjda mu se ne sviđaju nisko rangirane pozicije?
U tom klanu ne bi bio vođa pa možda zato ne želi... Valjda mu se ne sviđaju nisko rangirane pozicije?
I mora bi proći inicijaciju.
Dama ne voli nižerangirane funkcionere...
Ja sam mislija da ti voliš to provoditi samo na mladim momcima
Došao je u godine gdje više ne bira!
A moram i mlađe naučiti kako se to radi.
Jučer mi stari imao rođendan. Napio se ko krava i legao kod kuće spavati. Došla me žena kasnije iskoristiti. Nafilovao sam ju kao uštipak... Dakle postoji mogućnost da je četvrto na putu
Ajde, možda ovaj put bude sin.
mozda bude sa 3 promila :PA
Zenge mi je udario TD - mrzi hetero seks...
Zenge mi je udario TD - mrzi hetero seks...
lupio sam ti radi kretenskog posta