Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
bennyPro kaže...

Sta ti nije jasno? Jesi ti jedan od onih PRO-a koji igra igru na lockanih 333fps-a iako nema 333hz monitor{#}

Da.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ajde dark isprsi se za 770  ;)

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 2 hvala 1
11 godina
protjeran
drahic kaže...

A koji si pa ti?

Odjednom uletio tu u temu i jedini sta ti je bitno je grafika i samo špricaš na nju.  

Pa meni je grafika medu glavnim prioritetima, zato sam odustao od COD-a svake godine ista grafika a obecali su drasticne promjene!

13 godina
bennyPro kaže...
drahic kaže...

A koji si pa ti?

Odjednom uletio tu u temu i jedini sta ti je bitno je grafika i samo špricaš na nju.  

Pa meni je grafika medu glavnim prioritetima, zato sam odustao od COD-a svake godine ista grafika a obecali su drasticne promjene!

Obećanje, ludom radovanje.

Samo da znaš obećali su i ovamo nešto.....

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
animosity_frenzy kaže...

hitboxevi, umiranje iza zida, 'netcode' i ostalo objašnjeni ilustracijom:

http://i.imgur.com/aDg6MvU.png

Ali glavno da je ekipa u DICE-u retardirana, jel tako?

Pa nisu retardirani...imaju super lijepi proizvod sa hrpom điđa koji ne radi kako spada.

Da se opet vratim na auto spike:

Evo izvol'te tu vam je BeeMWe....a viđe ga kako je lijep...ali znate ima puno slab motor unutra pa ga nemojte gaziti do kraja jer će vam lamela iz'gorit.

Pusti sad džidže-midže, govorimo o famoznom 'netcodu'. Lijepo piše čega se mora odreći, ako se zahtjeva bolja detekcija pogodaka. Da svi imaju infrastrukturu ko Finska ili Švedska, moglo bi se slati puno više podataka, te bi sve bilo ljepše i lakše. Problem u stvarnosti je što ima ljudi koji igraju preko '14k' veze i njihov broj nije zanemariv. Znam na redditu često naletiti na izrazito detaljna objašnjenja developera iz DICE-a koja se između ostalog odnose i na famozni 'netcode'. To što ljude ne zanimaju ograničenja realnosti, pa tako ni objašnjenja je druga stvar. Npr. ovdje je Tonči znao približavati tu problematiku, pa je izvrgnut ruglu u smislu: "STFU, odi si programirat skriptice buraz lol!"

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
bennyPro kaže...
Soldier977 kaže...
bennyPro kaže...

Najblje stavite sve na ultra, ako imate stabilnih 40fps-a onda vam je to sasvim dovoljno i ostavite tako, a ako vam pada ispod 40 onda smanjujte MSAA dok nedobijete stabilnih 40fps-a. Nije vam potrebno imati vise od 60hz ako nemate monitor koji podrzava vise hz, a razlika izmedu 40 i 60 se niti ne kuzi, tako da je bolje gustati i grafici nego sve smanjit ida bi imao zanemariv broj vise fps-a koje u konacnici necete ni skuziti da nemate brojac fps-a.

{#}

Sta ti nije jasno? Jesi ti jedan od onih PRO-a koji igra igru na lockanih 333fps-a iako nema 333hz monitor{#}

Prvo sam mislio da si neki troll, ali sad vidim da uopće nemaš pojma kako Frostbite radi, i da je interno lockan na 200FPS.

Doduše za kempanje sa snajpom i s obzirom na tickrate servera dovoljno ti je i manje FPS od 40...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
neaktivan
bennyPro kaže...
drahic kaže...

A koji si pa ti?

Pa, daj ispuni Moj PC. Pomozi i ostalim igračima da vide na čemu se igra glatko na Ultra.

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Pa, daj ispuni Moj PC. Pomozi i ostalim igračima da vide na čemu se igra glatko na Ultra.

Gluposti, to ni Tonči ne može sa dvije 7970...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Dark je pravi baja - sebi uzeo mrcinu a ženi mauna...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Dark je pravi baja - sebi uzeo mrcinu a ženi mauna...

Like a boss! {#}

13 godina
bennyPro kaže...

Ajmo onda ozbiljno.

Jesi kad vidio neki od FPS-a na 120Hz monitoru? Jos bolje, pokraj iste igre na 60Hz?

Ja jesam i uvijek mi je negdje u glavi slika kako to izgleda i zelja da imam cim veci FPS makar mi ga monitor ne moze prikazati.

Kao drugo, ne znam tocno kak igra radi, ali pretpostavljam da je puno bolje kad ti izracunava poziciju metka, igraca i projektila 120 puta u sekundi, nego 40 put. Cak i kad ih monitor ne moze pokazati.

I sad ono glavno, uvijek, ali UVIJEK ces imati frame drop u igri. Bilo to zbog eksplozija, levolutiona, puno igraca na malom prostoru, granata, greske na djelu mape u samoj igri....

A definitivno je lakse igrati kad imas frame drop s 120 FPS-a na 80, nego kad imas s 40 na 20.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Vidis, steta da sad nema 570, pa bi joj ja poklonio svoju staru pa nek spoji u SLI.

{#}

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Vidis, steta da sad nema 570, pa bi joj ja poklonio svoju staru pa nek spoji u SLI.

{#}

LOL, a dark svoju 560 prodao. Nije mu palo na pamet da kaže "na ti ženo, stavi si ovo u SLI" {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
LOL, a dark svoju 560 prodao. Nije mu palo na pamet da kaže "na ti ženo, stavi si ovo u SLI" {#}

Mozda mu je. Al u tome nema ekonomske racunice.

16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Gluposti, to ni Tonči ne može sa dvije 7970...

Imam ja sad novu konfu za BF4 :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne kuzim koj k.. adminima smeta kad netko pise na nekom drugom jeziku. Sinoc sam igrao tu sa domacom ekipom da bi dobio najprije mute pa kick sa servera jer nisam svabo. :(

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 11:32 (ceco22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Dok vi o harveru, ja imam drugo pitanje. Kako do bombardera? To je novi commander feature ili?

0 0 hvala 0
17 godina
Super64 kaže...

Dok vi o harveru, ja imam drugo pitanje. Kako do bombardera? To je novi commander feature ili?

Treba peonaći "srednju" zastavu, uglavnom je to D kada ima 7 zastava (ABCDEFG).

I tamo ima jedna zgradica na kojoj se povremeno pojavi bijela oznaka velikog aviona i onda treba stisnuti E, te se kao uđe (ne može te se raniti na tlu dok si kao u njoj). Tada kao sjediš u bomberu, s kojim ako si brz možeš označiti osam meta na koje će sa zakašnjenjem pasti JDAM bombe (dobiješ 4 bombe, te se napune još 4 dok letiš).

U zgradicu možeš ući i upravljati bomberom čak i ako zastava ne pripada tvom timu.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
moderator
Battlefield 4
Lol vidjeli smo da ti ga je metnuo admin,bili je dosta
naših na tom serveru jučer i stalno je lik upozoravao.

Ja sam cijelu rundu letio s onim sranjem iz kine..lol

Jako su nerfali te avioniće,sad moraš točno pogoditi lika da bi ga ubio.
I bombarder je za ku(penis)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Pa koji je ovo vrag, ne mogu da se spojim ni na jedan server, j*bem im ovakivu igru

Who bolan cares
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Ajmo onda ozbiljno.

Jesi kad vidio neki od FPS-a na 120Hz monitoru? Jos bolje, pokraj iste igre na 60Hz?

Ja jesam i uvijek mi je negdje u glavi slika kako to izgleda i zelja da imam cim veci FPS makar mi ga monitor ne moze prikazati.

Kao drugo, ne znam tocno kak igra radi, ali pretpostavljam da je puno bolje kad ti izracunava poziciju metka, igraca i projektila 120 puta u sekundi, nego 40 put. Cak i kad ih monitor ne moze pokazati.

I sad ono glavno, uvijek, ali UVIJEK ces imati frame drop u igri. Bilo to zbog eksplozija, levolutiona, puno igraca na malom prostoru, granata, greske na djelu mape u samoj igri....

A definitivno je lakse igrati kad imas frame drop s 120 FPS-a na 80, nego kad imas s 40 na 20.

Iskreno, koliko god tvoji argumenti bili ispravni, nema previše smisla igrati na više od 60 fps-ova ako imaš 60Hz monitor. Pogotovo ako mrziš screen tearing poput mene. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 11:39 (NiramX).
14 godina
animosity_frenzy kaže...
Zero2 kaže...
animosity_frenzy kaže...

Pusti sad džidže-midže, govorimo o famoznom 'netcodu'. Lijepo piše čega se mora odreći, ako se zahtjeva bolja detekcija pogodaka. Da svi imaju infrastrukturu ko Finska ili Švedska, moglo bi se slati puno više podataka, te bi sve bilo ljepše i lakše. Problem u stvarnosti je što ima ljudi koji igraju preko '14k' veze i njihov broj nije zanemariv. Znam na redditu često naletiti na izrazito detaljna objašnjenja developera iz DICE-a koja se između ostalog odnose i na famozni 'netcode'. To što ljude ne zanimaju ograničenja realnosti, pa tako ni objašnjenja je druga stvar. Npr. ovdje je Tonči znao približavati tu problematiku, pa je izvrgnut ruglu u smislu: "STFU, odi si programirat skriptice buraz lol!"

Znam za ovaj problem i ako se isti javlja u CS serijalu kod kojeg se vjerovatno prati puno manje varijabli, kako onda nebi radio probleme kod BF-a. Ko nam je kriv što nismo casual gameri koji si upale igru 3 sata tjedno i niti ne kuže što se događa. Mene osobno to smeta i bio bi voljan žrtvovati destrukciju ili nešto drugo od džidža midža jer ipak je ovo fpS igra u kojoj je primarni cilj upucati protivnika i brusti neku vještinu u vladanju oružjem a ne diviti se vjetru, valovima i rušenju antena.

Druga stvar su vjerovatno server provideri čija infrastruktura vjerovatno puno puta bude pregažena prodanim kapacitetima. Neznam koliko tu dice ima utjecaja ali ako kod krajnjih korisnika postoji neki min. req setup pretpostavljam da ista stva vrijedi i za server providere....a svi znamo koliko je minimalna konfiguracija rastezljiv pojam.

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
Battlefield 4

Na svakoj mapi imaš flag koji tvom timu daje bombardera,na tom flaga ima manji control room gdje uđeš i onda se prebacuješ u bombardera i onda iz prvog lica označiš gdje želiš da baciš bombe,ako si brz stigneš 2 salve po 4 baciti.3 killa ti daju ribbon.3 bombe na jedno vozila bi trebale uništiti.cooldown za bombardera su barem 2 minute.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

Ne kuzim koj k.. adminima smeta kad netko pise na nekom drugom jeziku. Sinoc sam igrao tu sa domacom ekipom da bi dobio najprije mute pa kick sa servera jer nisam svabo. :(

Ah, idiotska posla. Isto kao kad ograniči određene zemlje po ip-u, pa izbaci sorry players from croatia are not allowed -..-

Add to radar i mir.

NiramX kaže...

Iskreno, koliko god tvoji argumenti bili ispravni, nema previše smisla igrati na više od 60 fps-ova ako imaš 60Hz monitor. Pogotovo ako mrziš screen tearing poput mene. 

Itekako ima smisla i kolega ti je to dobro gore sročio. Nemaju svi monitori izraženi tearing ;)

16 godina
moderator
Battlefield 4
Pa gdje baš destrukciju noobe,nek žrtvuju levolution il slične gluposti ako baš moraju.

Pa baš se bf po toj destrukciji razlikuje od ostalih fpsova jbt,o alah pomozi (inkognito) dadi antraksovom.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
NiramX kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ajmo onda ozbiljno.

Pa ni ne može fizički igrati na više. Radi se o tome da on postiže suficit frejmova koji će mu osigurati minimalnih 60.

Inače, igra je zbog propusnosti sigurno ograničena na broj updatea ako sinkronizira (a jest) grafiku i fiziku s inputom.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
pirat kaže...
Pa gdje baš destrukciju noobe,nek žrtvuju levolution il slične gluposti ako baš moraju.

Pa baš se bf po toj destrukciji razlikuje od ostalih fpsova jbt,o alah pomozi (inkognito) dadi antraksovom.

Kaj mi znači ako mogu skršit zid ako zbog iste stvari nemrem upucat lika. Pa ne igramo se rušenja zgrada negu napucavanja :)

Ma kenjam...u načelu mi je pick bio loš i slažem se s tobom {#}

I nisam anoniman....svi znaju na kojm punktu stojim {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kakve su nove mape za Rush?

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

DICE = Mercedes

Razgovaraju mercedesovi inženjeri na sastanku:

- ajmo napravit novi ekološki osviješten model na vodu - reče jedan od iženjera

- ajmo! - svi će uglas

- ali kako ćemo kad ne postoji motor na vodu? - javlja se jedan skrušeno iz kuta

- boli nas briga, stavit ćemo diesel motor unutra, a rekalmirat ćemo ga kao vodenog... kad se ljudi počnu žaliti reći ćemo im da motor na vodu još nije izmišljen i da mi tu ne možemo ništa napraviti - kaže šef lagano se češkajući po guzici

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 8 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Nemogu vjerovat i NIKAKO se ne slažem s tobom da maknu destrukciju iz BFa,pa višestruko bi unazadili igru s tim.

BTW Bio si bolji čovjek kad si bio kod nas nego sad od kad te antraks preuzeo :D
سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice