Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Gago4 kaže...

Može samo jedno pitanje?Hvala!

Igrao sam Bf4 na ultra sa rezolucijom 1600x1200 eh sad,imam u planu kupit novi monitor sa 1920x1080 rezolucijom pa me zanima koliki ce biti pad fps prelaskom na full hd ,btw imam nvidia gtx 560 ti oc edition!Hvala!!

Ako ti je na rezoluciji 1600x1200 s Ultra postavkama s tom karticom igra bila igriva, onda se ne moras brinuti ni za 1080p rezoluciju, jako slican broj piksela.

P.S. Ja sam s tom karticom BF3 igrao na Low-Med da bi igra bila ono sto se zove "igriva"

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 11:27 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Gago4 kaže...

Igrao sam Bf4 na ultra sa rezolucijom 1600x1200 eh sad,imam u planu kupit novi monitor sa 1920x1080 rezolucijom pa me zanima koliki ce biti pad fps prelaskom na full hd ,btw imam nvidia gtx 560 ti oc edition!Hvala!!

Ako ti je na rezoluciji 1600x1200 s Ultra postavkama s tom karticom igra bila igriva, onda se ne moras brinuti ni za 1080p rezoluciju, jako slican broj piksela.

P.S. Ja sam s tom karticom BF3 igrao na Low-Med da bi igra bila ono sto se zove "igriva"

Daj molim te, u tenku sa radeonom 5450 možeš navući 35 fps na 1080p. A izvan tenka nisi viđen nikad...

(samo ono kad si onako opako napučio usnice)

{#}

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Gago4 kaže...

Ultra na 1080p? Pa to ni tončijeve dvije 7970 ne guraju kako treba...

Guraju, ne laži. {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Gago4 kaže...

Ok znaci nema bas prevelike razlike!Hvala :D

16 godina
Entoni2013 kaže...

nisu instalirani su skroz novi drajveri od 9 mjeseca ove godine al opet isto

negdje mi je zblokiralo ua sad da ne slazemn 4 ili 5 levelu ak netko igra tamo di se spustas sa onog brda i napada se ona ruska baza ili kaj je vec to

svi imamo problema to je do igre a instaliraj zadnje a ne od 9 mjeseca, ako imaš amd onda zadnje beta

kradem mine iz minskog polja
13 godina
Friday kaže...

Daj molim te, u tenku sa radeonom 5450 možeš navući 35 fps na 1080p. A izvan tenka nisi viđen nikad...

(samo ono kad si onako opako napučio usnice)

{#}

Mrš{#}

BF4 ne igram u tenku {#}

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Guraju, ne laži. {#}

{#}

dery kaže...

svi imamo problema to je do igre a instaliraj zadnje a ne od 9 mjeseca, ako imaš amd onda zadnje beta

A ako imaš AMD - well, fuck...

CyberDemonVZ kaže...

Mrš{#}

BF4 ne igram u tenku {#}

Lažove slatki {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Nije valjda da si poceo letit?
17 godina
odjavljen
desh kaže...

Ma laže, eno sav se ukočio od tenka...

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Pozz kupio bi b$ original za pc da mogu igrat mp e sad me zanima dal mogu skinut igru sa torrenta pa kupit samo cd key ili moram bas kupit original cd u ducanu? dal bi ispalo jeftinije da se kupi samo key

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Pozz kupio bi b$ original za pc da mogu igrat mp e sad me zanima dal mogu skinut igru sa torrenta pa kupit samo cd key ili moram bas kupit original cd u ducanu? dal bi ispalo jeftinije da se kupi samo key

Kupiš key i onda skineš preko Origina, nikakv torrent ti ne treba.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
desh kaže...

Probao sam, antitalent sam za to {#}

Pjesadija. Uglavnom support.

omomomomoomm kaže...

Kao sto ti je Tomo rekao, BF4 je vezan uz Origin account. Nesto kao Steam.

On ti "upravlja" igrom. Ako kupis preko njega, onda ti igra samo nastane medju tvojim igrama i moras ju samo skinuti, a ako kupis Key, upises ga u Origin i onda opet skines preko njega.

Uglavnom, imas cijelu temu o tome, kako jeftinije proci, koji ducani su jeftinij.. bla bla..

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx

15 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...
Žohar kaže...

Ovako, nisam okorjeli igrač, bar ne maltiplejera, ali povremeno zaigram singleplayer {#}verziju BF4.

1.) Zanima me, često mi 'šteka' igra kada sprema savepoint, gdje se spremaju ti savepoint-i?

Imam 'užas' od hard diska WD5000AAKX od kojeg je brži moj stari AAKS sata2 model.

Evo na ovoj konfi: 1600x900, VTX HD6770, 4GB1333MHz i Pentium G850 igram na Medium 2xMSAA i HBAO postavkama 30-45fps!

2.) Zašto je igra tako ogromna?(23GB) Mogu li brisati francuski, poljski, portugalski...jezik?

3.) Može li se savegame premjestit a da nije u MOji Dokum.? I da nije cloud, jer spora veza.

pa smanji postavke pc ti je slab za vrtit bf4 na medium i 2xmsaa mozda ti zato steka,nemozes brisat jezike jel ti igra nece radit

Itekako je igrivo s ovim postavkama. Nego me muči ovaj savepoint. Jel' do procesora ili harda? I molim neki 'stariji iskusniji' odgovor.{#}

15 godina
skank666 kaže...

ti mater. što ljudi sve rade s onim emblemima a ja, u 2 dana je8anja, sam uspio jedva ovo:

Ja sam bio lijen nešto sam proizvoditi pa sam skinuo gotov amblem. I sad se čudim kad pogledam iza sebe i vidim da me barem petorica ganjaju noževima. 

13 godina
Žohar kaže...

Itekako je igrivo s ovim postavkama. Nego me muči ovaj savepoint. Jel' do procesora ili harda? I molim neki 'stariji iskusniji' odgovor.{#}

Ne igram SP, tak da ne znam iz prve ruke. Ali... :)

Usporenje prilikom snimanja je najvjerojatnije vezanu uz disk (moze biti i proc, al je puno manja vjerojatnost)

A sad, ovo "disk" moze svasta biti. Sam disk je pre spor, mozda imas softver koji provjerava podatke prije snimanja (npr antivirus ili neki disk management softver) pa ti jos to dodatno uspori cijeli komp.

Naravno, a mozda su driveri (od mticne, diska, IDE-a..)

14 godina
Žohar kaže...Itekako je igrivo s ovim postavkama. Nego me muči ovaj savepoint. Jel' do procesora ili harda? I molim neki 'stariji iskusniji' odgovor.{#}

Provjeri particiju i strukturu: Chkdsk /f /r , pa defregmentacija diska

15 godina
Battlefield 4

Čini mi se da ''nove stare'' mape imaju malo veći recoil.  {#}

Šalu na stranu, jako lijepo izgledaju. Ugođaj vremena je fantastično pogođen.

Capsian i metro svakako prednjače, firestorm je tu, a oman je preobičan zasad iako oluju ima ali živi bili pa vidjeli.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
C64 kaže...
Žohar kaže...Itekako je igrivo s ovim postavkama. Nego me muči ovaj savepoint. Jel' do procesora ili harda? I molim neki 'stariji iskusniji' odgovor.{#}

ipconfig/release

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

ipconfig/release

fixmbr \Device\HardDisk0

14 godina
Friday kaže...

ipconfig/release

ipconfig /renew

13 godina

sfc /scannow

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
Battlefield 4

im1337 / unoobs

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

istina...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Danas je onaj live stream?

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Koje se staze večeras igraju?

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Danas je onaj live stream?

U 10 navečer.

Twitter: @191x7
14 godina
Battlefield 4

Nova igračka za kampere: UCAV

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
wiz4rd kaže...

Koje se staze večeras igraju?

http://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_International_Circuit

17 godina
Battlefield 4

ASVal je kolko vidim PDW i ima 21metak. 

Dakle em je samo za engija i nema mogućnosti extended clipa! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
C64 kaže...

Nova igračka za kampere: UCAV

Strašno u šta se ova igra pretvara.

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice