Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.640.415
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

jeli moguće da je ovaj server u bosni

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 20:11 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
dery kaže...

Njemačka:

https://who.is/whois-ip/ip-address/94.250.218.41

Freak Show Inc.
17 godina
dery kaže...

Gdjegod bio izgleda da je mamac za pr0 igrače:

http://bf4db.com/players/9431960

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 20:59 (TomoR).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo Antraks samo za tebe sam malo doradio balanser pa ako ćeš biti srce svrati i probaj sad jel ok

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Evo Antraks samo za tebe sam malo doradio balanser pa ako ćeš biti srce svrati i probaj sad jel ok

A jbga, sad sam tek vidio poruku.

Do sad sam učio njibove.

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kad hoćeš biti pro,

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Kad već nisi mogao igrati sređivao si server? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ma biži poludija sam sinoć... Server pun do čepa cilu večer,  a ja jedini ne mogu igrati {#} Na kraju sam uspio upasti 2-3 puta po 10-ak min nakon 380 pokušaja

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 8:31 (Volume).

1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Ma biži poludija sam sinoć... Server pun do čepa cilu večer,  a ja jedini ne mogu igrati {#} Na kraju sam uspio upasti 2-3 puta po 10-ak min nakon 380 pokušaja

Još uvijek UDP xxxx port?

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Volume kaže...

Još uvijek UDP xxxx port?

Da. Jučer sam nabavio i četvrti ruter. Pero mi preko teamviewera sve uredi, testiram preko neke stranice i vidim da je taj 3659 port otvoren i da svi podaci prema njemu prolaze kako triba. Ali na server neće uđe da ga j*beš... 

battlelog - Volume_CRO
12 godina
protjeran
Battlefield 4

I meni je taj port otvoren, pa me jučer kikalo sa G servera radi toga. Na nijednom drugom serveru nisam imao taj problem.

Battlelog [CRO] dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jarvan kaže...

I meni je taj port otvoren, pa me jučer kikalo sa G servera radi toga. Na nijednom drugom serveru nisam imao taj problem.

Sinoć sam baš kopao po netu i vidim da više manje ljudi taj problem imaju s fragnetom kod kojih je i naš server. Kontaktirao sam i njih, ali nikakvu korisnu informaciju mi nisu dali, sve gluposti koje sam već isprobao, tipa port forward, port trigger, upnp i sl. p*zdarije

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

A chat je izgledao super - svaka druga linija "Admin Volume_Cro is joining server" {#}

Freak Show Inc.

5 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Friday kaže...

A chat je izgledao super - svaka druga linija "Admin Volume_Cro is joining server" {#}

Ajde malo spama nikad ne škodi {#} 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

I bas je bilo super igrati na njemu. Svi nasi "pro" igraci na jednoj strani a Spelac i ja s ostalim njubovima na drugoj strani. Jedini "G" i XTC na ovoj strani.  

U pol igre sam na whiteoutu odlucio malo kempati (kasnije opet nisam mogao jer smo drzali samo jednu zastavu)  i nakon toga napustio server. Najpametnije mi je bilo naspavati se{#}

13 godina
CroPower76 kaže...
 ..... XTC ....

{#}

14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
CroPower76 kaže...
 ..... XTC ....

{#}

Hahaha rano je još pa mu ovaj put prijeđi preko ovoga

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Soldier977 kaže...
CroPower76 kaže...
 ..... XTC ....

{#}

hahaha or however. {#}dama se ne ljutis.

13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...
CroPower76 kaže...
 ..... XTC ....

{#}

OK... ali samo ovaj put.

{#}

13 godina
CroPower76 kaže...
Friday kaže...

I bas je bilo super igrati na njemu. Svi nasi "pro" igraci na jednoj strani a Spelac i ja s ostalim njubovima na drugoj strani. Jedini "G" i XTC na ovoj strani.  

U pol igre sam na whiteoutu odlucio malo kempati (kasnije opet nisam mogao jer smo drzali samo jednu zastavu)  i nakon toga napustio server. Najpametnije mi je bilo naspavati se{#}

Ne znam kako je ostale prebacivalo, ali sa mnom je balancer bio potpuno fer. Imam 3 dobivene i 3 izgubljene runde jucer. I to odlicne runde, a cak nisam bio 100% u igri.  Ma negdje oko 20% (TM)

I jedna zgoda :D

Punim ja jucer server, nisam ni ukljucio slusalice, dalje su radili zvucnici.

I vidi mene kcer za kompom i veli mi da pustim neke pjesme....

I tako svira Youtube... i prikljuci se Nex u moj squad i veli naglas, Pozdrav ljudi.

A moja kcer zastane, sirom otvori oci, pogleda komp i veli: Tata, Batefid prica nesto!

I napisem ja u chat: Nex, reci Bok Eva.

I on to izgovori, a mala se ukoci! :D

I cekam ja kaj bu sad... i odjednom osmijeh od uha do uha, a malena meni: Tata jos, tata jos! :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ne znam kako je ostale prebacivalo, ali sa mnom je balancer bio potpuno fer. Imam 3 dobivene i 3 izgubljene runde jucer. I to odlicne runde, a cak nisam bio 100% u igri.  Ma negdje oko 20% (TM)

I jedna zgoda :D

Punim ja jucer server, nisam ni ukljucio slusalice, dalje su radili zvucnici.

I vidi mene kcer za kompom i veli mi da pustim neke pjesme....

I tako svira Youtube... i prikljuci se Nex u moj squad i veli naglas, Pozdrav ljudi.

A moja kcer zastane, sirom otvori oci, pogleda komp i veli: Tata, Batefid prica nesto!

I cekam ja kaj bu sad... i odjednom osmijeh od uha do uha, a malena meni: Tata jos, tata jos! :D

Nadam se da malecka nije slušala do kraja šta nex govori {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nadam se da malecka nije slušala do kraja šta nex govori {#}

Sve je bilo OK, Nex je bio cool :)

A kasnije me izbacilo zbog visokog pinga (YouTube), i vise se nisam mogao spojiti u taj squad...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

A kasnije me izbacilo zbog visokog pinga (YouTube), i vise se nisam mogao spojiti u taj squad...

Svi smo na ping whitelisti radi punjenja, ali taj plugin nekad zna zayebavati. I Mudonju je izbacivalo

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Svi smo na ping whitelisti radi punjenja, ali taj plugin nekad zna zayebavati. I Mudonju je izbacivalo

Mene je jucer isto izbacilo, ali samo jednom, zbog high pinga.

13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Je, izbacuje SAMO kad te ubiju, kad si u igri i imas visoki ping te ignorira. Netko je malo pogresno napisao plugin :/

10 godina
neaktivan

Mene je jučer kickalo valjda 50 puta zbog pinga.... Vec sam mlade dobil, trazim di je problem i nisam uspel skuziti... I oda vidim da mi sogorica u prizemlju na svom laptopu stavila na yubito kilometasku cajka playlistu... Zamalo sam joj to sranje kataputiral kroz prozor. {#}

Hello...
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Je, izbacuje SAMO kad te ubiju, kad si u igri i imas visoki ping te ignorira. Netko je malo pogresno napisao plugin :/

Mene izbacuje kad ja nekoga ubijem i to bas u toj milisekundi. Jucer kad smo igrali metro ubijem silvinja i prekine me.

I to mi nije bilo prvi put i samo na ovom serveru vec se dogadjalo i prije.

Ali mislim da je to vise zbog shity Bneta.{#}

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Svi su na white listi zbog cybera jer on uvijek ima ping 200 i zbog dame jer vječito jebe s nekim torrentima {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ajde sredit ću to danas preko procon layera za slučaj da ovaj rconov opet zašteka. Ionako ne mogu igrati pa ću bar oko toga gubit vrime {#}

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

A sad znam. Više ne smim ginuti.

Od danas završavam partije se 20-0, 30-0,  40-0 itd..

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
8 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice