Kako?
BUUUUUURN!!!
E moj marijanoviću, ovo je inžinjer
A što napadate čovika. Pa jel 304 više nego 4?
Je! Pa onda?
Kako?
BUUUUUURN!!!
E moj marijanoviću, ovo je inžinjer
A što napadate čovika. Pa jel 304 više nego 4?
Je! Pa onda?
Jebote, ti imas najljepsi i najopsirniji opis pod moj pc!
Kada se sav opis kopira i spremi u txt datoteku, datoteka bude velika 1.42kb!
Budi ponosan!
Kada je na NTFS-u veličina sektora 4KB svaka datoteka manja od toga zauzima ti toliko. Dakle i tvoja i moja su 4KB.
Svejedno hvala.
Bolje ispast seljak nego iz aviona!
Dajte si sredite particije...
Daj si sredi glavu :)
Uglavnom ... kad je meni dosadno - svi prave txt datotke na svojim racunalima :) :) :)
Dobar ti je taj disk na kojem je sve 4 KB. Ti onda sve betlfilde možeš stavit odjednom...
Dobar ti je taj disk na kojem je sve 4 KB. Ti onda sve betlfilde možeš stavit odjednom...
Sve? 4kb? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A ja mislila
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJ
Što je veće od 4KB biva usitnjeno na 4KB komade, što je manje biva "ukrupnjeno".
Sve ovisi o tome kako tko postavi prilikom formatiranja diska (ili particije), ali s NTFS-om se kod manje od 4096B osjetno gubi na performansama.
Ne znam koga vi zajebajte ali razvidno je da njegov PC u .txt obličju zauzima 2.926 bajtova...
Meni ovo sve miriši na jednu veliku zavjeru.
Nikakvi whitespacei, nevidljivi znakovi i sl. C/p sa foruma u notepad++ i save...
Što je veće od 4KB biva usitnjeno na 4KB komade, što je manje biva "ukrupnjeno".
Sve ovisi o tome kako tko postavi prilikom formatiranja diska (ili particije), ali s NTFS-om se kod manje od 4096B osjetno gubi na performansama.
Pri NTFS-u je DEFAULT vrijednost 4k sto ne znaci da ju ti ne mozes vlastorucno podesiti od 512b do 64k ...
Ciko ti u servisu sve fino podesio pa sad tu pametujes ... e moj marijanovicu ...
evo
Imas najkreativnije korisnicko ime! Ikad!
Osim mozda Suma, al je on paranoican, pa necemo saznati.
Rado bi i ja vidija koliko taj njegov uredno napisani pc zauzima, al me j*be to kako taj spisak uopće stavit u txt...
Marijanoviću na okupljanju ćemo te opit ka tuku, a oni odvažniji će te i j*bat
Rado bi i ja vidija koliko taj njegov uredno napisani pc zauzima, al me j*be to kako taj spisak uopće stavit u txt...
Marijanoviću na okupljanju ćemo te opit ka tuku, a oni odvažniji će te i j*bat
Sta imas stavljati, ocito je da zauzima 4kb osim ako imas ilegalne windowse ...
Nasao sam svoje slijedece kuciste!
Kad dodjem za komp cu poslati slike.
Nije za stanove s klincima i prasinom :)
Pri NTFS-u je DEFAULT vrijednost 4k sto ne znaci da ju ti ne mozes vlastorucno podesiti od 512b do 64k ...
Ciko ti u servisu sve fino podesio pa sad tu pametujes ... e moj marijanovicu ...
Naravno da možeš namjestiti ručno, puno se toga može vlastoručno...
Kako znaš za čiku iz servisa?!
Sta imas stavljati, ocito je da zauzima 4kb osim ako imas ilegalne windowse ...
Aaaa znači tako to ide... Onda kad neki kažu da se ode samo gluposti pišu Evo očiti primjer da se nešto može i naučiti
A username mi je puno ime i ime domene pa nisam baš siguran koliko je to pametno podijeliti sa ovim hackerima...
A username mi je puno ime i ime domene pa nisam baš siguran koliko je to pametno podijeliti sa ovim hackerima...
Sve Ok, salobodno staviš.
Posebno ne pred liitom jer ce ti taj ucas posla napraviti review zadnjih 10 godina zivota ...
Evo kućišta
http://www.aerocool.us/strikex/strikex_air.html
Bas je odlično, jelda!
Klinci bi stajali u redu da ga vide!
evo
A štoš. Čika u servisu bio kreativan.
Evo kućišta
Bas je odlično, jelda!
Totalno gej .
Jel kuha kavu ?
Bas je odlično, jelda!
Tebi treba posao! I to pravi a ne ovo što voljum i ja imamo...
Evo kućišta
Bas je odlično, jelda!
Momak to nije kuciste nego testbench.
I tebi se sviđa, ha?
Najjače kućište ikad!
I tebi se sviđa, ha?
Najjače kućište ikad!
Sad ti se svidja a kad ti piso zapne u ventilator bit ce svega ... mani se corava posla sajberu