Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.718.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
ProTeinZ kaže...

ja ljudi neznam sta se vama desava, meni sve sljaka i zvuk i sve i nemam "stopped working"

Zato što koristiš wallhack... To navodno podiže stabilnost igre!

Freak Show Inc.
14 godina
ProTeinZ kaže...

ja ljudi neznam sta se vama desava, meni sve sljaka i zvuk i sve i nemam "stopped working"

Hvala, ovo je pomoglo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
Battlefield 4

Nvidia. Sve radi u redu. (ako izuzmemo da MORAM igrati na Ultra, na svemu nizem imam MANJE FPS-a {#}. Sva sreca da imam prilicno visok FPS, pa to spada pod "u redu")

U memoriji MSI Afterburner i Nvidia Shadowplay.

Prije 2 dana mi se igra srusila na Zavodu kad sam pokusao uci na mjesto gunner a u tenku.

Jucer je sve radilo na Lancang Damu i Sangaju bez problema. Ulazak na gunner poziciju bez problema.

Mozda su popravili patchem servera? Slucajnost?

Ili ovisi o mapi?

P.S., ne igram TDM! Mozda zato :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 12:01 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
ProTeinZ kaže...

Hvala, ovo je pomoglo.

Ja ću isto isprobati čim dođem kući!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni isto nakon zadnjeg patcha igra radi ok osim tog buga sa zvukom u tdm-u,prije patcha sam imal katastrofalne cpu spikove i fps drop(neigrivo skroz) a s tim patchom ko da je bolje optimizirana igra i u potpunosti koristi procesor i primjetil sam da mi se mape dosta brže učitavaju neg prije,al ko zna možda sljedeći patch sve opet shebe.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
$inke kaže...

Meni isto nakon zadnjeg patcha igra radi ok osim tog buga sa zvukom u tdm-u,prije patcha sam imal katastrofalne cpu spikove i fps drop(neigrivo skroz) a s tim patchom ko da je bolje optimizirana igra i u potpunosti koristi procesor i primjetil sam da mi se mape dosta brže učitavaju neg prije,al ko zna možda sljedeći patch sve opet shebe.

Da nisi možda downloadao SSD?

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
ProTeinZ kaže...

Zato što koristiš wallhack... To navodno podiže stabilnost igre!

mora da je to, hvala ljudi :)

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Nvidia. Sve radi u redu. (ako izuzmemo da MORAM igrati na Ultra, na svemu nizem imam MANJE FPS-a {#}. Sva sreca da imam prilicno visok FPS, pa to spada pod "u redu")

U memoriji MSI Afterburner i Nvidia Shadowplay.

Prije 2 dana mi se igra srusila na Zavodu kad sam pokusao uci na mjesto gunner a u tenku.

Jucer je sve radilo na Lancang Damu i Sangaju bez problema. Ulazak na gunner poziciju bez problema.

Ili ovisi o mapi?

P.S., ne igram TDM! Mozda zato :)

Možda je do drivera,primjetil sam prije već kod nvidie da njihovi driveri pošto su napravljeni da po opterečenosti grafe filaju grafičku sa onolko snage kolko koja aplikacija ili igra zahtjeva pa se možda događa to da grafa ne dobiva potrebnu snagu ak nisu grafičke postavke igre nabrijane do ibera a onaj prefer maximum performance meni uvjek izgleda ko da ne radi osim kaj je u optionsu od drivera.znam samo da sam s različitim driverima prije imao probleme oko te iskorištenosti grafe dokle nisam našao onaj pravi a u pravilu bi to trebao biti najzadnji whql driver što se u praksi pokazalo da nije tako i često sam dobil bolje performanse sa nekim starijim driverom nego s onim zadnjim preporučenim.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
$inke kaže...

Da nisi možda downloadao SSD?

Nope!

A gle ko bi ga sad znal kaj je s tom igrom,frend je prije imal neko prihvatljivo vrijeme učitavanja mape a nakon zadnjeg patcha čeka i do 3 min. a nije diral ništa po pc-u osim kaj se skinul taj patch.Jučer je probal defragmentirat hdd al isti k.....

Drugi frend ima 7870 i jučer skinul drivere ove beta i sve mu radi super kaže i 10 fps-a boosta dobil.

Enigma ne?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 12:16 ($inke).
15 godina
Battlefield 4

Dakle ne smiješ ući u lav ili tenk koji je netko prije tebe vozio pa izašao?

Igra se sruši?

{#}

Definitvno najgluplji bug dosad u bf4.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
fila2208 kaže...

Igra se sruši?

{#}

Hoces reci da se rusi na mjestu gunnera SAMO ako je netko tamo bio prije?

Procitao si negdje, ili znas na temelju vlastitih istrazivanja?

Fakat, ovaj bug im je najjaci {#}

14 godina
fila2208 kaže...

Igra se sruši?

{#}

Ooooo ali nije to ni  najgore..... ne smiješ se ni prebaciti s mjesta vozača na mjesto gunnera jer igra opet samo krepa bez ikakvog razloga..........{#}

Što je najčudnije ovo se valjda dešava samo na određenim mapama i određenim vozilima.

Čudna biljka je četvorka :/

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Friday kaže...
GrimReaperKC kaže...

trece, kad hocu ucu u pun lav ili tenk, bf4 stopped working.

Znači namjerno pokušavaš ući u pun tenk???

vise ne :D

a i jasno mi je zasto ja uvijek "prazan" vozim {#}

ponekad mi se netko ubaci i ostane unutra,znaci da nije bas uvijek da kicka... ili imaju MANTELA pa im brze radi i ne stigne ih izbaciti {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
15 godina
Granzon kaže..

Ooooo ali nije to ni  najgore..... ne smiješ se ni prebaciti s mjesta vozača na mjesto gunnera jer igra opet samo krepa bez ikakvog razloga..........{#}

Što je najčudnije ovo se valjda dešava samo na određenim mapama i određenim vozilima.

Čudna biljka je četvorka :/

CyberDemonVZ kaže...

Hoces reci da se rusi na mjestu gunnera SAMO ako je netko tamo bio prije?

Procitao si negdje, ili znas na temelju vlastitih istrazivanja?

Fakat, ovaj bug im je najjaci {#}

Jučer na flood zone trčimo ja i dama do lava, ja uđem kreš igre, pa uđe on pa i njemu.
A znao sam da je napušteni lav na highwayu sumnjiv, ali eto, kdr whore hoće killeve i moš ga yebat.
Ugl. na transmissionu ušao liku u tenk i nije bilo problema.
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Nvidia. Sve radi u redu)

Znam da ne pomaze puno nikome kad kazem meni sve radi ali eto radi,isto nvidia.Naravno problemi koji su u igri rade kao i svima ali hocu rec ne rusi se igra a taj problem s zvukom sam imao onaj dan kad je patch izasao i odigrao jednu rundu bez zvuka i nakon toga je sve ok s zvukom.Dama je ugasio Shadow,kaze da mu trza ili spusta fps nisam siguran tocno ali on ima SLI,meni je upaljen i sve ok za sada

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 4

Zaletim sam u tdm i osjetim onaj bug šta je netko ovdje javio.

Zvuk nula bodova, mrtva tišina. Zvuk padobrana radi i spotanja, te svako malo čujem muziku sa kraja runde.

Pre, ali predobro!

Kad je novi peč da znam kad se vraćam igri?

Sinoć sam primjetio da igra 25-30 frendića...ljudi igraju samo kad izađe novi patch da malo tesitraju i onda odustanu. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Čudno, meni se ruši igra ponekad samo kod loadanje mape. Od kako je izašao patch igrao sam dosta u LAV-ovima i tenkovima. Spawnali se na mene ovi s TS i nitko se nije žalio da mu se srušila, isto tako sam ukrao par vozila ekipi kad sam ih repair toolom brusio pa opet ništa.

Valjda je to random tako ispalo da vam se suši u vozilu ili možda samo do Mantlea jer je cjeli tjedan bilo dobro, a kolko znam patcheva u međuvremenu nije bilo.

Znam da je netko po izlasku igre rekao da se ruši igra kad ulaziš u tenk, pa se bojao ući u njih, a onda jednom udlučio riskirati i ništa se nije desilo, bezveze sam si kravio KD{#}

Fila meni ti tako zvuk nestaje još od početka igre, ne uvijek ali zna se desiti, najviše na Paracel mapi. Čujem samo određene zvukove u igri, sve ostalo gluho. Znači sad su i vama pokvraili to{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 12:49 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Čudno, meni se ruši igra ponekad samo kod loadanje mape. Od kako je izašao patch igrao sam dosta u LAV-ovima i tenkovima. Spawnali se na mene ovi s TS i nitko se nije žalio da mu se srušila, isto tako sam ukrao par vozila ekipi kad sam ih repair toolom brusio pa opet ništa.

Valjda je to random tako ispalo da vam se suši u vozilu ili možda samo do Mantlea jer je cjeli tjedan bilo dobro, a kolko znam patcheva u međuvremenu nije bilo.

Znam da je netko po izlasku igre rekao da se ruši igra kad ulaziš u tenk, pa se bojao ući u njih, a onda jednom udlučio riskirati i ništa se nije desilo, bezveze sam si kravio KD{#}

Meni sve 5 bilo na satelitu mapi a na floodu dosvidanja.

Ajde probaj pokrenuti tdm i reci mi dali ti je sve ok?

Drivere si stavio 14.1 ove nove beta shitz?

16 godina
fila2208 kaže...

Meni sve 5 bilo na satelitu mapi a na floodu dosvidanja.

Ajde probaj pokrenuti tdm i reci mi dali ti je sve ok?

Drivere si stavio 14.1 ove nove beta shitz?

Editirao sam post gore gdje sam ti odgovorio. Ponekad, jako rijetko nemam zvuka bezobzira na mod jednostavno se desi random,ali obično se vratiti nakon par minuta, tek tu i tamo da je skroz strgan do kraja runde. Jedino u Defuse tamo uopće nema zvuka.{#}

Da, najnovije drivere imam i nisam jučer imao nekakvih problema na directx-u.

15 godina
Battlefield 4

Ma dobro to, ali probaj tdm pa ćeš vidjeti. Bolest lol, gore od lancanga i golmuda sa početka.{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Ma dobro to, ali probaj tdm pa ćeš vidjeti. Bolest lol, gore od lancanga i golmuda sa početka.{#}

Meni isto na TDM nestaje zvuk, ali ne na svim mapama.

Kuky, meni sa 14.1 na DX isto radi bez problema. Samo sa mantlom imam problem....

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nisu {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ProTeinZ kaže...

Hvala, ovo je pomoglo.

Ja ću isto isprobati čim dođem kući!

To sad nisi kući? {#}

13 godina
Blade Runner31 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nvidia. Sve radi u redu)

Znam da ne pomaze puno nikome kad kazem meni sve radi ali eto radi,isto nvidia.Naravno problemi koji su u igri rade kao i svima ali hocu rec ne rusi se igra a taj problem s zvukom sam imao onaj dan kad je patch izasao i odigrao jednu rundu bez zvuka i nakon toga je sve ok s zvukom.Dama je ugasio Shadow,kaze da mu trza ili spusta fps nisam siguran tocno ali on ima SLI,meni je upaljen i sve ok za sada

Ma to je do SLI-ja (našao sam thread o ovome). Kada sam imao single GPU Shadowplay nije spuštao performance.

13 godina
Battlefield 4

Otkrit ću vam jednu pr0 tajnu pa da i vi budete u + K/D.

Dakle, TDM prvu rundu nemate zvuk, ali sljedeću zvuk radi normalno.

Kome sam pomogao nek mi stisne TU.

Hvala na palcima i do čitanja.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 5 hvala 2
15 godina
Battlefield 4

Da ne ispadne da samo Nvidia gpu radi .Radi i meni na Amd gpu bez problema, bez rušenja ... Igram jedino Conquest u zadnje vrijeme za drugo nisam isprobavao.Mantle isprobao radi ok ali treba pričekati da ispeglaju driver za moju 7970(ima tu i tamo zastoj na sekundu).Zasada nisam impresioniran tim mantilom očekivao sam vau ali možda s vremenom bude nešto od toga.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

lol pa tko još igra tdm u bf4? {#}

kažem ja, same njubare igraju ovaj ispljuvak.

prijavljujem tim za esl , average skill ultra high

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 13:15 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
5 7 hvala 1
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lol pa tko još igra tdm u bf4? {#}

kažem ja, same njubare igraju ovaj ispljuvak.

prijavljujem tim za esl , average skill ultra high

Mogu ja u tvoj tim?

Moj skill je HD ready.

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

to sam jucer skuzio, npr. server vrti tdm 2x, pa obliteration 2x, pa cq 2x, itd.., i kad je na redu prvi tdm - nitko nema zvuka, na drugom tdm zvuk radi normalno i sve dalje skroz dok opet ne dode do prvog tdm-a {#}

17 godina
odjavljen
digitall1982 kaže...
Skilledžija kaže...

to sam jucer skuzio, npr. server vrti tdm 2x, pa obliteration 2x, pa cq 2x, itd.., i kad je na redu prvi tdm - nitko nema zvuka, na drugom tdm zvuk radi normalno i sve dalje skroz dok opet ne dode do prvog tdm-a {#}

Kako može doći OPET do prvog TDM-a? Pa prvi je već prošao, ne?

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice