alo da nije neko krizno stanje u državi proglašeno kada nema nikog na temi sat vremena? već se brinem
EDIT: a to zato što nije Špelca bilo
Špelac kak je prošlo?
alo da nije neko krizno stanje u državi proglašeno kada nema nikog na temi sat vremena? već se brinem
EDIT: a to zato što nije Špelca bilo
Špelac kak je prošlo?
NEMAJU ŠANSE!
Otjerao HEP-ovce, like a boss
Hoce biti para?
Staze... Tako napeta tema za razgovor...
Hoce biti para?
Ma bit će neka sića, ali efekt je postignut
Došlo njih 10-ak sa tri kamiona. Kao da će postavljati lansirnu rampu!
Haha, jelda? Valjda taj impact ne reagira na glave :)
A tu se vidi kak sam noob. Trebao sam izvesti Dama ili Nex style izvlačenje pištolja, headshot, i iste sekunde opet na primary....
A čuj.. to je kletva kad imaš velikog.. dugo ti traje izvlačenje. Mudo zna.
Sve mi ih je žao...
Haha, jelda? Valjda taj impact ne reagira na glave :)
A tu se vidi kak sam noob. Trebao sam izvesti Dama ili Nex style izvlačenje pištolja, headshot, i iste sekunde opet na primary....
A čuj.. to je kletva kad imaš velikog.. dugo ti traje izvlačenje. Mudo zna.
Sve mi ih je žao...
Smajser njub .
Ti si njub :)
Btw:
New ALIEN Movie CONFIRMED
Pa jel se mozemo drzati teme? Nema Fridaya da poziva na red pa moram ja! Dosta vise ovog nemilog offtopica!
Pa jel se mozemo drzati teme? Nema Fridaya da poziva na red pa moram ja! Dosta vise ovog nemilog offtopica!
Mene djeca jutros pitaju dok sam sjedio za kompjuterom "tata jel opet plačeš zato što svi offtopičare?".
"Da, djeco moja! Velika je moja bol.", odgovorio sam...
Mene djeca jutros pitaju dok sam sjedio za kompjuterom "tata jel opet plačeš zato što svi offtopičare?".
Ma i moji su nervozni kad vide o cemu se sve pise. Evo, jos jednom vas pozivam na red!
plačko, plačko.... nisi mi više velik u očima. Očekivao sam robusnost a ne takvu nemjerljivu mekoću.
Nema bake da raspravljamo o stazama pa nije uopće zanimljivo
Ahahahaha, dopisujem se sada nešto sa frendom koji radi u čakovcu (iz osijeka je). Pazi rečenicu:
Inače, tu u međimurju me uče da su zagorci nastali tako što su međimurci retardiranu djecu bacali preko Drave, al to im nemoj reći
Nisam znao da se zagorci i međimurci tako vole
Imamo se radi kaj pes i måčka. Ali, Varaždinci su nej Zegorci.
Morat ćeš uploadati titlove za ovo...
WAT?
Tomo ajd sad ponovno i poooolakoooo
lol
"volimo se kao pas i mačka.ali varaždinci nisu zagorci"
lol
Hoću svoje naglaske natrag!!!!!!!
Pa nismo skandinavci da imamo ono a sa krugom iznad!
lol
Cekaj sad malo .
Sajber kaze da Ivanec zivi ulicu dalje od njega.
A Ivanec kaze juce - mi zagorci spijemo ....
Kaj je onda Ivanec ?
lol
Cekaj sad malo .
Sajber kaze da Ivanec zivi ulicu dalje od njega.
A Ivanec kaze juce - mi zagorci spijemo ....
Kaj je onda Ivanec ?
Pa sam je napisao da je neki čudomix svega pomalo, bosanca, zagorca, slavonca....
Pa nismo skandinavci da imamo ono a sa krugom iznad!
Znam da nismo, ali je po mom mišljenju naglasak u međimurskom "mačka" (bar u mojem selu), najbliži tome švedskom "å".
Al kad pogledaš našu malu državu, toliko naglasaka i narječja, dobro da se i razumijemo
Ahahahaha, dopisujem se sada nešto sa frendom koji radi u čakovcu (iz osijeka je). Pazi rečenicu:
Inače, tu u međimurju me uče da su zagorci nastali tako što su međimurci retardiranu djecu bacali preko Drave, al to im nemoj reći
Kaj krumpiraši očeju?? Nek se sam pelaju po svojim "tokijima"!
Pa jbt kojim jezikom ovi pričaju?
Pa jbt kojim jezikom ovi pričaju?
Da pirat nije njihov već bi bilo kartona...
Dok sam radija u švabiji s menom bila dva lika iz Krapine, imali su po 6 promila čim bi se probudili. Al lako za to, nego razgovor s njima... Oni po pola ure nešto pričaju, a nemoš ih jednu jedinu rič razumit. Sporazumijevanje sa švabom je bilo pičkin dim za ova dva