ljudina je popularizirao prazne servere
ljudina je popularizirao prazne servere
Ma ista stvar mi je bila i sa helijima. Kad mi je dop1zdilo gledati kako drugi lete otišao sam na prazan markaz i bio tamo 2-3 sata u scoutu. Naučio se provlačiti među zgradama i gađati... Ali heliji su srpdnja spram aviona. U avionu baš moraš dobro letjeti, prosjek ne prolazi!
Zato što tek tamo neće ama baš ništa naučiti, em je stealth jet totalno drukčiji za letit, em letit s njim, na spamlockfestu airsupa je katafakingstrofa, pogotovo bez otključanog zadnjeg cannona na stealthu, jer su prva dva katastrofa. Nema tu pečenja zanata, tu i ekipa koja vrhunski leti zna imat kd u debelom minusu i nemoć da napravi išta ako je s druge strane par pilota koji znaju šta rade. Užas od moda i samog pristupa ekipe istom.
Ja nisam pro letač pa sam svaki put bio u plusu, ako ne MVP na rundama koje sam igrao.
Igrao sam samo da otključam medalju za avione BTW.
Štos i je u tome da će bolje naučiti dok igra pod pritiskom nego kod bezumnog bauljanja po test rangeu.
Zato jer će mu tako biti i u igri dok ga lockaju svi živi na mapi.
Uz to, na air superiorityju ima više njubova nego prozora pa se uvijek može s nekim sebi ravnim uhvatiti u koštac.
Iz mog iskustva, najbolje je uletit u samu žižu.
Tamo gdje je najveća koncentracija aviona i samo dereš.
Zbog čega bi me ubili? Italiji?
Zbog čega bi me ubili? Italiji?
Zato jer su Talijani poznati po tome da jako osjetljivi na loše videouratke.
aham ok :D
aham ok :D
Na slikama prirode se nije ni Monet proslavio dok je bio živ, nemoj ni ti pokušavati. Snimaj akciju, ovo je za heat-a i takve umjetničke duše...
Ne slušaj ove stare drkadžije, oni samo trolaju i flameaju sve. Dobar je video, ali probaj drugi puta, ubaciti kakve glumce ili statiste malo....
drugi put se snimaj na praznom serveru pa će ti cinematic na nekaj i ličit.
Ne slušaj ove stare drkadžije, oni samo trolaju i flameaju sve. Dobar je video, ali probaj drugi puta, ubaciti kakve glumce ili statiste malo....
I nek smiri ruku drugi put.
Malo mu se trese od drkanja - očito?!
tipa samuel l. jackson, leonardo di caprio, robert de niro i takve njuške
1. Ako slucajno nije, kvalitetu stavi na Ultra.
2. Smanji osjetljivost misa
3. Nabavi ogromnu podlogu
4. Lagano mici misa bez naglih trzaja.
Ako radis cinematic bez statista, onda fakat trebas znati sto zelis dobiti. Ko onaj noob Heat.
I nek smiri ruku drugi put.
Malo mu se trese od drkanja - očito?!
Trese mu se ruka jer je nervozan...ti nisi bio nervozan prvi puta?
tipa samuel l. jackson, leonardo di caprio, robert de niro i takve njuške
3. Nabavi ogromnu podlogu
Ima maus takvu podlogu. Moj tepih u dnevnoj je manji...
Hvala na svim savjetima, ali ipak mi je to bilo prvi put...drugi put ce biti bolje
Vjerojatno cu pocet dosta igrati s LMG-ovima i Airburstom, pa se odma u naprijed ispricavam.
Znam da je noob oruzje i da nema ruznijeg osjecaja nego kad te netko ubije kroz prepreku ili iza ugla, ali moram nekako nadoknaditi svoj los aim
Hvala na svim savjetima, ali ipak mi je to bilo prvi put...drugi put ce biti bolje
Ti si ovo sve gore shvatio kao savjete? Ti onda imaš većih problema od loše montaže...
Vjerojatno cu pocet dosta igrati s LMG-ovima i Airburstom, pa se odma u naprijed ispricavam.
Znam da je noob oruzje i da nema ruznijeg osjecaja nego kad te netko ubije kroz prepreku ili iza ugla, ali moram nekako nadoknaditi svoj los aim
A da se vratiš u tenk? I tamo nam ideš na živce ali smo navikli
Pozz kako mogu prebacit rusku verziju na engleski u postavkama je samo ruski, postoji šta da se skine pa zaljepi ili instalira
Ima maus takvu podlogu. Moj tepih u dnevnoj je manji...
Imam i ja, Razer Goliathus Control Large. Al mislim da Kuka nema bas puno koristi od toga da mi imamo takve podloge
Pozz kako mogu prebacit rusku verziju na engleski u postavkama je samo ruski, postoji šta da se skine pa zaljepi ili instalira
50% nas je bilo rusa u BF3, i tamo je trebalo zamjeniti neke fajlove i promjeniti 2-3 mjesta u registryu.
Ali moram priznati da si ti prva osoba za koju sam cuo da ima ruski BF4!
Probat cu nesto naci pa ti javim :)
Edit, jedan klik na Googlu... Stvarno si tako ljen?
Gledam šta ovi likovi koji znaju voziti avione rade u fantanima... AJME! Nema toga što u jednom preletu ne možeš "odraditi". Probao sam malo voziti - pa to bježi na sve strane, teško je naciljati... Nema druge - otići ko ljudina na prazan server, pripremiti dosta kerozina i voziti se dok ne naučim! Na test range-u se mogu i avioni voziti?
Ajde ja cu danas upogonit server stavit no ranked pa bumo vjezbali...ja bi takodjer volio da znam letit,kad gledam par likova sta rade u avionu to je cudo,sibnit cu ti stream od jednog svedskog pilota,taj kad udje samo pogledas chat i sve ti je jasno;-)ako jos neko zeli nek se javi pa moze letiti sa petkom i samnom
Ajde ja cu danas upogonit server stavit no ranked pa bumo vjezbali...ja bi takodjer volio da znam letit,kad gledam par likova sta rade u avionu to je cudo,sibnit cu ti stream od jednog svedskog pilota,taj kad udje samo pogledas chat i sve ti je jasno;-)ako jos neko zeli nek se javi pa moze letiti sa petkom i samnom
Stavi locker mapu! Čuo sam da je najteže voziti kad te lockaju...
Operation Locker - nakon zavrsene runde - Fast Attack Craft Service Star - SPM 1147 - Skill -5, LOL. ROFL dice fags, rofl.
Operation Locker - nakon zavrsene runde - Fast Attack Craft Service Star - SPM 1147 - Skill -5, LOL. ROFL dice fags, rofl.
Identična stvar kod mene prije nekog vremena - isto FAC SS...
nikad mi taj serial nije ležo jednostavno nemam pojma što igram ni kako igram.. letanja po mapi dok nako nekog nađem dođem mu s leđa ispraznim cijeli šenžer unjega koliko toliko precizno ovaj se okrene i propuca me ko nista, nubina sam teška odigro sam 20 min battlefield 3 a tako nesto cu i ovo po svemu sudeći.
....pa zar sam samo ja vidio Ljudinu na 0:32 kako vježba hipfire????