Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.619.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
sudy_freak kaže...

Budući da je u temi nemoguće naći bilo što jer se toliko spama i bespotrebno piše (ali ok).

Kad se (i ako) slikamo sutra? 

Bilo je izglasano u nedjelju.

A rekao sam poslije nantjecanja.

Mislim da ono traje jos danas. Znaci tek mozemo od slijedece.

A za Uskrs vjerojatno dosta ljudi nece biti doma, ili bar ne za kompom.

Tako si bar ja to zamisljam :)

I ne brini, na veliko ce se to izreklamirati :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Odem sinoc na air superiority server napaljen idejom o onom lijepom skinu iz phantom zadatka ... kad na serveru u chatu svi bitchaju kako je air superiority "crap" i da su svi na serveru radi phantom zadatka :)

LOL

Eh da je upravljivost aviona imalo slicna onoj iz BF2m daleko vise vremena bih bio u avionu ...

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
sudy_freak kaže...

Budući da je u temi nemoguće naći bilo što jer se toliko spama i bespotrebno piše (ali ok).

Kad se (i ako) slikamo sutra? 

Bilo je izglasano u nedjelju.

A rekao sam poslije nantjecanja.

Mislim da ono traje jos danas. Znaci tek mozemo od slijedece.

A za Uskrs vjerojatno dosta ljudi nece biti doma, ili bar ne za kompom.

Tako si bar ja to zamisljam :)

I ne brini, na veliko ce se to izreklamirati :)

Imam osjecaj da ces na slikanju imati ime ispisano crvenom bojom i da ce nekako moja glava naci put do tvog metka ... sumnjiv si mi momak!

battlelog: b4stardo_CRO
15 godina
Bastardo kaže...

Odem sinoc na air superiority server napaljen idejom o onom lijepom skinu iz phantom zadatka ... kad na serveru u chatu svi bitchaju kako je air superiority "crap" i da su svi na serveru radi phantom zadatka :)

LOL

Eh da je upravljivost aviona imalo slicna onoj iz BF2m daleko vise vremena bih bio u avionu ...

BF2 master race,e kako je to dobro bilo.

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo kako sam uspio riješiti phantom - 20 kills in jet

Možda nekome pomogne tko grozno cilja.

AS mi je koma 1 do 2 kill po partiji (400 tiketa)...

Phantom sam uspio riješiti na silk road konkvest (1000 tiketa).

Rokao sam po IFV i tenkovima sa laser guided raketama (otključaju se na AS serverima kružeći oko balona).

Bitno je da na drugoj strani je miroljubivi pilot koji se ne zamara jetovima.

Ja sam imao sreće - probali smo na početku partije pucati jedan po drugome, ali samo smo se vrtili ukrug i odustali.

Ako je na drugo strani pilot koji zna što radi onda pričekati partiju ili naći drugi server.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/455045659069827072/355185396/

www.kolarek.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 13:21 (branimir).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

Vi koji igrate rush na pcu kolko igraca imate servere?

moje misljenje je da bi 8vs8 bilo najbolje,na ps4 je 32 igraca i neigrivo je. Recimo primjer zavor 311 tamo di je a zastava na konkvestu u onoj grabi za popravljanje je mcom cocjece pa kad se 32 ljudi zapikbe nutra mozete zamisliti kako to izgleda.

0 1 hvala 0
12 godina

....jel ti se to malo prsti pletu

13 godina
odjavljen
pukycro kaže...

....jel ti se to malo prsti pletu

Ne . Pise sa konzole : )

13 godina
Bastardo kaže...
Imam osjecaj da ces na slikanju imati ime ispisano crvenom bojom i da ce nekako moja glava naci put do tvog metka ... sumnjiv si mi momak!

{#}

Bez brige, ja cu biti samo spectator.

Znaci ako nebude nekakvih promjena, fotkanje ce biti 27.04.

Ako bude vise ljudi biti ce podjeljeno na dva dijela.

Nek Wook potvrdi ako je sve Ok s tim datumom.

Nekoliko dana prije cu staviti obavijest, i nek mi se jave svi koji su zainteresirani preko PP ili preko maila.

JOS MI SE NE JAVLJAJTE!

Ovo je jos nesluzbeno :)

A ako dosta ljudi nece moci doci, onda se najdemo na brzinu negdje u tjednu pa napravimo mali privatni photo session {#}

P.S. gle, recenica pocinje sa "Znaci" . To ti ti imao u potpisu? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Mali privatni photo session .

Sajber - kaj ti nije bilo dosta 

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Alien 22 kaže...

Mali privatni photo session .

Sajber - kaj ti nije bilo dosta 

{#}

{#}

Idemo se nas dvoje sad slikati pa te ubacim na vise mjesta i velim da je gotovo?

Ovo sam zenu slikao na Trakoscanu na tu foru {#}

(Ova slika je vec bila ne netu, pa me bas briga...) {#}

Na tu foru mislim odraditi i dva slikanja. Lijevo jedna grupa, desno druga, i onda spojiti u jednu sliku da se ne vidi prijelaz izmedju te dvije grupe.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 15:20 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...

{#}

Bez brige, ja cu biti samo spectator.

Znaci ako nebude nekakvih promjena, fotkanje ce biti 27.04.

Ako bude vise ljudi biti ce podjeljeno na dva dijela.

Nek Wook potvrdi ako je sve Ok s tim datumom.

Nekoliko dana prije cu staviti obavijest, i nek mi se jave svi koji su zainteresirani preko PP ili preko maila.

JOS MI SE NE JAVLJAJTE!

Ovo je jos nesluzbeno :)

A ako dosta ljudi nece moci doci, onda se najdemo na brzinu negdje u tjednu pa napravimo mali privatni photo session {#}

P.S. gle, recenica pocinje sa "Znaci" . To ti ti imao u potpisu? {#}

Potvrđujem potvrdno.
[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png[/img][/url] .:. [url=h
13 godina
Battlefield 4

Svi su za nedjelju.

Neodlucni nisu dali svoj glas.. znaci, moglo bi biti da ce biti vise od 64 ljudi.

A s ova 4 su se odvojeno naci i vi necete vidjeti slike :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne znam da li je već netko imao sličan problem i možda je već pisao o tome ali ja ne vidjeh pa...

Prebacio sam BF4 sa PC-a na laptop metodom copy/paste Battlefield 4 foldera iz Origin Games-a u isti na laptop. Prije toga sam stavio na laptopu da se skida da kreira foldere, pauzirao download pa kopirao sa prijenosnog diska nekih cca 40-ak GB. Do tada sve ok. U Originu pokazuje kako sam skinuo sve DLC-ove i igru. Prilikom pokretanja osnovnih mapa sve je ok dok ne probam neki od DLC-ova kada mi javi da ga moram prvo skinuti. Probao repair igre i DLC-ova al' naja... E šta sad..? Pretpostavljam da sam još nešto morao prebaciti osim vulgaris foldera "Battlefield 4"... Pa ko netko ima neki korisan savjet... Baj de vej, nisam skontao u kojem folderu su mape SA i NS... {#}

[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png[/img][/url] .:. [url=h

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Pa, samo moraš srediti Xpack-e u registryu.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
WooK kaže...

Ne znam da li je već netko imao sličan problem i možda je već pisao o tome ali ja ne vidjeh pa...

Prebacio sam BF4 sa PC-a na laptop metodom copy/paste Battlefield 4 foldera iz Origin Games-a u isti na laptop. Prije toga sam stavio na laptopu da se skida da kreira foldere, pauzirao download pa kopirao sa prijenosnog diska nekih cca 40-ak GB. Do tada sve ok. U Originu pokazuje kako sam skinuo sve DLC-ove i igru. Prilikom pokretanja osnovnih mapa sve je ok dok ne probam neki od DLC-ova kada mi javi da ga moram prvo skinuti. Probao repair igre i DLC-ova al' naja... E šta sad..? Pretpostavljam da sam još nešto morao prebaciti osim vulgaris foldera "Battlefield 4"... Pa ko netko ima neki korisan savjet... Baj de vej, nisam skontao u kojem folderu su mape SA i NS... {#}

Evo ovo napravi,ja sam imao taj problem,nadam se da ce pomoc,prvo procitaj ako je to to,samo pokrenes regfile i baj de vej dlcovi su ti pod update a zovu se Xpack0,Xpack1 itd,eto samo da znas  http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=846&jumpto=4158932&sort=asc&view=flat

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 20:11 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
Radi. Zahvaljujem se na brzom i efikasnom odgovoru.
13 godina
Battlefield 4

S duznim postovanjem, idem se bacit kroz prozor {#}

Ma nema veze, imam dog-tagove od prosle godine. Zapravo, kcer si ih je prisvojila.

CESTITKE POBJEDNICIMA!!! {#}{#}

Ako me Vjestica i Dark pozovu na pivu (ili sok, ne znam ja) odma dolazim! {#}

Ali da mi se razvedri vecer, gle ovo {#}

You can suck my tank cannon!

Veki mi cuva ledja {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 0:20 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo.. Napokon! Završeno je i drugo natjecanje pod nazivom Croatian 53Team "March Competition". Nakon opsežnog prebrojavanje bodova i podatkovne analize došlo se do slijedećeg poretka:

1. mjesto: LudaVjestica

2. mjesto: 53Anja_AC

3. mjesto: 53assasin

4. mjesto: SINKE_the_Hunter

Čestitke pobjednici koja je dokazala da je pravi "allaround" igrač. Respect! Čestitke i ostalim prijavljenim igračima.

Ne bi puno pisao o kojekakvim situacijama koje su pratile ovo natjecanje. Želja za dokazivanjem je bila velika i smatram da bilo šta, a u cilju povećavanja kompetitivnog duha, nije na odmet te samo više daje draž samom igranju. Naravno, sve dok je korektno, pristojno i u granicama "ljudskosti". Biti će puno zamjerki na ovo ili ono. Pošto je ovo natjecanje u režiji samo jednog malog čovjeka kojem je u prirodi da griješi, oprostite mu. Sve namjere su bile časne i dobre te u cilju samo dobre zabave.

Igrači će biti kontaktirani putem maila, battleloga, prijatelja prijatelja, telegrafom, teleksom i sl. a vezano za dostavu nagrada.

Još jednom hvala svima koji su hodočastili na server. Vezano za isti, ostaje live još mjesec dana (najmanje) a oko postavke neke stalne rotacije, administriranju i sl., pisat ću ovdje na forumu još danas, sutra...

Hooah!

18 1 hvala 12
13 godina
WooK kaže...

Evo.. Napokon! Završeno je i drugo natjecanje pod nazivom Croatian 53Team "March Competition". Nakon opsežnog prebrojavanje bodova i podatkovne analize došlo se do slijedećeg poretka:

....

Hvala Vuki, odlicno odradjeno!

Iz istog si klana kao i hrpa ljudi koja se natjecala, pa normalno da ce ljudi imati nesto za reci bio ti kriv ili ne {#}

Al sto se mene tice, odradio si za 5! {#}

12 godina
CyberDemonVZ kaže...

S duznim postovanjem, idem se bacit kroz prozor {#}

Ma nema veze, imam dog-tagove od prosle godine. Zapravo, kcer si ih je prisvojila.

CESTITKE POBJEDNICIMA!!! {#}{#}

Ali da mi se razvedri vecer, gle ovo {#}

You can suck my tank cannon!

Veki mi cuva ledja {#}

a sta da ja kazem nakon tri tjedna izgubim trece mjesto za 13 000 bodova, al ko ga hebe....

ovom prilikom cestitam Vjestici , Anji i Assasianu

a sve ruzno sta se desilo nek i ostane iza nas...idemo dalje{#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 3:19 (SiNkE.Zgb).
14 godina
WooK kaže...

1. mjesto: LudaVjestica

2. mjesto: 53Anja_AC

3. mjesto: 53assasin

4. mjesto: SINKE_the_Hunter

Čestitke pobjecnicama!

Cure nas praše pomahnitalo. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
11 godina

Hooah!

Koje su nagrade za klađenje?! :D

Battlelog: Ratkapa16
13 godina
odjavljen
Gago4 kaže...

Hooah!

Koje su nagrade za klađenje?! :D

Imas selfi kod Sajbera : )

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Moć frosbitea

Galerija i veće slike.

crysis 2007

xfact
17 godina
odjavljen
=xfact= kaže...
Jack Sparrow kaže...

Moć frosbitea

Galerija i veće slike.

crysis 2007

Još uvijek se čeka stroj koji će ga moći vrtiti na 60 fps {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
WooK kaže...

Čestitke pobjednici koja je dokazala da je pravi "allaround" igrač. Respect! Čestitke i ostalim prijavljenim igračima.

Ne bi puno pisao o kojekakvim situacijama koje su pratile ovo natjecanje. Želja za dokazivanjem je bila velika i smatram da bilo šta, a u cilju povećavanja kompetitivnog duha, nije na odmet te samo više daje draž samom igranju. Naravno, sve dok je korektno, pristojno i u granicama "ljudskosti". Biti će puno zamjerki na ovo ili ono. Pošto je ovo natjecanje u režiji samo jednog malog čovjeka kojem je u prirodi da griješi, oprostite mu. Sve namjere su bile časne i dobre te u cilju samo dobre zabave.

Igrači će biti kontaktirani putem maila, battleloga, prijatelja prijatelja, telegrafom, teleksom i sl. a vezano za dostavu nagrada.

Još jednom hvala svima koji su hodočastili na server. Vezano za isti, ostaje live još mjesec dana (najmanje) a oko postavke neke stalne rotacije, administriranju i sl., pisat ću ovdje na forumu još danas, sutra...

Hvala Wook! Mislim da nitko nema puno zamjerki i da si sve odradio korektno. Malo provociranja i svega što je pratilo natjecanje meni osobno je dalo draž i zato sam pobijedila. Da je sve bilo friendly idilično vjerojatno ne bih imala motivaciju toliko igrat.

CyberDemonVZ kaže...

Ti vidiš Darka negdje na toj listi osvajača nagrada?  {#}

Ok, javim ti kad piva stigne pa ti navrati do Rijeke! {#}

14 godina
LudaVjestica kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Sreca za tebe pa nisam ove godine bio na natjecanju kao prosle jer bi vas opet 'uzeo'.

Fasovali bi svi od reda. {#} {#} {#}

Svoje tagove od prosle godine jos uvijek cuvam.{#}

13 godina
neaktivan
drahic kaže...

Sreca za tebe pa nisam ove godine bio na natjecanju kao prosle jer bi vas opet 'uzeo'.

Misliš reći, sreća za tebe da ja nisam prošle godine sudjelovala u natjecanju?!

12 godina
drahic kaže...
LudaVjestica kaže...
CyberDemonVZ kaže...

da je baba muško zvala bi se Duško

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice