- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pravi BF igraci igraju igru i ne vise na forumu, al posto je igra FUBAR, razumijem zasto ste ovdje i dizete postcount umjesteo spm u igri.
Pravi BF igraci igraju igru i ne vise na forumu, al posto je igra FUBAR, razumijem zasto ste ovdje i dizete postcount umjesteo spm u igri.
Kako lijepo receno!
cek sudy kolko se sjecam zar ti nisi bio zakleti hard core igrac??
Imate kakav ritual kad igrate BF4? Cigareta, pivce, sok?
Ja danas jagode sa slagom
ja sam svoju porciju taman opalio, samo nisam imo slaga
al inace bez kave i pljuga se ne uzima puska u ruke
Isuse, koja curica
Ja pijem gemišt dok igram
Isuse, koja curica
Ja pijem gemišt dok igram
Pivo, puno piva...
Pa stvarno Cyber jagode sa šlagom.............. meni nakon toga dođe da grlim nekoga a ne da pucam u njega .
Pravi igrači piju rakiju pomiješanu sa krvlju ljute otrovnice i točka!
Pljuge i kava. Ako igram s kumasinom i na vezi smo preko skypea, onda obavezno i cips, krekere, ... sve sto proizvodi onaj hrskavi zvuk ...
Onda Spelac popi*di pa pocne tlacit zenu: "Ivanaaaa, jel imamo cipsa?" :)

Pljuge i kava. Ako igram s kumasinom i na vezi smo preko skypea, onda obavezno i cips, krekere, ... sve sto proizvodi onaj hrskavi zvuk ...
Ima Mamić naziv za takve kao ti...
A vidi, mi sa malom djecom uvijek imamo i vlažne maramice pri ruci
Ja isto. Nema sanse taknut tipkovnicu s prstima s kojima sam nesto masno ili prljavo dirao.
Al to ovim gore pijancima ne smeta kad se napiju :D
Ima Mamić naziv za takve kao ti...
A vidi, mi sa malom djecom uvijek imamo i vlažne maramice pri ruci
ja nemam malu djecu, i bas zato mi trebaju vlazne maramice if you know what i mean. Ali vlazne 4 ever :)

ja nemam malu djecu, i bas zato mi trebaju vlazne maramice if you know what i mean. Ali vlazne 4 ever :)
Da nisu to one vlazne maramice iz DM-a?
http://forum.mojskuter.com/index.php?topic=9916.0
Ja isto. Nema sanse taknut tipkovnicu s prstima s kojima sam nesto masno ili prljavo dirao.
Uglavnom kad ujutro odlazim od kuće me djeca pitaju "tata jel smijemo na tvom kompjuteru igrati igrice?". Zamisli kakva tipkovnica bude dok se vratim...
Ali nije bed - imam na raspolaganju kompresor dovoljan da otkine glavu čovjeku pa se može fino očistiti.
Uglavnom kad ujutro odlazim od kuće me djeca pitaju "tata jel smijemo na tvom kompjuteru igrati igrice?". Zamisli kakva tipkovnica bude dok se vratim...
Ali nije bed - imam na raspolaganju kompresor dovoljan da otkine glavu čovjeku pa se može fino očistiti.
Jedan takav i meni treba!
Na struju pa tako jak? Ili je na nesto smrdljivo? :D
Kad smo vec kod toga dobro bi mi doslo i ispuhivanje kompa. Radis po narudzbi? :)
Nemam nikakvu naviku. Eventualno sok ili nešto tekuće.
Ne jedem za kompom.
Nije moja periferija vrijedna jednog "obroka". Zna se gdje se jede, gdje se yebe.
Dobro uočeono, ali eto vidiš.
Ekipa igra Normal, a i iritira me užasno bug s Ubilačkom kamerom na HC.
Jednostavno padaš, niti piše što te ubilo niti tko.
Samo padaš....
mah nije to neki problem, jednostavno bacis tipke na pranje i ko nova, bas sam neki dan oprao (imao sam za uciti pa sam naso pametnijeg posla )
idem pročitat neka pametna trolanja kad ono who gives a fcuk šta jedete pred kompom spika.
ova tema je propala kao i ova igra.
Ajme kamperaja
Za razliku od dayz-a koj je propao prije nego je iz alphe izaso xD ?!?

Jedan takav i meni treba!
Na struju pa tako jak? Ili je na nesto smrdljivo? :D
Kad smo vec kod toga dobro bi mi doslo i ispuhivanje kompa. Radis po narudzbi? :)
Ofkors...
Lose..Jako lose...
Na straznjem ventu na lopaticama je ostalo prasine dosta..
Ajme kamperaja
Noup, naprotiv,(pa vidi spm samo), spojim se na random server, inače rush mi je preferirani mod još od bc2, druga baza, upadnem u defendere, maa prazan, njihov birdie rejpa naš spawn, spawnam se u svoje omiljeno vozilo (Nex ga isto 'obožava' :D), a vidiš kak je završilo ;) Njihov ifv je prašio po meni, c4 su bacali s tornja, ali imao sam odanog repairmana, na public serveru, sam, i onda ekipa tu piše kako na pubu nema teamworka :)
Ofkors...
A yebote, gdje nadje taj antikvitet s ide kablovima? To se ne cisti, nego stavi negdje u garazu da ako trebas komad lima - izrezes s kucista ...
Lose..Jako lose...
Na straznjem ventu na lopaticama je ostalo prasine dosta..
Za jedno pivo - odrađeno i više nego korektno...
Je od onda izaslo nesto jos jace?
Planiraš šoping?