Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.634.336
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...
 Ali helici su BC serijalu tata mata ... Domaca ekipa poput Sandmana i sl su praznili servere, da ne kazem sta je radila ekipa koja je igrala samo sa helicem.

Nemoj i ti sad hebat, stvarno piliš naopako. Inače se slažem sa dosta tvojih pisanja o bf serijalu, ali za helikoptere si, kako bi drugovi rekli, 'omašio ceo fudbal'.

Pa u bc2 su helikopteri em leteće krave, em se više helića srušilo s at4 nego tenkova uništilo (imam cca 2000 killova sa at4, od toga je 80% bilo ekipe u helikopterima), ex kolega s ts-a ima preko 5000 killova takvih, drugi isto ima preko 2000 killova, itd, itd....

Mislim ono, ak su igdje bili preloši i niti malo op nego leteće slabopokretne mete za napucavanje, onda je to u bc2.

17 godina
odjavljen
Komunist Izet kaže...

Ma po čemu to? U BF4, od svih Battlefield-a najlakše je letiti u bilo kojem vozilu.

Ajd pokaži mi kako ćeš letjeti u abramsu... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
jopis kaže...
ceco22 kaže...
 Ali helici su BC serijalu tata mata ... Domaca ekipa poput Sandmana i sl su praznili servere, da ne kazem sta je radila ekipa koja je igrala samo sa helicem.

Nemoj i ti sad hebat, stvarno piliš naopako. Inače se slažem sa dosta tvojih pisanja o bf serijalu, ali za helikoptere si, kako bi drugovi rekli, 'omašio ceo fudbal'.

Pa u bc2 su helikopteri em leteće krave, em se više helića srušilo s at4 nego tenkova uništilo (imam cca 2000 killova sa at4, od toga je 80% bilo ekipe u helikopterima), ex kolega s ts-a ima preko 5000 killova takvih, drugi isto ima preko 2000 killova, itd, itd....

Mislim ono, ak su igdje bili preloši i niti malo op nego leteće slabopokretne mete za napucavanje, onda je to u bc2.

Ja sam igrao BC2 nakon BF3 i definitivno su Helići poboljšani u odnosu na BC2 u svakom segmentu. Nije to baš neka znanost znati voziti Heli u video igri.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
nije znanost ali se tu izdvoje pojedinci koji to puno bolje rade od ostalih. Isto kao u inf. Tako isto nije bilo tko znao rusiti sa AT4. Moje iskustvo da nikad nisam odigrao sa prosjecnim pilotom rundu na Oasis , Atacami bez plusa od 50+ kilova. Heli je u BC bio na vrhu piramide.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
Friday kaže...
Komunist Izet kaže...

Ma po čemu to? U BF4, od svih Battlefield-a najlakše je letiti u bilo kojem vozilu.

Ajd pokaži mi kako ćeš letjeti u abramsu... {#}

GET REKT!

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima li još neko problem sa logiranjem? 

Problem contacting EA Login, please try again in a while

Xatta6_BIH
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

ima

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedno informativno pitanje. Dijele li možda BF4 (skupa s dlc-ima) već negdje besplatno? Ono uz kavu, karticu ili nekako drukćije? Prodajem već duže vrijeme ovo po beton cijeni i nikako da se makne. Inače mi ode sve vrlo brzo pa zato pitam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 15:46 (gringo88).

0 1 hvala 0
14 godina
gringo88 kaže...

Jedno informativno pitanje. Dijele li možda BF4 (skupa s dlc-ima) već negdje besplatno? Ono uz kavu, karticu ili nekako drukćije? Prodajem već duže vrijeme ovo po beton cijeni i nikako da se makne. Inače mi ode sve vrlo brzo pa zato pitam.

BF4 prati vrlo negativna reputacija s launchom i bugovima i generalno mišljenje da je BF3 još uvijek superiorna igra. Bar sam ja tako dobio dojam kad sam poželio kupiti BF4 i malo počeo istraživati (nisam preorderao BF4 jer sam se previše puta opekao na preorderima, čekao sam reviewove). Vjerojatno i zato ljudi ne kupuju. A i sad nedavno je BF3 bio besplatan (prije 2 dana).

Paragon
14 godina
Soldier977 kaže...

OK, shvatili smo da imaš curu. {#}

Da, to je glavna poanta cijelog posta bila {#}

Pričam o standardima koji su različiti, znaš, o onom o čemu se raspravljalo.

Sjećam se dok sam još BC2 igrao na PS3, tamo je bilo brutalnih pilota helićem koji su samo kružili oko nekog mjesta i šajbali po svima, a bilo ih je maltene nemoguće pogodit.To još nisam vidio da netko na PC radi, valjd zbog analoga.

S mišem nije problem s AT4 sprašit. Nije ni u BF4 sa SRAW toliki problem, jer je attack heli opet sporiji nego u trojci. Buzzard i Z11 su brži od napadačkog. Po meni, u BF3 su helići napravljeni kak treba. U ostalim, meh..

16 godina
ceco22 kaže...
nije znanost ali se tu izdvoje pojedinci koji to puno bolje rade od ostalih. Isto kao u inf. Tako isto nije bilo tko znao rusiti sa AT4. Moje iskustvo da nikad nisam odigrao sa prosjecnim pilotom rundu na Oasis , Atacami bez plusa od 50+ kilova. Heli je u BC bio na vrhu piramide.

Nije znao bilo tko rušit s at4, jedino ako si igrao na principu ovdjeprisutnih pojedinaca, na noob friendly serverima sa limitom od max lvl-a 10.... Svaki iole normalan igrač conquesta na bc2 je dovoljno koristio at4 da može skinut tu leteću kravu, bilo scoped ili vještiji inžinjerci unscoped. Evo ti

od ex ts frenda, on je u to vrijeme snimao dosta.

Što se tiče nekakve 'piramide', oprostit ćeš, ali to je u bc2 nepoznanica, niti jedno vozilo nije bilo op niti nešto 'special' naspram ostalih vozila, a ponajmanje kako rekoh leteća krava aka attack helicopter, pogotovo oni ruski slonovi.

To što ti tvrdiš da nisi NIKAD odigrao ispod plusa od 50 killova, to mi je jasno, jer, bez uvrede, vidim stil igre na shangai only serveru. To nije igranje, to je silovanje jedne te iste mape na bezbroj tiketa, i to isključivo jer je to jedina mapa gdje se može kempat sa helikopterom i sakrivat iza svih silnih zgradurina, još kad u tu kombinaciju dodamo dozvoljeni spawnrape, dosta govori o takvim +50 partijama ;) Nemoj me krivo shvatit, bmk, svatko 'uživa' ili uživa u igri kako ga volja, ali spike o nekakvim strašnim mašinama u bc2, vrhovima piramide i sl., može pušit netko tko nije zaigrao ništa od bf-a do bf3, tj netko kome je bf3 prva igra it bf franšize, ali helou, ima ovdje ekipe koja ima po par tisuća sati i u bc2 i u bf2, pa se zna da takve priče ne stoje.

NHF, samo my 5 cents{#}

14 godina
neaktivan
na srecu u BC srijalu nije bilo dlc-a pa@ je se igrala kombinacija Atacama/Hevy/oasis kombinacija. Jbg moje je iskustvo u BC 2 potpuno drugacije. Igrali smo i na Bug serveru pa su Sandman i ekipa radili dar mar. Do pedestke sam dosao tako sto sam vozio big top pee wee u obicnom transportu. Heli je bio sporiji i tezi za letiti ali nije bio leteca krava. U bf 3 je attack heli odkada su scout heliju oduzeli samostalno markanje za guided prakticki nije opasnosti osim jeta. Poanta je ta da je heli u BC2 bio balansiran dok je u BF 3 daleko prelagan za upravljanje i OP.
17 godina
odjavljen
Komunist Izet kaže...

GET REKT!

Znao sam da ćeš stavti taj video koji, nažalost, nije tvoj {#}

Freak Show Inc.
16 godina

Ja završio u Rusiji čisto slučajno...

Nikakav proxy, ništa...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
mrxa1 kaže...

Nikakav proxy, ništa...

T-COM, jel?

Origin IP ponekad prepozna ko da je iz RU :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
mrxa1 kaže...

Nikakav proxy, ništa...

evo i ja isto, taman se logiram i gledam wtf {#}

prva pomisao nekom rusu sam zaljepio hs pa mi lupa payback. trcim brzo na mail da vidim jel sta mijenjano.. ono nista.

koja glupost. i btw ja sam na Bnetu ne na tcom-u.

svašta {#}

13 godina
neznalica90 kaže...
prva pomisao nekom rusu sam zaljepio hs pa mi lupa payback. trcim brzo na mail da vidim jel sta mijenjano.. ono nista.

koja glupost. i btw ja sam na Bnetu ne na tcom-u.

svašta {#}

Oho, to je novo! Prošli mjesec su T-COMovci imali taj problem :)

Javi im se s mailom ili kako već. Ljudi su javili T-COMu i izgleda da je pomoglo jer se više nitko nije javalj da mu se ponovilo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

sad ih zovem javlja se neki bahati balonja da su oni isp da je to do origina i njihovih servisa, da njima posaljem mail itd.

al najjace kako je recenicu nakon mog upita zapoceo sa posprdno "ma daaajte" . hebem ti drzavu i uslugu, pa da mu nebi covjek dve vruce iza usiju stisnuo.

edit:  evo frend na ts-u mi se smije i krene se logirat kad ono i njemu na ruskom lol. origin go home ur drunk {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 20:05 (neznalica90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

bemti... vise ne pisem postove preko ovog mobitela. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...
na srecu u BC srijalu nije bilo dlc-a

ceco22 kaže...

Bome i nemoj....

BC2 Vietnam je točno što, ako nije dlc?{#}

16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

pa uzmi neki drugi mobitel! :P

14 godina
jopis kaže...

Definiran je kao DLC, ali kad igraš kao da je druga igra, samo na istom engine-u ;)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos
14 godina
Battlefield 4

Kada god tko spomene bf Vietnam ja mislim na.....

.... e to je bila igra i po :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 20:22 (Granzon).
Moj PC  
2 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
jopis kaže...

Definiran je kao DLC, ali kad igraš kao da je druga igra, samo na istom engine-u ;)

samo sta onda jos nisu znali da vietnam mogu prodati kao potpuno novu igru, zato sad imamo hardline :D xD

Steam: just_mau5
13 godina
neznalica90 kaže...

sad ih zovem javlja se neki bahati balonja da su oni isp da je to do origina i njihovih servisa, da njima posaljem mail itd.

al najjace kako je recenicu nakon mog upita zapoceo sa posprdno "ma daaajte" . hebem ti drzavu i uslugu, pa da mu nebi covjek dve vruce iza usiju stisnuo.

edit:  evo frend na ts-u mi se smije i krene se logirat kad ono i njemu na ruskom lol. origin go home ur drunk {#}

{#} I meni. Optima

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

T-COM, jel?

Origin IP ponekad prepozna ko da je iz RU :/

Ja sam na Iskonu al da, kao da i je T-Com ;)

Inače me ne čudi baš previše, par puta su me speedtest i google karte znali smjestit usred nekog parka u Njemačkoj...tako da je cool, putujem ko lud {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
neaktivan
jopis kaže...
ceco22 kaže...
na srecu u BC srijalu nije bilo dlc-a

ceco22 kaže...

Bome i nemoj....

To je bio spin of unutar spin ofa. Prakticki zasebna igra , jer je i netcode server hosting itd...imala drugaciji od BC2. U ono se vrijeme nekad zvale ekspanzije :) 

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prije nego stavim na oglasnik, da vidim s vama suborcima, treba li nekom ocuvana nvidia GTX 580 za sitnu lovu ...

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
21 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Nevezano za bf, jedna kratka pohvala određenog forumaša koji mi se ponudio nesebično pomoći.

Uskoro moram na lječnički za ZG di je odmah uskočio da ako treba šta voziti, uputiti i pomoći da će pomoći. Iako se nismo nikad baš slagali na forumu, ovo pokazuje da smo na forumu da iskažemo mišljenja pa makar se i posvadili, ali van njega smo ljudi i treba pomoći jedni drugima.

Ceco22 hvala ti puno na ponuđenoj pomoći!

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
15 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Krajem mjeseca dobit ću neku paru, pa bi htio uzeti BF4 ili CoD Ghosts za PS3

E sad šta se više isplati?

Kako ste vi zadovoljni sa BF4 MP?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice