Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.757.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jeste li dobili Battlepack danas? Ja nisam.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...

Jeste li dobili Battlepack danas? Ja nisam.

Dobio sam, i to 4x25% boost {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
red_bull kaže...

a kaj je s tim tityfall-om?

To je neka konkurencija kao ili kaj? zakaj se to spominje u kontekstu bfa?

{#}

Ma nije konkurencija, to ti je nova igra koju financira EA, a napravili dečki koji su otišli iz Activisiona.

Brza energična pucačina, nešto tipa cod+mirrors edge u kojoj imaš i velike robote, tj. titane i onda snjima rokaš.

Zanimljivo, brzo i ludo. 215kn je u meksiku.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
Battlefield 4

Dice i ea=bf4

ahaha otkida dečko, predobro!

Moj PC  
17 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dice i ea=bf4

Hahaha odlicno!!To je isti decko koji je radio video o tickrateu,prepoznao sam glas

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
red_bull kaže...

a kaj je s tim tityfall-om?

To je neka konkurencija kao ili kaj? zakaj se to spominje u kontekstu bfa?

{#}

Na ovom forumu je i goat simulator konkurencija BF-u.

Ali, budimo iskreni, zato nam je i super tu :)

Btw, US vs US? Nekad su se borili sjever i jug, a kolko vidim po karti sad je moderno istok vs zapad :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
fila2208 kaže...

Dice i ea=bf4

I nek mi netko kaže da nisam bio u pravu.

Poluproizvod...

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igram titanfall i nesvida mi se nesto , puno zabavniji je bf4 , moje osobno misljenje , mislim je ostao sam WOW prvih par partija ali nakon 2-3 sata...

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...
fila2208 kaže...

Dice i ea=bf4

Poluproizvod...

Bio si u pravu, ali si par dana kasnije zbog trailera kupio igru. Dakle svi smo mi nahajpana dječica popušili foru i kupili igru za koju smo mislili da će biti guštanje a kad onoi čisto živciranje.

Da si to napisao i nikad više u temu ušao ni igru kupio ja bih ti kapu skinuo...ovako si isti ko mi, tvojim riječima, nahajpana dječica.

{#}

14 godina
fila2208 kaže...

Bio si u pravu, ali si par dana kasnije zbog trailera kupio igru. Dakle svi smo mi nahajpana dječica popušili foru i kupili igru za koju smo mislili da će biti guštanje a kad onoi čisto živciranje.

Da si to napisao i nikad više u temu ušao ni igru kupio ja bih ti kapu skinuo...ovako si isti ko mi, tvojim riječima, nahajpana dječica.

{#}

Slažem se, bez daljnjega.
Ali i sebe prozivam, ali ja nisam pre-orderao.
I nisam platio punu cijenu.

Ma što mislio, bi li ti za 230 kuna (Premium) kupio?
Bi, naravno.

Stoga, eto ti odgovora. {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

http://www.twitch.tv/53copceco Lol ova beta radi bolje nego BF 4 XD

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ja ćekam!! aj igraj...

15 godina
sudy_freak kaže...

Slažem se, bez daljnjega.
Ali i sebe prozivam, ali ja nisam pre-orderao.
I nisam platio punu cijenu.

Ma što mislio, bi li ti za 230 kuna (Premium) kupio?
Bi, naravno.

Stoga, eto ti odgovora. {#} 

Totalno nebitno jesi ili nisi preorderao, sad je to sve isti rac.

ja sam igru kupio ponajviše radi ekipe, a nažalost igra nije uspjela ujediniti i okupiti ekipu kako je bf3 tada to mogao.

Raspalo se po drugim igrama, uz par noći kad zaigramo bf i tad je samo rage po ts-u.

Yebga, sad smo na bf4 svi naučili i za bf5 a i daljnjim fpsovima od dicea ili susjednih studija, koje izdaje EA, biti puno oprezniji i vidjeti dali se igra isplati.

bf4 u ovakvom stanju vrijedi 300kn, zajedno sa premiumom. Ja sam ga platio 400+ sa premiumom, pa ajde neću propasti sa tih 100+kn.

Ugl. nebitno, čekamo SA.

16 godina
sudy_freak kaže...

Poluproizvod...

Oh hvala na link, izgleda da sam ti prije zaboravio dati TD, pa sam zato sad dao. Bez tebe bi mi to promaklo{#}

15 godina
Jack Sparrow kaže...
sudy_freak kaže...

Poluproizvod...

Oh hvala na link, izgleda da sam ti prije zaboravio dati TD, pa sam zato sad dao. Bez tebe bi mi to promaklo{#}

Lol masovno ga ekipa sad gazi sa thumbićima. Bilo je čini mi se 11, a sad već 16.

Note to self, nije dobro linkati na svoje stare postove. {#}

14 godina
fila2208 kaže...

Totalno nebitno jesi ili nisi preorderao, sad je to sve isti rac.

ja sam igru kupio ponajviše radi ekipe, a nažalost igra nije uspjela ujediniti i okupiti ekipu kako je bf3 tada to mogao.

Raspalo se po drugim igrama, uz par noći kad zaigramo bf i tad je samo rage po ts-u.

Yebga, sad smo na bf4 svi naučili i za bf5 a i daljnjim fpsovima od dicea ili susjednih studija, koje izdaje EA, biti puno oprezniji i vidjeti dali se igra isplati.

bf4 u ovakvom stanju vrijedi 300kn, zajedno sa premiumom. Ja sam ga platio 400+ sa premiumom, pa ajde neću propasti sa tih 100+kn.

Ugl. nebitno, čekamo SA.

S obzirom da sam ja igru platio 100 kn nemam se pravo puno žalit jer tih 100kn vrijedi definitivno, al iskreno bi mi bilo žao dat 400+kn za igru koja je pokvarena i koju ne možeš ni trejdat ako imaš još igara na računu.

Davao sam 450-550kn za igre za PS3 i to sam bome jako izbirljiv bio, rijetko kad me zapao neki šrot od igre i ako ti se igra ne svidi, lijepo ju prodaš/zamjeniš za drugu pa tako za cijenu jedne igre odigraš njih 5-6 ako pametno mjenjaš. Ajde ti to sad napravi s BF4 ako imaš još igara na accountu.. Zato i imam samo nekolicinu originalnih igara na kompu.. Jednostavno se većinu igara ne isplati kupovat.

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
ceco22 kaže...

ja ćekam!! aj igraj...

Evo pocinjem ;) a ima i snimka zadnjega odigranog  ;)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
15 godina
buljo781 kaže...
fi

S obzirom da sam ja igru platio 100 kn nemam se pravo puno žalit jer tih 100kn vrijedi definitivno, al iskreno bi mi bilo žao dat 400+kn za igru koja je pokvarena i koju ne možeš ni trejdat ako imaš još igara na računu.

Davao sam 450-550kn za igre za PS3 i to sam bome jako izbirljiv bio, rijetko kad me zapao neki šrot od igre i ako ti se igra ne svidi, lijepo ju prodaš/zamjeniš za drugu pa tako za cijenu jedne igre odigraš njih 5-6 ako pametno mjenjaš. Ajde ti to sad napravi s BF4 ako imaš još igara na accountu.. Zato i imam samo nekolicinu originalnih igara na kompu.. Jednostavno se većinu igara ne isplati kupovat.

Ma bf je drukčiji. Bf3 te natjerao da kupiš bf4 praktički. Svi koji su kao čekali, smijali su se ovima koji su preorderali još u 3.mjesecu da bi par mjeseci kasnije opet svi kupili.

Ali bf5 ne vjerujem da će biti tako...

17 godina
Battlefield 4

Reinstalirao Windowse, proradio Mantle. :)

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo jedna korisna tablica za ekipu koja hoce streamat ;)

http://imgur.com/SjwTy6T

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 19:43 (Trnjan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

{#}

Sto nam radi ovaj BF4 {#}

Kupuj hardver, mjenjaj drivere, formatiraj komp, stavi nove Windowse...

Nikakvih problema nemas, il je onaj stuttering jos tu?

Trnjan kaže...

evo jedna korisna tablica za ekipu koja hoce streamat ;)

http://imgur.com/SjwTy6T

Jednostaviji  link: http://i.imgur.com/SjwTy6T.jpg

Uglavnom, s prosjecnim HR upladom od 0,5 mozemo samo sanjat o streamingu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 19:54 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

a pogotovo battlefield 4 i slicne igre, trebas stavit manji bitrate da nebi bilo lagova u igri,

eh kad bi mi bili normalna drzava 2 mbps upload nebi bio problem operaterima, tcom daje oko1 mbps ali to je premalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Javi za jedno 2-3 dana kako je {#} .

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja cu ovu igru obrisat nemam se vise volje mucit , nakon 2 tjedna uhvatim vremena da igram kada mi nakon 2 minute igre igrica zasteka

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trnjan kaže...

a pogotovo battlefield 4 i slicne igre, trebas stavit manji bitrate da nebi bilo lagova u igri,

eh kad bi mi bili normalna drzava 2 mbps upload nebi bio problem operaterima, tcom daje oko1 mbps ali to je premalo

Sve to stoji ali Bf4 je sama igra pokvarena tako da ti je server u džepu i imas neznam kakvu vezu nazalost ne pomaze

12 godina
Blade Runner31 kaže...
Trnjan kaže...

Sve to stoji ali Bf4 je sama igra pokvarena tako da ti je server u džepu i imas neznam kakvu vezu nazalost ne pomaze

ma ti si pokvaren čovječe... jel te tko tjera da igraš ... 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
14 godina
neaktivan
Hurki kaže...

Balavac smanji dozivljaje i ne budi bezobrazan kad ja nisam prema tebi

12 godina
Blade Runner31 kaže...
Hurki kaže...

Balavac smanji dozivljaje i ne budi bezobrazan kad ja nisam prema tebi

1. Nisam balavac

2. Nisam bezobrazan

3. Ti si bezobrazan... bezveze tu pljuješ po igri kao da je uopće nemožeš pokrenuti... da je idealna, nije... ali nije baš da se ne može igrati...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Necu se raspravljat,svako ima svoje misljenje ali napisat mi da sam pokvaren ti je malo OP

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 23:40 (Blade Runner31).
Moj PC  
4 5 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Klan [GC] i pogotovo njihovi igraci sTyxx-3 i lDoomLordl.

Ako igrate protiv njih (i pogotovo ako server pun njhovih igraca) slobodno napustite server i sacuvajte zivce {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice