Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.900
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Ne ingame, u winsu, ne pali mi ni winse, {#}

I windowzi su broken{#}

Ne,ja nakon updatea nisam imao nikakvih problema s black screenom.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Ne ingame, u winsu, ne pali mi ni winse, {#}

I windowzi su broken{#}

Ne,ja nakon updatea nisam imao nikakvih problema s black screenom.

A nešto je do mene, nešto ga koči.

ne želi ni u safe mode, trokira miš, vrti onu kuglicu i blica safe mode slova.

Wataef ono nikad mi se to nije desilo.

{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
fila2208 kaže...

A nešto je do mene, nešto ga koči.

ne želi ni u safe mode, trokira miš, vrti onu kuglicu i blica safe mode slova.

Wataef ono nikad mi se to nije desilo.

{#}

Taman sam mislio update-at Win jer imam 8.1 a izašlo hrpa "sigurnosnih".

Nema šamsone sad jer meni radi a ionako ne vjerujem da je Majkrosoft mjerodavan po pitanju sigurnosti ;)

Ali svakako najjači propust sa strane Microsofta je nemogućnost instalacije Office-a 2013 na win 8.

Podsjeća na DICE u jednu ruku {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 22:28 (mrxa1).
16 godina
Battlefield 4

Ni ja nisam imao nikakvih problema. 

To fila nezna podesiti windows zato mu i BF ne radi kak spada.{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ni ja nisam imao nikakvih problema. 

To fila nezna podesiti windows zato mu i BF ne radi kak spada.{#}

Da, bit će da sam ja i stotine ostalih koji trpaju forume.

Simptom je vrlo uznemiravajuć jer neda mi ni safe mode dići kako spada što dosad nisam iskusio.

Toliko mi je diglo tlak da ću zaletit po ssd i svježe win 8.1. sa tim updateom složit i ugasit updateove više.

Mislim nema pravila, javlja se ekipa sa nvidia, amd ili intel integriranim karticama, laptopi., računala...ne postoji nikakva dodirna točka zašto se takvo nešto dešava.

komatozno.

16 godina
Battlefield 4

Ja sam updejtao jučer i lap i komp, origigi w8.1, sve je prošlo bez greške i radi kak treba na oba....

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Alien 22 kaže...
Soldier977 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Ma pogledajte ovo,to je Damin video,pogledajte od 3:20 do 3:30 mislim kakve teleportacije haha,ovo mi se jos nije desilo  

Joj ej jašta. Ništa mi nije bilo jasno????? {#}

To sam dans gledal kad wtf - mislim si vjerojatno kod montaze si nesto izrezal - kad nisi {#}.

Dama - kaj radis ?

Deja Vu cheat {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

LOL, nova fora od Ponyliona!

Jetsky na krilu od aviona {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Maloprije na dominationu dobijem counterknife od lika koji se tek spawnao na squadmatea, i to sam ga knifeao s leđa, čak je i lik u chatu potvrdio....

Ah te 'čari' bf-a -.-

Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
jopis kaže...

Maloprije na dominationu dobijem counterknife od lika koji se tek spawnao na squadmatea, i to sam ga knifeao s leđa, čak je i lik u chatu potvrdio....

Ah te 'čari' bf-a -.-

A sta si bio ispao zadnju,Dama i ja sasuli ove preko

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Blade Runner31 kaže...
jopis kaže...

Ah te 'čari' bf-a -.-

A sta si bio ispao zadnju,Dama i ja sasuli ove preko

Da, ruter mi se nešto uzhebao pa sam dobio onaj divni 'game disconnected: something went wrong'.

11 godina
Battlefield 4

Pozdav ekipa,

Evo par riječi više s obzirom da mi je prvi post, a vi se svi tu više manje znate.

Prvo da napomenem da pratim redovito Bug forum valjda od prvog dana, dakle po čuvenju neke ljude ovdje ajmo reći 'znam'. A znam i neke Bugovce još iz UT dana, neke i ranije kad smo se spajali 14k modemima po carnetu i uživali u textualnom internetu bez slika i tražilica (yep, old fart alert). Igre koje su se igrale casual i natjecateljski u tih 15ak godina nema smisla ni nabrajat, iovako će bit duži post.

Neko je spomenuo da me ne zna od prije pa misli da sam neko od vas s izmjenom imena. Nije tome tako, pa eto da se predstavim -  Cy iliti trenutno Cygoo (u bfbc2 je bio Cygann, prije toga Cy+svaštanešto). A nisam poznat na našoj BF3 sceni zato jer Bf3 nisam baš igrao, više sam ga probao i vratio se u BC2, a u ranijim BFovima sam imao u svakom drugo ime (CyClops, Cyca, Cygann, itd...) te sam u BC2 igrao u AOD klanu (neki će nas znati po warovima, drugi po youtuberu Enigmi, koji btw nije bio naš najbolji quickscoper, ali je radio najbolje montaže pa je najpoznatiji :)).

Nisam se ranije imao volje registrirati na BUG forum jer smo mi FERovci poznati po pretjeranom pametovanju na IT forumima, i nekako mi se nije dalo ulaziti u te rasprave sve ove godine (iako sam ponekad imao riješenja za tuđe probleme, ali srećom imali su i drugi prije ili kasnije pa sam i dalje odlučio ostat po strani).

E sad par mudrih na ovo što čitam tu zadnjih par stranica zbog čega sam se napokon registrirao i sad ste jebali ježa (vidi rečenicu iznad), sami ste krivi :D.

Primjetih u zadnje vrime da se stvaraju neke veće tenzije na competition serveru, po meni bez razloga, u protivnom ste falili ceo futbal jer ideja je bila okupiti domaću ekipu poradi dobre zajebancije i možda stvaranja novih poznanstava. Sigurno ne radi glupavih svađa i stručne izmjere eSpolovila pomičnom mjerkom.

Pa čak je i fora da se može malo cimat jedan drugog na jeziku koji obiluje sočnim psovkama, naravno u nekim razumnim granicama gamerskog bontona. Ja eto s godinama skroz oguglao na 'hebem ti mater chitersku', posebno u COD2. To kao da mi je reko 'dobar dan care, hebeno dobro si ovo izveo', ali nismo svi takvi i tolerantni pa naučite procijeniti s kime se može kako, ko što bi i negdje van u društvu.

Male tenzije su dio gaminga i čak su zabavne, ali skulirajte se ljudi čim runda završi, memory wipe i idemo iznova. Ako se i zakačite, biti zlopamtilo je odlika za wussy of the year pehar. 

Nadalje, Cr4Zy-n mi je mlađi brat (iako ne više toliko mlad :)) i sigurno nije nikog kickao jer nema nikakva admin prava na niti jednom serveru, a nemam ni ja. Uopće ne kužim što bi ona dva linka na profil i log runde mog brata trebali pokazati ili dokazati? U svakom slučaju 100% nije on (113% ako si slučajno nogometaš!).

Kickanje može biti vezano za osiguran VIP slot za natjecatelje (ni ja ni Crazy-n nismo natjecatelji i nismo uzrok tome), psovanje (mislim da je Wook to isključio nakon rasprave na TSu da to ubija fun) ili na 53 HC serveru teamkillove.

Već me nekoliko ljudi kontaktiralo koji su mi na frend listi oko kickanja. Prvo ja nisam u 53 klanu i nemam nikakve povlastice koje nisam igrom zaradio (recimo prvih 10 ima vip slot na HC serveru). Ali igram s njima i mogu prenijeti poruke ako se sjetim. Ali 99,9% sam siguran da na competition serveru kickanja nema sa strane admina osim u iznimnim slučajevima teške povrede normalnog ponašanja (rasizam i sl.). To znam jer se družim s ekipom na TSu (često sam na 53ojci, ali isto tako i na nekim drugim poput Brutalaca ili VRSH). Eto ljudi me trpe da hengam s njima, bar za sada :)

A na HC serveru se kickaju svi koji koriste sniper i DMR, piše u pravilima, čitajte ljudi pa će biti manje kukanja i optuživanja.

Cy

11 0 hvala 5
13 godina
Battlefield 4

Danas sam dobre volje.

Prva trojica koja se jave za 1 vs 1 dobivaju 30% tiketa prednosti.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
12 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prvi!

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
DadoZG kaže...

Prvi!

Dok nema nexa...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4
Dobrodosao Cigo!! Citeru jedan! :))
Koje godiste? Oko '70-'80?
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cynical kaže...

Pozdav ekipa,

pa nije valjda da si se radi mene registrirao?! :D

al dobro sad mi je jasno zašto imaš visoke statse, jer igraš sa 53-jkama. ja većinu vremena soliram, pa mi statsi i jesu takvi kakvi jesu.

12 godina
CyberDemonVZ kaže...

kaj, nadas se da nisi najstariji {#}

@cygo welkomen  {#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 10:37 (SiNkE.Zgb).
16 godina
ranko091 kaže...
Cynical kaže...

Pozdav ekipa,

pa nije valjda da si se radi mene registrirao?! :D

al dobro sad mi je jasno zašto imaš visoke statse, jer igraš sa 53-jkama. ja većinu vremena soliram, pa mi statsi i jesu takvi kakvi jesu.

Dobro sad, nemoj se izvlačit morph, loš si i što sad, nije to sramota{#}

SiNkE.Zgb kaže...
CyberDemonVZ kaže...

kaj, nadas se da nisi najstariji {#}

Pff, pa ne može bit stariji od Nexa{#}

12 godina
jopis kaže...

Pff, pa ne može bit stariji od Nexa{#}

on je njub , ako racunamo i njubove onda sam i ja vjerovatno stariji od sajbera{#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 10:47 (SiNkE.Zgb).
12 godina
Battlefield 4

svasta pisem krivo..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 11:21 (pukycro).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jopis kaže...

Dobro sad, nemoj se izvlačit morph, loš si i što sad, nije to sramota{#}

a moram se nekako pravdat. :P

15 godina
Battlefield 4

Mora da je super biti frend sa Enigmom kuiš,on kvikskopa...

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Danas sam dobre volje.

40%

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...

Danas sam dobre volje.

40%

nemas sanse ni da te samo ammobox-om gadjam {#}

15 godina
SiNkE.Zgb kaže...
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...

Danas sam dobre volje.

40%

nemas sanse ni da te samo MEDPACK-om gadjam {#}

Evo ispravio sam te, sad je realnije.{#}

13 godina
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...

Danas sam dobre volje.

40%

Ako tebi dam 40% onda će me Kuky tražit 50%, a znaš da je Pirat njubara i da njemu treba brat-bratu 60%.

[19xx] 4ntraks
13 godina
ceco22 kaže...

Moze i to biti jer svi natjecatelji imaju VIP slot i na whitelisti su.

Nije točno da su svi natjecatelji na VIP  slotu ili whitelisti. Neki dan me je kikalo sa servera bez ikakvog objašnjenja samo "kicked from server"  (a prijavljen sam  na natjecanje btw). U tom trenutku na originu vidim da Wook ulazi na server. Vjerojatno samo 53 ke imaju VIP slotove. Ne prigovaram nikom ništa samo kažem jer mi je to prvo takvo iskustvo na tom serveru koji je inače OK, ali bi se dalo poraditi na balansu timova jer se u protivnom server jako brzo isprazni i partije nemaju smisla. Ona od neki dan sa 3 tiketa razlike mi je bila super i da ih je barem više takvih pa tama i stalno gubio. Zato prijedlog adminima ako nisu tako često na serveru da daju admin prava još nekome od povjerenja bar dok traje ovo takmičenje (a može i poslije ako su admini OK)  Glupo mi je da se ne možemo dogovoriti oko toga i skupljat se na nekom švedskom "BUG" serveru koji je u pi7di mater1noj i nema veze sa nama. A domaći server nam je pod nosom i samo je stvar dogovora.......

13 godina
MRSKI kaže...

...Ona od neki dan sa 3 tiketa razlike mi je bila super i da ih je barem više takvih pa tama i stalno gubio...

{#}

Tocno to!!

Kad izgubis s 3 ticketa znas da imas sanse i moras ostati jos jednu da se dokazes {#}

Rucno balansiranje bi dobro doslo. Ali kao sto kaze Wook, da je to skoro pa ne moguce...

12 godina
fila2208 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...

Danas sam dobre volje.

40%

nemas sanse ni da te samo MEDPACK-om gadjam {#}

Evo ispravio sam te, sad je realnije.{#}

ti ti ti jedan grrrrrrrr  mucki provokatoru

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice