Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
wiz4rd kaže...

Koje se staze večeras igraju?

Zvjezdane

15 godina
C64 kaže...

Nova igračka za kampere: UCAV

Sta je ovo, ridimer? hehehe

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

znaci kad tocno izlazi China Rising expnzija za pc premium ? a kad Second Assault za premium ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C64 kaže...

Strašno u šta se ova igra pretvara.

remote mortar, mbt law, ucav... bas me interesira sta je sljedece, vjerojatno ce ubaciti da kad imas deathstreak 10 mozes nukeat server, jer svi noobovi moraju moc zaradit koji kill...

idio*i umjesto da popravljaju pokvareno oni ubacuju jos cod pizd*rija u igru...

Battlelog: just_mau5
13 godina
C64 kaže...

Ovo je nešto kao TV za pješadiju samo puno jače i lakše (sporije) za upravljat....sve mi izgleda pre lako.  Sa puno bržom  TV jkom skoro samo dirkt pogodak u čovjeka znači kill dok ovdje i nekoliko metera od vojnika imaš kill ili je hitbox za ovo velik kao kuća trokatnica. Već vidim brdo kampera na brdu kako vitlaju aviončiće po cijeloj mapi.

Edit. Sad vidim da je airburst warhead i da ne treba direktni pogodak ali svjedno je OP

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 14:12 (MRSKI).
17 godina
MRSKI kaže...
C64 kaže...

Ovo je nešto kao TV za pješadiju samo puno jače i lakše (sporije) za upravljat....sve mi izgleda pre lako.  Sa puno bržom  TV jkom skoro samo dirkt pogodak u čovjeka znači kill dok ovdje i nekoliko metera od vojnika imaš kill ili je hitbox za ovo velik kao kuća trokatnica. Već vidim brdo kampera na brdu kako vitlaju aviončiće po cijeloj mapi.

Edit. Sad vidim da je airburst warhead i da ne treba direktni pogodak ali svjedno je OP

Ovo je prelose, samo vidite koliko damage radi, one-hit kill na avione,helije, 50 damage na IFV.

Koji im ku... da idu ovo uvest, j*** ih COD

BF3, BF4: [G] Pamark
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Još da uvedu railgun kao u Q3 arena...

Freak Show Inc.

15 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Trebali bi staviti da commander kad skupi dovoljno bodova može nukicu baciti i kraj runde. Mislim da bi to bio vrh BF serijala.{#}

Moj PC  
18 0 hvala 6
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

ocemo railgun :) i mapu Deck16 iz UT 99 !!

13 godina
Battlefield 4

Ja što god napisao, ponovio bi sebe valjda 500-ti put.

Sve sam više-manje rekao o ovoj supej igjici.

Ovo je potvrda mojih riječi.

Ili to nije sve?

Možda stvarno uvedu nukicu?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 1 hvala 1
16 godina
Skilledžija kaže...

Ili to nije sve?

Zar se i ti ko ljudina svaki dan resetiraš na tvorničke postavke? I sam si napisao da si već rekao sve o igri, ne moraš svaki dan to ponavljati. EDIT:{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 14:38 (Jack Sparrow).
14 godina
Battlefield 4

Šta je pravi PRO! Sve iz hip-a:

Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Zar se i ti ko ljudina svaki dan resetiraš na tvorničke postavke? I sam si napisao da si već rekao sve o igri, ne moraš svaki dan to ponavljati. EDIT:{#}

Star čovjek, senilnost pomalo kuca na vrata :)

A i bila je prilika da se malo naslađujem jer se BF pretvara u COD samo s ljepšim "stazama" :D

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...
Friday kaže...

ocemo railgun :) i mapu Deck16 iz UT 99 !!

ma redeemer je majka za kampere {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
Meni BF4 skroz dječije izgleda, i BF3 je, al ovdje su otišli korak dalje. Milijun pušaka i nepotrebnih dodataka za iste, battlepackovi su mi još više smiješni.
Držim se one "manje je više"!
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ili to nije sve?

Pricaj ti sto hoces, ali do 5. DLC-a sigurno ce te iznenaditi s jos vecom p1zdarijom dosad nevidjenom na bojisnjici.

Fotonska torpeda?

Rucne granate s antimaterijom koje stvaraju crne rupe na mapi, pardon stazi?

Dubinske bombe koje stvaraju potres i sasvim novi levolution?

Destruktivna masta nema granica.

Ha, posto je CoD iskoristio psa, mozda u Naval Strike budu delfini s nekim minama za potapanje brodova.

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Meni BF4 skroz dječije izgleda, i BF3 je, al ovdje su otišli korak dalje. Milijun pušaka i nepotrebnih dodataka za iste, battlepackovi su mi još više smiješni.
Držim se one "manje je više"!

A zašto onda izgledaš kao gorštak? {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
desh kaže...

Ha, posto je CoD iskoristio psa

Ljudina je iskoristio psa!

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sve je to zavjera kazem vam ja!

Uskoro ce se pojaviti: BF4 Classic edition!

Are you tired of OP norecoil guns, are you sick of being killed by noobs with fancy gadgets, buy BF4 Classic edition for xx,99$ and fight like man!

Guns, pistols, kife and grenades are all you need!

Deluxe edition comes with Shitbucket!

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
desh kaže...

Are you tired of OP norecoil guns, are you sick of being killed by noobs with fancy gadgets, buy BF4 Classic edition for xx,99$ and fight like man!

Ne, treba izbaciti i pištolje da nema onog brzog mjenjanja puška pištolj puška pištolj što neki wannabe prozorzi rade {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
odjavljen
desh kaže...

Umjesto granata dobit će kamenje, da bude teže. Granate su prelake...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Battlefield 4

Caspian od lvl-a

firestorm od westija

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 16:05 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 4
13 godina
Battlefield 4

ja i dalje imam stuttering dozlaboga...uništava iskustvo i gušt.

mislim nekuzim kako mogu imat cca 70-80 fps i onda na pol sekunde 20 pa se vrati nazad,na ekranu sve isto...tak svejedno jesam indoors,outdoors,jel velika mapa jel mala mapa. tak svejedno koja je i rezolucija (igra mi skoro pa isto radi na 1080p i 720p,cak i one manje od 1600x900) ,razlike nema.

komp mi nije najbolji al ajde nebi reko niš da se nešto specijalno ne dešava (primjer kad igram Rome 2 vidim razliku kad je na ekranu 500 i recimo 1500 ljudi,još kad padne kiša ili kad se zapali gradjevina pa ima puno dima). to razumijem i vidi se na performansu zasto padne

jednostavno ne kuzim.

proc je nov i unparked, fx6300, grafa je 550TI (slaba točka kompjutera),ali fps je stalno u zelenom,igra super izgleda,super i radi kad oce. snajpanje na 60+ fpsa je gušt (recimo imam bolji fps nego u BF3), ali taj stutter je jos uvijek tu. i tamo sam ga imao,i ovdje ga imam.

iritantno je kad neko iskoci iza ugla a meni zakašljuca i nestignem ga ubit. Htjedoh reć razumio bi da se nešto ekstra dešava u trenucima kada imam stutter pa je opravdano. al nije. Mogu letit avionom i sve bit ok,cak i u 3znamenkaste fps odem (JAKO ČESTO) i sam odjednom : Troll.jpg

štoviše,igra mi je bolje radila na launchu nego nakon patcheva. i znam da ne umišljam to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
desh kaže...

Ha, posto je CoD iskoristio psa

Ljudina je iskoristio psa!

Ti je pokazal slike {#} ?

15 godina
Battlefield 4

Koji winsi?

Ako imaš priliku probaj 8.1. sa zadnjim updateovima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 16:30 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...

mislim nekuzim kako mogu imat cca 70-80 fps i onda na pol sekunde 20 pa se vrati nazad,na ekranu sve isto...tak svejedno jesam indoors,outdoors,jel velika mapa jel mala mapa. tak svejedno koja je i rezolucija (igra mi skoro pa isto radi na 1080p i 720p,cak i one manje od 1600x900) ,razlike nema.

komp mi nije najbolji al ajde nebi reko niš da se nešto specijalno ne dešava (primjer kad igram Rome 2 vidim razliku kad je na ekranu 500 i recimo 1500 ljudi,još kad padne kiša ili kad se zapali gradjevina pa ima puno dima). to razumijem i vidi se na performansu zasto padne

jednostavno ne kuzim.

proc je nov i unparked, fx6300, grafa je 550TI (slaba točka kompjutera),ali fps je stalno u zelenom,igra super izgleda,super i radi kad oce. snajpanje na 60+ fpsa je gušt (recimo imam bolji fps nego u BF3), ali taj stutter je jos uvijek tu. i tamo sam ga imao,i ovdje ga imam.

iritantno je kad neko iskoci iza ugla a meni zakašljuca i nestignem ga ubit. Htjedoh reć razumio bi da se nešto ekstra dešava u trenucima kada imam stutter pa je opravdano. al nije. Mogu letit avionom i sve bit ok,cak i u 3znamenkaste fps odem (JAKO ČESTO) i sam odjednom : Troll.jpg

štoviše,igra mi je bolje radila na launchu nego nakon patcheva. i znam da ne umišljam to.

- imaš li nove Win 8?

- imaš li nove drivere? (331.82)

- imaš li barem 6GB RAM-a?

- koliko imaš praznog prostora na disku? (idealno 50%)

- imaš li koje zlo od "alata za optimizaciju računala"?

- imaš li kakav anti-virus?

- što je pokrenuto na računalu? izlistaj procese...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Caspian Border & GOL Magnum Sniper Rifle....

btw. kaze Luetin da im se 28.11 miče NDA od EA, pa će tada moći stavljti gameplaye od Chine Rising...

da se mene pita, ovo sve ranije prikazivanje svih mapa mi tako ide na qrac i skroz izgubim volju i ''hype'' kaj se tice novih mapa... al naravno, ne pita me se

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

jednostavno ne kuzim.

Isto se i meni dogadja,  ista stvar kao na pocetku bete.

13 godina
Tonči kaže...
Rocinante2112 kaže...

jednostavno ne kuzim.

- imaš li nove Win 8?

- imaš li nove drivere? (331.82)

- imaš li barem 6GB RAM-a?

- koliko imaš praznog prostora na disku? (idealno 50%)

- imaš li koje zlo od "alata za optimizaciju računala"?

- imaš li kakav anti-virus?

- što je pokrenuto na računalu? izlistaj procese...

komp je čist,instalacija windowsa je stara cca 3 mjeseca. temperature procesora u idle su 40,u gejmanju nejde preko 55 (satima). GPU isto temeprature u idle su od 33-35 u gejmanju isto nejde prek 50ak. nemam win 8,imam win 7x64, 8gb corsaira,zadnje drivere UVIJEK i za grafu i za matišu (chipset),novi je i bios za matišu. praznog mjesta na disku nemam 50% ali imam prek 50% na particiji di su windowsi,na drugoj imam slobodno 40ak od 300 gb.

nekoristim nis za optimizaciju,anti virus je oduvijek bio avast. od drugih procesa kad igram bf radi origin,logitech set key (miš),nvidia control panel,evga prec x i speed fan.

s kompovima baratam od 6te godine (win 95),imao sam commodore 64 prije toga (taj je js uvijek ispravan). ponosim se svojim odrzavanjem racunala (prije ovoga sam imo win 7 betu 4 il 5 godina) bez ikakvih problema. isto 64 bit.

jednostavno nešto s BF nije u redu,znam kad igram da napišem kak je*em sve po spisku fps stutteru a uvijek se jos netko javi kako ih ima,cak i sa boljim GPU nego ja. Neke opcije cak mogu i na medium stavit u postavkama i fps mi padne za recimo 5 (što je u redu,ode s 70 na 60-65),kad oce radit radi glatko. ali uglavnom iskljucim sve zivo i mrtvo jer ocu što gladje igranje (nepatim za eye candy). Stovise sjecam se u BF 3 da je bolje radilo na medium nego na low. boga pitaj zašto. Kao da ne koristi sve moguce resurse koje imam (a uvjeren sam da ne,zato i fps spike-a).

recimo ROme2 ima problema s optimizacijom (na kampanj mapi),ali u borbama FPS mi je stalan,nema švrljanja gore-dole. Stabilno go bebina guza,uvijek.

nemam para za novu GPU,a uzimacu skoro,mozda poslije bozica ako ostane kakvih para,znam da bi trebao mijenjati ovu. Ali opet...zadovoljava minimum kriterije,ima 1gb VRAMA (za neko 720p igranje i više neg dosta)...

17 godina
Battlefield 4

Mislim da bi trebali uvest još i "pony level stazu" 

Da me šareni medvjedići i pony konjići gađaju mortarom {#}

Za one koji nisu igrali Diablo 3 to izgleda ovako:

http://goo.gl/okBTB

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice