Do kad ti vridi? Samo 10-15 godina ili?
10 godina (vjerojatno zato jer nosim naočale pa one fore sa kontrolom...)
Do kad ti vridi? Samo 10-15 godina ili?
10 godina (vjerojatno zato jer nosim naočale pa one fore sa kontrolom...)
Ovo je jedino šta me zanima Nekako mi se čini da bi nas taj podatak moga zabavljati poprilično dugoooo
Ajmo govori hehehe
Ništa od toga.
Te 2005 sam prominio jedan jako bitan osobni podatak (nebitno koji) i bio sam prisiljen minjati vozačku dozvolu.
Uzeo si ženino prezime?
Pa nisam još oženjen, to valjda znate već.
Te 2005 sam prominio jedan jako bitan osobni podatak (nebitno koji) i bio sam prisiljen minjati vozačku dozvolu.
Uzeo si ženino prezime?
Ma, vjerovatno je doselio kod žene i prmijenio trajno adresu.
Ja sam kod promjene adrese pametno zadržao vozačku staru i nisam morao mijenjati kad sam se ponovo vratio doma na staru adresu
Ja sam kod promjene adrese pametno zadržao vozačku staru i nisam morao mijenjati kad sam se ponovo vratio doma na staru adresu
A ako ti se promini adresa na kojoj živiš stalno?
To se meni sad isto dogodilo. Prominili nam ulicu i kućni broj.
Lipo u MUP potroši parsto kuna po članu i minjaj iskaznice i ostale pizdarije.
Mislim da vozačku, osobnu i te pizdarije triba minjati radi slike. I meni ova ističe krajem godine, isto vridi 10 godina a nemam problema s vidom niti bilo kakvo ograničenje
A ako ti se promini adresa na kojoj živiš stalno?
To se meni sad isto dogodilo. Prominili nam ulicu i kućni broj.
Lipo u MUP potroši parsto kuna po članu i minjaj iskaznice i ostale pizdarije.
Stoka!
Pa nisam još oženjen, to valjda znate već.
Tim gore što si uzeo njeno prezime!
Heheh, pa jbt žena mi se preziva Predovan.
Voljum, mislim da od te 2005 vozačke izdaju na max 10god. Prije su davali do 65godine vlasnika dozvole.
Neka me netko ispravi ako sam u krivu.
A u ostalom, to je državi čista lova.
Nemam pojma, ko se više sića razloga...
Heheh, pa jbt žena mi se preziva Predovan.
Voljum, mislim da od te 2005 vozačke izdaju na max 10god. Prije su davali do 65godine vlasnika dozvole.
Neka me netko ispravi ako sam u krivu.
A u ostalom, to je državi čista lova.
Ti bi se onda trebao zvati Milovan. Pa bi se lijepo rimovalo!
Da, sve vozačke (za zdrave ljude - bez naočala, ptsp-a i pizdarija) idu na 10 godina. Možda postoje iznimke za profesionalne vozače, ne znam (ja imam C kategoriju ali svejedno mi vrijedi 10 godina).
Totalna je idiotarija bila ono kad su vrijedile do 65. godine. Slikaš se s 18 i onda ti ta slika stoji u vozačkoj 45 godina. Bolesno...
Vidiš, ja sam ćorav pa su mi dali vozačku na 10 ovaj put... Stara mi je bila samo 5 -.-
Ove nove dozvole vride neograničeno unutar eu? Znam da ove stare nisu, dok sam bija u švabiji priznavali su ih samo za 3 miseca boravka unutar države
Te 2005 sam prominio jedan jako bitan osobni podatak (nebitno koji)
Ovo je jedino šta me zanima Nekako mi se čini da bi nas taj podatak moga zabavljati poprilično dugoooo
Ajmo govori hehehe
A ca ga gnjavis? Sigurno je prominia ime u Mudo.
Ove nove dozvole vride neograničeno unutar eu? Znam da ove stare nisu, dok sam bija u švabiji priznavali su ih samo za 3 miseca boravka unutar države
Trebale bi važiti jer inače, za koji kuac imaju EU zastavicu na sebi i zašto je cijela EU morala mijenjati vozačke...
A ca ga gnjavis? Sigurno je prominia ime u Mudo.
Ća jel? Nisan ti ja bodulac
To je tebe neko zajeba samo da im platiš za novu, ne može isteći... Sad ćeš dobit onu modernu europsku
Ajde da vam objasnim zašto mi je "istekla".
Kod promjene osobnih podataka smo svi dužni minjati službene dokumente (vozačka, osobna itd).
Prva koju sam napravio 2003, vridila mi je do 2055 mislim.
Mala dopuna - SVE vozačke izdane do 1.7.2013.g., a da im je istek nakon 19.1.2033.g., će se najkasnije 19.1.2033.g. morati mijenjati, to je krajnji rok za zamjenu vozačkih dozvola starog oblika/formata. Svaka daljnja izdaje se na periode od po 10 godina sve do 65.og rođendana, nakon čega će dužina valjanosti vozačke ovisiti o liječničkom uvjerenju. Osim ako postoji nekakvo ograničenje sposobnosti, onda je također moguć kraći period od 10g valjanosti vozačke, opet u zavisnosti od procjene liječnika, tj liječničkog uvjerenja i roka na istom.
A ti Mudonja, nije sramota priznat da si promijenio ime i da si se vjerovatno zvao Zvjezdan i još si uz to imao ženino prezime za totalnu kamuflažu. Kaj sad, bio si mlad lud i neobuzdan
Mala dopuna - SVE vozačke izdane do 1.7.2013.g., a da im je istek nakon 19.1.2033.g., će se najkasnije 19.1.2033.g. morati mijenjati, to je krajnji rok za zamjenu vozačkih dozvola starog oblika/formata. Svaka daljnja izdaje se na periode od po 10 godina sve do 65.og rođendana, nakon čega će dužina valjanosti vozačke ovisiti o liječničkom uvjerenju. Osim ako postoji nekakvo ograničenje sposobnosti, onda je također moguć kraći period od 10g valjanosti vozačke, opet u zavisnosti od procjene liječnika, tj liječničkog uvjerenja i roka na istom.
A ti Mudonja, nije sramota priznat da si promijenio ime i da si se vjerovatno zvao Zvjezdan i još si uz to imao ženino prezime za totalnu kamuflažu. Kaj sad, bio si mlad lud i neobuzdan
A možda mi je baš bilo ime MUDONJA, pa sam ga mora prominiti u Tomislav.
A uzeti ženino prezime, hm, NIKAD.
Nego, onaj drugi tjedan se vrti janje, ili? Kad trebamo doći? Evo ja u povesti cybera kad nitko neće...
Nego, onaj drugi tjedan se vrti janje, ili? Kad trebamo doći? Evo ja u povesti cybera kad nitko neće...
Ti u Cybera? čudne kombinacije
Misliš za 3-ću banku?
Mislim da ipak ne.
Biti će neka mala večerica, ali ako dođete pozvani ste.
Mislim da će uskoro pasti jedno ili dva janjca. Ovih dana bi triba postati stric po drugi put.
Misliš za 3-ću banku?
Mislim da ipak ne.
Biti će neka mala večerica, ali ako dođete pozvani ste.
Mislim da će uskoro pasti jedno ili dva janjca. Ovih dana bi triba postati stic po drugi put.
Jbt, jesi ti brački škot?
Sve se nema, pa nećeš janje okrenut za ulazak u svijet zrelih
friday ja trollam za dačiju , a ti se sav uspuhao
ja vozim seat ,ne vozim space shuttle
Misliš za 3-ću banku?
Mislim da ipak ne.
Ja te neću osuđivati, ali cyber i dama će ti napisati da si peder! Htjeli smo ti pokloniti svoje vrijeme i pažnju a za uzvrat ništa ne tražimo (osim da nam organiziraš smještaj na 2-3 dana, "par" gajbi piva, par boca žeste i naravno obilje dobre klope).
Ali, eto - kak hoćeš!
Jbt, jesi ti brački škot?
Sve se nema, pa nećeš janje okrenut za ulazak u svijet zrelih
Nisam stari, ali nemogu sad to janje okrenuti. Stisnulo me sa svih strana. Jebat ga.
Večera će biti, sad samo moram viditi što.
Možda kotlovina, možda peka, možda roštilj....
friday ja trollam za dačiju , a ti se sav uspuhao
ja vozim seat ,ne vozim space shuttle
Znamo mi dobro da sjediš na lovi, nemoj se sad pravit fin...
Mudonja kad ćeš nam poslat pozivnice za pir
Ja svakih 2 minute provjeravam inbox jebote!
Vidiš, baš smo sinoć ja i izabranica pričali o izgledu pozivnica.
Dajte adresu i ja vam šaljem.
Znači, pir je u 8-om misecu. Svaki misec do tad šparajte 50€ i to je to.
Ja svakih 2 minute provjeravam inbox jebote!
Svratit ću ja nepozvan, nije Zadar daleko hehehe