Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...
...

Jesi ti vozio tenk u BF4?

Ja jesam pa ću ti reći da ti protiv pješadije sa samonavodećim projektilima nemaš nikakve šanse.

Ukoliko imaš gunnera ili je taj vojnik na čistini, onda da.

A ako se on ima gdje sakriti - ti si gotov za manje od minute.

Ako taj slučajno ima kompića - gotov si, a da ne znaš što te snašlo.

Za trojicu ti ne moram ni objašnjavati - valjda si skužio?

...

Nisam, sjeo jednom i nisam mogao preživjeti dulje od minute pa sam odustao...

{#}

Skilledžija kaže...

Kad god hoćeš 1 na 1.

Ti u tenku, ja u AA-u ako hoćeš.

Lako za to, no možeš li mi objasniti moj rezultat s jedinim oklopom koji igram?

Igram na pub serverima, random odabranima... kako sam uspio imati preko 1,2k killsa u smeću koje ne živi dulje od minute? Ekipa se posloži u liniju pa ih pa pokupim i onda to ponavljamo dok ne završi mapa?

Ne kužim, jel' si ti nesposoban u tenku ili sam ja Bog Tenka(TM)?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Upravo sam si povraćao u usta.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Ja sam imao weird boner kad sam pročitao ajntraksovu ponudu za 1 na 1. {#}

EDIT:

Kontam si da takav živčan praši ko hektor!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 11:11 (Friday).
13 godina
Friday kaže...
Danny_HR kaže...

Ja sam imao weird boner kad sam pročitao ajntraksovu ponudu za 1 na 1. {#}

Deal 2 na 1, ti ga fixaš dok ga ja guzim sa AA-om.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Tonči kaže...

Nema druge nego da se večeras nađemo na nekom praznom serveru pa da vidimo koliko si vješt.

Ako si upola dobar koliko pišeš javno ti se ispričam ovdje i povlačim se sa foruma jednom za svagda.

Javi mi na PM nick da te dodam pa se pucamo iza 20:00.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Samo da se razumijemo (oni koji me imaju u friendsima), imam dva BF4 accounta u posjedu (od osobe koja se naživcirala i odustala jer joj se povraća od igre{#}, ali iz medicinskih razloga), na kojem igram stealth i jedan svoj koji nisam skoro taknuo još i na kojem ću igrati pod svojim imenom kad se izvježbam toliko da mi statsi budu fini i mogu se nazvati proom. :)

Mali dokaz, samo da kontroliram acc koji sam slikao:

previous previous
jedna rundica više jedna rundica više
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Tonči pa zašto se imaš potrebu nekome dokazivati i opravdavati.

Igraš svoju igru i boli te penis šta tami neki vajner misli o tome.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Nema druge nego da se večeras nađemo na nekom praznom serveru pa da vidimo koliko si vješt.

Ako si upola dobar koliko pišeš javno ti se ispričam ovdje i povlačim se sa foruma jednom za svagda.

Javi mi na PM nick da te dodam pa se pucamo iza 20:00.

To nije poanta ni fora, a niti sam ja posebno dobar. Tenk je tenk. Sjedneš u tenk, jedan-dva inženjerca te popravljaju od čega jedan ima AA za heliće i avione koji su drski i samo kosiš sve što se usudi doći blizu. Ne vidim način da ubiješ tenk kao 1. Trebaju ti tri inženjerca za rasuti prosječan tenk, jer nema tog tenka koji neće zapucati po tebi: granata, mitraljez, drugi mitraljez (wingman) i dva inženjerca koji te inače popravljaju mogu samo tražiti seronju. Da ne govorim da jedva čekam otvorenije mape da snajper u timu može tenk štititi od daleke pješadije i AA od aviona i helića. Dream squad Mehanizirana Bojna.

Nego, pretpostavljam da si ti toliko pro da u tenk uđeš sam i onda sam s tenkom ideš uokolo kao Rambo 5.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

U prijevodu, imam account na kojem se igram programiranja, i drugi legit na kojem sam noob xD

jbg. barem si naucio nesto iz bc2 :D

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
17 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Caspian Border & GOL Magnum Sniper Rifle....

btw. kaze Luetin da im se 28.11 miče NDA od EA, pa će tada moći stavljti gameplaye od Chine Rising...

da se mene pita, ovo sve ranije prikazivanje svih mapa mi tako ide na qrac i skroz izgubim volju i ''hype'' kaj se tice novih mapa... al naravno, ne pita me se

uuu novi sniper... daj dite materi, rekli bi moji :) izgleda dobar bullet velocity i RPM solidan...a i mapa mi se svida :)

13 godina
mirkossam kaže...

sve sam pogasio ali nikako mi ne cita ping svima ostalima pokaze ali samo moj stoji linija

Posudi router od nekog.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
mirkossam kaže...

sve sam pogasio ali nikako mi ne cita ping svima ostalima pokaze ali samo moj stoji linija

Posudi router od nekog.

Pa da vidiš da ni sa drugim routerom ne radi {#}

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Zamisli samo kakva bi idila zavladala na forumu bez Ljudine i mene?

Ni slučajno. Pa tema bi bila dosadna kao dvosatna misa. Ne brini se ti, meni je BF igra, ništa manje, ništa više. Zapravo sve manje, jer sve manje vremena imam, ali volim se zabaviti povremeno. Koja korist da tema izgleda kao PR izjava DICE-a s hvalospjevima? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 11:42 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...

Zamisli samo kakva bi idila zavladala na forumu bez Ljudine i mene?

Ni slučajno. Pa tema bi bila dosadna kao dvosatna misa. Ne brini se ti, meni je BF igra, ništa manje, ništa više. Zapravo sve manje, jer sve manje vremena imam, ali volim se zabaviti povremeno. Koja korist da tema izgleda kao PR izjava DICE-a s hvalospjevima? 

Ah, gdje je ono vrijeme kad su se spominjale majke, brojala krvna zrnca a kartoni su stizali šleperima? {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 11:48 (Friday).
17 godina
mirkossam kaže...

Nikako ne vidim ping na battlogu sta je problem

To ti je ili "driver" ili kriva "staza"

::: peace 0n earth :::
17 godina
odjavljen
BFBeast kaže...
bf4 nisam upalio vec 1tjedan i super mi je

LOL, ovo nisam ni snimio!!!

"Dragi dnevniče, ovo je već sedmi dan kako ne igram betlfild. Osjećam se bolje. Ljudmila i pseto su zabrinuti za mene. Neodlaskom na forum vratilo mi se i nešto samopoštovanja." {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 11:55 (Friday).
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Uopće za ovaj staff shell nisam do danas znao dok me nije danas tenk počeo njome gađat. Prvo sam mislio da je neki MTB nob, al onda sam vidio da to tenk "ispaljuje".

Ne sviđa mi se ovo i igra je stvarno napravljena za fakin nobove. {#}

Čudno radi taj staff shell. Ponekad prihvati instant swich, sa/na glavni top, ponekad ima delay. Nisam još uspio skužit negu logiku.

Skilledžija kaže...

Ja sam to stavio i maknuo nakon jedne runde jer na infantry nema nikakvog učinka, a u objašnjenju piše da je protiv infantryja ako se dobro sjećam.

U svakom slučaju još jedna glupost koja ovu igjicu čini sve smješnijom.

Ima učinak na pješadiju jednako kao i glavni top. Treba pogodit, jel...

13 godina
Tonči kaže...

Malo si me uvrijedio ovim.

Znači, ja vama dođem kao zabavljač?

Moja misija je osvijestiti igrače, a ne zabaviti ih.

Mislim da je najbolje da odem jer očito moje zalaganje nema smisla...

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 4

Isječak iz novog dlc-a {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovi thread je krenuo u takvome smjeru da samo očekujem kad će netko ponuditi mjerenje kita jer im je očito premalo da imaju najveći e-penis na forumu pa žele to i u stvarnosti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Malo si me uvrijedio ovim.

Znači, ja vama dođem kao zabavljač?

Moja misija je osvijestiti igrače, a ne zabaviti ih.

Mislim da je najbolje da odem jer očito moje zalaganje nema smisla...

Ma kakvi, ali doživljavamo te kao ovog:

13 godina
Bombilakus kaže...

Ovi thread je krenuo u takvome smjeru da samo očekujem kad će netko ponuditi mjerenje kita jer im je očito premalo da imaju najveći e-penis na forumu pa žele to i u stvarnosti...

Ja se odmah predajem... mala mi je kita, nažalost.

Mislim da bi me Tonči u tom dboboju debelo nabmašio.

Aj, makar da je u nečemu i on bolji.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
Bombilakus kaže...

Ja se odmah predajem... mala mi je kita, nažalost.

Mislim da bi me Tonči u tom dboboju debelo nabmašio.

Aj, makar da je u nečemu i on bolji.

Tko prizna, pola mu još odrežu {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
odjavljen

Skille, ti se stalno nešto utrkuješ? Zar zaista misliš da si prije bio umišljen, ali da si sad savršen? Maloprije sam ti pokazao da tvoja perspektiva (konkretno da su tenkovi smeće) nije nužno uvijek ispravna, ali ne daš se. Zašto?

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tenkovi i sve ostalo u igri je dobro onoliko koliko je dobar oni koji se time koristi. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Skille, ti se stalno nešto utrkuješ? Zar zaista misliš da si prije bio umišljen, ali da si sad savršen? Maloprije sam ti pokazao da tvoja perspektiva (konkretno da su tenkovi smeće) nije nužno uvijek ispravna, ali ne daš se. Zašto?

Ti gledaš polupunu čašu, a ja polupraznu.

U tome je razlika.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Ti gledaš polupunu čašu, a ja polupraznu.

U tome je razlika.

Ako sam dobro razumio, tenkovi su za tebe nedovoljno dobri, jer ti ne omogućavaju da iskoristiš svoj potencijal? Kao da Sebastaiana Vettela sjedneš u Caterham-Renault?

13 godina
Tonči kaže...

Ako sam dobro razumio, tenkovi su za tebe nedovoljno dobri, jer ti ne omogućavaju da iskoristiš svoj potencijal? Kao da Sebastaiana Vettela sjedneš u Caterham-Renault?

Otprilike tako :P

Šalim se... ozbiljno sad... ne volim kad se njubovima servira sve i da ti isti njubovi budu kompetitivni čim upale igru.

Toga nema nigdje... u BF3 bi ih izbušili i sprdali se s njima, ovdje se oni sprdaju s nama.

Ovdje ne mislim samo na tenkove nego na kompletnu igru.

Konkretno s tenkovima - smetaju mi svi ti mogući samoljepljivi projektili - njub nema nikakve porebe ulagati iole napora da bi pogodio/uništio tenk.

To je žalosno, iliti nedopustivo.

Recimo dobra uporedba je i Vettel.

Zamisli da meni daju njegov bolid, a on sa nekom Mečkom protiv mene i ja ga pobijedim.

Eto, to ti je BF4.

U BF3 bi Vettel s mečkom od mene napravio budalu.

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Battlefield 4

nije tamo recoik velik. nego treba uvjezbati tehniku pucanja. odnosno trebas kiristiti i tipkivnicu i sa misem burstat odredenom brzinom da ti metci idu u jednu tocku. iam jednistavno puno stvari koje moras savladati. tako da nema boga da te ubijaju specijalci kao u bf4.

u cs mozes isprazniti u pokretu sa pola metra cijeli klip u covjeka a da ga neostetis. napokon igra o kojoj trebas uvjzbati mozdane vijuge da mozes biti dobar a ne kao u bf4 hodas i pucas nezamaras se sa uskladenosti periferija.

nije ni cudno sto vecins cs igraca rastura kada proba bilo koju drugu igru. jer je igra bolesno teska i trazi puno puno vjezbe i shvacanja mehake igre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 13:12 (BFBeast).

2 7 hvala 2
15 godina
BFBeast kaže...
nije tamo recoik velik. nego treba uvjezbati tehniku pucanja. odnosno trebas kiristiti i tipkivnicu i sa misem burstat odredenom brzinom da ti metci idu u jednu tocku. iam jednistavno puno stvari koje mozes savladati. tako da nema boga da te ubijaju specijalci kao u bf4.

u cs mozes isprazniti u pokretu sa pola metra cijeli klip u covjeka a da ga neostetis. napokon igra o kojoj trebas uvjzbati mozdane vijuge da mozes biti dobar a ne kao u bf4 hodas i pucas nezamaras se sa uskladenosti periferija.

nije ni cudno sto vecins cs igraca rastura kada proba bilo koju drugu igru. jer je igra bolesno teska i trazi puno puno vjezbe i shvacanja mehake igre.

Drago mi je neizmjerno da si je otkrio velim.

Znam, ne moraš mi pričati. Došao sam u cs:go i plakao jer ne padaju...svaka puška ima sistem recoila, prvo skače tri metka gore, pa lijevo desno pa onda dvilja.

Dok ne naučiš jednim metko otkidati glave bit ćeš frustriran kako te ekipa gazi.

Velim, divna igra koju hrpa ljudi ne želi igrati jer ih veterani pregaze.

Ugl. samo rokaj.

(nisam ovako normalno sa tobom pričao dobru godinu, wtf :) )

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice