Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.614.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...

ja nisam u Bosni, mislim da nije ni Mrski :P. Iako kod mene ima vise bosne nego u Bosni.

A tak ti mi neuki slavonci kažemo. Iako ja inače kažem federacija

hrka11 kaže...
Friday kaže...

Pa nećemo valjda mrskog ili cecu da nam onda kazne pišu kad budemo išli preko HercegBosne

Edit. 

Uh, ne volim kad netko kaže hercegbosna - odmah se sjetim kuma u švicarskoj i njegove kolekcije tompsonovih kazeta...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

To ti je isto kad ja pomjesam Posavinu i Slavoniju :P. I dan danas ne znam di pocinje to Medjimurje.. :S

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Friday kaže...

Uh, ne volim kad netko kaže hercegbosna - odmah se sjetim kuma u švicarskoj i njegove kolekcije tompsonovih kazeta...

Eto vidis slucajnosti i ja imam kumove u svicarskoj isto s takvom kolekcijom 

Sad je sezona toga,sto je blize 6-7mj tako su oni blize vamo.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

I dan danas ne znam di pocinje to Medjimurje.. :S

LOL, kao da ja znam... Iako, po osjećaju - znam da sam blizu kad ih sve manje i manje razumijem!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

trebas ti radit sa njima pa da vidis koliko ces ih razumiti. Ja jos imam čeha iz medjimurja za kolegu. Pa tek onda nista ne razummijem. :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

trebas ti radit sa njima pa da vidis koliko ces ih razumiti. Ja jos imam čeha iz medjimurja za kolegu. Pa tek onda nista ne razummijem. :D

Ma išao sam tamo svaki tjedan kad sam radio kao vozač za jednu firmu prije 12-13 godina. Jebeš mi sve, kad su se dvojica u čakovcu posvađala...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Yebo te Tomcon!

ceco22 kaže...

To ti je isto kad ja pomjesam Posavinu i Slavoniju :P. I dan danas ne znam di pocinje to Medjimurje.. :S

Slavonac je slavonac, a posavac je skoro u 98% slucajeva bosanac s hrvatskom putovnicom. Van Hr ces naici na hrvate ... i skoro svi su "posavci" ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
11 godina
Bastardo kaže...

Slavonac je slavonac, a posavac je skoro u 98% slucajeva bosanac s hrvatskom putovnicom. Van Hr ces naici na hrvate ... i skoro svi su "posavci" ...

Ne mora znacit,imam i ja psa posavca s hrv papirim,a nije bosanac. 

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 15:33 (hrka11).
12 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
Bastardo kaže...

Baci burek pred njega pa da vidis kako se budi zavicaj u njemu ...

13 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
hrka11 kaže...
Bastardo kaže...

Baci burek pred njega pa da vidis kako se budi zavicaj u njemu ...

trebao bi on pred njega baciti kuju.Pa ako je bosanac "obradit" će i nju i sebe i njega i još otići tražiti drugu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ili stavi mjesalicu pred njega i pocni pogresno mjesati beton - ako pocne rezati radi tvoga pogresnog doziranja cementa i sljunka - znas sto je i tko je ...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Pa on je bio testni uzorak jos iz bete .

16 godina
Battlefield 4

A jebo vas ja, pa zar ne znate koji su prvi znaci proljeća?

Kada bosanci krenu vaditi mješalice iz garaža! 

Btw ne postoji bosanac. Ima samo Hrvat,Srbin i Musliman aka Bošnjak po novom. Zajedničko im to da imaju bosanski pasoš 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Čini se da je ovo samo za Disquis 

domagoj nemoj implementirati disquis ako Boga znaš.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hm.. Skilledžija, tebe su zvali?

Ne znam <3

Mislio sam te ja zvat da ides samnom, ali nakraju sam zavrsio u Latviji pa nisam stigao na Jarun. 

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
12 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Zajedničko im to da imaju bosanski pasoš 

Jok. Svi imaju hrvatski. U hr konzulatu u Zürichu vidim ljude koji DOSLOVNO NE ZNAJU HRVATSKI JEZIK i ispituju sta koja linija znaci na onim dokumentima za prebivaliste, osobnu, putovnicu ... Bljuje mi se!

16 godina
Bastardo kaže...

Jok. Svi imaju hrvatski. U hr konzulatu u Zürichu vidim ljude koji DOSLOVNO NE ZNAJU HRVATSKI JEZIK i ispituju sta koja linija znaci na onim dokumentima za prebivaliste, osobnu, putovnicu ... Bljuje mi se!

Da li sada možeš razumjeti Švicarca, Njemca, Francuza i ostale kad na svom MUPu vide ekipu iz nekog Imotskog, Osijeka, Dalja, Beograda, Kiseljaka, Skopja, Prištine, .......................jako puno svega.......Senegala, Kurdistana, Turske, Grčke, Sicilije, i ostalih pripičkina svjetskih? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 21:09 (mrfloyd).
16 godina
Battlefield 4

No u biti kenjamo bez veze!

21:25  samo par hrabrih raštrkani pustopoljinama betlfilda!

Di ste?

Igrate CTE? GTA5? Masturbirate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

No u biti kenjamo bez veze!

21:25  samo par hrabrih raštrkani pustopoljinama betlfilda!

Di ste?

Igrate CTE? GTA5? Masturbirate?

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

13 godina
mrfloyd kaže...

Btw ne postoji bosanac. Ima samo Hrvat,Srbin i Musliman aka Bošnjak po novom. Zajedničko im to da imaju bosanski pasoš 

LOL ja nemam ni Bosanski pasoš 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
mrfloyd kaže...

bez brige ući će bih u eu neke 2045. pa ti tada neće ni trebati.

16 godina
Soldier977 kaže...

A jebo ga ti, morao si se izdati, znam da nemaš. 

Špelcu treba neke stvari objasniti. 

13 godina
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

A jebo ga ti, morao si se izdati, znam da nemaš. 

Špelcu treba neke stvari objasniti. 

Špelac živi u zabludi 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

Haha, za sve ljubitelje SUAV-a :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro .

Spelac jos nije on lajn .

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro.. :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro drugari!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Haha, za sve ljubitelje SUAV-a :D

Kako sam ga mrzio kada je došao u nekom DLCu. Nikog na mapi a ti drekeci lete iz baze, zamracili sunce.

Btw ovo ce dati inspiraciju kolegama sa UCAVima. Dobro ga je provukao iznad vlaka 

12 godina
Friday kaže...

Prije 3-4 godine sam naučio skuhati hrenovke. To je jedino što znam skuhati...

EDIT:

Prije par godina moja žena govori mojoj staroj - "Jel vi znate za šta je vaš sin mene nazvao?". Kaže joj ona "ne, zašto?". "Nazvao me da me pita kako se kuhaju hrenovke i KOLIKO ON KOMADA MOŽE POJESTI!!!"

Stvarno sam specijalac

Nisi jedini.....jedina razlika je sto ja znam koliko ih mogu pojesti....a nekidan sam naučio kavu kuhat

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice