Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
bushido002 kaže...

Ovo spotanje je prelagano napravljeno...opi7diš negdje na čistini i on će nešta označit...

Mislim super je to...i nemogu shvatit kak je to nekom problem radit..mislim možda i neće al to je samo jedan klik...dobro dođe i njemu i cijelom timu...

Ma daj koji tim. Najbitniji je K/D

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ma daj koji tim. Najbitniji je K/D

slabo pratis, po novom je najbitnije imati 40fps na ultra i glumiti grmlje, k/d je na drugom mjestu...

Battlelog: just_mau5
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ljudi imam pitanje uzeo sam si premium i otvorio neke battlepack-ove pa me zanima koliko to traje?

i dali ima veze ako neodem igrat odma nego sutra jer sam vidio da je tako jedan kolega tu pisao da su mu nestali drugi dan?

i dali su odma svi aktivirani posto sam ih na battlelogu otvorio ili ih u igri ja moram aktivirat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Lol kidam se na ove komentare, faggota, antrakša i bučera na facebooku sad, baš čitam.

ja da promjenim mišljenje radi jedne rage recenzije napisane jer je dotični ubijen par puta jer nije znao bailati heli koji je vozio noob recon?

Igra je kriva, jer netko dobije po pici pa trči rage quitati i to napisati u recenziji? 

Ma lol.

Sve što sam rekao je da smo većina, kao i sam bili over hypani količinom trailera i svega prikazanog. Nakon toga očekuješ svemir, a dobiješ dobru igru sa puno potencijala, upropaštenu lošom tehničkom izvedbom.

I dalje je igram, većinu vremena uživam. Mape su zanimljive, prepuna je novih điđa miđa, ima dobru mehaniku koju treba trunčice ''podmazati'' i može biti stvarno igretina. Tehnički, meni osobno uz neka rušenja, radi ok, ali žao mi je ekipe kojima nikako ne radi i to nije prihvatljivo ni u jednom paralelnom svemiru, ali sami smo si krivi.

Činjenica je da smo svi ovdje očekikvali super punkrvni nastavak bf2 i to se nije desilo. Šturi commander mode i pokušaj spajanja bf3 i bc2 mehanike na novom engineu svakako nisu prošli bez problema i nisu izvedeni dovoljno kvalitetno za neke.

Prvi ću se posipati pepelom i reći nisam bio totalno u pravu, ali ne vidim di sam puno pogriješio. Sem netcodea i tehničkih problema, koje je imao i bf3 na početku, sjećam se po tjedan dana disconnetova i something went wrongova, igra je i dalje zabavna, meni a i nekolicini kolega sa kojima često zaigram i guštam. Da, živciraju i mene koksakeri, njubare i debili, ali i oni su nažalost sastavi dio ove igre. Igru sjhvaćam kao igru, kad sam slobodan, zaigram malo, ubijem nešto, ubiju mene, psujem i odem van, i to je to.

Zanimljivo mi je kako neki u RL, fcb i to i dalje spominju forum i njegove sudionike, kao da ovo sve smatraju bitnim faktrom u njihovim životima...lolanje na najjače, zenge style.

Nisam mogao izdržati da ne prokomentiram, sorička.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 22:41 (fila2208).
Moj PC  
7 9 hvala 1
16 godina
odjavljen

Nema smisla to objašnjavati. Žali se na balans?! Da, zaista. Nek' igra ARMA3. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Tonči kaže...

Nema smisla to objašnjavati. Žali se na balans?! Da, zaista. Nek' igra ARMA3. :)

Ma puko bi po boku da se ne osvrnem na to, kad već ekipa na ''fejsu'' o tome diskutira.

Parodija.

Upravo došao sa dominationa na silk roadu. Igrala chc ekipa pa uletio rundu.

Definitvno prva balansirana domination mapa koja ima tako fluidan gameplay. Novi kanali, definitivno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina

ja cu sutra na windows 8 ić pa vidit jel su se rijesili problemi s fps dropom.

meni je igra predobra,i zarazna je u vrazju mater. al kad me tolko nervira ta optimizacija,jednostanvo moram probat na osmici.

gunplay mi se jako svidja,dok npr u bf3 sam uglavnom visio po helicima i jetovima.

15 godina
Battlefield 4
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 23:18 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 23:36 (disibio).
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Igra je kriva, jer netko dobije po pici pa trči rage quitati i to napisati u recenziji? 

Mama ti je pica.

13 godina
Battlefield 4

Jel's' to meni čini il je Matros dobio cipelu?

Novi community manager

Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
Perki kaže...

Jel's' to meni čini il je Matros dobio cipelu?

Novi community manager

{#}

Nekome s vrha se ne svidja kud ide BF4?

Vjerojatno zbog prodaje i love, al nama pase ak ce se nesto malo jace pokrenut s popravljanjem {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Battlefield 4

Pa zar nije još prije pola godine došao drugi, a ovaj stari level up-o?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pre brzo se levela kod njih,bit ce i njemu bio 2xp

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 23:55 (Blade Runner31).
16 godina
moderator
Blade Runner31 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pre brzo se levela kod njih

Bustaju se...

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

{#}{#}

Battlelog: just_mau5
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Yebo ih sat i igra ih yebala ...

Moj PC  
24 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Yebo ih sat i igra ih yebala ...

Haha da premijum korisnici dobijaju i sve tri kazaljke ahaha prva liga

13 godina
fila2208 kaže...

Lol kidam se na ove komentare, faggota, antrakša i bučera na facebooku sad, baš čitam.

Špijuniraš me na battlelogu, a sad po novom i na fejzbuku razbojniče :P

Pošto je BF4 broken malo kuliramo na "Mrtvom otoku"...

BF4 broken BF4 broken
[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 0:12 (Skilledžija).
16 godina
Battlefield 4

Igra li netko rush? U bc2 sam igrao samo rush  a sada samo conquest jer mi mape nekako nisu za rush.

Koje su po vama najboljem ape za rush?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Igra li netko rush? U bc2 sam igrao samo rush  a sada samo conquest jer mi mape nekako nisu za rush.

Koje su po vama najboljem ape za rush?

Meni isto nisu mape za rush,nekako su velike i raj za snipere,sad se nemogu sjetit koje ali dvije su mi ok

16 godina
Battlefield 4

Jučer krenuo malo rush i taman je bio altai range...valjda najgora mapa za rush koju sam igrao :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Za one koji si vole pogledati koji BF4 video:

C4 na bombarder i natrag u avion:

LAV na vrhu tornja u Sangaju:

P.S. To je onaj lik koji je gadjao RPG-ima avione i helice u BF3

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Pošto mi gore nitko nije odgovorio ponavljam {#} nadam se da ce sad netko pomoc..

Ljudi imam pitanje uzeo sam si premium i otvorio neke battlepack-ove pa me zanima koliko to traje?

i dali ima veze ako neodem igrat odma nego sutra jer sam vidio da je tako jedan kolega tu pisao da su mu nestali drugi dan?

i dali su odma svi aktivirani posto sam ih na battlelogu otvorio ili ih u igri ja moram aktivirat?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 0:43 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Dino.Randic kaže...

Pošto mi gore nitko nije odgovorio ponavljam {#} nadam se da ce sad netko pomoc..

dakle ako si uzeo premium nemoraš ništa više radit osim eventualno log out sa battleloga i nazad se logirat kako bi dobio sve što te sljeduje.nema ništa sutra.kakve logike to ima.premium igrači neznam dali jednom tjedno ili mjesečno dobiju gold battlepack i još neke stvarčice. vidjet ćeš.

uglavnom to je to igraj.

ne kužim šta "koliko traje"? to što dobiješ u battlepacku? boost ti ima rok trajanja dok ga ne aktiviraš u igri a nastavci za puške i ostale pisdarije su tvoji doživotno{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 0:49 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Traju ti po sat vremena gameplaya,znaci igras 20min odes spavat i sutra imas 40min a nestajali su na pocetku kad je igra izasla.Ne kad otvoris battlepack samo si ga otvorio i ako dobijes npr 50xp u njemu aktiviras ga tako da kada udjes u igru pritisnes ESC i desno dolje ti pise boost available,vidjet ces neces falit

EDIT-eto zakasnio sam s odgovorom

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 0:58 (Blade Runner31).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo ste primjetili jel da?

Corsair

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Hvala kolege, da mislio sam na xp boost, kuzim da ovi dodaci za oruzija, boje i sl. ostaju trajno..znaci svaki od xp boost-a neovisno dali je gold, silver i neovisno koliko % ima traju po 1 sat nakon sto ga aktiviram u igri?

i dali se moze npr. dekativirat taj boost pa ga kasnije opet aktivirat kad hocu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Hvala kolege, da mislio sam na xp boost, kuzim da ovi dodaci za oruzija, boje i sl. ostaju trajno..znaci svaki od xp boost-a neovisno dali je gold, silver i neovisno koliko % ima traju po 1 sat nakon sto ga aktiviram u igri?

i dali se moze npr. dekativirat taj boost pa ga kasnije opet aktivirat kad hocu?

Nije bitno boost je boost samo ovisi od koliko 25,50,100 itd,traje sat vremena i jedan po jedan mozes koristit,deaktivirat nemozes btw ne brini oko toga jer ces ih toliko dobit da ces stalno neki boost imat upaljen

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 1:28 (Blade Runner31).
13 godina
Battlefield 4

Jel zna netko kako se ovaj skill racuna? IMa mozda negdi kakva formula ili nesto?

Koja vam je najdraza mapa?

Meni su najdraze mape Siege of Shangai i Zavod 311.

Jako dobro balansirane, podjenako svi igraju infantry i vozilima, ima i bliske borbe al i vozila sudjeluju, Najzanimljivije i uvijek su borbe do zadnjeg ticketa.

Dok na ostalim mapama vecinom dominiraju vozila, ako se i provuces onda te snajper sredi,i uvijek budu razlike 700:200 u ticketima kad trazim server gdi da igram.

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice