Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.617.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

dozivio 2 crasha

skidam najnovije beta drivere pa cemo vidjet

OS win7 x64

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Evo ja igrao sad oko sat vremena i radi za sad savrseno, bez ikakvih problema...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

da li se samo meni događa ili ima jos nekog da ga ube iste sekunde (1-2 metka) di ne stignem uopce reagirati, dok za protivnika treba barem 5-6??! to neki bug ili nova mehanika igre? u beti mi nije bilo tako {#}

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
juve4ever kaže...

da li se samo meni događa ili ima jos nekog da ga ube iste sekunde (1-2 metka) di ne stignem uopce reagirati, dok za protivnika treba barem 5-6??! to neki bug ili nova mehanika igre? u beti mi nije bilo tako {#}

takoder, napisao par stranica prije da padam brze nego u beti a svi znamo kako se u beti padalo. nesto nestima sa igrom ja sada igram bf3 do nepoprave sve te probleme.

16 godina
Battlefield 4

Ja danas nisam uspio ni jednu igru odigrati u jednom komadu, a probao sam bar 10ak, svaki put se nešto crasha. Još mi je najbolje radilo prvi dan kad sam aktivirao preko Koreje, danas je potpuno neigrivo

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Meni malo radi, a malo ne. Ako ne radi znači ono, nema znakova pokretanja uopće kao da nisam ništa napravio, nit se što pojavi, nit javi error, ništa. imam Update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Da danas nevalja. Lag užasan. Mora da je do servera kad svima šteka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 23:06 (Kendo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja sam provao sp i mp, te nemam uopce problema sa crashanjem..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

U pola sata dva zamrzavanja. Cool...

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Sad mi više ne crasha kod mjenjanja mape ali mi zna crashat tokom igranja. {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Deja vu na 2011.

Blago budalama.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Meni sad igra uopće ne radi... ruši se, crveni ekrani, zeleni ekrani, žuti ekrani.. vragovi? Ili ekrani? Nemam pojma. Čak i strašno laga, a i nerviraju me ovi noobovi za koje je igra napravljena pa me sad ubiju. A i ne radi mi skripta za norecoil pa ne mogu bit' pro.

NOT.

Sve radi dobro, jedino serveri malo padaju od navale. {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
2 9 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Meni sad igra uopće ne radi... ruši se, crveni ekrani, zeleni ekrani, žuti ekrani.. vragovi? Ili ekrani? Nemam pojma. Čak i strašno laga, a i nerviraju me ovi noobovi za koje je igra napravljena pa me sad ubiju. A i ne radi mi skripta za norecoil pa ne mogu bit' pro.

NOT.

Sve radi dobro, jedino serveri malo padaju od navale. {#}

Mučko Đubre... {#}

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Danas je valjda igra krenula za EU? Jer je navala očajna, pucaju serveri k'o kokice.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Začudo igra radi dobro,ali su serveri stvarno overloaded,morat će to pokrpati server patchevima i boljim backend serverima
robimarko@gmail.com
15 godina
Battlefield 4

najtužniji sam kad otkinem rundu, napunim si klasu otključam nešto i onda server bye bye...pucaju ko ludi :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Doslovno molim ekipu koja me ode zna i ostale ljude koji su voljni pomoć da bace oko na temu.

Naime, preselio sam se danas (od svih dana) i sad radi navedenog problema ne mogu igrati BF.

Kupio sam ga prije neki dan, instaliran mi je...

Van toga naravno, nemam neta uopće... Jesus...

Svi trk na link i helpajte {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/mrezni-hardver/usb-wireless-adapter/35362.aspx?page=3

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

najtužniji sam kad otkinem rundu, napunim si klasu otključam nešto i onda server bye bye...pucaju ko ludi :(

zna se desiti i ako zavrsis rundu, uredno quitas i ne spremi podatke...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina
protjeran
Battlefield 4

sa moje strane totalno razocaranje, pa imali su betu da naprave neke stvari i da vide kako se ponasa igra a oni izdaju finalni proizvod koji na kraju nemogu ni igrati.

bolje da su odgodili izlazak 1mj nego ovo sto su napravili.

0 8 hvala 1
15 godina
BFBeast kaže...

sa moje strane totalno razocaranje, pa imali su betu da naprave neke stvari i da vide kako se ponasa igra a oni izdaju finalni proizvod koji na kraju nemogu ni igrati.

Ah jadan mali ljudina, samo on ima problem....

Ti si kupio igru?

Zar nisi rekao da nećeš?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 0:19 (fila2208).
15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

pogle bez uvrede, ali nisi sposoban ni ispunit podatke o racunalu koje imas, i ocekujes ljude da ti pomognu.

ja imam 5 godina star proc Q6600, i igra leti na 1920x1200 na high postavkama sa stabilnih 40FPS, na WIn 7 (64bit) i 13.9 driverima.

Tako da je ocito problem kod tebe, a ne u igri.

a i vec postajes dosadan sa svojim jadikovkama....

11 godina
LeftY_CRO kaže...

zna se desiti i ako zavrsis rundu, uredno quitas i ne spremi podatke...

Mislim da sam cijeli jedan level izgubio na ovaj nacin. Mislim da ce to popravit. I fali mi lista igraca u server browseru, ne mozes browsat kroz player listu kao u BF3.

15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

cekaj malo, pa jesi ti uopce igrao bf3 kad je izasao? sve ove probleme smo imali sa bf3 na pocetku, pa cak i na bc2. Ono ti kao iznenadjen sto je igra ovako radi prva 2 dana{#}

14 godina
Battlefield 4

Ljudi ima još tko problema sa spajanjem na servere, odnosno s ''Client closed down connection''

Nemogu se spojiti na niti jedan server na kojem ima ljudi, na prazne servere se spajam bez problema. BF3 mi radi savršeno

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Ekipa, uzeo sam jos 6Gb rama, sada imam 12Gb, i neizbacuje mi vise onaj error, low on virtual memory, niti directx error :)

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Vi što ste uzeli Battlefield 4 s China Risingom a niste kupili Premium, hoćete li kupiti prvi DLC (Second Strike) kada izađe za 15-20 dana?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...

Ti si kupio igru?

Zar nisi rekao da nećeš?

No, što se čudiš? To ti je ona ekipa koja nije u stanju ni drivere instalirat, ali zato cmizdri da im ništa ne radi na njihovom Pentiumu 4 s 512MB RAM-a i Rivom TNT 2 4MB VRAMA koji su 1998. platili 400 maraka.

To su najčešće pro igrači. Naravno, "pro", jer ne žive od toga zapravo. Samo bi htjeli, ali nisu dovoljno dobri.

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...

Ti si kupio igru?

Zar nisi rekao da nećeš?

iskreno, kupio sam igru ali me nezanima previse kada nemogu igrati duye od 5 min, bolje igram bf3 a sto se mene tice bf4 nemoraju nikada ni popraviti jer me nimalo neprivlaci.

Tonci

upravu si nemam pojma nista o kompjuterima, zato sam i isao studirati informatiku, sigurno je problem u meni.

y2k2

nisam iznenaden, to je za dice normalno. Ali hebenu betu sam igrao bez ikakvih problema a ovo cudo mi se srusi svaki put par minuta ako mi prije toga nepocme stekati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 0:32 (BFBeast).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

U usporedbi sa bf3 daleko optimiziranije pri samom izlasku.

Sjecajuci se pocetka bf3 i daleko manje problema i bugova

"Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar !"
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Vi što ste uzeli Battlefield 4 s China Risingom a niste kupili Premium, hoćete li kupiti prvi DLC (Second Strike) kada izađe za 15-20 dana?

Gdje si našao službenu informaciju o tome da Second assault izlazi prije China Risinga i da to ide za 15-20 dana? Tražila sam baš to neki dan, ali nigdje nisam mogla naći nešto što mi nije izgledalo kao nagađanje. Pitala sam na live supportu i rekli su da za sada ne mogu reći ni kojim redom će izaći dlci niti datume. Ja se nadam da neće tako brzo izbaciti niti jedan dlc jer mislim da komotno mogu pustit bar mjesec dva do toga. Ako stvarno ide second assault prvi onda je to malo šupski s obzirom da su neki ljudi vjerojatno kalkulirali da će moći odgoditi kupnju premiuma ako uzmu kombinaciju s china risingom.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice