Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.748.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
amater_2 kaže...
jopis kaže...

Pf. Šta pitaš gluposti. Pokazao si da si mekog srca sa činom rentanja servera, dakle, pošto beg nije cicija, pošalji mudonji od svake nabrojane po jednu, i to ne one isprdke od 100gr, nego kak spada čokoladu od 200-300gr, em mudonja ima malu djecu, em će od tih 5 čokoladi bar 1 podijelit sa nama drugovima Samo milku preskoči, to je 'so last year' već odavno

Ni sam to nebi bolje složio za sebe. 

Tebi je ipak pivo bitnije...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...
jopis kaže...

Pf. Šta pitaš gluposti. Pokazao si da si mekog srca sa činom rentanja servera, dakle, pošto beg nije cicija, pošalji mudonji od svake nabrojane po jednu, i to ne one isprdke od 100gr, nego kak spada čokoladu od 200-300gr, em mudonja ima malu djecu, em će od tih 5 čokoladi bar 1 podijelit sa nama drugovima Samo milku preskoči, to je 'so last year' već odavno

Ni sam to nebi bolje složio za sebe. 

Tebi je ipak pivo bitnije...

Ma jok, 800 komada ga čeka od volumea za okladu u vezi BFH (to mu je valjda dosta za mjesec-dva)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 14:00 (jopis).
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Ma jok, 800 komada ga čeka od volumea za okladu u vezi BFH (to mu je valjda dosta za mjesec-dva)

Koliko voljum kuka - smatrao bih uspjehom kad bi u birtiji platio rundu

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

Koliko voljum kuka - smatrao bih uspjehom kad bi u birtiji platio rundu

Ma prevario si se. Prema mojim informacijama, Volume je kad ne trolla po forumima jedan iznimno druželjubiv momak i znaju ga u (gotovo) svim birtijama od splita do zadra

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Ma prevario si se. Prema mojim informacijama, Volume je kad ne trolla po forumima jedan iznimno druželjubiv momak i znaju ga u (gotovo) svim birtijama od splita do zadra

Opaaaa... Pa onda sam se mogao i snjime podružiti prije koji mjesec kad sam hodočastio kod mude!

Voljum, izjasni se!

Freak Show Inc.
16 godina
jopis kaže...

Uh kad smo već kod pića. u subotu me čeka pijanka neviđenih razmjera.

Idemo u mašakre. Nas 70-ak olinjalih mudonja. Triba stati u svaku kuću i popiti nešto.

Na večer nas čeka zajednička večera i pijanka do ranojutarnjih sati. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
Friday kaže...
jopis kaže...

Opaaaa... Pa onda sam se mogao i snjime podružiti prije koji mjesec kad sam hodočastio kod mude!

Voljum, izjasni se!

Ja sam ti lipo reka da se javiš, zašto nisi neman pojma... Za ostalo neman komentara 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ja sam ti lipo reka da se javiš, zašto nisi neman pojma... Za ostalo neman komentara 

Mudo me valjda htio samo za sebe...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Ma naravno. 

17 godina
amater_2 kaže...

Idemo u mašakre. Nas 70-ak olinjalih mudonja. Triba stati u svaku kuću i popiti nešto.

Hmm, lijepo si to složio = maškare i masakr pićem/hranom u jednoj riječi!

14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Onda i bolje, samo bi vam smeta u "druženju" 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
TomoR kaže...

Hmm, lijepo si to složio = maškare i masakr pićem/hranom u jednoj riječi!

A jbt nisam to uopće mislio, ali je dobro ispalo. 

14 godina
amater_2 kaže...
jopis kaže...

Evo ti ideje za kostim, baš u skladu sa nadimkom, još samo u  jednu ruku Venus a u drugu mačora

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 16:48 (MRSKI).
14 godina
Battlefield 4

Je netko naletio na lika zvanog: BlUnt_EmInenT?

Metro, protiv dobre ekipe završiti s 56:3

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/564816493178252416/804203446/

Ukupni KD oko 6

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/BlUnt_EmInenT/stats/804203446/pc/

I skuplja listu servera s kojih je baniran:

http://getbblog.com/image-loader.php?file=http%3A%2F%2Fpicload.org%2Fimage%2Fciprodi%2Frekt-list.jpg

Prema ovoj stranici, ni jedan sumnjiv podatak...

Acc oko 16%, headshots oko 20%...

http://bf4db.com/players/134543

Btw, jako sumnjio NISKA preciznost za ovakvog igrača- 16%.

U čemu je fora?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 18:32 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

U čemu je fora?

Driveri, isto kao i onaj lik od prije koji da, isto kao corona...

A ja bih još preporučio i promjenu paste!

Freak Show Inc.
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Metro, protiv dobre ekipe završiti s 56:3

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/564816493178252416/804203446/

Ukupni KD oko 6

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/BlUnt_EmInenT/stats/804203446/pc/

I skuplja listu servera s kojih je baniran:

http://getbblog.com/image-loader.php?file=http%3A%2F%2Fpicload.org%2Fimage%2Fciprodi%2Frekt-list.jpg

Prema ovoj stranici, ni jedan sumnjiv podatak...

Acc oko 16%, headshots oko 20%...

http://bf4db.com/players/134543

Btw, jako sumnjio NISAKA preciznost za ovakvog igrača- 16%.

U čemu je fora?

Čiterčina vrlo vjerojatno, samo pametno dozirana, ali nedovoljno za iskusnije oko promatrača - čisti infantry igrač, vrlo visok kpm a u isto vrijeme vrlo nizak spm u toj priči. Za toliki kpm i na 1000h igre, 41500 killova sa m16a4, gotovo nula killova s vozilima, morao bi imati barem 1000spm, a on ima samo 650. Ako kojim slučajem nije čiter, onda je tip igrača koji ne rusha nikud nego stoji uvijek iza squad mateova i čeka da oni ulete u fight pa on dovrši, otud bi bilo donekle razumno objašnjenje za nizak spm a visok kpm, pošto je to čest scenarij na lockerima i metrou. Uglavnom, dosta neusklađeni i čudni statsi.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

U čemu je fora?

Mislim da nije čiter nego netko ko svršava na to da ga prozivaju čiterom i na k/d. Igra samo conquest lockere i metro a ima jako malo conquest flag capture medalja(s obzirom na 1040h igre), u videu na profilu se vidi da kempa iza svojih i skuplja killeve. Zato mu je mali SPM. A vjerovatno i pimpek.

14 godina
Battlefield 4

I, idemo organizirati neki veliki meč u BF4, istočna Hrvatska protiv zapadne. Ili ak je vise igrača u Zg i okolici, onda centralana HR protiv ostalih. Il tak nekaj :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

...još jedan koji bi svadio hrvatske građane

battlelog pukycro

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

I, idemo organizirati neki veliki meč u BF4, istočna Hrvatska protiv zapadne. Ili ak je vise igrača u Zg i okolici, onda centralana HR protiv ostalih. Il tak nekaj :)

Pa da vas mi Slavonci razbijemo pfff

battlelog: marinacsmrad
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Sry al zaboravil si dalmoze i dijasporu .

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Igrao protiv njeg avise puta, znao je lik dolazit amd4fun Metro server - dok nije popusio ban.

Ako se ne varam lik igra samo s M16,  uvijek skida s 1-2 pogotka; moj dojam - damage hack sa nekim aim assistom.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Alien 22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Moze dijaspora protiv cile Rvacke. Dama i ja protiv sviju vas. On na zemlji uzima flagove i gurne  vas u bazu a ja u džetu i rejpam vas u bazi. Damo vam još i pola tiketa fore da bude malo interesantnije 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 20:20 (MRSKI).
14 godina
Alien 22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ja nisam. Mozda si ih ti zaboravio!!

13 godina
MRSKI kaže...

Moze dijaspora protiv cile Rvacke. Dama i ja protiv sviju vas. On na zemlji uzima flagove i gurne  vas u bazu a ja u džetu i rejpam vas u bazi. Damo vam još i pola tiketa fore da bude malo interesantnije 

Ma nemaju šanse.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4

I tako ja surfam po netu i prebaci me automastki na ovu stranicu.

Odmah sam ih nazva i skoro im heba sve po spisku. Srećom, javila se jedna ljubazna teta. 

Imam uključen flat. Telefon imam u paketu, ali ga nemam spojenog. 

E da, i automatski su mi blokirali pristup netu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
amater_2 kaže...

I tako ja surfam po netu i prebaci me automastki na ovu stranicu.

Odmah sam ih nazva i skoro im heba sve po spisku. Srećom, javila se jedna ljubazna teta. 

Imam uključen flat. Telefon imam u paketu, ali ga nemam spojenog. 

E da, i automatski su mi blokirali pristup netu. 

Da se sad nije stari nakačio na tebe pa skida gilfove

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jutro jebachi!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Friday kaže...

Jutro jebachi!

Jutro i tebi.

Opet se mlati lova na crno .

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Jutro i tebi.

Opet se mlati lova na crno .

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice