Jbt samo kenjate, kenjate i kenjate... Radi ko šta od vas na tom poslu?

Yes. Fascinantan lik...
Ma to ti je Nexus na alternativnom accauntu
Ne brini, mislim da nema ovdje nikog na forumu tko je igrao s njime a da ga Nex nije pošteno sažvakao i ispljunuo
No nemoj mu to uzeti za zlo, Nex je jako dobra osoba samo što eto voli rejđati na sve i svašta, ali i dalje ostaje činjenica da je vjerojatno najbolji ptfo igrač u nas i okolici a da nije čiter.
Btw. ja sam svoju frustraciju istorbao sinoć tako što sam ga par puta streso sa c4 i ujedno mu djelomično vratio za ono što mi je sve radio u trojci
Ma sve to meni jasno (da ne odgovaram svima pojedinačno ). Uvijek nosim ili medpack ili defib ili ammo ako sam support (nikakve leteće cirkusarije)...
BTW, koji je TS?
Yes. Fascinantan lik...
Ma to ti je Nexus na alternativnom accauntu
Ne brini, mislim da nema ovdje nikog na forumu tko je igrao s njime a da ga Nex nije pošteno sažvakao i ispljunuo
No nemoj mu to uzeti za zlo, Nex je jako dobra osoba samo što eto voli rejđati na sve i svašta, ali i dalje ostaje činjenica da je vjerojatno najbolji ptfo igrač u nas i okolici a da nije čiter.
Btw. ja sam svoju frustraciju istorbao sinoć tako što sam ga par puta streso sa c4 i ujedno mu djelomično vratio za ono što mi je sve radio u trojci
Kaj opet si poslao juniora da ga namami u sobu gdje si ga ti obdario C vitaminom .
Počela ti je sezona? E, znam da nije lako te sve apartmane počistiti.
Kaj opet si poslao juniora da ga namami u sobu gdje si ga ti obdario C vitaminom .
Jok, i njega i malog smrada sam raznio u vazduh tako što sam im postavljao zamke na kutevima i hodnicima pored zastava.......mislim da nisu baš bili presretni sa takvim mojim strategijama
Svak ima svoj način igre ali ja uvijek se držim nekog svog pravila da kada igram sa medicom nosim defib i health. Nebitno da li igram sa ekipom na TS ili sam. Isto tako kao suport ne idem bez ammo boxa (kao neki ovdje koji koriste kombinaciju mortar, claymor, c4 ili UCAV ) Pokušavam igrati neki teamplay i mislim da je malo "sebično" igrati sa onim što samo tebi donosi neku prednost a ne tvom squadu ili timu. U ovo ubrajam i igranje sa engijem na inf mapi. Neki se možda neće složiti sa ovimali je to samo moj stil.
UCAV je, može pričat ko god hoće ovako ili onako, gamebreaker. Em ga ne vidiš, em kad ga čuješ već je kasno.
Engie klasa je super za infantry mape jer možeš srušit bilo šta iza čeka se krije neprijatelj. Naravno, u squadu u tom slučaju treba biti 2 ili 3 medica.
A suppport bez ammo boxa je ko bilo koji camo u igri - beskoristan. Doduše može suppresat, ali ko to još radi.
UCAV je, može pričat ko god hoće ovako ili onako, gamebreaker. Em ga ne vidiš, em kad ga čuješ već je kasno.
Engie klasa je super za infantry mape jer možeš srušit bilo šta iza čeka se krije neprijatelj. Naravno, u squadu u tom slučaju treba biti 2 ili 3 medica.
A suppport bez ammo boxa je ko bilo koji camo u igri - beskoristan. Doduše može suppresat, ali ko to još radi.
Špelac?
Kad čuješ da vajnaju zbog UCAV-a -> znaš da radiš dobar posao...
Špelac?
Ma ne suppresa on namjerno nego mu smajser vuce malo u lijevo pa teze pogodi .
Kad čuješ da vajnaju zbog UCAV-a -> znaš da radiš dobar posao...
Ha, trebaš ti onda čuti kako ti isti udavčići cvile kad im plentaš c4 na dupe
Da mislimo raditi išli bi u Njemačku
E tija san ti reć šta čistin... Još koji dan pa neće bit vrimena niti za dobro jutro napisat. Iden ća doma na ručak i pravac krevet, sinoć nisan oka sklopija. Mali dobija fibru skoro 40 pa sam ga u tri ujutro mora tuširat
I onda ujutro u auto i pravac Budva, eto vidiš sad da radin pun gas...
I polupat ću vam ove k*rčeve lajkove kasnije, neda mi se sad priko mobitela s tim zajebavat. Pusa cure
Treba i pripremit onu metalnu kutijicu u zidu iza slike aktualne predsjednice u boravku .
U kutijici se vec prasina pocela loviti .
Svak ima svoj način igre ali ja uvijek se držim nekog svog pravila da kada igram sa medicom nosim defib i health. Nebitno da li igram sa ekipom na TS ili sam. Isto tako kao suport ne idem bez ammo boxa (kao neki ovdje koji koriste kombinaciju mortar, claymor, c4 ili UCAV )
Njubaro!
Ja nemam još ni jedan Resupply! Što sam ja dužan nekome davati od svojih usta mitraljeza!
Nek sami donesu svoje.
ajd neka se neki admin javi na nas server, hvala
ajd neka se neki admin javi na nas server, hvala
Bastardu se ne da, idem ja :D
Ko to ruši servere, da vas čujem??
Ko to ruši servere, da vas čujem??
Di je Špelac? Malo je pretiho u temi
Čini se da ima novih PunkBuster nadogradnji za BF3, BF4 i BF4 CTE.
Jutro. Ima ko budan uopće?
Jutro. Ima ko budan uopće?
Kakva su to pitanja?
Baš gledam kakve budalaštine ljudi pitaju…
Voljum šta ti uopće radiš budan u ovo doba? Pa nije sezona počela, majku mu.
Kakva su to pitanja?
Haha i mislija sam da ćete samo ti i Alien biti ode pa evo da vam se javim dok popijem kavu
A počelo je moj Špelac, moram u budvu sad obavit neki poslić danas i sutra
Bit će da je luftao apartmane da budu spremni za slavonce koji dolaze na sezonu :)
Kakva su to pitanja?
Haha i mislija sam da ćete samo ti i Alien biti ode pa evo da vam se javim dok popijem kavu
A počelo je moj Špelac, moram u budvu sad obavit neki poslić danas i sutra
Kakvu budvu čovječe, ja sam mislio da si ti naš čovjek iz Šibenika...
Ide lokat Nikšićko po 1€…