Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.663.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
mrfloyd kaže...
eevek kaže...

Jedna stvar koja ostaje konstanta je ta da i dalje padnem ko muha, a lika tek vidim. Redovito su to frikovi sa pingovima 80, 100 i slično. Je*eno iritantna stvar i to se sigurno neće mijenjati.

kak ne, samo nek daju da se kickaju highpingeri iznad 50ms {#}

(ako se ne varam nešto k3njaju ako se koristi highping kick, ne?)

Pa sa nasim vezama sretan sam ako imam ping 50, znaci po tvom odjeb sa servera?

16 godina
Battlefield 4

I to francusku optiku :)

Meni je ping na njemačkim serverima oko 25.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Meni je ping 15-20 pa mi poprilično to ide na kitu {#}

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sortao sam servere bez ikakvog filtera (samo europa) prema pingu. 34 je najmanje što dobijem. Igram uglavnom na serverima sa pingom 45-60...

EDIT:

Milijun i pol čitanja teme {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 13:34 (Friday).

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sad sam sa firebug-om maknuo sve elemente na battlelog stranici jer me zanimao taj brod koji gori. Isporučili su ga samo pola, kao i BF4...

Freak Show Inc.

10 0 hvala 4
15 godina
Friday kaže...

Sad sam sa firebug-om maknuo sve elemente na battlelog stranici jer me zanimao taj brod koji gori. Isporučili su ga samo pola, kao i BF4...

Hvala ti što si mi popravio dan...kako ti se samo da sa time zayebavati {#}

ontopic: zna se kad će pustiti još testiratelja u test program? ja bi testirao, imam i premium i sve. Oću da izađem na televizor? kad?

ontopic dva:

pingovi ftw

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 14:49 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

I to francusku optiku :)

Meni je ping na njemačkim serverima oko 25.

Sigurno ne na svima. Meni je za njemačke servere uobičajeno sve u rangu 30-55.

Evo npr. screenshot s našeg meča jučer, njemački server i nitko nema ping ispod 40. Blek koji obično ima najniži ping od nas, na ovom serveru isto ima 40. I server radi u redu i nema nikakve razlike u odnosu na neki na kojem imamo ping 30, čak nam se čini da nam ovaj server radi bolje od prethodnog na kojem nam je ping bio prosječno za 10ak manji.

12 godina
Battlefield 4

meni ping na švabskim serverima cca 30 pa redovito upalim torrente da me teze skidaju {#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

meni ping na švabskim serverima cca 30 pa redovito upalim torrente da me teze skidaju {#}

I još se legneš ko kurva {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Svi na optiku, odma!!! {#}

Tako je, to bi pridonijelo unapređenju Hr broadbanda i opće ekonomske situacije, naprosto bi procvjetala inozemna ulaganja! {#}

17 godina
LudaVjestica kaže...

Ma da, trebali bi kckat svih s pingom iznad 11. O čemu ti pričaš, pa 50ms je normalan ping?

Malo smo itchy danas, a?

btw ne vidiš smajlija iza posta? {#}

12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

I još se legneš ko kurva {#}

molim da se ovaj petko vise bana zbog vredjanja, moja dusa je sad duboko uvredjena i povredjena {#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
moderator
Battlefield 4

Nitko još nije napisao koja će oružja weapon biti u sljedećem DLCu....pa ću ja...{#}

Desert Eagle

Unica6

SIG MPX

CS5 Sniper Rifle
i ovo:

There are two vehicles that seem to be remote controled via PDA. Like the MAV, EOD, and mortar. One with a minigun and one with 3 40mm grenade launcher(most likely the one from the recent expansion)
That means EODS WITH GUNS!!!!!

The BALLISTIC SHIELD is most definitely in the files to. However it seems scattered around XP4 and XP3 folders. So its status is a little more...vague.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 4

Izvor?

meh su i oružja sem deagla.

eod bot sa m320 i minigunom...lezi u bazu i ubijaj remote...neću vajnati jer će te mi opet srati, ali dal samo meni to zvuči glupo?

Moj PC  
5 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

zanci vraca se SUAV iz BC :D

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Izvor?

eod bot sa m320 i minigunom...lezi u bazu i ubijaj remote...neću vajnati jer će te mi opet srati, ali dal samo meni to zvuči glupo?

Lol!

I petko ce imat priliku da zavrsi rundu s 0 smrti :D

Salim se. Toliko je smotan da ce sebe upucati :)

Hvala Pirat!

Edit: odkud nekome pristup tim folderima??

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 16:12 (CyberDemonVZ).
16 godina
moderator
Battlefield 4

Fila sumnjam da će to biti nešto posebno dobro,isto kao i onaj avionić.

Bit će zanimljivo prvih par dana,al to je sve.

P.S Vajnao si i na onaj mortar,na avionić i na sve drugo vanjaš,tako da neznam čemu sad sramežljivost.{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 16:18 (pirat).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Lol!

Misliš, kao što inače ti završiš? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Malo smo itchy danas, a?

btw ne vidiš smajlija iza posta? {#}

Pa post ti uopće nije djelovao kao da se zezaš... moraš poradit na odabiru smajlića {#}

15 godina
pirat kaže...

Fila sumnjam da će to biti nešto posebno dobro,isto kao i onaj avionić.

Bit će zanimljivo prvih par dana,al to je sve.

P.S Vajnao si i na onaj mortar,na avionić i na sve drugo vanjaš,tako da neznam čemu sad sramežljivost.{#}

Ma neda mi se da me dežurni dice defenderi spamaju i pametuju kad kažem da ide dice u qurac izmišljajući male robotiće sa mingunovima.

nek nam daju mech odijela i moći pa neće nitko novi cod moram kupovat isto.

{#}

13 godina
Friday kaže...

Misliš, kao što inače ti završiš? {#}

NE!

Ja kad i imam 0 smrti, napravim suicide jer mi je cisto neugodno da mi pise 120-0 na kraju runde.  

pirat kaže...

Nitko još nije napisao koja će oružja weapon biti u sljedećem DLCu....pa ću ja...{#}

i ovo:

Sto je "ovo"?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 16:49 (CyberDemonVZ).
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Izvor?

Lol!

Salim se. Toliko je smotan da ce sebe upucati :)

Hvala Pirat!

Edit: odkud nekome pristup tim folderima??

ma kak ce on zavrsit s 0 smrti, on bi se i na praznom serveru popiknul i opal na vlastiti noz {#}

13 godina
Battlefield 4

Za sve koji vole kniefati s leda, pa onda skuze da je neprijatelj zapravo bio okrenut prema njima:

2014-05-08 20:47 
We do have a fix for this issue (players turning in the correct direction) in the update coming tomorrow (hopefully). Let's see if that removes this or improves on this happening!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 18:21 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Izgleda da su opet moguće prijave za Battlefield 4 CTE. Ja sad probao i skida se.

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Ma neda mi se da me dežurni dice defenderi spamaju i pametuju kad kažem da ide dice u qurac izmišljajući male robotiće sa mingunovima.

nek nam daju mech odijela i moći pa neće nitko novi cod moram kupovat isto.

{#}

Jebiga fila al malo toga ti paše u ovoj igri,a i do sad nisu ništa izmislili što ne postoji u rl.

Istina možda nešto od toga nebi trebalo biti u igri,al opet jbg.

Vjerojatno će tih gadgeta biti sve više u sljedećim nastavcima,osim ako ne naprave bf s ww2 tematikom.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 4

Sad baš jedva čekam taj prvi testni patch (danas) da vidim sva čuda koja su nabrojali.

Navodno će pucnjava u bližem krugu igrača imati prioritet nad ostatkom dešavanja i razmjena podataka trebala bi biti utrostručena za takve događaje, ovisno o resursima koji su na raspolaganju.

Dakle, šamaranja pješadije prsa o prsa trebala bi konačno biti riješena, da ne bude spike gdje protivnik nije niti ranjen ili da se ne registriraju svi meci. Pitanje je, naravno, hoće li to raditi, a da ne za*ebe ostatak igre {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 18:41 (eevek).

1 0 hvala 2
13 godina
eevek kaže...

Pitanje je, naravno, hoće li to raditi, a da ne za*ebe ostatak igre {#}

Gle, iz dosadasnjeg trogodisnjeg iskustva, usrat ce 100%. Samo se mozemo nadati da tako malo de ce to lako rjesiti u 2-3 slijedeca patcha {#}

Nego, odkud ti taj podatak? Ne vidim nigdje na CTE forumu.

11 godina
neaktivan

Ak koga zanima, uskoro (danas) bi trebao prvi "netcode" patch na test, gdje bi za početak tickrate digli na 30hz

http://cte.battlelog.com/bf4/news/view/initiative-1-netcode-patch-1/

edit: vidim sad da ste vijest već objavili

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 18:57 (R4ck0).
14 godina
Opet su vam otvorene prijave za CTE,ja sam baš sada upao
robimarko@gmail.com
13 godina
R4ck0 kaže...

Ak koga zanima, uskoro (danas) bi trebao prvi "netcode" patch na test, gdje bi za početak tickrate digli na 30hz

http://cte.battlelog.com/bf4/news/view/initiative-1-netcode-patch-1/

High Frequency/High Priority update (“Tickrate” improvements)

Ovo bi moglo znaciti da cemo MORATI igrat na serverima s manjim pingom od 50 da bi ovo imalo nekog smisla? Ili na normalnim pingovima nema veze?

Jer se sjecam da kad su u DICEu govorili o tome, uvijek su spomenuli jos uvijek nedovoljne brzine za prijenos toliko podataka.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice