Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.662.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

Meni radi ok{#}

http://battlelog.

12 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

igra ne valja... ne vrijedi kur{#}

v40 je ko da bacam petardu...

odigrao jako 2 lose runde sa k/D u minusu,sto zaista gotovo nikad nemam i to na mapi koju igram 90%.

odo igrat South Park i Walking dead, jer ovo ne valja nista...

Znači čim te malo ne ide, odmah igra nevalja {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
14 godina
Battlefield 4

Killcam ne radi kitu.. 

Rupy jucer na  Zavodu na zgradi samnom,lik me ubije od negdje i pokazuje mi da me ubio sa zgrade da je bio pokraj mene,i  vicem Rupyu-Rupyyyy lik ti je tu,pazi leda,ubij ga ! I kako je killcam bio na jednom mjestu tj snima moje tijelo i narancasti lik pored se okrece oko svoje osi i gleda okolo da bi na kraju skuzili da je to zapravo Rupy.

Znaci,killcam mi pokazuje da me ubio moj iz teama. Znaci nema veze sa vezom. 

Nadalje.. 

Hainan Resort. Udem u thunderbolta i krenem sa jetom. Ja sam htio plakat od muke. Na repu sam cijelo vrijeme neprijateljskom jetu i pogadam ga cijelo vrijeme,ali ne dobivam niti jedan jedini hitmark. 

Jet se cijelo vrijeme prasi i dimi od pogodaka ali ne dobivam niti jedan hitmark. Nazalost,nisam uspio snimiti to,poceo sam snimat kasnije...

Ova nova assault puska je odlicna,jucer sam ju otkljucao. 

Dali je netko otkljucao onaj novi pistolj? 

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
drahic kaže...

Hainan Resort. Udem u thunderbolta i krenem sa jetom. Ja sam htio plakat od muke. Na repu sam cijelo vrijeme neprijateljskom jetu i pogadam ga cijelo vrijeme,ali ne dobivam niti jedan jedini hitmark. 

Jet se cijelo vrijeme prasi i dimi od pogodaka ali ne dobivam niti jedan hitmark. Nazalost,nisam uspio snimiti to,poceo sam snimat kasnije...

To je izgleda novi fičr.

Pisao sam već kako sam pred neki dan u tri naleta napadao gunship i 0 hitmarka.

Isto se sve praši, dimi, frca, ali od hitmarka ni h.

BTW

U jako velikom broju slučajeva killcam pokazuje suigrača, a ne neprijatelja.

Jučer su me killcamovi nekoliko puta digli iz mrtvih ;)

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 4
Da se mene pita ja bi taj killcam skroz maknuo jer pokazuje kud se lik kreće, a ne kako me ubio. Samo nek pokaže informaciju kako te ubio, ime, zdravlje itd. Ono iz CODa je killcam, ovoj je dobar samo za teabaganje(Antraksa). ;)
Moj PC  
11 0 hvala 2
16 godina
drahic kaže...
 Ja sam htio plakat od muke. Na repu sam cijelo vrijeme neprijateljskom jetu i pogadam ga cijelo vrijeme,ali ne dobivam niti jedan jedini hitmark. 

To se meni događa u jetovima još od predzadnjeg patcha, zato sve manje letim, jer se samo naživciram ko kreten. Probaj po gunshipu, da vidiš veselja, ideš prvi prelet, nema hitmarka nit mu praviš damage sa strojnicom, ispucaš rakete, ima hitmark, radi damage, okrenem se, drugi prelet, ispucavam rakete, nema hitmarka, prebacim na strojnicu, podere ga -.-

A duela u zraku sam ispušio zbog toga zadnjih 15 dana, da je to strašno.

Zato u AA i lagani troll{#} (znat će oni kojima je upućeno{#})

16 godina
moderator
Battlefield 4

Evo što su prijavili da ne radi nakon patcha:

Bugs

• TDM NO Sound Bug - Starts after one team reaches 100 kills. Seems to only be on extended ticket settings.
  • No kill cards in Hardcore
  • AR160 Underbarrel m320 Visual Bugs - AR160 is not showing its long reload animation.
  • Killcam showing incorrect information about who killed you
  • Laser dots still getting stuck
  • Jet cannons not doing damage to other jets and the gunship seems more prevalent.
  • V40 Mini is severely nerfed in damage to the enviornment. No longer can take down fences etc
  • hand flare falls under the floor in operation locker

Ninja Tweaks

• Possible L85A2 RPM nerf from 800 to 750
  • Javelin buff from 25 to 34 damage
  • Hardcore, the MLRS & Mortar have a crosshair on the map, Attack Jet JDAM also has a crosshair.
  • Aim reticle in attack and stealth jets is now fixed in the center. HUD more bold.
  • The supply drop actually is usable and doesn't get stuck in the skybox in Locker.
  • Emergency repairs for scout heli is now removed -
  • UCAV properly shows up in the killfeed
  • DAO12 has possible significant nerf
  • defibs now charge faster

Battlelog (ovo je zato jer ga nisu updateali)

• Live scoreboard is broken (again) at least for conquest.
  • If you turn level 111, then your BL rank is 00.

Server Settings

• Changing Vehicle Spawn % now makes server Custom
  • It seems changing any setting that did not make it Custom, now makes it Custom. RoundTime, ModeCounter, etc.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 15
12 godina
Battlefield 4

Vi ba pcu sve vise problema a mi na ps4 sve manje.

igra steka jako,jako rijetko zna malo zastekat kad nas na lockeru ili metrou ima jako puno na kupu. Ostalo oke osim killcama naravno.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja sam mislio da je pirat zakeljio patch notes  pa veći je popis onog kaj ne radi nego kaj su pečali {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 3 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja sam mislio da je pirat zakeljio patch notes  pa veći je popis onog kaj ne radi nego kaj su pečali {#}

Ninja tweaks su stvari koje rade, normalno funkcioniraju, samo su promijenjene a nisu se spomenule u changelogu. Odnosno ljudi smatraju da su mijenjali te stvari.

Znači to su "popravljene" stvari isto, ne ono što ne radi.

Lista bugova je relativno mala. Nije loše...

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 9:41 (Et_Tu_Brute?).
14 godina
protjeran
pirat kaže...

Ovo je jedini bug kojeg nisam primjetio nakon patcha.

A ovo nerfanje L85A2 je stvarno bilo nepotrebno.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 9:50 (NiramX).
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Lista bugova je relativno mala. Nije loše...

To bi bila mala lista da je ovo drugi patch po redu, problem je što je patcheva do ovog zadnjeg bilo podosta.

A još je problem što su neki bugovi kao prije ispravljen, sad opet vraćaju...

Ta ekipa tamo sve više ispada kao hrpa amatera, ne razumijem kako to da im dopuštaju da nešto izbace bez da testiraju bar na 50-100 ljudi.

Ipak je podosta potrošenog novca u pitanju a i nije to neki low-budget shit, ovo je ipak igra koju sami izdavač busaju da je TOP.

Patcheva ko blata, bugovi iz prvog su još uvijek tu.... Patcheva ko blata, bugovi iz prvog su još uvijek tu....
أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Battlefield 4

Neznam stvarno dali su ti sefovi u Diceu glupi ili sto?

Zasto ne zaposle druge programere kad ocito ovi neznaju svoj posao radit.   

To je meni zanimljivo. Placaju/placamo ih za stvari koje nisu sposobni rijesit. 

Problema je 15,dode patch,poprave 12 bugova,dogodi se novih 8 pa se na kraju dozna da ovih 3 zapravo nisu popravljena nego samo ispolirana. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Hurki kaže...
GrimReaperKC kaže...

igra ne valja... ne vrijedi kur{#}

v40 je ko da bacam petardu...

odigrao jako 2 lose runde sa k/D u minusu,sto zaista gotovo nikad nemam i to na mapi koju igram 90%.

odo igrat South Park i Walking dead, jer ovo ne valja nista...

Znači čim te malo ne ide, odmah igra nevalja {#}

imam 305 izgubljenih rundi..

znam priznati poraz,a znam dok igra ne valja... 

gledavsi log, jednu sam dobio a jednu izgubio,ako je osjecaj nakon dobivene runde jadan,onda zaista nekaj ne stima...

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
12 godina
Battlefield 4

Nerfali su tea bag

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Poznavajući DICE i sve BF naslove prije ovo je sasvim normalno za njih, iako su ovo dotjerali na novu razinu u  BF4.

Drahic nije ti to sve tako jednostavno kako izgleda, uvjek kad nešto promijene u kodu igre desi se neki drugi bug baš zato jer su nešto prčkali. Problem je što očito nemaju QA koji su imali u BC2 jer smo ih znali čekati po 2 tjedna duže jer bi otkrili neki novi glitch pa su sve morali ponovo ili kad su bile poplave. To je inaće bio QA od EA-a smješten u Rumunjskoj kojeg su im izgleda ukinuli i sad pitanje dal uopće testiraju jer u creditsima singleplayera je bilo svega par likova navedenih pod testers.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 11:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 1 hvala 2
16 godina
mrxa1 kaže...

Čovjek rekao istinu, a oni ga sakrili...sreća pa su kolege citirali na vrijeme ;)

naivci i dalje misle da oni ovim zakrpama popravljaju igru, igra je prekompleksna te teško da će je ikad sredit, oni to znaju ali izbacuju zakrpe sa novim oružjima i đinđama da nas smire

kradem mine iz minskog polja
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

neki su dali 60Eura za igru što je puno zapravo kao da kupis dobar audi a on trokira...i niko nista sve se i dalje to tako igra...sace nova takva igra po 60Eura pa cemo to da isto kupimo i tak

2 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

Killcam ne radi kitu.. 

Rupy jucer na  Zavodu na zgradi samnom,lik me ubije od negdje i pokazuje mi da me ubio sa zgrade da je bio pokraj mene,i  vicem Rupyu-Rupyyyy lik ti je tu,pazi leda,ubij ga ! I kako je killcam bio na jednom mjestu tj snima moje tijelo i narancasti lik pored se okrece oko svoje osi i gleda okolo da bi na kraju skuzili da je to zapravo Rupy.

Znaci,killcam mi pokazuje da me ubio moj iz teama. Znaci nema veze sa vezom. 

Nadalje.. 

To je problem od izlaska SA.  Uglavnom mislim da je na svim mapama kada sa jetom odes dovoljno visoko, negdje od  oko 2/3 max visine pa na više, gun ne pravi nikakav damage a i rakete iako pogađaju ne prave uvijek damage.

15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Je moguće otključati oružja iz Naval Strike-a ako niste Premium?

Battlelog: dr34mshake_HR

0 0 hvala 0
15 godina
patoHD kaže...

Je moguće otključati oružja iz Naval Strike-a ako niste Premium?

Nop

Možeš ako imaš premium ili ako samo posebno kupiš taj DLC.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 11:44 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
Battlefield 4

Da,avione su syebali totalno,najviše me smeta to kad dođem kamperu u AA-u zguza do njegove baze i opletem po njemu i ono sijeva mu po limariji od pogodaka iz guna a njemu ništa... {#}{#} ...rage quit...

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P BF4 Nick:Godfather0501
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Toma Kruz kaže...

Da,avione su syebali totalno,najviše me smeta to kad dođem kamperu u AA-u zguza do njegove baze i opletem po njemu i ono sijeva mu po limariji od pogodaka iz guna a njemu ništa... {#}{#} ...rage quit...

To je AA ukljucio active protection. 

15 godina
Jack Sparrow kaže...
Da se mene pita ja bi taj killcam skroz maknuo jer pokazuje kud se lik kreće, a ne kako me ubio. Samo nek pokaže informaciju kako te ubio, ime, zdravlje itd. Ono iz CODa je killcam, ovoj je dobar samo za teabaganje(Antraksa). ;)

Ma e, sad kad ne radi, ajmo ga ukinuti. Bez obzira kakav je, takav je već tri-četiri nastavka i to je iako ga mnogi ne voli, bf signature killcam. Dosad je radio, relativno ok, sad je pijan i ne radi.

pirat kaže...

Evo što su prijavili da ne radi nakon patcha:

Bugs

• TDM NO Sound Bug - Starts after one team reaches 100 kills. Seems to only be on extended ticket settings.
  • No kill cards in Hardcore
  • AR160 Underbarrel m320 Visual Bugs - AR160 is not showing its long reload animation.
  • Killcam showing incorrect information about who killed you
  • Jet cannons not doing damage to other jets and the gunship seems more prevalent.
  • V40 Mini is severely nerfed in damage to the enviornment. No longer can take down fences etc
  • hand flare falls under the floor in operation locker

Ninja Tweaks

• Javelin buff from 25 to 34 damage
  • Hardcore, the MLRS & Mortar have a crosshair on the map, Attack Jet JDAM also has a crosshair.
  • Aim reticle in attack and stealth jets is now fixed in the center. HUD more bold.
  • The supply drop actually is usable and doesn't get stuck in the skybox in Locker.
  • Emergency repairs for scout heli is now removed - 
  • UCAV properly shows up in the killfeed
  • DAO12 has possible significant nerf
  • defibs now charge faster

Sve te stvari su rekli da su ispravili...ne kužim kako mogu tako govoriti da su sredili kad nisu. Nek bar napišu, smanjili smo šansu da se dogodi kao i za nestajenje hitova, to je bar nekako poštenije.

Jack Sparrow kaže...

Poznavajući DICE i sve BF naslove prije ovo je sasvim normalno za njih, iako su ovo dotjerali na novu razinu u  BF4.

Drahic nije ti to sve tako jednostavno kako izgleda, uvjek kad nešto promijene u kodu igre desi se neki drugi bug baš zato jer su nešto prčkali. Problem je što očito nemaju QA koji su imali u BC2 jer smo ih znali čekati po 2 tjedna duže jer bi otkrili neki novi glitch pa su sve morali ponovo ili kad su bile poplave. To je inaće bio QA od EA-a smješten u Rumunjskoj kojeg su im izgleda ukinuli i sad pitanje dal uopće testiraju jer u creditsima singleplayera je bilo svega par likova navedenih pod testers.

Kuky, postoje normalni game developeri koji prvo patch tjedan dana puste u beti nekim ljudima, određenoj grupi ljudi koji će to testat i prijavit kvarove. Onda taj patch se doradi i šalje ostaloj populaciji.
Pogledaj si neke igre kako kad su pečane, ono, peč ima ima, neznam, bezveze igra xy patch 1.6 verzija. Dakle 6- patch po redu.
Ajde mi sad reci koji je ovo po redu patch za bf4. Uz 30 server patcheva, 1000 ninja promjena koje moramo tražiti ko uskršnja jaja, i 100 stvari koje su ''popravili'' a opet se događju, koja je verzija ovog patcha?
0.784? Kad dođe patch 1.0 onda ćemo napokon imati igru.
Traljavi su i utapaju se, jer jednom stvari pogoršaju nove dvije. I ne popravljaju najbtnije stvari, samo funkcioniranje igre između igrača i servera, ili ne znaju, dok me za fixeve tipa što ostaju laseri po zidovima tako zaboli, ono sam se jučer samo šalio, ali opet, nisu ni to sredili, opet ima lasera.
Ugl. samo im hvala jer su patchevi svaka dva tjedna, a ne tri mjeseca, jer je jedino tako igra donekle igriva.
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Kuky, postoje normalni game developeri koji prvo patch tjedan dana puste u beti nekim ljudima, određenoj grupi ljudi koji će to testat i prijavit kvarove. Onda taj patch se doradi i šalje ostaloj populaciji.

Pa nisu oni ludi, znaju oni da to ne valja. Ali situacija je takva da se mora pustiti patch - netko sa vrha je rekao da mora danas biti objavljen i gotovo. Onda ide tjedan-dva priča "we are investigating..." i tako dalje.

Ne mogu generalizirati ali mislim da to tako rade svi (pa i ja). Klijent nešto zatraži, kažem da je gotovo iako nije. U međuvremenu imam par dana da to napravim dok klijent ne prijavi. Ako nisam stigao sljedi mail "hm, provjerit ću, kod mene sve radi normalno".Onda pošaljemo opet nešto. Ako opet ne radi idu pitanja "jel imate novi .net i zadnje update za win instalirane?". U međuvremenu radiš ko krtica dok oni provjeravaju kod sebe jel sve OK...

Nakon toga ide puštanje onoga što je trebalo biti gotovo in the first place uz neko totalno idiotsko objašnjenje (web.config nije bio dobar, kolega na poslu je zaj3bao, obfuskacija nije dobro prošla, bla bla...)

Jebi ga, tako to ide jer imamo jako puno prostora za prodavati maglu. Nije to izgradnja kuće pa da se svaka cigla vidi...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Pa nisu oni ludi, znaju oni da to ne valja. Ali situacija je takva da se mora pustiti patch - netko sa vrha je rekao da mora danas biti objavljen i gotovo. Onda ide tjedan-dva priča "we are investigating..." i tako dalje.

Ne mogu generalizirati ali mislim da to tako rade svi (pa i ja). Klijent nešto zatraži, kažem da je gotovo iako nije. U međuvremenu imam par dana da to napravim dok klijent ne prijavi. Ako nisam stigao sljedi mail "hm, provjerit ću, kod mene sve radi normalno".Onda pošaljemo opet nešto. Ako opet ne radi idu pitanja "jel imate novi .net i zadnje update za win instalirane?". U međuvremenu radiš ko krtica dok oni provjeravaju kod sebe jel sve OK...

Nakon toga ide puštanje onoga što je trebalo biti gotovo in the first place uz neko totalno idiotsko objašnjenje (web.config nije bio dobar, kolega na poslu je zaj3bao, obfuskacija nije dobro prošla, bla bla...)

Jebi ga, tako to ide jer imamo jako puno prostora za prodavati maglu. Nije to izgradnja kuće pa da se svaka cigla vidi...

Ajde ti pošlaji CV u Dice, bez slike naravno, jer inače nikad nebi ni pogledali.

Sretno!

{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ajde ti pošlaji CV u Dice, bez slike naravno, jer inače nikad nebi ni pogledali.

Sretno!

{#}

Poslat ću im neke moje projekte (polu-dovršene) ima da se zaljube u mene {#}

Freak Show Inc.
16 godina

Pa naravno da ga trebaju popraviti jer me živcira što pokazuje lika 3km dalje od mene, ali velim da bi ja rađe takvu vrsu killcama maknuo, ali što je tu je prešao sam preko toga još davno.

Koji normalni developeri? Misliš na dayz pa igra je u alphi i zato se patchevi mogu isprobavati, isto je bilo u WOTu. Moraš kužiti da nisu svi developeri i publisheri isti i nemaju isti način poslovanja.

Problem kod njih je što izgleda nemaju ekipu koja bi testirala. Normalno je da igre imaju bugove, pa čak i nakon patcheva, ali ne ovakve očite koje bi otkrio da si odigro igru barem 20 minuta. Tu sam se najviše razočarao kao i mnogi, ali imaju sreće što nema baš FPS igre koja bi bila u istom rangu, pa unatoć svojim propustima igra dosta ljudi.

Da, ako ništa drugo barem patchaju igru svaka dva tjedna kao što si sam napisao. Jer kad je bio onaj gamebreaking crash odmah po ulasku u igru(ono od prije SA) i da sam na ispravak toga morao čekati 3-4 mjeseca pa ja mislim da bi poludio i sigurno odustao od igre. Ovako barem nešto dobro od njih, ali i to je pitanje jer možda da testiraju igru pa puste koji tjedan kasnije možda bi bilo duplo manje bugova, ovako naprave patch, puste za downlad i onda čekaju feedback od ljudi.

16 godina
Battlefield 4

Ja samo ne kužim toliki whine oko patchanja i činjenice da se konačno donekle sluša community i pokušavaju fixati stvari češće.

Doduše, jedni te isti ke.aju o tome, al ono, pobogu ljudi jeste li vi ikad igrali koju drugu online igru?

Jedan tf2 je imao 400 patcheva, ej, ČETRISTO!!

Jedan toliko isfuravani cs go ima updejte od parsto mb na tjednoj bazi di se neki vrag fixa, otkad ga ja imam bilo je ohoho preko 50 patcheva, updejta, kako god.

Da ne nabrajam dalje.

Umjesto da budete zadovoljni jer se neki vrag događa i igra se ne zapušta kao što je recimo slučaj sa mohw, koji je preprebrzo ostavljen u zaborav, vi i dalje nalazite razloge za whine i pisanje žalopojki po forumu -.- Katastrofa, nikad zadovoljni.

Moj PC  
5 3 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Od recimo 2 odjela u Diceu, marketing i programeri,trebali bi promijenit vecinu ljudi kod programera,jer ocito,ljudi neznaju napravit svoj posao.

A ljudima u marketingu bi platio jos duplo s obzirom kako dobar posao mogu napravit.

Bas me zanima kad ce sljedeci patch..

Ovo je valjda patch za patch za patch za patch za patch za main igru.

Moj PC  
2 5 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice