Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.811.634
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dali se nekome jos dogada da se svakih cca 10 rundi dogodi da vam igra samo padne? Bez Bf4 stopped working,bez sound loopa,bez freezeanja..

Samo padne koda vas je admin kickao,ali bez ikakve poruke,icega..?

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

To ti igra govori da ti je dosta za danas :)

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
15 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Nije problem to što BF4 ima problema sa hitregom, imao je svaki BF do sad pa i BF3 mucho, ali problem je što su promijenili feeling i način pucanja (MOH_Warfighter_like). Ti jednostavno ljudima nije sjelo, i onda se još više primijeti greška u hitregu ili netcodeu.

Meni osobno feeling ne smeta, čak štoviše, sviđaju mi se neki aspekti, ali znaš i sam, vidiš lika i čekaš ga, on dolazi ktebi trčeći i ti padaš, a ti ga čekaš jer znaš da dolazi. I onda nemoj na to popi.zdit.

Ali nebitno, bumo vijdeli šta nas čeka u novom patchu. Kad je novi magic patch? Vidio sam da su ps3 i 4 tek sad dobili ovaj zadnji patch.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
drahic kaže...

Dali se nekome jos dogada da se svakih cca 10 rundi dogodi da vam igra samo padne? Bez Bf4 stopped working,bez sound loopa,bez freezeanja..

Samo padne koda vas je admin kickao,ali bez ikakve poruke,icega..?

nikad... meni kad se srusi to je onda svjetski... ruter mjenja ip, ili se cijeli windowsi slome... mozda od silnog alt-tab-anja...

14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Nije problem to što BF4 ima problema sa hitregom, imao je svaki BF do sad pa i BF3 mucho, ali problem je što su promijenili feeling i način pucanja (MOH_Warfighter_like). Ti jednostavno ljudima nije sjelo, i onda se još više primijeti greška u hitregu ili netcodeu.

Meni osobno feeling ne smeta, čak štoviše, sviđaju mi se neki aspekti, ali znaš i sam, vidiš lika i čekaš ga, on dolazi ktebi trčeći i ti padaš, a ti ga čekaš jer znaš da dolazi. I onda nemoj na to popi.zdit.

Ali nebitno, bumo vijdeli šta nas čeka u novom patchu. Kad je novi magic patch? Vidio sam da su ps3 i 4 tek sad dobili ovaj zadnji patch.

Jbga Djkac izgleda da si naletio na lika sa skriptom " vidovitog Milana " {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudi meni sa zadnjom betom MSI afterburnera ne radi BF4,cim iskljucim BF4 radi ko podmazan,a ovak sa ukljucenim afterburnerom ne mogu pokrenut igre

a bas sam htio da vidim kako mi i procesor radi u igri uz gpu usage :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Nema nažalost još novosti o novom patchu, ali su maknuli onu poruku iznad BF4 foruma da rade na patchu kojim bi popravili sound loop, pa pretpostavljam da su riješili problem i da je patch blizu. {#}

Battlelog: dr34mshake_CRO
15 godina
patoHD kaže...

Nema nažalost još novosti o novom patchu, ali su maknuli onu poruku iznad BF4 foruma da rade na patchu kojim bi popravili sound loop, pa pretpostavljam da su riješili problem i da je patch blizu. {#}

maknuli su da zaboravimo da se igra kraša i friza{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 22:19 (fila2208).
15 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
patoHD kaže...

maknuli su da zaboravimo da se igra kraša i friza{#}

Ja sam riješio problem freezanja tako da ne igram paracel, lockere i dawn... {#}

Battlelog: dr34mshake_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 22:23 (patoHD).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja nisam imao problema za rusenjima, soundloopom i freezanjima, ali sam na slican nacin rijesio problem sa netcodeom... xD

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
berto kaže...
ceco22 kaže...

Kome netcode na BF 4 ne radi da valja nek si skine ghosta. Pa vidi sta je lose.

tebe bi trebalo za premijera...

"ako mislite da vam je ovdje lose odite u ukrajinu pa da vidite..."

Napisao sam jer se COD navodi za idealan primjer hitrega. Ja sam vise imao dojam da samo moram pucati u smjeru protivnika, vise ili nize uvijek HS. Da ne spominjem fail sa knife sistemom. Tako da od FPS jos jedino CS mi nema na prigovor, a BF 4 ima daleko daleko bolji osjecaj i hitreg nego ovo COD cudo. (a i ona dva CoD-a prije nisu bila bolja)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
fila2208 kaže...
..., ali znaš i sam, vidiš lika i čekaš ga, on dolazi ktebi trčeći i ti padaš, a ti ga čekaš jer znaš da dolazi. I onda nemoj na to popi.zdit.

Ovo mi se cesto dogadja. Moga bi napraviti filmic s tih situacija :)

mersimh kaže...

ljudi meni sa zadnjom betom MSI afterburnera ne radi BF4,cim iskljucim BF4 radi ko podmazan,a ovak sa ukljucenim afterburnerom ne mogu pokrenut igre

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx?page=6&jumpto=3994486&sort=asc&view=flat

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
Battlefield 4

zamjenio sam 5770 sa r9 270x i sad mi je ko da igram drugu igru. al sve dok se igra ne zamrzne, onda se sjetim da je o istoj rijec {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Soldier977 kaže...
Perki kaže...

Iz ovoga se jedino može zaključiti da su Dajsovci hrpa nesposobnih idijota. A bome i mi koji ta sranja kupujemo...

Tukle su me bure Mare, tukli me murjaci, tuko me i EA,...

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
..., ali znaš i sam, vidiš lika i čekaš ga, on dolazi ktebi trčeći i ti padaš, a ti ga čekaš jer znaš da dolazi. I onda nemoj na to popi.zdit.

Ovo mi se cesto dogadja. Moga bi napraviti filmic s tih situacija :)

mersimh kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx?page=6&jumpto=3994486&sort=asc&view=flat

A da, vidim da lik trči oko kućice i reko sačekat ću ga. Odem iza stolića nekog i pripremim gun. Lik upada unutra onako na sred sobe i tek se okreće prema meni i tup.

Nije hedara, samo sam pao. Reko ok. Kad se desi takvih par situacija, alt f4 i yebga.

15 godina
Battlefield 4

{#}

evo za nsf nešto

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 23:55 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Vecer, moze neki balkan server di se igra bez 2nd assault , hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Hvala na brzome odgovoru , idem pucat . :) zivio 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

al si neki admini uzimaju previše slobode. nikad imao i bacio zapaljivu granatu...

dokazi dokazi
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

al si neki admini uzimaju previše slobode. nikad imao i bacio zapaljivu granatu...

Ja neznam sta je to prekjucer bilo.Igram na serveru nekom i ubijem granatom dvoje i sve ok,sljedeci kill granatom V40 killed by admin,promjenim granatu u Rgo opet isto,napisem u chat !rules kaze server nema pravila ali ja ipak promjenim u M67 i opet kill by admin.Bogami pojma nisam imao sta se to pak desava,drugi su bacali koliko sam vidio normalno.Imao sam iste ljude u squadu i bacali su cijelu rundu tako da vjerujem da bi prestali nakon prvog killa ali opet dvoje sam na pocetku ubio normalno tako da boo.Moram rec da sam krenuo u rundu dobro,imao nekih 15-1 pa da nije admin malo poludio pojma nemam ali mi to jedino pada napamet samo mi je to nekako glupo,obicno te kickaju kad te ide dobro tako da na kraju pojma nemam koj vrag je o bio.Sumnjam na admina jer nakon killa prodje par sekundi pa tek onda pise killed by admin a ne ono isti cas ali uglavnom do kraja vise nisam bombe bacao haha

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 4:31 (Blade Runner31).
16 godina
Blade Runner31 kaže...
ranko091 kaže...

....Sumnjam na admina jer nakon killa prodje par sekundi pa tek onda pise killed by admin a ne ono isti cas ali uglavnom do kraja vise nisam bombe bacao haha

ma neznam... poneki su mi čudni. admini mislim. ok ako se siluje ili rejpa gadno pa neki nuke ili tako da se ubije monotonija. ali kad te ubije, ili kicka bez razloga... i onda se nesmiješ spojit na isti server da ne pogubiš statse. a npr 5 frendova s tobom na istom serveru...

a one autobalancing skripte treba zakonom zabranit!

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Blade Runner31 kaže...
ranko091 kaže...

....Sumnjam na admina jer nakon killa prodje par sekundi pa tek onda pise killed by admin a ne ono isti cas ali uglavnom do kraja vise nisam bombe bacao haha

ma neznam... poneki su mi čudni. admini mislim. ok ako se siluje ili rejpa gadno pa neki nuke ili tako da se ubije monotonija. ali kad te ubije, ili kicka bez razloga... i onda se nesmiješ spojit na isti server da ne pogubiš statse. a npr 5 frendova s tobom na istom serveru...

a one autobalancing skripte treba zakonom zabranit!

ovo sto je se njemu dogadjalo vjerojatno je bio nade spam limiter plugin. Koji radi na principu kilovi sa bombom/min. Tako ako spamas u malo vremena poslije te plugin kazni. A sto se tice plugina za autobalance on u BF 4 radi potpuno automatski za razliku od BF 3, tako ako imas ranked server imas tu opciju pod pod obavezno, iako ja ne kuzim sta fali autobalanceru. Draze mi je da su timovi ravnopravni nego da je neka strana u prednosti.

16 godina
neaktivan

Nema nista gore nego kad te prebaci zadnih par ticketa u gubitnicki tim.

13 godina
Y2K2 kaže...

Nema nista gore nego kad te prebaci zadnih par ticketa u gubitnicki tim.

Nema ništa gore nego kad si prvi u svom timu i onda te 50 tiketa pred kraj prebaci k panjevima.

I to mi se nije dogodilo samo jedanput.

Je.bo sam mamu onom panju koji je radio taj autobalanser.

Dao Bog da i njega tako balansiralo sljedeći put kad bude prvi na redu kod doktora (jedna kletva je u stilu Lateralusa ;D ).

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Upravo zbog toga sto je to sad sve na autobalanceru od servera, iako ja takve probleme nisam imao u BF 4, osim kad bi me admin prebacio ili kikao 2tiketa prije kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Napokon sam zadnjih dan-dva uspio odigrati malo više u komadu (od zadnjeg patcha). Nisam imao ni jedno rušenje. Frend je imao memory leak jer je koristio mantle (požderalo mu svih 16 giga rama). Povremeno igra zatrza ali ide dalje (sa DX-om). To se prije nije događalo, znači da su nešto ipak sjebali.

Oman je prezakon za attack heli! Staviš IRNV i bereš pješadiju bez greške (kad krene oluja, jel).

Freak Show Inc.

1 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Isprike Cyberu i Teknokyu za jučer, što sam se onom makedoncu sjetio "keve" {#}

::: peace 0n earth :::
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 9:28 (wiz4rd).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
wiz4rd kaže...

Isprike Cyberu i Teknokyu za jučer, što sam se onom makedoncu sjetio "keve" {#}

To si ti bio, ja taman uletio kad je rasprava dosla do spominjanja uze familije{#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 9:47 (SiNkE.Zgb).
14 godina
Battlefield 4

Ispricava se!

E... becka skola.. nema vise toga medju ovim mladima...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice