Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

E vidiš,još mi se nije skinuo FS...

Sajber daj prebaci neku normalnu mapu :D fali mi nesto boosta!

Battlelog: Ratkapa16
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

dođem doma i pogledam koliko se skinulo i piše 30%... malo čudno ali ok (cca 3 sata po ful spidu da skine sve a prošlo je cca 2 sata). bacim oko malo po forumu, zatvorim browser a kad ono ode 20% u minus... :/ 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...
desh kaže...

Evo skinuo FS i sad mi folder od BF4 u Originu ima 60.2 GB! Ostalo mi je 18 GB praznoga na SSD od 250 GB, a vec sam neke igre obrisao ili prebacio na HDD. Kako su krenuli za BF5 ce biti malo 120 GB. 

Meni ima 55.8gb.{#}

EDIT: samo sam se spojio na server i dobio sam 101 battlepack. Netko je pitao za 25% boosteve, rekli su da će nešto napraviti s njima, da razmatraju neke sugestije{#}

Možda smo ipak sad dobili one davno obećane Golden Battlepackove za odrađene Class Service Starove?

14 godina
TomoR kaže...

Možda smo ipak sad dobili one davno obećane Golden Battlepackove za odrađene Class Service Starove?

Eh ko će se toga sjetit, svi već zaboravili :P Ovo ko sa Veteran Battlepackom. ja bi rekao da je to za to...Smiješno da onda još uvijek prodaju to hahahaha

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina
Battlefield 4

jos jedan dlc di se totalno zanemarilo infantry igrace. dominacija u onom hangaru je presmijesna, 50 km od zastave do zastave plus 4 etaze u vis i naravno svi se postave na vrh ko sove i kempaju zastave. ostale map su ili snajper only s jednog na drugi kraj mape ili ogromna mapa s brdo neiskoristenog prostora sa 2 choking pointa i to je to.

stvarno katastrofa, s druge strane imam CoD bez dedicated servera pa na kraju ispada da nema kvalitetnog run&gun naslova na trzistu.

biras izmedu shitfielda za penzice koji voze taxi s jednog kraja mape na drugi ili cod-a s pristavom mularijom. 

Moj PC  
3 7 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...
Jack Sparrow kaže...
desh kaže...

Evo skinuo FS i sad mi folder od BF4 u Originu ima 60.2 GB! Ostalo mi je 18 GB praznoga na SSD od 250 GB, a vec sam neke igre obrisao ili prebacio na HDD. Kako su krenuli za BF5 ce biti malo 120 GB. 

Meni ima 55.8gb.{#}

EDIT: samo sam se spojio na server i dobio sam 101 battlepack. Netko je pitao za 25% boosteve, rekli su da će nešto napraviti s njima, da razmatraju neke sugestije{#}

Probal i ja i stiglo 66 zlatnih!

StariGad_HR @battlefield
15 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

jos jedan dlc di se totalno zanemarilo infantry igrace. dominacija u onom hangaru je presmijesna, 50 km od zastave do zastave plus 4 etaze u vis i naravno svi se postave na vrh ko sove i kempaju zastave. ostale map su ili snajper only s jednog na drugi kraj mape ili ogromna mapa s brdo neiskoristenog prostora sa 2 choking pointa i to je to.

stvarno katastrofa, s druge strane imam CoD bez dedicated servera pa na kraju ispada da nema kvalitetnog run&gun naslova na trzistu.

biras izmedu shitfielda za penzice koji voze taxi s jednog kraja mape na drugi ili cod-a s pristavom mularijom. 

Koji infantry igrači?!  Jesi ti igrao koji put BF? Idi igraj COD, tamo ti je sve podređeno infantry igračima

pero_HR
11 godina

ova igra je svakim patchom gora i gora majke mi moje. Kad sam ju prvi puta instalirao sve je radilo kak spada koliko toliko. Barem nije bilo nekih velikih problema, neriješivih sa par minuta za kompujterom. Ali ovo sad više nije ni za igrati. Red screen of death, loadout resetiran svaki puta i nemre se uzet neko normalno oružje jer je postavljeno na default što god ja radio, pa izbacivanja iz igre, jer eto, why not, nevidljivi zidovi na zgradama, a da ne pričam da se u zadnje vrijeme jako često događa da pogodite heli ili tank sa shellom i apsolutno se ništa ne dogodi osim što isre zafrcaju jer ste zapravo pogodili metu, al battlefield kaže možeš ti i bolje pa ti neću računat ovaj puta. sere mi se od ovih patcheva i popravljanja nepopravljivog

Ne mogu vam ni opisati koliko sam presretan što nisam kupio ovu igru nego sam ju dobio sa grafičkom, jer da sam dao nekih 50Eur za ovo, žile bi si prerezao

16 godina
moderator
neznalica90 kaže...

Nisam sad igrao al sam igrao u CTE i razmak između zastava je vrhunski (bf2).

Konačno su iskoristili cijelu mapu.

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...

Nisam sad igrao al sam igrao u CTE i razmak između zastava je vrhunski (bf2).

Konačno su iskoristili cijelu mapu.

Da, samo ti vjerojatno spominješ conquest a on o dominaciji govori {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
peroko kaže...
neznalica90 kaže...

Koji infantry igrači?!  Jesi ti igrao koji put BF? Idi igraj COD, tamo ti je sve podređeno infantry igračima

cuj stari ako ti gustas sa svojim frendicem fafat (petko ne mijesaj se ;P) sladoled u tenku u jednom cosku mape i pljuckat ap shell na drugi kraj mape i tako sat i pol na serveru od 3000 ticketa to je tvoj izbor, ja ti ne sudim. ali stvar je u tome da je ova igra ogromna i ima potencijal ponudit najbolje iz oba svijeta, i conquest i infantry igracima. a oni sve vuku na jednu strani, ma cak ni to nije problem koliko im je level dizajn u banani. i eto ovaj zadnji patch, ko ih je trazio da ista diraju, sve je bilo solidno i trebali su samo izbacit zadnji dlc, ali ne oni opet cackaju po nisanima i svakakvim glupostima.

ok mozda sam malo burno reagirao svjeze isfrustriran updejtima al ti isto skaces sa svojom reakcijom kao da ti je mentalni sklop identican limacima sa slike. srkni kavu i zapali bit ce sve u redu {#}

16 godina
moderator
Granzon kaže...

Da, samo ti vjerojatno spominješ conquest a on o dominaciji govori {#}

A jbg onda,neznam kak je u dominaciji.

سمندری ڈاکو
14 godina
neznalica90 kaže...
peroko kaže...
neznalica90 kaže...

cuj stari ako ti gustas sa svojim frendicem fafat (petko ne mijesaj se ;P) sladoled u tenku u jednom cosku mape i pljuckat ap shell na drugi kraj mape i tako sat i pol na serveru od 3000 ticketa to je tvoj izbor, ja ti ne sudim. ali stvar je u tome da je ova igra ogromna i ima potencijal ponudit najbolje iz oba svijeta, i conquest i infantry igracima. a oni sve vuku na jednu strani, ma cak ni to nije problem koliko im je level dizajn u banani. i eto ovaj zadnji patch, ko ih je trazio da ista diraju, sve je bilo solidno i trebali su samo izbacit zadnji dlc, ali ne oni opet cackaju po nisanima i svakakvim glupostima.

ok mozda sam malo burno reagirao svjeze isfrustriran updejtima al ti isto skaces sa svojom reakcijom kao da ti je mentalni sklop identican limacima sa slike. srkni kavu i zapali bit ce sve u redu {#}

Joj, kako li se samo usudiše napraviti Bf koji je....BF?????? Mislim wtf???? {#}

Platio sam Bf, hoću Bf, i igrati ću jedino Bf.....kakav vražji drugi Bf ti poznaš????

I ne, meni se ne sviđa ideja da naprave inf only mape a nas koji igru kupišmo radi conquesta i vozila neka steraju u qu.ac, sorry ali ne podržavam takve ideje. Napraviti dominaciju neke mape je ok, ali da dominacija i inf only conquesti budu glavni mod igre i da na njih ide ravnopravno uloženo sredstava za razvoj igre kao i za konkvest? Zašto bi to pobogu itko želio?

12 godina
Battlefield 4

ocemo jos lokera i metroa, jebo ove snajperske mape {#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 20:42 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
SiNkE.Zgb kaže...

ocemo jos lokera i metroa, jebo ove snajperske mape {#}

Sva sreća pa tamo nema snajpera... {#}

13 godina
Granzon kaže...
neznalica90 kaže...
peroko kaže...
neznalica90 kaže...

Joj, kako li se samo usudiše napraviti Bf koji je....BF?????? Mislim wtf???? {#}

Platio sam Bf, hoću Bf, i igrati ću jedino Bf.....kakav vražji drugi Bf ti poznaš????

I ne, meni se ne sviđa ideja da naprave inf only mape a nas koji igru kupišmo radi conquesta i vozila neka steraju u qu.ac, sorry ali ne podržavam takve ideje. Napraviti dominaciju neke mape je ok, ali da dominacija i inf only conquesti budu glavni mod igre i da na njih ide ravnopravno uloženo sredstava za razvoj igre kao i za konkvest? Zašto bi to pobogu itko želio?

ma slazem se ja s tobom, ali oni su ti koji nude obje stvari.

znaci s jedne strane imas conquest, conquest large, rush, obliteration za ekipu koja voli vozila voli letit, pobogu pa i air superiority koji je posvecen samo letacima.

s druge strane imas team deathmatch, squad deathmatch i domination koji je podreden infantry igracima.

sto znaci da igra po defaultu nudi sve za svakog, a sto je najtragicnije uopce nije stvar u tome da nema mapa za kvalitetnu dominaciju, nego sto oni infantry mape rade kao manji conquest iz kojeg izbace vozila. i naravno sta se desi, bacis 32 igraca na ledinu pa ošini po prašini.

sve sta si rekao stoji, al onda neka mi ne nude opciju dominacije i bok.

eto ti sad i ovaj hardline, u startu se reklamirao kao infantry oriented battlefield kad ono udem u betu i cim sam se spawnao tuku po meni 2 little birda i pandurski oklopnjak s minigunom..  cek jel ja krivo shvacam pojam infantry ili me oni prave ludim!?

jednostavno sam tip igraca koji voli run&gun i bf to bez problema moze ponudit bez ikakvog financijskog ulaganja na ustrb conquest igraca, ali iz nekog razloga to rade totalno ofrlje.

vecina vas ovdje ste dugogodisnji stovatelji serijala i preburno reagirate na negativan komentar o bf-u.  cinjenica je da bf moze bit i odlicna infantry igra samo da se neko malo  uozbilji i poslozi mapu kako bog zapovijeda.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

hmmm, nakon ovog dlca opet se desava "battlefield 4 has stopped working", a dosad radilo ko podmazano :(

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ne razumijem zasto nemam mogucnost skidanja DLCa a imam premium?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 21:03 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

@Neznalica

Ja infantry mod podrazumijevam cq, cq large, rush sa presetom infantry mod.

Tdm nikada nije trebao biti tu, dominacija li la.

Ne znam u cemu je problem?

Kako su inf igrachi zakinuti?

Za tdm postoje druge igre koje u tome puno vishe daju fun factora.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drahic kaže...

probaj se odlogirat sa battleloga, meni je to pomoglo

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
drahic kaže...

Nisi tcomu platio racun za jedan mjesec ! :)

PS sta je sa onom wifi karticom, trebash to jos?

14 godina
neznalica90 kaže...

......................................

vecina vas ovdje ste dugogodisnji stovatelji serijala i preburno reagirate na negativan komentar o bf-u.  cinjenica je da bf moze bit i odlicna infantry igra samo da se neko malo  uozbilji i poslozi mapu kako bog zapovijeda.

Ovo da smo živci kad netko kenja po Bfu si potpuno u pravu i isprike ako sam nekog uvrijedio {#}

Nažalost Bf nikada neće biti odlična inf only igra zbog toga što se sama ideja bf-a svodi na inf + vheicles... vjerovao ili ne ali većina nas je zato i kupila igru.

Zašto Dice uvodi dominaciju i slične kao mod? Da privuče kupce koji su donedavno igrali Cod i njegove klonove naravno. Dali će Dice napraviti dobre mape za to? Vjerojatno ne, jer rade mape isključivo za konkvest a ne za male inf. only okršaje... šta si ti mislio da će se odjednom Bf pretvoriti u Cod alternative?

Dice očito ne želi trošiti dodatne resurse na igru pa jednostavno mućkaju sve i svašta ne bi li prodali što više kopija te tako imamo ovu situaciju gdje ti hoćeš propagirane inf modove a mi okorjeli fanovi želimo stari Bf bez svih ovih živih i neživih samolockajućih govana.

Nažalost, ni jedni ni drugi neće dobit što žele {#}

14 godina
mrfloyd kaže...
drahic kaže...

Nisi tcomu platio racun za jedan mjesec ! :)

PS sta je sa onom wifi karticom, trebash to jos?

Pomoglo je reloganje..

Netrebam. Bemu,nikako da se nademo! Sutra vozim auto na servis pa sam bez njega par dana. Ako ti se da doci do Kajzerice ako ti je usput ili pricekat vikend da mi auto bude gotov.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

di nestade server od starurdija?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
skank666 kaže...

di nestade server od starurdija?

Morao ga Volume restartirati...čini se da smo ukleti što se tiče vlastitih servera {#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

zna mozda ko rjesenje za ovaj problem?? nakon dlca nemogu niti 5 min igrat

upnp mi je ugasen

3659 udp port mi je forwardan

ah ah
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 21:46 (LeftY_CRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Granzon kaže...
neznalica90 kaže...

Nažalost, ni jedni ni drugi neće dobit što žele{#}

baš to, jer prave cuspajz. istina da sam igrao cod do cod4 i da sam nakon totalnog raspada cod fransize alternativu trazio u battlefieldu, i iskreno odusevila me kvaliteta nekih aspekata igre. zvuk, sam osjecaj napucavanja, ta neka "tezina" oruzja i dasak realizma naspram cod-a, ma iskreno battlefield je milju ispred cod-a.

i jedino sto mene smeta je to ofrlje slaganje mape. apsolutno nista nebi mjenjao, ne treba mi neko odijelo za letenje po zraku, samolockajuce pyzdarije i ostali noobfriendly dodaci. 

covjece mape su ogromne i bogate, samo da je neko posvetio 2-3 dana i drugacije ubacio isjecene djelove iz conquest mapa u dominaciju igra bi bila jos bolja.

daleko od toga da ja ne volim battlefield, i vjerojatno cu kupit i hardline, ne zato sto sam mazohist ili nemam kud s parama, nego zato sta trenutno nema alternative koja mu se moze iti priblizit na trzistu.  

13 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

zna mozda ko rjesenje za ovaj problem?? nakon dlca nemogu niti 5 min igrat

upnp mi je ugasen

3659 udp port mi je forwardan

Kolega Volume usteka mob u comp i problem nestane - probaj.

Mene ne silji - za sada {#}

13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Ništa kod mene.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
Battlefield 4

I kakav je finalni stand?

{#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice