Nisam znao da ima bunnyhopping u BF4... :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tebi čim se spusti KPM ispod 5 - odmah cendraš
A jbg kad me toliko šokira.... nije da mi se to baš često desi
To samo kad zaboraviš autospot uključiti.
To samo kad zaboraviš autospot uključiti.
Autospot se kao izraz baš lijepo udomaćio na našoj maloj sceni
Bleh... nemate pojma ili ste nepismeni (kako bi Jopis fino rekao)
Auto-spot se sam pali kako lijepo naglašava ovaj engleski pridjev "Auto" ispred engleske riječi "spot".... ccc
Dakle na hrvatskom "samoprimjećivač", čisto da ste sigurni na šta se misli tko ne zna.
Sinoć si drugačije govorio.
Zaboravio komentirati.
Eh vidi Tetku kako krasan šeširić ima, a i kosa joj crna
Eh vidi Tetku kako krasan šeširić ima
I nježne ruke
Pa dobro, tko sad gleda Piratovu guzu/mošnje. Ti ili Tetka? Nekako si mi previše informiran...
Pa dobro, tko sad gleda Piratovu guzu/mošnje. Ti ili Tetka? Nekako si mi previše informiran...
Tetak nije homo.
Danny ga je vidio,Tetka se još nije izjasnila...

Koji degutantan offtopic. Molim kartone za ovu dvojicu iznad.
I nek im se uzme po zvjezdica
LOL
Ljigavci.
Ti keksiću ćeš čut danas dvije tri, a pirat ne znam zakaj mi je inbox prazan a obećavalo se svašta neki dan...
LOL
Ljigavci.
Ti keksiću ćeš čut danas dvije tri, a pirat ne znam zakaj mi je inbox prazan a obećavalo se svašta neki dan...
Tko je keksić??
Btw, imam ti ja materijala za inbox, ali ne preporučam...
a pirat ne znam zakaj mi je inbox prazan a obećavalo se svašta neki dan...
Znaš da neke stvari jednostavno ne stanu u inbox?
Paket analgetika uvijek u džepu - za curke željne rizika
To ćeš morat napasti Cybera i Jopisa, oni su bili online. Ja zadnje 3 večeri nisam ni igrao tako da nemam pojma šta se događalo, ali sam ostavio votemap uključen.
Ustvari pridvečer sam odigrao cq small sa 64 igrača dvi partije i mogu ti reći da mi je čak bolji od velikog cq-a. Konstantno je akcija i kemperi sa snajperima jednostavno nemaju šanse uništiti partiju kao na large-u. Ali onda je Mrski počeja vajnati da ugasim small, tako da...
Cro nisam stavljao starije mape jer vidim da je ekipa trenutno puno više zainteresirana za dlc mape. Svi odlični serveri koje imam u favoritima, a koji još uvik vrte stare mape zjape prazni...
Ne znam zašto ali ove nove mape su mi na prvu bile woooow ali sad mi nakon igranja polako idu na živce. Imam osjećaj kao da se tri puta više kempa nego na ostalim. Sve je puno snajper i u većini slučajeva više od jednog igrača puca po meni sa 100 + metara. Karelia mi je vizualno super, koristim se vozilima i ne trckaram toliko okolo ali mi je jednostavno prevelika. (nisam nikada pomislio da ću reći da je mapa prevelika ali meni jeste) Mislim da su mogle biti barem 30% manje i da bi se dobilo na dinamici a opet bi sva vozila mogla stati i ne bi bilo čisto napucavanje.
I da sinoć neko vrijeđao i habao mamu mislim Graficaru (klan CCCC) Ne znam da li se može i kako postaviti plugin koji sankcionira ako to pređe granicu dobrog ukusa jer ni jednog admina tada nije bilo da to smiri. Zajebancija je ok ali vrijeđanje mi se gadi. Ako mislimo da nam se ljudi vraćaju na server i igraju trebalo bi i na to voditi računa
Slažem se u potpunosti za glupe kempere. Koliko god obožavam ovakve mape, toliko mi je stil i način igranja/kempanja većine naporan da su mi zgadili kompletan dlc već prvi dan. Zato sam i napisao da mi je na ovim mapama draži mali cq jer ima puno više akcije na manjem prostoru tako da kemperi imaju manje mogućnosti za takva sr*nja...
Drugi put kad počne vriđanje bilo koga javi mi ti ili bilo ko drugi, većina imate moj broj mobitela. To sam vam već prije rekao, samo pošalji poruku i ja ću odma do kompa ako već nisam tu.
Takvi će bez ikakvog upozorenja isti tren letiti sa servera. Politička, nacionalistička i slična sr*nja me ne zanimaju niti je tome misto u igri. Takva dječica neka to riješavaju negdi drugo, ne našem serveru neće nikad barem dok sam ja online.
Ti i Čarapa će te napraviti account na rconu tako da vas mogu staviti za admine i sljedeći put kad vidiš takve gluposti kidaj ih u korijenu

Tko je keksić??
Provokatorski Kuky.
A skužila kad sam postala da mi možda to nije trebalo :)
Znaš da neke stvari jednostavno ne stanu u inbox?
Sve znam, al rekla sam piratu pa kontam nije bed...
To ćeš morat napasti Cybera i Jopisa, oni su bili online. Ja zadnje 3 večeri nisam ni igrao tako da nemam pojma šta se događalo, ali sam ostavio votemap uključen.
Ustvari pridvečer sam odigrao cq small sa 64 igrača dvi partije i mogu ti reći da mi je čak bolji od velikog cq-a. Konstantno je akcija i kemperi sa snajperima jednostavno nemaju šanse uništiti partiju kao na large-u. Ali onda je Mrski počeja vajnati da ugasim small, tako da...
Cro nisam stavljao starije mape jer vidim da je ekipa trenutno puno više zainteresirana za dlc mape. Svi odlični serveri koje imam u favoritima, a koji još uvik vrte stare mape zjape prazni...
Ne znam zašto ali ove nove mape su mi na prvu bile woooow ali sad mi nakon igranja polako idu na živce. Imam osjećaj kao da se tri puta više kempa nego na ostalim. Sve je puno snajper i u većini slučajeva više od jednog igrača puca po meni sa 100 + metara. Karelia mi je vizualno super, koristim se vozilima i ne trckaram toliko okolo ali mi je jednostavno prevelika. (nisam nikada pomislio da ću reći da je mapa prevelika ali meni jeste) Mislim da su mogle biti barem 30% manje i da bi se dobilo na dinamici a opet bi sva vozila mogla stati i ne bi bilo čisto napucavanje.
I da sinoć neko vrijeđao i habao mamu mislim Graficaru (klan CCCC) Ne znam da li se može i kako postaviti plugin koji sankcionira ako to pređe granicu dobrog ukusa jer ni jednog admina tada nije bilo da to smiri. Zajebancija je ok ali vrijeđanje mi se gadi. Ako mislimo da nam se ljudi vraćaju na server i igraju trebalo bi i na to voditi računa
Slažem se u potpunosti za glupe kempere. Koliko god obožavam ovakve mape, toliko mi je stil i način igranja/kempanja većine naporan da su mi zgadili kompletan dlc već prvi dan. Zato sam i napisao da mi je na ovim mapama draži mali cq jer ima puno više akcije na manjem prostoru tako da kemperi imaju manje mogućnosti za takva sr*nja...
Drugi put kad počne vriđanje bilo koga javi mi ti ili bilo ko drugi, većina imate moj broj mobitela. To sam vam već prije rekao, samo pošalji poruku i ja ću odma do kompa ako već nisam tu.
Takvi će bez ikakvog upozorenja isti tren letiti sa servera. Politička, nacionalistička i slična sr*nja me ne zanimaju niti je tome misto u igri. Takva dječica neka to riješavaju negdi drugo, ne našem serveru neće nikad barem dok sam ja online.
Ti i Čarapa će te napraviti account na rconu tako da vas mogu staviti za admine i sljedeći put kad vidiš takve gluposti kidaj ih u korijenu
Baš si sladak kad si tako ozbiljan...
Sve znam, al rekla sam piratu pa kontam nije bed...
Ma nije bed al vjeruj mi nisi još spremna,ponekad je i mene strah koliko je.

A joj nemoj isprid svih, ja sam ti malo sramežljiv

Znala sam da si obziran <3
Jel to kao ono "stavit ću ga samo do škrga"?
Aa, onak đentlmenski :)
Who the hell are you people?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Who the hell are you people?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A neznam ni ja koji je vrag sa svima danas, pa ovo je počelo prilaziti sve granice dobrog ukusa

Nije bed, mogu ja glumit muško!
Vidiš žalosti. Ovo se dopušta a ja moje sličice ne mogu stavljati.
A baš imam jedan dobar set. Jel tako Volume?
Nije bed, mogu ja glumit muško!
Baš si srce, ali ipak ću te morat odbiti ovaj put. Sry
Mudonja moj možda su oni gej pa iz inata ne dozvoljavaju nama da guštamo

Sjedi ljubavni par na klupici, frajer se nahvatao sisa, sad bi čovjek malo zaigrao...
-Draga, jel bi tebi smetalo ako bih želio udomiti svog prijatelja?
-Opet ti!! Stalno navaljuješ, a već smo 100 puta pričali da nema ništa od
udomljavanja prije braka. Zašto si dosadan?? Lijepo sam ti rekla da želim
ostati nevina.
-Pa maco, hladno je, prijatelj bi se mogao prehladiti.. ajde ga primi samo malo..
evo samo do pola. On će biti sretan, a tebi će sve ostati čitavo.
- Ma ništ' ti ja ne vjerujem
-Aaaaajde, evo- obećajem, samo do pola.
-Ako je do pola, onda dobro. Ali, samo do pola!!!
I namjesti se cura, frajer jedva dočekao i uvali ga kol'ko je dug i širok,
misleći si: ˝biiip, koliko sam te morao nagovarati..˝
Igra frajer, curi se svidjelo.
-Znaš šta- ovo je ludo, ajd' ti stavi i drugu polovicu...
A frajer će:
-A, ne! Dogovor je dogovor!
Takav sam po cijelom tijelu :D
Pfff da vaše gluposti kartoniramo već bi bili bivši,tako da...bez cendranja.

Baš si srce, ali ipak ću te morat odbiti ovaj put. Sry