Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
mersimh kaže...

jebo tvoj bench brate,na kojoj grafi testiras nema smisla,kod mene mantle i DX 11 ko nebo i zemlja,kod tebe razlike nikakve

jesil ti izlazio iz igre i ponovo ulazio kad promjenis na mantle uopce xD

Zbog ovog posta prema ovakvom clanu bug foruma cu ja tebe Yebat i citati svaki tvoj post i biti maksimalno agresivan prema svakoj tvojoj greski a iz tvojih postova je ocigledno da nemas blage veze o nicemu tako da cu ti se krvi napiti! Lp kolega do sljedeceg tvog posta s postovanjem! A sad me prijavi slobodno!;) a nakon toga pogledaj profil od kolege191x7 da vidis sta je On sve napravio za bugovce a sta Ti!
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 20:22 (Stjepanj).
16 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

jel netko rekao da bf4 zgleda ruzno???

http://www.flickr.com/photos/jim2point0/sets/72157637127890173/

LP{#}strava

Odfakaj sa tim LP, ždereš mi živce nenormalno..

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 4

Kaj ste mi svi neš nadrkani?

Pa evo sad će anal strike samo što nije {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja nemam Premuim, pa sam svejedno otključao neke Premium noževe i mogu ih koristiti. Jel to samo greška, pa ovi noževi nisu premium ili šta? 

Battlelog: [XCT] IDream34I

2 0 hvala 0
15 godina
patoHD kaže...

Ja nemam Premuim, pa sam svejedno otključao neke Premium noževe i mogu ih koristiti. Jel to samo greška, pa ovi noževi nisu premium ili šta? 

To si ti preko veze jer si xct, sredili smo ti paket noževa i set lonaca sa inox dnom 18/10 signed by Branko Ognjenović.

14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
patoHD kaže...

To si ti preko veze jer si xct, sredili smo ti paket noževa i set lonaca sa inox dnom 18/10 signed by Branko Ognjenović.

Hahahahahahaha {#}

12 godina
Battlefield 4

moram se malo hvalit, jest da je to samo Zagreb al covjeka veseli

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Ti držiš Zagreb, a ja Varaždin, samo sa puno manjim brojem revova. Bravo! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 23:16 (patoHD).
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Niš ti to ne znači kad ne znaš medkit bacit :)

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Zbog ovog posta prema ovakvom clanu bug foruma cu ja tebe Yebat i citati svaki tvoj post i biti maksimalno agresivan prema svakoj tvojoj greski a iz tvojih postova je ocigledno da nemas blage veze o nicemu tako da cu ti se krvi napiti! Lp kolega do sljedeceg tvog posta s postovanjem! A sad me prijavi slobodno!;) a nakon toga pogledaj profil od kolege191x7 da vidis sta je On sve napravio za bugovce a sta Ti!

et pogledaj R9 270ka 15% boost ima na i5 4670k POSTAVKE ULTRA 64 playera

pa skontaj koliki je boost tek na slabijem procesoru kao sto je u mene sa gotovo istom grafickom :)

nista nisam slagao niti sam vrijeđao čovjeka... nit me tvoj RAGE zanima.

Činjenica je da nešto sa njegovim testiranjem nije uredu il jednostavno 7770ka nema koristi nikakve od mantlea (nadam se da nije tako)

toliko od mene {#}

12 godina
fila2208 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

evo pamtit ce mi to do kraja zivota...sto nisi stisnuo alt i rekao sta trebas morski peseku 

i jos dobis 5 lajkova za svoj post ...kaj ima jos neko da mu nisam bacio medkit

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 3:48 (SiNkE.Zgb).
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
fila2208 kaže...

evo pamtit ce mi to do kraja zivota...sto nisi stisnuo alt i rekao sta trebas morski peseku 

To ti je vise kao provokacija tebi, nego slaganje s Filom :))

Premalo Varazdinci igra BF4 :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel ovo nešto novo? :/ jučer sam igrao bez problema

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
fila2208 kaže...

To ti je vise kao provokacija tebi, nego slaganje s Filom :))

Premalo Varazdinci igra BF4 :)

A znaci i ti si lajko . Nema ni za tebe vise reva ni medikita {#}

13 godina
Battlefield 4
Dislajkao sam!
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
3 1 hvala 2
17 godina
Hurki kaže...

Vjerojatno ti se ugasio servis.

Odi u direktorij od igre i tamo pokreni pbsvc.exe. To će ti testirati servise i ponovno pokrenuti neke ako ne rade.

Sretno

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Dislajkao sam!

Vidim vidim ....nice

eto vec ima 7 lajkova ....vidis sta smo mi balkanci revas non stop,bacac medkitove i jednom nebacis i samo to pamte ....kak veli spelac necemo mi nikad u evropu{#}

15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Da sam imao ogormni neonski znak na kojem piše, ranjen sam baci mi medkit hvala ti bi opet gledao u mene, sjeo na moju kutiju od metaka koju sam bacio, i izložio se na sred hodnika i poginuo kao zadnji noob. i Onda isti lik ulijeće i ubija i mene jer sam na 15% bio.

Mogao si odigrati, baciti mi kit u taj kut i stati dolje iza stepki, čekati ih jer si vidio na mapi da stižu, oba bi ih sačekali i pobili i išli dalje.

Nekad treba sačekati i obraniti dio mape, bolje nego bezglavo rushati i poginuti i izgubiti cijeli flag.

NE ljutim se na ja na tebe, već se malo šalim, nisi ni prvi ni zadnji koji ne baca medkit, samo eto pisao sam ti i vikao i ti ništa, ali eto događa se...nekima :)

Guštaj!

12 godina
fila2208 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Da sam imao ogormni neonski znak na kojem piše, ranjen sam baci mi medkit hvala ti bi opet gledao u mene, sjeo na moju kutiju od metaka koju sam bacio, i izložio se na sred hodnika i poginuo kao zadnji noob. i Onda isti lik ulijeće i ubija i mene jer sam na 15% bio.

Mogao si odigrati, baciti mi kit u taj kut i stati dolje iza stepki, čekati ih jer si vidio na mapi da stižu, oba bi ih sačekali i pobili i išli dalje.

Nekad treba sačekati i obraniti dio mape, bolje nego bezglavo rushati i poginuti i izgubiti cijeli flag.

NE ljutim se na ja na tebe, već se malo šalim, nisi ni prvi ni zadnji koji ne baca medkit, samo eto pisao sam ti i vikao i ti ništa, ali eto događa se...nekima :)

Guštaj!

pa ja i jesam noob ....ja se opce nesjecam tog scenarija...mora da su mi misli bile negdje drugdje

15 godina
SiNkE.Zgb kaže...
f

pa ja i jesam noob ....ja se opce nesjecam tog scenarija...mora da su mi misli bile negdje drugdje

Bilo jednom na lockerima {#}

12 godina
fila2208 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
f

Bilo jednom na lockerima {#}

ma sad mi je sve jasno, to si ti nes zabrijo posto su lockerima nema vode a morski pas nemoze bez vode ....izgleda da si halucinirao{#}

15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

ma sad mi je sve jasno, to si ti nes zabrijo posto su lockerima nema vode a morski pas nemoze bez vode ....izgleda da si halucinirao{#}

Morski par ne može, ali džukele mogu! {#}

11 godina
Battlefield 4

Novi portrait! :D

Battlelog: Ratkapa16

1 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
mersimh kaže...

jebo tvoj bench brate,na kojoj grafi testiras nema smisla,kod mene mantle i DX 11 ko nebo i zemlja,kod tebe razlike nikakve

jesil ti izlazio iz igre i ponovo ulazio kad promjenis na mantle uopce xD

Ti decko trebas da posetis lekara i da se lecis. Imas problema to je ocigledno

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nije se još nitko pohvalio pa ću ja malo {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 17:33 (LudaVjestica).
Moj PC  
26 1 hvala 2
11 godina
neaktivan
Hurki kaže...

Zbog tog sranja sam odustao od BF3 i dao frendu BF4.... Taj glupi error sam dobio, zvao sam tehnicki podrsku, niti oni mi nisu mogli pomoci.. Nikako ga se rijesiti. Reinstalirao Bf3 i Bf4 nista, reinstalirao PB nista, nikako rijesiti problem dok jednostavno nisam odustao.. A jedan drugi frend rjesio u 5 minuta error tako sto je reinstalirao PB (a meni nije radilo)

12 godina
LudaVjestica kaže...

Nije se još nitko pohvalio pa ću ja malo {#}

svaka cast meni jos fali oko  1200000 bodova

15 godina
Battlefield 4

Za 120 lev 600 000xp ,još danas pa dupli xp gotov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

vanze88 ajde javi se tu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

moja majka je vrlo stara i nije u redu da se poigravaš sa njenim osječajima :( {#}

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice