Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.659.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Kad sam bio mlađi, onda se kasnu jesen/zimu/rano proljeće nakon treninga pilo čaj s rumom, neki su doduše pili rum s čajem...

A po ljeti nije bilo bolje nego eksat pivu poslije treninga (trener nam je radio u to vrijeme za panonsku pivovaru )

Hik, živjeli!

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

A po ljeti nije bilo bolje nego eksat pivu poslije treninga (trener nam je radio u to vrijeme za panonsku pivovaru )

Hik, živjeli!

A nema lipse nista nego liti kad se radis nesto,pa uznojan dok jebes mater alatu(pili ili cem vec),uzet ladnu pivu sist u lad zapalit i popit jednu.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
16 godina
Battlefield 4

Volume, krivo sam se izrazio. Ženidba nije bitna, zaboravi. Ali ima jedna statistika, po glavi stanovnika ide bar 300 l vina. Bez obzira na dob jednog zagorskog kmeta. Godisnje. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Volume, krivo sam se izrazio. Ženidba nije bitna, zaboravi. Ali ima jedna statistika, po glavi stanovnika ide bar 300 l vina. Bez obzira na dob jednog zagorskog kmeta. Godisnje. 

Ko je pravija tu statistiku? Daj link, sliku ili šta bilo da vidim

battlelog - Volume_CRO
13 godina
odjavljen
ivanec kaže...

300 litara delanca a ne vina.

Delanac je simbioza loseg vina i vode.

Znaci popijete u prosjeku 100 l vina i 200 l vode .

I s time se tu dodjes hvalit .

16 godina
Alien 22 kaže...
ivanec kaže...

Pif, ja i stari potrošimo čistog 600l u godinu dana. Zadnjih mjeseci moramo štediti da izdrži do druge berbe. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
odjavljen

Pif, ja i stari potrošimo čistog 600l u godinu dana. Zadnjih mjeseci moramo štediti da izdrži do druge berbe. 

I ne hvalis se ovdje .

A ne ovaj zagorec samo se bruka 

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ispast će da mi slavonci ne pijemo

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Volume, tvoje trazenje statistike je, za mene, dokaz tvoje neupucenosti. Pa imali smo i mi to kur_evo more, al smo ga popili. Ugl gotovo svako domacinstvo ima vinograde. A 3 reda od nekoh 50 m vinograda, ovisno o godini, daje od 400 do 600 l

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Alien 22 kaže...

I ne hvalis se ovdje .

A ne ovaj zagorec samo se bruka 

Ova prošla godina je bila loša za vino. Previše je kiše palo i slaba je gradacija bila. Dosta je ljudima uroda propalo, tako da ove godine (barem kod mene) nema kvalitetnog vina.

Svi su dolivali vode i šećera da bi dobili na količini. 

Njisra žešća. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Volume, tvoje trazenje statistike je, za mene, dokaz tvoje neupucenosti. Pa imali smo i mi to kur_evo more, al smo ga popili. Ugl gotovo svako domacinstvo ima vinograde. A 3 reda od nekoh 50 m vinograda, ovisno o godini, daje od 400 do 600 l

16 godina
Friday kaže...

Ha samo sam tebe cekao. Slavonsku rakiju moramo dobro prepeci, da bi je neki od suseda i primirisao. Voda prijatelju. 

11 godina
amater_2 kaže...

vi onda oko 1,5 vina dnevno srknete...ja toliko vode ne popijem dnevno 

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Ha samo sam tebe cekao. Slavonsku rakiju moramo dobro prepeci, da bi je neki od suseda i primirisao. Voda prijatelju. 

A jbg, to je onda neko sranje ko i to vaše zagorsko vino... Prava rakija je dobra i jaka. Jebeš rakiju ako nakon pola litre nisi dobro pripit!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
ivanec kaže...
Friday kaže...

Bemti Ivanec onda je ta rakija negdje u klasi mog caja (bez ruma) 

14 godina
protjeran
ivanec kaže...

A mi nemamo vinograde? Ti i taj tvoj zagorski bicufit, to nije ni za noge oprat... 

Dođi vamo na koju čašu babića pa ćeš vidit šta je vino

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja ću se ljubazno i nesebično ponuditi da budem nepristrani delegat kojeg možete pozvati na sva kušanja pa da malo rasvijetlimo priču o tom pustom alkoholu. Možda otkrijemo gdje je najbolje piti?

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

A 3 reda od nekoh 50 m vinograda, ovisno o godini, daje od 400 do 600 l

Moja tetka ima nešto više vinograda od spomenutih 3x50 pa je sretna ako uspije napraviti 200-tinjak litara. Vi imate neko posebno grožđe? Bobe ko mandarine?

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...
ivanec kaže...

A mi nemamo vinograde? Ti i taj tvoj zagorski bicufit, to nije ni za noge oprat... 

Ima svega, al radi sestereotipu i predrasudi, nazalost ali samo za neupucene. 

17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Pošaljem ti adresu na PP - radu ću probati taj božanski nektar...

EDIT:

Kad je tvoje vino u pitanju onda je stereotip, a kad je slavonska rakija onda generalno nije ni za qurac?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 11:31 (Friday).
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
ivanec kaže...

Pošaljem ti adresu na PP - radu ću probati taj božanski nektar...

EDIT:

Kad je tvoje vino u pitanju onda je stereotip, a kad je slavonska rakija onda generalno nije ni za qurac?

Samo znaj da ces drugi dan trebat dobre gurtne da stegnes glavu da ne explodira .

Ne preporuca se mkadjima od 18 godina - staza u konzumiranju.

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Samo znaj da ces drugi dan trebat dobre gurtne da stegnes glavu da ne explodira .

To je direktor iliti noja?

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

To je direktor iliti noja?

TO sad zovu " menager " 

13 godina
neaktivan
ivanec kaže...
Volume kaže...
ivanec kaže...

Zicas server i router a ne bi poslao malo vina ... a jesi kerusina ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
protjeran
Friday kaže... 

Moja tetka ima nešto više vinograda od spomenutih 3x50 pa je sretna ako uspije napraviti 200-tinjak litara. Vi imate neko posebno grožđe? Bobe ko mandarine?

Škrto stari moj, eto kako ima. U 500 l njegovog "vina" ima 480 l vode

ivanec kaže...

Šta? Reka bi čovik da si pijan, al sumnjam da se itko može napit od te vodurine

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Zanimljivo, ivanec je jedini koji se sa svima na forumu može odjednom svađati. I voziti kamion u isto vrijeme!

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Zanimljivo, ivanec je jedini koji se sa svima na forumu može odjednom svađati. I voziti kamion u isto vrijeme!

Višestruko talentiran čovjek.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Taj u životu nije robu na vrijeme dostavio

pero_HR
10 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Grozdja bu koliko bu Bog dal, a vina bu koliko bum ja štel...

Hello...
17 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...

Grozdja bu koliko bu Bog dal, a vina bu koliko bum ja štel...

Ivanecu ne treba ni grožđe!

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice