Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.614.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Čitam nekoliko dana i ne mogu se načudit koliko problema imate.... meni se igra ne ruši,ne puni mi RAM do kraja a imam 8gb.... ne javlja mi nikakve dx greške.... nemam lag,trzanja itd.... jedino imam probleme kao i svi drugi, zapinjanje u nevidljive objekte i tako slične stvari.... ja sam jako zadovoljan....  e da.... i radi mi predobro na gtx760.... toliko o AMD optimizaciji... {#}

Moj PC  
9 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
jopis kaže...
191x7 kaže...
Friday kaže...
191x7 kaže...

Optima i BF4 se ne podnose. Svima tracert do BF4 servera 7-8-9 skokova, @Optima 15-18. XD

Frend i ja se zafrkavamo da ovom našem s Optimom paketi idu do Bukurešta pa onda u Njemačku do servera.

Ja baš nikakvih problema nemam sa vezom!

Daj vamo tracert do 94.250.196.51 i do battlelog.battlefield.com pa da vidimo.

Možda pajdi (s desinhronizacijom) dokažem da ne idu svima paketi od Optime prvo u Tanzaniju... XD

H1{#}

E mi moze neko objasnit sta vi to tocno gledate, kako se taj test radi, i sta tocno moram gledat da znam dali je rezultat dobar ili los za mene. Moze i u pm. Ja sam laik za to pa ako moze pomoc bio bih zahvalan. Unaprijed hvala.

14 godina
neaktivan
jopis kaže...
191x7 kaže...
Friday kaže...
191x7 kaže...

Optima i BF4 se ne podnose. Svima tracert do BF4 servera 7-8-9 skokova, @Optima 15-18. XD

Frend i ja se zafrkavamo da ovom našem s Optimom paketi idu do Bukurešta pa onda u Njemačku do servera.

H1{#}

Kamo moji paketi idu od Tcoma? Ne kužim previše ovo kao ni Zdenko

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 7:22 (ARazer).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

origin mi je skinuo  bf4 ali ga nikako ne vidim u origin games i kada instaliram punk buster uvijek mi izbacije gresku kada hocu da se ulogujem molim vas za pomoc?Origin mi je igru instalirao u C/ADMIN/Favorites/battlefield 4

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 7:43 (mirkossam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zdenko1991 kaže...

E mi moze neko objasnit sta vi to tocno gledate, kako se taj test radi, i sta tocno moram gledat da znam dali je rezultat dobar ili los za mene. Moze i u pm. Ja sam laik za to pa ako moze pomoc bio bih zahvalan. Unaprijed hvala.

To ti je popis servera tocaka preko kojih moraju podaci proci da bi dosli do njihovog servera.

Naravno, cim ih je manje tim bolje!

Ako je brojka oko 5, savrseno!

Ako je blizu 15... e onda vise nije tako savrseno :)

Gledas tako da dolje lijevo kliknes na Run, upises: cmd

i u njemu otkucas prvo:

tracert 94.250.196.51

A zatim:

tracert battlelog.battlefield.com

(Mozes i raditi copy paste, samo desni klik na prozor i dobijes opciju Edit)

mirkossam kaže...

origin mi je skinuo  bf4 ali ga nikako ne vidim u origin games i kada instaliram punk buster uvijek mi izbacije gresku kada hocu da se ulogujem molim vas za pomoc?Origin mi je igru instalirao u C/ADMIN/Favorites/battlefield 4

Pod My games pogledaj dal ti je gore oznaceno Show All games.

Da li ti se mozda stvorila ikona na desktopu? Mozes i preko nje pokretati.

Tko ti javlja gresku i kad (vezano uz PunkBuster)?

Probaj ga rucno instalirati:

http://www.punkbuster.com/index.php?page=support-bf4.php

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 8:26 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

Pod My games pogledaj dal ti je gore oznaceno Show All games.

Da li ti se mozda stvorila ikona na desktopu? Mozes i preko nje pokretati.

Tko ti javlja gresku i kad (vezano uz PunkBuster)?

Probaj ga rucno instalirati:

http://www.punkbuster.com/index.php?page=support-bf4.php

Pokusao sam ali nece da mu ubacuje cakam 15 min da me ubaci a ikonice na desktopu nemam

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
zdenko1991 kaže...

To ti je popis servera preko kojih moraju podaci proci da bi dosli do njihovog servera.

Nisu serveri nego raznorazni mrežni uređaji (switchevi, routeri...)

Freak Show Inc.
13 godina
mirkossam kaže...

Pokusao sam ali nece da mu ubacuje cakam 15 min da me ubaci a ikonice na desktopu nemam

Mislim da ces se morati malo razumljivije izrazavati {#}

Tko koga kamo ubacuje, sto si cekao itd... :)

A znas kamo ti Origin snima igre?

Pronadji igru na disku i probaj je rucno pokrenuti.

Pokreni Origin kao Administrator...

14 godina
odjavljen
Friday kaže...

sorry za offtopic ali cemu sluzi ovaj akamai,jer vidim svugdje se pojavljuje

17 godina
odjavljen
Nitro233 kaže...
Friday kaže...

sorry za offtopic ali cemu sluzi ovaj akamai,jer vidim svugdje se pojavljuje

On popravlja hitreg ljudini... {#}

LINK

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

On popravlja hitreg ljudini... {#}

LINK

NSA centar za prikupljenje podataka, bez brige, nista neuobicajeno.

14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

NSA centar za prikupljenje podataka, bez brige, nista neuobicajeno.

to sam i mislio :)

14 godina
Battlefield 4

ubacio još 8 Gb rama i riješio problem konstantnog pada framerate-a i povremenih trzanja :-) igra sada doslovno leti u high detaljima (texture sam postavio na ultra) na mojoj overclokiranoj 5850 kartici u 1920 x 1200. izgleda da igri nije dosta 8 gb rama sa slabijim karticama...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 9:01 (Zločko).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Zločko kaže...

ubacio još 8 Gb rama i riješio problem konstantnog pada framerate-a i povremenih trzanja :-) igra sada doslovno leti u high detaljima (texture sam postavio na ultra) na mojoj overclokiranoj 5850 kartici u 1920 x 1200. izgleda da igri nije dosta 8 gb rama sa slabijim karticama...

Zločko jedan, ti to nas malo vučeš za nos?

Freak Show Inc.
14 godina

kako to misliš?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Rijesio sam punk buster ali sada kada pokrecem igru svaki put moram nova podesavanja kako da ih zapamti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
zdenko1991 kaže...

To ti je popis servera preko kojih moraju podaci proci da bi dosli do njihovog servera.

Znaci najvaznije ne da ih je 5 ili manje, jel tako. Daj friday ti si strucan pojasni malo.

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Znaci najvaznije ne da ih je 5 ili manje, jel tako. Daj friday ti si strucan pojasni malo.

Pa načelno da - ali ne mora nužno biti katastrofa ako imaš koji hop više. Iako, ovo nije moja domena - to moraš ljudinu pitati {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Zločko kaže...

kako to misliš?

1200p na 5850 sa high/ultra detaljima? I još k tome LETI! Bonči ima 2x7970 pa mu teško prelazimo preko izjave da mu leti na ultra...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Zločko kaže...

kako to misliš?

1200p na 5850 sa high/ultra detaljima? I još k tome LETI! Bonči ima 2x7970 pa mu teško prelazimo preko izjave da mu leti na ultra...

Eh, ako mu ima 2GB 5850 možda u Dominationu bi išlo (s obzirom na CPU), ali 1GB 5850 (bar u BF3) već sa teksturama na High bi se na 1920x1200 pogotovo prepunilo tih 1GB prebrzo.

Ali ako njemu radi, neka mu je sa srećom.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...
Zločko kaže...

kako to misliš?

Eh, ako mu ima 2GB 5850 možda u Dominationu bi išlo (s obzirom na CPU), ali 1GB 5850 (bar u BF3) već sa teksturama na High bi se na 1920x1200 pogotovo prepunilo tih 1GB prebrzo.

Ali ako njemu radi, neka mu je sa srećom.

Meni je jučer potrošnja memorije na 1680x1050 na medium detaljima bila 1482 MB (na grafi). Tako da ovo baš i ne pije vodu...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 9:55 (Friday).
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Zločko kaže...

kako to misliš?

LOL, pa imaš video s dokazom. 

Preko čega tu imaš prelaziti? I nije obična 7970, nego GHz Ed, to je 280X rang.

Može njemu bez problema AMD s novim driverima na 1200. Nije uopće čudno. S Mantleom će to biti i mnogo više.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 10:04 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

nemojte pisat gluposti.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

igra mi stvarno radi na high detaljima odlično sada kada imam 16 gb rama, samo sam texture postavio na ultra... ne znam za druge ali meni radi odlično, ako zanemarimo da se igra ruši ali s time imaju svi problema. ja sam moju 5850 karticu overlokirao do maximuma, odnosno koliko mi dopušta overdrive, sve je do kraja podignuto i memorija i procesor i temperatura ne prelazi 62 stupnja kada igram (imam arctic accelero s1 plus hlađenje). zna možda netko kako da karticu još više overlockiram jer mogu još dignuti broj okretaja ventilatora (sad je na minimumu)... u ati ovedrivu je sve do kraja i tamo ne mogu više ništa dizati...

15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Zločko kaže...

kako to misliš?

Ja imam isto 7970 vapor gh edition i na ultra detaljima leti izmjerim točno fps ako treba . Na test range mi je bilo preko 120 fps mislim da  u mp nije padalo ispod 70 možda i više sad se ne mogu točno sjetiti.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nemojte pisat gluposti.

OK.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

definirajte svoje ultra.

nije ultra ako si samo stavio texture na ultra.

{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

pa napisao sam da mi radi sve na high samo da su texture na ultra. dakle još jednom radi mi na high...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4
FPS je jako ovisan o mapi, ali njemu na High nema razloga da ne hvata dobar FPS. Istina, teksture na Ultri na 1GB (toliko ima VRAM-a?) su malo nategnute, no nije nemoguće. Meni je žao samo što ne mogu podići scaling rezolucije iznad 150% jer mi nedostaje VRAM-a (3GB po kartici). Probao sam na Titanu i baš fino izgleda na 200%.
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

razmišljao sam i o kupnji nove kartice ali sam zaključio da s ovom i dalje mogu vrtiti sve nove igre a mislim da je razlika između high i ultra zanemariva da bi se isplatilo samo radi toga kupovati novu karticu. kroz godinu dana ću je vjerojatno promijeniti ali za sada nema potrebe

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice