još da ima igrača online :D al ajde stavit ću pod favorite pa vidjet navečer, pretpostavljam da je tad pun
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
još da ima igrača online :D al ajde stavit ću pod favorite pa vidjet navečer, pretpostavljam da je tad pun
Tu ti igra uglavnom ekipa koja radi (ili spava dopodne/popodne) pa navečer bude pun (možda).
E vidi ovoga ljepotana kako se nadrokso u u inostranstvu speedom
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/585177251676071744/248644921/
Jutro ekipa.
Ja sam imal 8:0, i onda mi se igra sruši pa zavrsi sa 0:4... :(
TO NIJE BF!
nazalost ovo je prvi BF nakon BC2 dva koji ima igrive sve mape ( osim J lo blocka ). JBG da su fer da daju modove radit sa BF-om igre bi bi bile jos vise zanimljive, ali di je onda njima lova od DLC-a :P
Ceco ajde lipo priznaj sebi i drugima da ti je h dobar samo zato šta možeš rejpat panjeve s helijem, a nema antiaira i drugi sranja da te zamaraju...

Šta će ti 2 bookmarka za hitnu pomoć i jedan za osnove pružanja prve pomoći čovječe???
Šta će ti 2 bookmarka za hitnu pomoć i jedan za osnove pružanja prve pomoći čovječe???
Nemam pojma. To mi je žena nešto dodala. Evo ako će ti biti bolje, to sam sve maka.
Nemam pojma. To mi je žena nešto dodala. Evo ako će ti biti bolje, to sam sve maka.
Ako je to žena dodala - ja bih bio na oprezu da sam na tvom mjestu.
BTW - vidim da su i kod tebe popularne orhideje
Ako je to žena dodala - ja bih bio na oprezu da sam na tvom mjestu.
BTW - vidim da su i kod tebe popularne orhideje
Kolega, uvik sam na oprezu.
Orhideje. Ček da priborojim...10kom ih ima kući.
Mislim da smo si tu negdje...
Mislim da smo si tu negdje...
Sad još samo izjavite ljubav jedan drugom..... majko mila koji gejevi. Pravo muško u kući od biljaka ima samo kiseli kupus u kaci (i eventualno mariju na balkonu)
Imamo 3 mjesta slobodna u platoonu a 71 zahtijev...pa tko tu s foruma želi u platoon?
To koda vas džabe? Nama Cyber uzeo dvije obnažene slike i lovu za ulazak, a pored toga svaki mjesec 200 kn članarine. Kaže treba mu da može jednu profesoricu koja mu se nabacuje izvesti na večeru
To koda vas džabe? Nama Cyber uzeo dvije obnažene slike i lovu za ulazak, a pored toga svaki mjesec 200 kn članarine. Kaže treba mu da može jednu profesoricu koja mu se nabacuje izvesti na večeru
Zato vas ima samo 47,treba prvo ekipu na lijep način uvuć u platun,onda ih udarit po džepu.
(i eventualno mariju na balkonu)
Hehe tu smo dakle, a pandur?
I Špelac Piratove bookmarke nisi primjetija?

Pa tu je sve normalno!
Hehe tu smo dakle, a pandur?
Ja već guglam Marelica M.I.L.F
Pa tu je sve normalno!
Mislim na ovaj twitter... Ko to uopće koristi, koji k?

Trebalo bi u tom BOL platoonu možda počistiti igrače koji su nekativni i ubacit ove koju su aktivni. Pod neaktivni mislim Danny i Dado, od njih bi počeli.
Mislim na ovaj twitter... Ko to uopće koristi, koji k?
Ne znam, meni je ta mreža živa lobotomija! Koristim fejs za komunikaciju sa frendovima "abroad"... One hashtag fore me izludiše!
Trebalo bi u tom BOL platoonu možda počistiti igrače koji su nekativni i ubacit ove koju su aktivni. Pod neaktivni mislim Danny i Dado, od njih bi počeli.
Ti se bolje uhvati pisanja po forumu. MadTom ti je odmah iza leđa - popeo se danas za jedno mjest a ti stagniraš već godinama...
Izbaci i mene slobodno.
Ionako mi svi s BOL-a idu na kitu.
Izbaci i mene slobodno.
Ionako mi svi s BOL-a idu na kitu.
Haha, tooo!
Samo nisi rekao zašto: JER SU NJIBOVI I PANJEVI!
Ti se bolje uhvati pisanja po forumu. MadTom ti je odmah iza leđa - popeo se danas za jedno mjest a ti stagniraš već godinama...
Odmah!
https://i2.wp.com/24.media.tumblr.com/tumblr_m9010sXDqf1qdhag9o1_500.gif
Antraks ništa od toga, ti sam odi jer za otpremninu nemamo.
Haha, tooo!
Čast iznimkama, ali na žalost, takvih je malo :P
Haha, tooo!
Čast iznimkama, ali na žalost, takvih je malo :P
Kaže Pirat da ima još tri slobodna mista, triba dobro razmisliti o tome koja tri xXxpr0-a primiti da dignu bar malo prosjek

Antraks ništa od toga, ti sam odi jer za otpremninu nemamo.
Evo, uzet ću Dadu umjesto otpremnine :P
Kako ćeš ga uzeti? Grubo, od iza?
Kaže Pirat da ima još tri slobodna mista, triba dobro razmisliti o tome koja tri xXxpr0-a primiti da dignu bar malo prosjek
To je barem lako.
Tko ima više "x" u nicku je bolji igrač - to i vrapci znaju.
Ja si razmišljam promijeniti nick u: XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx4
Kako ćeš ga uzeti? Grubo, od iza?
Dadu samo nježno - onako kako najviše voli.