- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeli moguće da je ovaj server u bosni
Njemačka:
https://who.is/whois-ip/ip-address/94.250.218.41
jeli moguće da je ovaj server u bosni
Gdjegod bio izgleda da je mamac za pr0 igrače:
Evo Antraks samo za tebe sam malo doradio balanser pa ako ćeš biti srce svrati i probaj sad jel ok
Evo Antraks samo za tebe sam malo doradio balanser pa ako ćeš biti srce svrati i probaj sad jel ok
A jbga, sad sam tek vidio poruku.
Do sad sam učio njibove.
Kad već nisi mogao igrati sređivao si server?
Ma biži poludija sam sinoć... Server pun do čepa cilu večer, a ja jedini ne mogu igrati Na kraju sam uspio upasti 2-3 puta po 10-ak min nakon 380 pokušaja
Još uvijek UDP xxxx port?
Ma biži poludija sam sinoć... Server pun do čepa cilu večer, a ja jedini ne mogu igrati Na kraju sam uspio upasti 2-3 puta po 10-ak min nakon 380 pokušaja
Još uvijek UDP xxxx port?
Da. Jučer sam nabavio i četvrti ruter. Pero mi preko teamviewera sve uredi, testiram preko neke stranice i vidim da je taj 3659 port otvoren i da svi podaci prema njemu prolaze kako triba. Ali na server neće uđe da ga j*beš...

I meni je taj port otvoren, pa me jučer kikalo sa G servera radi toga. Na nijednom drugom serveru nisam imao taj problem.
I meni je taj port otvoren, pa me jučer kikalo sa G servera radi toga. Na nijednom drugom serveru nisam imao taj problem.
Sinoć sam baš kopao po netu i vidim da više manje ljudi taj problem imaju s fragnetom kod kojih je i naš server. Kontaktirao sam i njih, ali nikakvu korisnu informaciju mi nisu dali, sve gluposti koje sam već isprobao, tipa port forward, port trigger, upnp i sl. p*zdarije

A chat je izgledao super - svaka druga linija "Admin Volume_Cro is joining server"
A chat je izgledao super - svaka druga linija "Admin Volume_Cro is joining server"
Ajde malo spama nikad ne škodi

I bas je bilo super igrati na njemu. Svi nasi "pro" igraci na jednoj strani a Spelac i ja s ostalim njubovima na drugoj strani. Jedini "G" i XTC na ovoj strani.
U pol igre sam na whiteoutu odlucio malo kempati (kasnije opet nisam mogao jer smo drzali samo jednu zastavu) i nakon toga napustio server. Najpametnije mi je bilo naspavati se
Hahaha rano je još pa mu ovaj put prijeđi preko ovoga

hahaha or however. dama se ne ljutis.
OK... ali samo ovaj put.
I bas je bilo super igrati na njemu. Svi nasi "pro" igraci na jednoj strani a Spelac i ja s ostalim njubovima na drugoj strani. Jedini "G" i XTC na ovoj strani.
U pol igre sam na whiteoutu odlucio malo kempati (kasnije opet nisam mogao jer smo drzali samo jednu zastavu) i nakon toga napustio server. Najpametnije mi je bilo naspavati se
Ne znam kako je ostale prebacivalo, ali sa mnom je balancer bio potpuno fer. Imam 3 dobivene i 3 izgubljene runde jucer. I to odlicne runde, a cak nisam bio 100% u igri. Ma negdje oko 20% (TM)
I jedna zgoda :D
Punim ja jucer server, nisam ni ukljucio slusalice, dalje su radili zvucnici.
I vidi mene kcer za kompom i veli mi da pustim neke pjesme....
I tako svira Youtube... i prikljuci se Nex u moj squad i veli naglas, Pozdrav ljudi.
A moja kcer zastane, sirom otvori oci, pogleda komp i veli: Tata, Batefid prica nesto!
I napisem ja u chat: Nex, reci Bok Eva.
I on to izgovori, a mala se ukoci! :D
I cekam ja kaj bu sad... i odjednom osmijeh od uha do uha, a malena meni: Tata jos, tata jos! :D
Ne znam kako je ostale prebacivalo, ali sa mnom je balancer bio potpuno fer. Imam 3 dobivene i 3 izgubljene runde jucer. I to odlicne runde, a cak nisam bio 100% u igri. Ma negdje oko 20% (TM)
I jedna zgoda :D
Punim ja jucer server, nisam ni ukljucio slusalice, dalje su radili zvucnici.
I vidi mene kcer za kompom i veli mi da pustim neke pjesme....
I tako svira Youtube... i prikljuci se Nex u moj squad i veli naglas, Pozdrav ljudi.
A moja kcer zastane, sirom otvori oci, pogleda komp i veli: Tata, Batefid prica nesto!
I cekam ja kaj bu sad... i odjednom osmijeh od uha do uha, a malena meni: Tata jos, tata jos! :D
Nadam se da malecka nije slušala do kraja šta nex govori
Nadam se da malecka nije slušala do kraja šta nex govori
Sve je bilo OK, Nex je bio cool :)
A kasnije me izbacilo zbog visokog pinga (YouTube), i vise se nisam mogao spojiti u taj squad...
A kasnije me izbacilo zbog visokog pinga (YouTube), i vise se nisam mogao spojiti u taj squad...
Svi smo na ping whitelisti radi punjenja, ali taj plugin nekad zna zayebavati. I Mudonju je izbacivalo

Svi smo na ping whitelisti radi punjenja, ali taj plugin nekad zna zayebavati. I Mudonju je izbacivalo
Mene je jucer isto izbacilo, ali samo jednom, zbog high pinga.
Je, izbacuje SAMO kad te ubiju, kad si u igri i imas visoki ping te ignorira. Netko je malo pogresno napisao plugin :/
Mene je jučer kickalo valjda 50 puta zbog pinga.... Vec sam mlade dobil, trazim di je problem i nisam uspel skuziti... I oda vidim da mi sogorica u prizemlju na svom laptopu stavila na yubito kilometasku cajka playlistu... Zamalo sam joj to sranje kataputiral kroz prozor.
Je, izbacuje SAMO kad te ubiju, kad si u igri i imas visoki ping te ignorira. Netko je malo pogresno napisao plugin :/
Mene izbacuje kad ja nekoga ubijem i to bas u toj milisekundi. Jucer kad smo igrali metro ubijem silvinja i prekine me.
I to mi nije bilo prvi put i samo na ovom serveru vec se dogadjalo i prije.
Ali mislim da je to vise zbog shity Bneta.
Svi su na white listi zbog cybera jer on uvijek ima ping 200 i zbog dame jer vječito jebe s nekim torrentima
Ajde sredit ću to danas preko procon layera za slučaj da ovaj rconov opet zašteka. Ionako ne mogu igrati pa ću bar oko toga gubit vrime

A sad znam. Više ne smim ginuti.
Od danas završavam partije se 20-0, 30-0, 40-0 itd..