Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.341
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
RePlaY kaže...

Friday kako ono napravit da se origin ne podiže iz system traya kada se ulazi u igru? Čini mi se da si ti to jednom prije posta ali sad nemogu nać.

Od mojih 500 milijuna postova - stvarno ne znam. Meni origin radi čak i in-game pa ne znam.

Ma radi i meni in-game ali kad se spajam na server origin se iz system trya pojavi na taskbaru. Nema veze probat ću izguglat.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Eto nema više CPU spike-ova na mantleu nakon unošenja te naredbe.Igra radi prva liga.

BTW kada sam prvi puta u BF4 vidio što su napravili sa claymore-ima (one žice koje izlaze van) mislio sam omg totalno su upropastili calymore.

Pa tko to ne bi vidio.....Kako sam se prevario.Ljudi padaju na claymore čak i kada bi im te žice trebale biti vidljive 100%(dakle ne govorim o mračnim hodnicima)

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

ima ko problema sa Directxom javlja mi se poruka ko ova samo moja grafa je 660 ti, jeli uspio ko rijesit ovo mozda?

http://gyazo.com/40bde19a1110e0021f82386b268a5c9f

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Eto nema više CPU spike-ova na mantleu nakon unošenja te naredbe.Igra radi prva liga.

BTW kada sam prvi puta u BF4 vidio što su napravili sa claymore-ima (one žice koje izlaze van) mislio sam omg totalno su upropastili calymore.

Pa tko to ne bi vidio.....Kako sam se prevario.Ljudi padaju na claymore čak i kada bi im te žice trebale biti vidljive 100%(dakle ne govorim o mračnim hodnicima)

Također...cpu spikeovi su nestali, odnosno iznimno su rijetki u odnosu na ranije, a riječ je o kartici za koju još Mantle nije optimiziran (R9 270x)

13 godina
Battlefield 4

Šta je ovo, nema nikakvog posta od sinoć.... WTF.... Armagedon? 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Mozda igraju pa nemaju vremena pisati po forumu?! Kako je prosao vas mec protiv mix tima sinoc?
13 godina
desh kaže...
Soldier977 kaže...

Mozda igraju pa nemaju vremena pisati po forumu?! Kako je prosao vas mec protiv mix tima sinoc?

Spušili...  http://www.battlefieldhr.com/forum40/bf4/15213-2014-mini-liga?start=20#16982

Prve dvije se fino nosili, bilo neizvjesno do samog kraja, a onda druga mapa, kao da nismo ni igrali....

Jedan stari, odličan video, koji je možda bio a možda ne na forumu ali ga definitivno treba pogledati:

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

TEST

*nitko ne posta vec skoro sat i po pa samo provjeravam da li je sve u redu s internetom/bugom/forumom/temom/ ...

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

TEST

*nitko ne posta vec skoro sat i po pa samo provjeravam da li je sve u redu s internetom/bugom/forumom/temom/ ...

evo sad imate vremena za otić na druge teme. možda nekome pomoći u kakvom problemu na forumu ili šta već...

12 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Bastardo kaže...

TEST

evo sad imate vremena za otić na druge teme. možda nekome pomoći u kakvom problemu na forumu ili šta već...

Bolje ne. Maloprije sam vidio temu "muske frizure" gdje se zestoko raspravlja kako da muski rod koristi peglu za kosu. Malo mi je falilo da pitam momke jel mrkvu izvade iz guzice prije ili nakon peglanja kose. Ostajem ovdje do daljnjeg!

17 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
ranko091 kaže...
Bastardo kaže...

TEST

Bolje ne. Maloprije sam vidio temu "muske frizure" gdje se zestoko raspravlja kako da muski rod koristi peglu za kosu. Malo mi je falilo da pitam momke jel mrkvu izvade iz guzice prije ili nakon peglanja kose. Ostajem ovdje do daljnjeg!

Ove nove generacije... 

...još uvijek pokušavam skužiti čemu služi regenerator... jedva sam usvojio gel za tuširanje (i dalje držim da je sapun dovoljan ali pritisak u kući je bio neizdrživ pa prihvatio novotariju). 

www.kolarek.com
16 godina
Battlefield 4

jedan lagani off topic vezano za Origin igre

Imate free Dead Space (na račun kuće <On the House>) akcija od Origin-a

https://www.origin.com/en-ie/store/on-the-house-ANW.html

Što prije kliknite Get it now da neprođe akcija, kasnije je skinete

pozz

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Bastardo kaže...
ranko091 kaže...
Bastardo kaže...

TEST

Odmah sam stavio "Prati ovu temu" {#}

15 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
13 godina

Vec sam stavio.

To ti je Furyo

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek&#39;o i na peticu puše
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Vec sam stavio.

To ti je Furyo

Jbt to postade popularno.......

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Isprobao sam onu mantle foru što je postavio 191x7. Stvarno radi puno bolje, nema memory leak-a ali i dalje se tu i tamo pojavi spajk na grafu (koji je inače baš jako ravan). Ali odigrao sam cijelu rudnu i nije bilo krešanja!

Iako, imam spajkove i sa DX-om od zadnjih yebenih drivera...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Ja mislio da tebi igra odlučno radi…
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Isprobao sam onu mantle foru što je postavio 191x7. Stvarno radi puno bolje, nema memory leak-a ali i dalje se tu i tamo pojavi spajk na grafu (koji je inače baš jako ravan). Ali odigrao sam cijelu rudnu i nije bilo krešanja!

Iako, imam spajkove i sa DX-om od zadnjih yebenih drivera...

Mi da radimo dok ti isprobavaš mantle? Ma ti si jedan lažov, ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova, i kao jednog od vodećih falsifikatora svega. Ti si jedan pokvareni lažov, monstrum, i stalno lažeš. I sada si napravo opet predstavu ovdje jer je to tvoj cilj! Jer si ti provokator! Ti si mučki provokator!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 14:24 (Bastardo).
16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Friday kaže...
...

Mi da radimo dok ti isporbavaš mantle? Ma ti si jedan lažov, ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova, i kao jednog od vodećih falsifikatora svega, ti si jedan pokvareni lažov, monstrum, i stalno lažeš. I sada si napravo opet predstavu ovdje jer je to tvoj cilj! Jer si ti provokator! Ti si mučki provokator!

U potcrtanom gore ti fale ključne riječi: "Jer ti si lažljivi provokator! Ti su mučki lažljivi provokator!"

Tako, sad ima više smisla.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Pa radi mi super - nemam sound loopova, rušenja i ostalih p1zdarija... Samo sa zadnjim driverima bude nekih trzuckanja!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Pa radi mi super - nemam sound loopova, rušenja i ostalih p1zdarija... Samo sa zadnjim driverima bude nekih trzuckanja!

Ja sam svoje rekao :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

nego.. malo off topica. jel je sigurno probati vodeni park? odmorio bih se od Diabla 3 pa sam mislio opet se malo uhvatiti Butterfielda. SA me nije baš previše oduševio. Vanilija i Limun su mi još uvijek draži.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa, nemam ni ja tih problema i ne govorim da mi ogra radi odlično! Imaš problema sa hitregom,reviveom, štekanje puške, padanju od jednog metka… ??
12 godina
neaktivan
Zura kaže...

nego.. malo off topica. jel je sigurno probati vodeni park? odmorio bih se od Diabla 3 pa sam mislio opet se malo uhvatiti Butterfielda. SA me nije baš previše oduševio. Vanilija i Limun su mi još uvijek draži.

Waterworld je jako dobar. Probaj Lost Islands mapu ... definitivno genijalno!

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Imaš problema sa hitregom,reviveom, štekanje puške, padanju od jednog metka… ??

Sa hitregom i padanjem od jednog metka imam problema još od BF2 - problem je u meni {#}

Rivajvanja do sada imam 6 i svi su prošli manje-više OK.

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Aha, tako to ide.
Hej, ljudi! Meni igra radi odlično i nemam nikakvih problema.
12 godina
Battlefield 4

Ja imam problema s hitregom samo kad je cyber s druge strane inace mi igra radi ok

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Ja imam problema s hitregom samo kad je cyber s druge strane inace mi igra radi ok

Kad puca Airburst oko tebe je malo teze ciljati, jel?

Osim jucer Mystiqu..  Mislim da je imao 25:0 kad ga je Vjestica uspijela srediti {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek&#39;o i na peticu puše
13 godina
Friday kaže...
Arabarran kaže...
Imaš problema sa hitregom,reviveom, štekanje puške, padanju od jednog metka… ??

Sa hitregom i padanjem od jednog metka imam problema još od BF2 - problem je u meni {#}

Rivajvanja do sada imam 6 i svi su prošli manje-više OK.

Ja nemam problema.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice