Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
pukycro kaže...

analogno tome i bf4 za jedno 8 godina ce dozivjeti svoj reality project ?

bf4 nema moding support,politika EA,tako da sumnjam,sami bf2 ima ~ 1.5 gb a pr oko 7 gb,u izradi je pr na cryengineu koje ce biti potpuno free,evo npr kako snajpanje izgleda u ace modu za arma 2

udaljenost,brzina i smjer vjetra sve zivo ulazi u kalkulaciju realisticnije od ovoga nemore bit

a za bf 2 pr koji ima preko 64 igraca na svakoj strani a po kojem drugo serveru i vise

kako sniper team funkcionira na pr

jedini minus grafika jer ea nezeli objaviti source refractor 2 enginea,a to naprave popravila bi se i grafika brzinski

13 godina
Friday kaže...

Odigrao jedne kanale upravo... {#}

(K)anal njub {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Battlefield 4

@Nitro ima li šta ekipe koja to još uvijek igra ili se i dalje može naći eventualno jedan server koliko-toliko popunjen? I može li se za PR koristiti account iz obične dvice ili kako to ide?

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2014 13:45 (Volume).

0 0 hvala 0
13 godina
Nitro233 kaže...
pukycro kaže...

analogno tome i bf4 za jedno 8 godina ce dozivjeti svoj reality project ?

bf4 nema moding support,politika EA,tako da sumnjam,sami bf2 ima ~ 1.5 gb a pr oko 7 gb,u izradi je pr na cryengineu koje ce biti potpuno free,evo npr kako snajpanje izgleda u ace modu za arma 2

udaljenost,brzina i smjer vjetra sve zivo ulazi u kalkulaciju realisticnije od ovoga nemore bit

a za bf 2 pr koji ima preko 64 igraca na svakoj strani a po kojem drugo serveru i vise

kako sniper team funkcionira na pr

jedini minus grafika jer ea nezeli objaviti source refractor 2 enginea,a to naprave popravila bi se i grafika brzinski

Kako mi je dobra animacija kad pucaš iz snajpera u ARMI... Ono zamućenje i trzaj, moram priznati dosta realno. Volio bi da je u BF tako.

battlelog MRSKI-OKUPATOR
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2014 13:51 (MRSKI).
14 godina
odjavljen
Volume kaže...

@Nitro ima li šta ekipe koja to još uvijek igra ili se i dalje može naći eventualno jedan server koliko-toliko popunjen? I može li se za PR koristiti account iz obične dvice ili kako to ide?

ima imaju dva servera po 99-100 igraca non stop na njima pa onda ima dosta njemackih servera,ruskih,engleskih,worldwide i ostalih komunikacija je preko mumbla integrirana sa igrom,ja upa u jedan njemacki server k*rca ne razumim squad leader daje narebe al stas to je moj problem.Frakcije su radjene po stvarnim dogadjajima,tako ima dosta rebelskih skupina talibana,iračana,na jednoj mapi rusi radi invaziju na tel aviv pa imas IDF koji brane i ruse koji stizu sa nearby flote.Krcato i tona unique oruzja za svaku pojedinu frakciju.Support za Bf2 mp ti je otkazan prije dva miseca.Znaci za igrat PR moras imat:

Vanilla Bf2 (skinut sa torrenta il kupljen)

instalirat prvo patch 1.41 (skinuto sa fileplaneta)

instalirat pach 1.5

skinut PR sa official stranice moda iinstalirat

pokrenit PR i javit ce ti se da kreiras account(upisi mail adresu,pass)

i logiraj se

ako ti ne smeta zastarijela grafika iz 2005 jamcim da ces u ovome uzivat,

naravno taktika i planiranje na prvom mjestu,ako se skupi iskusna ekipa tim bolje

14 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
Nitro233 kaže...

Kako mi je dobra animacija kad pucaš iz snajpera u ARMI... Ono zamućenje i trzaj, moram priznati dosta realno. Volio bi da je u BF tako.

onda ce ti se svidit ovaj tutorial kako pucati iz snajpera u Advance combat environmentu (A.C.E) u armi

traje 15 minuta i ima dosta matematike i racunanja,al brate nakon ovoga mos pucat iz pravog snajpera

i da za puske imas google app za android  koji ti sluzi kao pripomoc ak ti se neda sve racunati i dijeliti na papiru(inace je kalkulator obavezan)

14 godina
Nitro233 kaže...
Volume kaže...

ima imaju dva servera po 99-100 igraca non stop na njima pa onda ima dosta njemackih servera,ruskih,engleskih,worldwide i ostalih komunikacija je preko mumbla integrirana sa igrom,ja upa u jedan njemacki server k*rca ne razumim squad leader daje narebe al stas to je moj problem.Frakcije su radjene po stvarnim dogadjajima,tako ima dosta rebelskih skupina talibana,iračana,na jednoj mapi rusi radi invaziju na tel aviv pa imas IDF koji brane i ruse koji stizu sa nearby flote.Krcato i tona unique oruzja za svaku pojedinu frakciju.Support za Bf2 mp ti je otkazan prije dva miseca.Znaci za igrat PR moras imat:

Vanilla Bf2 (skinut sa torrenta il kupljen)

instalirat prvo patch 1.41 (skinuto sa fileplaneta)

instalirat pach 1.5

skinut PR sa official stranice moda iinstalirat

pokrenit PR i javit ce ti se da kreiras account(upisi mail adresu,pass)

i logiraj se

ako ti ne smeta zastarijela grafika iz 2005 jamcim da ces u ovome uzivat,

naravno taktika i planiranje na prvom mjestu,ako se skupi iskusna ekipa tim bolje

Ma lako za grafiku, jedino mi je ža šta ne mogu koristiti stari acc iz dvice na kojem imam skoro 3000 sati.

Baš ću skinuti ovih dana da se prisjetim dobrih starih dana :D

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

Pogledao sam na yubitou nekoliko gameplaya i mogu reci da ovo nece biti igra za sire mase zeljne"jump spray jump" tipa igre. 

ovaj mod pretvara igru u simulaciju borbe i zahtjeva potpunu suradnju,postivanje dodjeljene uloge i prije svega postivanje subordinacije.

Osim ovog, za sve one koji ne govore super engleski, osobito military lng nece biti moguce ispuniti zadace ako se spawnaju u timu kojem 

su ljudi koji to kuze i brzo ce biti izbaceni. Zbog same "sporosti", potrebe planiranja i drugih vec navedenih situacija ( da ne govorim o tome kako 

vlastite snage nisu markirane pa se lako desi da u brzini sredis nekog svoga) ovo ce biti samo za ozbiljno zagrizene igrace zeljne simulirane vojne operacije

razine tima.

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Volume kaže...
Nitro233 kaže...

Ma lako za grafiku, jedino mi je ža šta ne mogu koristiti stari acc iz dvice na kojem imam skoro 3000 sati.

Baš ću skinuti ovih dana da se prisjetim dobrih starih dana :D

nemoj zaboravit prolistat prije manual

http://www.realitymod.com/manual/pr_manual.pdf

14 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Pogledao sam na yubitou nekoliko gameplaya i mogu reci da ovo nece biti igra za sire mase zeljne"jump spray jump" tipa igre. 

ovaj mod pretvara igru u simulaciju borbe i zahtjeva potpunu suradnju,postivanje dodjeljene uloge i prije svega postivanje subordinacije.

Osim ovog, za sve one koji ne govore super engleski, osobito military lng nece biti moguce ispuniti zadace ako se spawnaju u timu kojem 

su ljudi koji to kuze i brzo ce biti izbaceni. Zbog same "sporosti", potrebe planiranja i drugih vec navedenih situacija ( da ne govorim o tome kako 

vlastite snage nisu markirane pa se lako desi da u brzini sredis nekog svoga) ovo ce biti samo za ozbiljno zagrizene igrace zeljne simulirane vojne operacije

razine tima.

meni to i odgovara napetije mi je dosta od sadasnjeg settinga :)

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bobice! jeste li mi živi? jel vam dela taj buterfield ili ga još popravljaju?{#}

1 3 hvala 0
13 godina
protjeran
RedRocco kaže...

Bobice! jeste li mi živi? jel vam dela taj buterfield ili ga još popravljaju?{#}

Prilično je stabilan, ali još je WIP.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
Battlefield 4

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

5 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 4

Jesu samo meni postali dosadni ili....{#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
4 7 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Jesu samo meni postali dosadni ili....{#}

Samo tebi. :P

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jese isplati uzest eng verziju za 50 kn?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
live4cro kaže...

Mozda ti eng ide bolje nego hrv - onda uzmi {#}

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...
live4cro kaže...

Mozda ti eng ide bolje nego hrv - onda uzmi {#}

Ahahahahaha, arhiva!!!! {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
NiramX kaže...
RedRocco kaže...

Prilično je stabilan, ali još je WIP.

Ma šta da, stvarno? A kolko sad zauzima na disku mjesta? jel blizu 80 gb? {#}

13 godina
Battlefield 4

Šetam ja s Deaglom kad ono:

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
15 0 hvala 8
13 godina
Battlefield 4

Dečki,može jedno pitanje?

Da li u BF4 postoji snajper kojem metak pogodi metu a da ne traje nekoliko sekunda ili stotinjki(ovisi o daljini)dok metak leti?

Ja imam onaj prvi snajper i sa nekih 50m treba mu neko vrijeme da metak dođe,a za to se drugi igrač,već makne,tako da ga fulam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

Hehe, Deagle nije "rođen" za hipfire.

Jurassic Park kaže...

Da li u BF4 postoji snajper kojem metak pogodi metu a da ne traje nekoliko sekunda ili stotinjki(ovisi o daljini)dok metak leti?

Ja imam onaj prvi snajper i sa nekih 50m treba mu neko vrijeme da metak dođe,a za to se drugi igrač,već makne,tako da ga fulam.

SRR-61, ima najbrži metak i najmanji pad istog. Ali laser nije. Mete u pokretu moraš naučiti gađati s pretjecanjem.

15 godina
neaktivan
Jurassic Park kaže...

Ne postoji. Jebiga bez vjezbe nema zanata {#}

----------Jesse,we need to cook 8)
16 godina
TomoR kaže...

SRR-61, ima najbrži metak i najmanji pad istog. Ali laser nije. Mete u pokretu moraš naučiti gađati s pretjecanjem.

Nema najbrži metak, M98B ima 5% brži metak ali veći bullet drop.

13 godina
Soldier977 kaže...

Sinoć na tom istom serveru i ja sam imao dvije takve situacije koje sam čak i snimio. Inače ne iznenađuje me taj loš hit reg ali su ta dva puta bila majko moja {#} . Mislim da sam cijeli okvir iz AWS-a sprašio u dvojicu likova sa nekih 30 m, ni jedan hitmark a niti supression assist nisam dobio.

battlelog MRSKI-OKUPATOR
14 godina
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...

Sinoć na tom istom serveru i ja sam imao dvije takve situacije koje sam čak i snimio. Inače ne iznenađuje me taj loš hit reg ali su ta dva puta bila majko moja {#} . Mislim da sam cijeli okvir iz AWS-a sprašio u dvojicu likova sa nekih 30 m, ni jedan hitmark a niti supression assist nisam dobio.

Sad ti je hitreg kriv šta si smotan pa nemoš slona s metra u guzicu pogodit{#}

Ne stvarno ima previše takvih gluposti u zadnje vrime. Ili ne prima pogotke ili dobivaš sto hitmarka i na kraju od svega samo supression assist

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...

Šetam ja s Deaglom kad 

Ne stvarno ima previše takvih gluposti u zadnje vrime. Ili ne prima pogotke ili dobivaš sto hitmarka i na kraju od svega samo supression assist

A jbga kad sam star pa se moram vadit na loš netcode :)  Neka neka doći ćeš i ti u moje godine.... 

battlelog MRSKI-OKUPATOR
14 godina
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...

Šetam ja s Deaglom kad 

A jbga kad sam star pa se moram vadit na loš netcode :)  Neka neka doći ćeš i ti u moje godine.... 

Ništa od toga, odlučija sam da ostajem na ovih 26 do daljnjega. Ko je vidija starit... :P

battlelog - Volume_CRO
17 godina
neaktivan
Volume kaže...
MRSKI kaže...
  Neka neka doći ćeš i ti u moje godine.... 

Step aside juniors :)

BTW Dama tako nešto nisam nikad doživio , eventualno mi poneki metak iz snajpera prodje kroz tipa ...

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
17 godina
Battlefield 4

Interesantne ideje dobro nam poznatog lika

3 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice