Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Blade Runner31 kaže...
CroMystiq kaže...

Ja sam snimao prve dvije i zadnju. 

Sigurno ti je tad najbolje islo pa kao samo te si snimao haha lukavac {#}

Si plejal ?{#}

14 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Pogodak{#}, ma treću nisam od početka bio. Pa zato ju nisam ni snimao.{#}

Haha eto vidis.Ajde ako budes stavljao na jubito zaljepi ovdje

Alen-nisam,neda mi se bas nesto igrat uopce,evo 20 dana nisam igrao i jucer tek poceo ponovo pomalo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
CroMystiq kaže...

Pogodak{#}, ma treću nisam od početka bio. Pa zato ju nisam ni snimao.{#}

Haha eto vidis.Ajde ako budes stavljao na jubito zaljepi ovdje

Alen-nisam,neda mi se bas nesto igrat uopce,evo 20 dana Dama bio na odmoru te nisam igrao i jucer tek se vratio i poceo ponovo pomalo {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ljudi vole locker ali bilo nas je previše za to. Mislim da nisu u pravu oni koji kažu da ne treba FF. Da nije bilo FF na lockeru palo bi 3x više granata i bio bi još veći kaos! Ovako se barem donekle pazilo...

Paracel nije po mom guštu, bolji bi bio golmud ili lancang.

Freak Show Inc.

1 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

sta pao bug meč :' kad je sljedećí vjezbo sam ide 2.0 kd na tdmu s tim da poberem deathove tako glupo da mi nije jasno cak sam i 30 3 imo :D ovo upravljanje vozilima mi zasad i neide bas al lagano

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

poberem deathove tako glupo da mi nije jasno 

Dobro dosao u BF4 {#} Za balkan event imas stranicu pa se interesiraj tu http://community-mix-32v32.enjin.com/

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina

al po meni bi bilo bolje da su granate bile zabranjene a ne ukljucen ff, danas sam prvi put igrao server s ff i tesko se naviknut odjednom

13 godina
Battlefield 4
Dama mi donosi srecu, cini mi se! :* I hvala sto si pogibao za mene :)

Carapa, tebe dugo nije bilo! Dobrodosao natrag :)
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Ljudi vole locker ali bilo nas je previše za to. Mislim da nisu u pravu oni koji kažu da ne treba FF. Da nije bilo FF na lockeru palo bi 3x više granata i bio bi još veći kaos! Ovako se barem donekle pazilo...

Paracel nije po mom guštu, bolji bi bio golmud ili lancang.

Ne mogu vjerovati da ponovno ovo pišem. De gustibus non disputandum est. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 10:05 (NiramX).
13 godina
Battlefield 4

Kuky, zaboravio sam te pitati! Na koju foru si s jednim pogotkom unistio tenk?? U chat si napisao Levolution??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mozda je aktivirao/pogodio one explozivne naprave sto su postavljene na par mjesta.

17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Ne mogu vjerovati da ponovno ovo pišem. De gustibus non disputandum est. 

Ja ne mogu vjerovati da pišeš na latinskom kako bi argument dobio na težini...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Kada je djelotvornost potvrđena, zašto ne? {#}

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

di su videi i battlereporti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Friday kaže...

Kada je djelotvornost potvrđena, zašto ne? {#}

Pa više od 80% ljudi ovdje ne zna što to znači bez googla... {#}

ranko091 kaže...

di su videi i battlereporti?

To i mene zanima! Imao sam KDR preko 0.5 i molim dokaze!

Freak Show Inc.
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kuky, zaboravio sam te pitati! Na koju foru si s jednim pogotkom unistio tenk?? U chat si napisao Levolution??

To je bilo jako zabavno........ ali samo njemu, meni baš i nije...... {#}{#}

Pretpostavljam da je bilo mnogo eksploziva ispod nas (c4, mine ili slam???) koje je onda on aktivirao hicem iz tenka......... mućka posla kažem ti ja :DDDDD

Btw. šteta što nema nemesis medalje više jer bi Kuky bio još veseliji  nakon što me je napunio sa svim vrstama olova koje posoje u ovoj igri {#}

Ali sve u svemu odlične partije jučer {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Baš sam ga lijepo krstio, da sam znao bio bi nježniji.

CyberDemonVZ kaže...

Kao što je NiramX napisao, pogodio sam onu eksplozivnu napravu (IED) koja se tamo nalazi i za koju jedino znam na toj mapi. To su one naprave kaj ih imaš krdo na golmud railway. Nemaš pojma kolko je ljudi sjelo na taj trik na toj mapi.

Na 0:36 imaš, samo što sam ja tu napravu pogodio tenkom :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 11:29 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Pa više od 80% ljudi ovdje ne zna što to znači bez googla... {#}

Ali zato znaju za Google. {#}

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Kao što je NiramX napisao pogodio sam onu eksplozivnu napravu (IED), koja se tamo nalazi i za koju jedino znam na toj mapi. To su one naprave kaj ih imaš krdo na golmud railway. Nemaš pojma kolko je ljudi sjelo na taj trik na toj mapi.

Pa znam za to na Railwayu. Nisam imao pojma da toga ima i na Silk Roadu {#}

13 godina
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Baš sam ga lijepo krstio, da sam znao bio bi nježniji.

{#}

Jedna od najgorih rundi u zadnje vrijeme!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/422126879640770304/349418125/

Na nasoj strani sam ja bio najvisi level (89), a na drugoj je medju prvih 10 bilo 5 levela 110 {#}

Kad sam bio pjeske poginuo bi u roku od 10-20 sekundi. A u tenku mislim da nije bilo trenutka kad bi imao health 100. NEkoliko helica, aviona, 4-5 tenka, LAV-ovi.. svi su im se kretali skupa i unistavali sve pred sobom.

I onda se jos nadje Kuky sa svojim one-shoot forama... {#}

Sva sreca pa mi je kasnije upao Dama {#}, pa sam i na Infantry only mapama pokupio MVP {#}

Evo i jedan report za Spelca:

Nekoliko sekundi sam bio u igri:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/422155369203226368/349418125/

Skill +16 {#}

Bez ikakvog razloga!

17 godina
neaktivan
Jucer je bilo katastrofalno lose za mene na eventu. Testirao sam vezu tjekom igre i gubitak paketa mi se penjao do 13. Kasnije je pao na 3-7 sto je i dalje jako lose. Nakon eventa sam testirao sa ping testom i dobio grade "D". S ugasenim team speakom stanje se bitno promjenilo i popravilo, ali i dalje nije idealno kako je bilo do sada. Uglavnom, htio sam sve optuziti da su citeri. Kako je moguce da ts stvara toliki gubitak paketa?
13 godina
desh kaže...
Jucer je bilo katastrofalno lose za mene na eventu. Testirao sam vezu tjekom igre i gubitak paketa mi se penjao do 13. Kasnije je pao na 3-7 sto je i dalje jako lose. Nakon eventa sam testirao sa ping testom i dobio grade "D". S ugasenim team speakom stanje se bitno promjenilo i popravilo, ali i dalje nije idealno kako je bilo do sada. Uglavnom, htio sam sve optuziti da su citeri. Kako je moguce da ts stvara toliki gubitak paketa?

Nije.

Moguce je da se nekakav softver "prikopcao na TS" {#} pa ti zdere promet. Mozda ti antivirus skenira pakete pri odlasku i dolasku.

A mozda ti je ista stvar ko i kod mene, zbog ovih kisa su korodirale zice ako imas one telekom stupice/razvodna mjesta prek kucim/zgradom. Ili ako su vec stare instalacije, mozda je vrijeme za nove...

15 godina
Battlefield 4
Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina

Evo vidis. Ovima koji su optereceni Skillom preporucam da ga vise ne gledaju. Samo se bez veze izivciraju {#}

Sto ti je doslo da primjenis nick?

11 godina
Battlefield 4

Ovo ce zanimat Radeon ekipu - najavljen je Mantle API za 14.1 drivere. Nije jos poznato kad izlaze, samo pise Q1 2014 :(

http://www.guru3d.com/news_story/amd_catalyst_14_1_beta_loaded_with_new_features.html

3 0 hvala 4
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Evo i jedan report za Spelca:

Nekoliko sekundi sam bio u igri:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/422155369203226368/349418125/

Skill +16 {#}

Bez ikakvog razloga!

Kao da se u vašoj županiji išta događa sa razlogom...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

e to te ja tampi ! finaly ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
4mal kaže...

e to te ja tampi ! finaly ! {#}

Ručak?

Freak Show Inc.
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Evo vidis. Ovima koji su optereceni Skillom preporucam da ga vise ne gledaju. Samo se bez veze izivciraju {#}

Sto ti je doslo da primjenis nick?

Ovaj sad nick inaće koristim u svim drugim igrama samo u BF-u nisam sve do sad, a i onaj stari me podsjeća na jednog "internetskog prijatelja" s kojim više nisam u najboljim odnosima pa... {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
desh kaže...

Nije.

Moguce je da se nekakav softver "prikopcao na TS" {#} pa ti zdere promet. Mozda ti antivirus skenira pakete pri odlasku i dolasku.

A mozda ti je ista stvar ko i kod mene, zbog ovih kisa su korodirale zice ako imas one telekom stupice/razvodna mjesta prek kucim/zgradom. Ili ako su vec stare instalacije, mozda je vrijeme za nove...

Instalacije su nove stavljene prije 5-6 godina, dvoje stanara rede u t-comu i potrudili su se da bude to sve uredno napravljeno.

Kombinacija Trend micro AV i Tuneup drze sve pod kontrolim i prilicno su nenametljivi.

Uglavnom sad sam mjerio i ima razlike sa i bez TS.

Idem to proucavat da vidim di je problem!

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 16:19 (desh).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice