Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Nema tog kucista niti kolicina coolera koji bi pc koji je u stanju vrtiti bf4 pod teskim loadom drzati na normalnim temp. pri 500ok/min, moj se gasi automatski ak bilo koji vent padne na 600okretaja!lol:-)..
||| Core™ inside |||
14 godina
Battlefield 4

Nakon sta sam bio napravio test sa memtesom na kojem se pokazalo sve u redu sa memorijom,izvadio sam jedan keks i stavio ga ponovo.

Nisam spustao/dizao nista. Nista nisam mjenjao. 

U 2 dana igranja samo jednom sam dobio rusenje igre sa onim error-om. U meduvremenu sam imao random crasheve sa bf4.exe stopped working. Ono,as usual.

Medutim problem mi jos ostaje prilikom rusenja igre,da kad pukne,stisnem normalno cancel ili sta vec, i vidim da nestane u task manageru,a kad se pokusam ponovo spojit pise da prvo moram ugasit igru u task manageru,medutim nema nigdje. Ni pod procesors,details.. Nigdje.

Ako sam i uspio uci u task manager i kroz njega ubit igru,u 90%slucajeva ce mi ista prica bit.

Probao sam;

-Log out sa origina i battleloga

-ciscenje cookiea i ostalih sranja sa ccleanerom,advanced system care-om 

-gasenje browsera i ponovo ulogiravanje u blog i origin

Uvijek isto. Nemogu se spojit.

Jedino sta pomaze je restart PC-a. Zasto? Neznam Volio bi to znati. Retardirano mi je da nakon svakog crasha moram restartat komp. Sreca pa imam ssd pa ne traje dugo ali me zivcira ponovno ulogiravanje na sve forume,dizanje svih programa itd.. (Hw info itd..)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 11:06 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Nema tog kucista niti kolicina coolera koji bi pc koji je u stanju vrtiti bf4 pod teskim loadom drzati na normalnim temp. pri 500ok/min, moj se gasi automatski ak bilo koji vent padne na 600okretaja!lol:-)..

Dobro da sam to na vrijeme otkrio pa se nisam išao zahebavati sa traženjem grešaka u softweru.

BTW radi se o 2x140mm na usisu, 2x140mm na ispuhu i 2x120mm na CPU i GPU tako da je kučište dobro provjetreno.

drahic kaže...

Ovo ti drzi vodu ko Linicevo obecanje da se necemo zaduzivati.

Eventualno da ti se sistem rusio jer se pregrijavao,ali ono.. Ne.

Sve mi se cini da imas svoj troll moment. 

Govoriš za Upnp...sinoć sam ostao iznenađen i 20min se pokušavao spajati na servere sa isključenim i ništa (palio, gasio, resetirao) i kad god je Upnp isključen ne mogu se spojiti.

Router je smeće pa se neću dalje s time zamarati...btw koje su uopće koristi od njegovog isključivanja?

16 godina
odjavljen
drahic kaže...

Nakon sta sam bio napravio test sa memtesom na kojem se pokazalo sve u redu sa memorijom,izvadio sam jedan keks i stavio ga ponovo.

U 2 dana igranja samo jednom sam dobio rusenje igre sa onim error-om. U meduvremenu sam imao random crasheve sa bf4.exe stopped working. Ono,as usual.

Medutim problem mi jos ostaje prilikom rusenja igre,da kad pukne,stisnem normalno cancel ili sta vec, i vidim da nestane u task manageru,a kad se pokusam ponovo spojit pise da prvo moram ugasit igru u task manageru,medutim nema nigdje. Ni pod procesors,details.. Nigdje.

Ako sam i uspio uci u task manager i kroz njega ubit igru,u 90%slucajeva ce mi ista prica bit.

Probao sam;

Jedino sta pomaze je restart PC-a. Zasto? Neznam Volio bi to znati. Retardirano mi je da nakon svakog crasha moram restartat komp. Sreca pa imam ssd pa ne traje dugo ali me zivcira ponovno ulogiravanje na sve forume,dizanje svih programa itd.. (Hw info itd..)

Dao sam ti par stranica ranije skriptu koja će ti ubiti sve bf4 procese bez restarta. Procesor i proces nisu ista stvar.

Koje Win koristiš?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
Battlefield 4

Dali postoji jos nesto sta se moze napraviti da ne pokrecem stalno ? 

Win 8.1 Pro legit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nevjerojatno da nekima cijelo vrijeme radi loše a nekima cijelo vrijeme OK. Možda da otvorimo temu sa popisom osnovnog hardvera, OC informacije, driveri i informacijom da li igra radi OK ili ne. Možda pronađemo pattern odgovoran za dobro odnosno loše ponašanje igre?

Recimo, za mene

CPU: i7 920 OC na 3.2

GPU: 7850 OC na 1000 MHz

RAM: 6x2...

Tako nešto

Freak Show Inc.

6 0 hvala 5
17 godina
Battlefield 4

@Astra, lijepo ti je Virus rekao, a potvrđujem i da je kod mene tako, da kada ubiješ igru kroz Task Manager, da je pokreneš ponovno trebaš, TADAAAAAA, ubiti Task Manager, inače dobijaš poruku da igru trebaš ubiti kroz Task Manager, super, je'l...

Meni se igra per se ne ruši, samo dobijem sound loop i stane, pa je moram ubiti kroz Task Manager...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

@Astra, lijepo ti je Virus rekao, a potvrđujem i da je kod mene tako, da kada ubiješ igru kroz Task Manager, da je pokreneš ponovno trebaš, TADAAAAAA, ubiti Task Manager, inače dobijaš poruku da igru trebaš ubiti kroz Task Manager, super, je'l...

Meni se igra per se ne ruši, samo dobijem sound loop i stane, pa je moram ubiti kroz Task Manager...

Nema veze nikakve. Ugasim task manager i svejedno. 

Nekada sam pokusavao samo i bez taska. Igra pukne,kliknem ok ili cancel,ne sjecam se, i pokusam se spojit i nece. Same shit. 

13 godina
Battlefield 4

Šangaj i Paracel imam često sound loopove, a nakon svakih nekoliko rundi dobijem "something went wrong" prilikom mijenjanja mape.

Nešto slično početku sound loopa imam svako toliko - kao počne ponavljati jedno te isto par sekundi i onda se vrati u normalu - to mislim da mi se događa na svakoj mapi.

Frame dropove imam vrlo često - to je na svakoj mapi - ne znam na kojima je izraženije.

Imam i povremeno crashanje usred partije, ali ne toliko često kao ovo ostalo.

Konfa:

i7 4770 (ne znam jel broj dobar - haswell novi procesor par mjeseci)

7950 XFX

4 GB RAM

Gigabyte GA-Z87-HD3 (mislim da mi je ovo matična - nisam 100% u sve brojeve, odnosno slova ;D )

Isključio sam Hyper Threading i nakon toga sam imao osjećaj da mi igra bolje radi, ali taj osjećaj je trajao kratko - jako kratko.

Dok nisam stavio nove drivere za grafu sam imao i crveni ekran.

Znam da bi mi još RAM-a dobro došlo, al pošto je kriza reko Tito da sačekam još malo.

Što se FPS-a tiče, igram na medium/ultra ono što mi treba i vrtim preko 100 FPS... na nekim mapama mi bude 80-90 povremeno, al prosjek je nekih 120-130.

Naravno, osim kad su frame dropovi gdje padaju na 0 i onda se lagano dižu.

Procesor sam kloknuo na 4.4 ako me pamćenje dobro služi?

Grafa nije dirana.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

A driveri?

Ja još nisam imao soundloop,koristim g35 i njihove drivere naravno.čudno jer ekipa sa boljim audio điđama imaju loopove.gubim sound na golmudu?jeli to to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nevjerojatno da nekima cijelo vrijeme radi loše a nekima cijelo vrijeme OK. Možda da otvorimo temu sa popisom osnovnog hardvera, OC informacije, driveri i informacijom da li igra radi OK ili ne. Možda pronađemo pattern odgovoran za dobro odnosno loše ponašanje igre?

.....

Otvori topic, pa da ga nafilamo sa podacima.

Inače, od kada se promjenilo otključavanje stvari za Brodić? Svi smo primjetili da se za jako malo bodova mogao otključati cijeli set itema/"perkova" za brod, a jučer si gledam i vidim da su najednom svi zaključani. Npr, imam equipan TV missile (jer sam ga prije otključao) a sad mi pokazuje da je zaključan (iako je i dalje u item slotu).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
protjeran
Drzis vrelog hasswela na cak 4.4 u bf4? To se rijetko vida, s cim hladis tu pecnicu?:-)
||| Core™ inside |||
13 godina
Stjepanj kaže...
Drzis vrelog hasswela na cak 4.4 u bf4? To se rijetko vida, s cim hladis tu pecnicu?:-)

Stock cooler :P

Šalim se, naravno - nisam jak po tehničkom pitanju jer me to previše ne zanima.

Kupim stavim i dok radi ne brinem brigu.

Mislim da je nekakav Artic Cooler gore - uglavnom velik jak hladnjak - vjerojatno dovoljan?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ajmo, popunite svoje podatke pa da mu yebemo mater već jednom {#}

Freak Show Inc.

4 0 hvala 3
13 godina
protjeran
Zato i imas problema jer nama mazes oci da ti je dovoljno velik!?:-)
||| Core™ inside |||
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
Friday kaže...

Inače, od kada se promjenilo otključavanje stvari za Brodić? Svi smo primjetili da se za jako malo bodova mogao otključati cijeli set itema/"perkova" za brod, a jučer si gledam i vidim da su najednom svi zaključani. Npr, imam equipan TV missile (jer sam ga prije otključao) a sad mi pokazuje da je zaključan (iako je i dalje u item slotu).

U subotu, ja mislim, se nesto promjenilo, inace sve mi je i dalje otkljucano jedino mi je sa 7 SS palo na 4 service stara. Ail bilo je prelako to dobivat pa je uredu da su smanjili.

13 godina
Battlefield 4

Nego, još nešto sam primjetio nedavno.

Naime kad sam commander FPS mi je manji nego kad igram - vrti se na nekih 80 i to cijelo vrijeme.

Malo čudno s obzirom da je ono što se prikazuje na ekranu grafički slabije od onoga u samoj igri.

I grafa, pošto se vent jako čuje pa znam, drlja k'o blesava cijelo vrijeme.

Nije li to malo čudno?

Odnosno, jel još netko primjetio slično?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...
drahic kaže...

Probao sam;

Dao sam ti par stranica ranije skriptu koja će ti ubiti sve bf4 procese bez restarta.

Tražim tražim a ne nalazim {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Nego, još nešto sam primjetio nedavno.

Naime kad sam commander FPS mi je manji nego kad igram - vrti se na nekih 80 i to cijelo vrijeme.

Malo čudno s obzirom da je ono što se prikazuje na ekranu grafički slabije od onoga u samoj igri.

I grafa, pošto se vent jako čuje pa znam, drlja k'o blesava cijelo vrijeme.

Nije li to malo čudno?

Odnosno, jel još netko primjetio slično?

Da, meni pri brojanju bodova na kraju runde grafa bude na 100% a dok igram je na 70-90%. Idioti... Trebali su napraviti lock na 30 FPS kao kad se mapa učitava.

Freak Show Inc.
15 godina
Tonči kaže...

Dao sam ti par stranica ranije skriptu koja će ti ubiti sve bf4 procese bez restarta.

17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Tonči kaže...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3964968.aspx

Lako je naći, ali ste lijeni {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
TomoR kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Tonči kaže...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3964968.aspx

Lako je naći, ali ste lijeni {#}

Shame on me {#}

Mislio sam da je neki link pa nisam obračao pozornost na to.

15 godina
Battlefield 4

Btw. sad naletio na jedan iz zlatnog doba bc2. Nije moje već od jednog kolege sa foruma drugog.

Dakle i tamo je bilo rageanja....:)

Pokrijete djeci uši i slušajte.

Toliki rage.,..umro sam, gori je od ljudine :)

Btw. veki fury neo...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 14:12 (fila2208).
Moj PC  
9 3 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

mapa hainan resort sinoć ja i frend u jeep liftom na vrh hotela,kad smo mi izašli iz lifta sa vozilom neprijatelji ostali skamenjeni, luda vožnja po krovu zagazili četvoricu izrešetali ostatak,nastala ludnica od oduševljenja: jeep on the roof wtf lol rofl itd, a mi nismo mogli disat od smijeha

eto malo dodatne zabave kome je dosadno

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 14:17 (dery).
Moj PC  
14 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Lijep pozdrav, {#} zanimaju me neke informacije vezano za ovu igru, jer ju namjeravam kupit, hvala na odgovorima, dakle:

1. Gdje se moze najpovoljnije nabavit igra i koliko gb zauzima?

2. Koji mis da uzmem izmedju Logitecha g500 i razer deathaddera, imam malu ruku, citao sam da logitech ima problema sa poling rateom, ako je ikom poznato? ili neki drugi prijedlog, trenutno imam logitech za 35kn, tj. dali je neophodan dobar mis, citao sam da navodno je?

3. Na kojem postavu je najoptimalnije igrati, koju grafu i procesor bih trebao imati, oboje do 1300kn nvidia vs amd - intel vs amd?

4.Koliki je napredak u odnosu na bf3 opcenito?

5. Sta je sa ovim rusenjima koja svi spominjete?

Hvala

Ako si ubio Jassea Jamesa, neznači da si postao Jasse James
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RickyMartineBrateShvatiMe kaže...

Lijep pozdrav, {#} zanimaju me neke informacije vezano za ovu igru, jer ju namjeravam kupit, hvala na odgovorima, dakle:

2. Koji mis da uzmem izmedju Logitecha g500 i razer deathaddera, imam malu ruku, citao sam da logitech ima problema sa poling rateom, ako je ikom poznato? ili neki drugi prijedlog, trenutno imam logitech za 35kn, tj. dali je neophodan dobar mis, citao sam da navodno je?

3. Na kojem postavu je najoptimalnije igrati, koju grafu i procesor bih trebao imati, oboje do 1300kn nvidia vs amd - intel vs amd?

Hvala

1. Poslao sam ti porukom gdje, a zauzima nekih 30ak GB na disku. S DLC-ovima još i više.

2. Deathadder ima senzor bez mana, ali on je više za ljude s krupnim rukama i palm grip. Dobar miš je dobra stvar, ne ograničava te kao neki jeftinjak (naravno ako uzmeš dobar, imaš i skupih miševa koji nevaljaju). Najbolje da pitaš u odgovarajućoj temi.

3. Na ovo ti nitko odgovoriti ne može. Trebaš imati najmanje 4-jezgreni procesor i grafu gornje donje klase ili neku srednje klase. Memorije 4+ GB.

4. Neki aspekti ogroman napredak, ostali blagi nazadak.

5. To će biti riješeno s vremenom, možda već i nakon idućeg patcha (ovaj tjedan izlazi).

Twitter: @191x7
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

...Medutim problem mi jos ostaje prilikom rusenja igre,da kad pukne,stisnem normalno cancel ili sta vec, i vidim da nestane u task manageru,a kad se pokusam ponovo spojit pise da prvo moram ugasit igru u task manageru,medutim nema nigdje. Ni pod procesors,details.. Nigdje...

Ne mora znaciti  da je isto kao i kod tebe...no ja sam imao taj problem...al na kraju sam i pronasao razlog lockanja...imam aktivan Mirilis Action! i kada mi se bf4 srusi on zadrzi zalokani bf4.exe  i bez restarta ne  mogu nista... nakon sto sam skuzio tko i zasto radi s*anja.. killam Action! i voila bf4.exe je oslobodjen! :) Ne mora to nuzno biti Action! mozda imas nesto drugo za fps/benchmark/snimanje ili slicno... eto..mozda pomogne il ti da ideju u pokusaju da rjesis se problema!

gl & hf

16 godina
odjavljen
RickyMartineBrateShvatiMe kaže...

Hvala

1. G2P

2. Imam G9x i G700, oba rade odlično

3. ovisi o računalu koje imaš, ali trebaš grafu barem snažnu kao GT650M (najslabije na čemu sam probao)

4. 174

5. Individualno, neodređeni dio igrača trpi probleme s rušenjima. Najčešće se dešava pro igračima.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Dandy kaže...
Ne mora znaciti  da je isto kao i kod tebe...no ja sam imao taj problem...al na kraju sam i pronasao razlog lockanja...imam aktivan Mirilis Action! i kada mi se bf4 srusi on zadrzi zalokani bf4.exe  i bez restarta ne  mogu nista... nakon sto sam skuzio tko i zasto radi s*anja.. killam Action! i voila bf4.exe je oslobodjen! :) Ne mora to nuzno biti Action! mozda imas nesto drugo za fps/benchmark/snimanje ili slicno... eto..mozda pomogne il ti da ideju u pokusaju da rjesis se problema

Interesantan informacija! Ne bi mi palo na pamet!

Hvala :D

P.S. Sva sreca, nisam imao taj problem, ali se nadam da si pomogao nekome {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
moderator
Battlefield 4
R12 Server Update Notes
-Fixed several of the most commonly occuring server crashes (This should benefit all platforms)
-Fixed an issue where the cruise missile in Commander Mode was not launching when playing on Paracel Storm (in Obliteration mode)
-Fixed so that a player's skill is no longer negatively affected when playing as Commander
-Fixed an aircraft IR flares exploit where players could use the flares multiple times before reloading by exiting/re-entering the aircraft
-Fixed an issue with Ranked servers on Xbox One running with a 1% ticket count
-Defined a range of 25-400% for vehicle respawn delays on Ranked servers
سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 7
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice