Info za one koji su na T-com
Ako vam je brzina 4 ili 10 mbps a centrala podrzava VDSL moze se preci besplatno na turbo 20 ili turbo 30 mbps....
Kako, di, šta? Imaš kakav link?
Baš i ja gledam (čisto radi radoznalosti) i nigdje ničega..
Ako vam je brzina 4 ili 10 mbps a centrala podrzava VDSL moze se preci besplatno na turbo 20 ili turbo 30 mbps....
Zovi korisnicku i budi strpljiv, mislim da na webu jos nema info.
Ti si aktivan u svim temama na forumu u kojima ima priče o povećanju brzine
I ti. :D
Ja sam aktivan u svim temama bez obzira na sadržaj
Istekao mi je žuti. Sad se moram čuvati pirata - on mi već dugo nije dao žuti. A ima me na piku...
najjlipse je kad placas 20mbps,a imas 0,5mbps-1.5mbps i tako svako malo.
najjlipse je kad placas 20mbps,a imas 0,5mbps-1.5mbps i tako svako malo.
Zato imaš HAKOM pa sredi to.
Ja sam aktivan u svim temama bez obzira na sadržaj
To što ti radiš se ne može baš nazvati "aktivnost". To bi prije bilo.. hmmm... "šum u komunikacijskom kanalu".
P.S. No šalim se, vidim da si tu i tamo koristan. Isto ko ono za odštopavanje odvoda. Stalno smeta negdje, nehigjensko je, al dobro dođe kad zatreba.
No šalim se, vidim da si tu i tamo koristan
Prije sam dosta pisao u forumu za programiranje i baze podataka. Onda sam skontao da ne znam ništa o tome pa sam prestao da se ne brukam.
No šalim se, vidim da si tu i tamo koristan
Prije sam dosta pisao u forumu za programiranje i baze podataka. Onda sam skontao da ne znam ništa o tome pa sam prestao da se ne brukam.
Bravo Špelac!
Igraš BF? Kakav ti je sad?
Kakav ti je sad?
Malen i smežuran. Izbjegavam erekcije na poslu, već sam imao problema zbog toga.
Kakav je tvoj?
Ja instaliram također.
Vjeruj mi da 70-ak MB za exe (10 je pdb fajl) znači strašno puno koda... Mislim da je projekt sastavljen od nekih 14.000 fajlova.
Šta se pališ odmah? Zekam te, moji u firmi kad skucaju novi exe od 8MB ima koda ko dreka, a kamoli tvoje od tolko (ofkors ak ti nije neki .avi zapeo tranu )
Prvo vidi da li si unutar 1km od centrale!
Ma ne palim se ali znam da ljudima danas prvo padne na pamet "pa jebote, BF4 ima 60 giga!"
Ma ne palim se ali znam da ljudima danas prvo padne na pamet "pa jebote, BF4 ima 60 giga!"
To je samo dokaz da kolicina koda ne mora znaciti da je kod kvalitetan :)
Ono kao ... 80 fakin mega ... pa to je koda da se useres ... sto ne znaci da se ista s tim kodom napravilo :)
Dok opet 80 mega Thompsonovih empetrica napravi revoluciju, covjece, Thompson s 4 mega baci ljude u takav zanos da si razbijaju flase od glavu ... e to je posao ...
To je samo dokaz da kolicina koda ne mora znaciti da je kod kvalitetan :)
Ono kao ... 80 fakin mega ... pa to je koda da se useres ... sto ne znaci da se ista s tim kodom napravilo :)
Dok opet 80 mega Thompsonovih emetrica napravi revoluciju, covjece, Thompson s 4 mega baci ljude u takav zanos da si razbijaju flase od glavu ... e to je posao ...
Thompson je samo okidac.
Razbijaju oni sebi i kamenje o glavu al na koncertu u civilizaciji su im blize flase : )
tip "pobjegao" iz Hrvatske , šljaka u švici ili di već i pljuje po thompsonu pa prelol
Nekih 2 otprilike. Zvao sam ih i dobio odyeb u startu hehehe
Kupiš stotinjak kabela od 10 metara, spojiš ih, staviš ruter nasrid neke livade ili neku ćošu i udri miško.
Nema za tebe preko 2MBs.
1600 metara, dobra parica (nekad i na 300m neće da radi - ugl, ako je "obični" DSL ok, onda bi i VDSL trebao biti) i u centrali mora biti odgovarajuća oprema (miniDSLAM).
BTW, jel netko kupovao ovih dana na Originu... Baš i ne radi. Kaže try again later. Para na kartici imam...
Kupiš stotinjak kabela od 10 metara, spojiš ih, staviš ruter nasrid neke livade ili neku ćošu i udri miško.
Btw bili mi danas neki jebivjetri iz t-coma koji uopće nisu ni tribali doć, iman 20mbps vdsl i kažu on meni pa to ti nemože radit to ti nema ni NASA
Jbg mislija san editirat.
Nema za tebe preko 2MBs.
Ma ima, u zadnje vrime čak i iman ovih 4 koje plaćam. Pita sam ih šta je s onim zahtjevom za optiku koji sam prida prije dva ipo miseca i kažu da i dalje traje provjera teh mogućnosti. Šta su brzi u pm
tip "pobjegao" iz Hrvatske , šljaka u švici ili di već i pljuje po thompsonu pa prelol
Da priznajem da sam "one of the kind" ... Ovdje u Svici je medju "rvatima" Thompson SVETINJA. Busa se u prsa, zaziva se stara majka, kune se u mili zavicaj, a u HRVATSKIM putovnicama mjesta rodjenja tipa: Doboj, Bugojno, Stranjani, Velika Kladusa, Banja Luka, Tomislavgrad, ...
Ide se na koncerte, nalazi se u zavicajnim klubovima, gostuju Skoro, Thompson (dobro, njega su malo svicarci banali), Mate Bulic, Mladen Grdovic, Lidija Bacic ...
I opet nekako medju svim tim "rvatima" ja kao hrvat ispadam cudak :) :) :)
Nego ... ti se lozis na Thompsona?
Da priznajem da sam "one of the kind" ... Ovdje u Svici je medju "rvatima" Thompson SVETINJA. Busa se u prsa, zaziva se stara majka, kune se u mili zavicaj, a u HRVATSKIM putovnicama mjesta rodjenja tipa: Doboj, Bugojno, Stranjani, Velika Kladusa, Banja Luka, Tomislavgrad, ...
Ide se na koncerte, nalazi se u zavicajnim klubovima, gostuju Skoro, Thompson (dobro, njega su malo svicarci banali), Mate Bulic, Mladen Grdovic, Lidija Bacic ...
I opet nekako medju svim tim "rvatima" ja kao hrvat ispadam cudak :) :) :)
Nego ... ti se lozis na Thompsona?
Neznam za ove ostale al kako možeš išta imati protiv Lidije?
Neznam za ove ostale al kako možeš išta imati protiv Lidije?
Dok ne snimi film - smatram ju bezobraznicom!
Evo za znatizeljnike kako izgleda Lidijin koncert u Zürichu/Schlierenu
Cijeli je koncert tako jadan, ja sam na kucnim partijima imao bolje ozvucenje, ona skakuce kao pokisla macka, sise i guzica prste van te haljinice, pjeva na playback, glazbenici u letu pogadjaju note pjesama a "rvati" padaju u TRANS!
Amis reklamira 100 Mbps besplatno godinu dana...
Edit: Kaj se tice pinga u igri, ovo kad imam 4Mbps, kad bi imal vise ping bi mi bil manji?