Moramo igrati SP zbog nekih orožja u MP.
Nadam se da ne traje duže od 4-5h.
Moramo igrati SP zbog nekih orožja u MP.
Nadam se da ne traje duže od 4-5h.
Meni je stigao mail sa product codom ali sam skontao da mi je netko hackao account i bio promjenio šifru 23.10. pa sam je jutros ponovno morao promjeniti na novu. E sad dali je to radi onoga proxya ili čega već stvarno ne bih znao. ....
Ne znam da li ste vidjeli, ali sad možete upaliti 2-way verifikaciju na Origin računu. Za svako logiranje s novog uređaja Origin će vas tražiti unos pin koda. A kod vam šalje na mail (ili mobitel, po želji).
Nakon svih ovih kemijanja s proxijima, mislim da je mudro to imati upaljeno neko vrijeme (+ različiti pass za Origin i vezanu mail adresu).
Super! Hvala puno. Naštimao sam na mob da dolazi code:)
Nije fer, igra vec danima :)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/DarkLord7854/stats/278224488/pc/
Ako čete imati otvoren Battlelog dok igrate , blokirajte si onu kišicu jer izgleda da troši do 10% CPU loada.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064766413151905/
Ne znam baš, bar meni komp ne prepoznaje taj load ;)
A još mi je i čovjek šišmiš pokrenut :Dž
Ali da mi je nebitna ta kiša, to sigurno...
Nemoguće, sama animacija je dio base strukture stranice...kad se pokuša, ukloni sve OSIM te animacije.
EDIT: Vidim kolega niže je našao način, bravo :)
Iako upitno je kolko ona zapravo blokira proc...kod slabijih konfiguracija vjerovatno da...
Može se blokirat samo kiša i normalno ostane ova pozadina bez animacije.
Alati - addblock plus - postavke filtera - prilagođeni filteri - pravila iznimka - dodaj filter - i zaljepi http://eaassets-a.akamaihd.net/battlelog/background-videos/bg-video - zatvori
jesam ja nesto pobrkao ili...kada ide preload.. kad se aktivira uopste sve? :)
Minimalno 24h prije izlaska je pre-load...ako je u Amerikama to bilo 26.10 a igra im izlazi sutra, onda bi kod nas trebalo ići danas popodne/predvečer jer piše EU 31.10 izlazak.
Ako nas smatraju EU ;) Klik za vremena.
31. da ali za digital deluxe i premium? :)
SP mozda zaigram nakon mjesec dana
BF je MP igra bila i ostala SP je tak fanci šmenci bonus koji ce pasti u zaborav
SP se igra u slucaju kao ovakvom da mozes prije MP preko proxya aktivirat,kad ne platis racun za Net doma i iskopcaju te,ili kad ti provider usere sve kompletno i cekas tehnicara.
Lol, gledam ove share-ane battlepackove (uglavnom Premium), svi, ali svi su dobili ACB-90, Carbon Fiber i 3x Scope za Magnum...
Minimalno 24h prije izlaska je pre-load...ako je u Amerikama to bilo 26.10 a igra im izlazi sutra, onda bi kod nas trebalo ići danas popodne/predvečer jer piše EU 31.10 izlazak.
Ako nas smatraju EU ;) Klik za vremena.
Mislim da mi spadamo ipak u Europe nations 2, ili sam u krivu?
Europe Nations 1: Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Norway, Poland, Spain, Sweden, Switzerland; Luxembourg, French Guyana, French Southern Territories, Mayotte, Monaco, New Caledonia, Polynesia, Reunion, Austria, Liechtenstein, Netherlands Antilles, Czech Republic, Hungary, Slovakia.
---
European Union
Pre-load: At least 24 hours before launch
Game Launch: Oct 31 at 12:01AM CET
European Nations 2: Ireland, Portugal, United Kingdom and any other country not found elsewhere.
--
United Kingdom, Ireland, Portugal
Pre-load: At least 24 hours before launch
Game Launch: Nov 1 at 12:01AM GMT
Ej, zasto postoji OTVARANJE battlepackova??
Ono, ako se ono u njima koristi kad i kako se zeli, nije da ce odma poceti teci vremenski ovisni dodaci...
Samo zato jer je ljudima super otvarati poklone i paketice?
Znači od bete ostao samo amblem? Pitam jer sam betu igrao na starom računu, a BF4 mi je na novom.
Da, meni je samo emblem ostao.
sto se tice kise, ja dok kliknem desni klik misa na nju imam opciju "pause" tak da se moze na taj nacin zaustaviti
Pitanje..
Neznam dali je itko imao iskustva od vas sa time..
Bf3+ premium i tzv. Glavni racun 'Astra' mi je tu,i na njega nisam kupovao Bf4&Premium jer sam stalno imao errore pri kupnji.
Otvorio sam jos prije drugi account gdje imam samo Bf3,ali na njega sam sada kupio Bf4&Premium.
Zanima me dali postoji mogucnost da igru sa tog drugog accounta prebacim na prvi 'glavni' ? -Astru. ?
Pitanje..
Neznam dali je itko imao iskustva od vas sa time..
Bf3+ premium i tzv. Glavni racun 'Astra' mi je tu,i na njega nisam kupovao Bf4&Premium jer sam stalno imao errore pri kupnji.
Otvorio sam jos prije drugi account gdje imam samo Bf3,ali na njega sam sada kupio Bf4&Premium.
Zanima me dali postoji mogucnost da igru sa tog drugog accounta prebacim na prvi 'glavni' ? -Astru. ?
kolko ja znam, mozes. javi se supportu i mislim da ce ti napraviti to
Teoretski da, preko supporta.
Nekoliko ljudi je uspjelo.
Al jos vise njih nije.
Vjerojatno ovisi na kojeg agenta naletis.
P.S. Oni su spajali racune, a ne prebacivali igre... tako da ti je to vjerojatno jos i teze...
tkz merge accounts bi napravio i koristio bi jedan mail...
to na supportu ne mogu raditi ali daju ti neki broj telefona i onda zoveš ekipu koja to radi,verifikacija računa itd.
ja sam isto to želio ali kad mi je sve objasnio odustao sam stvarno.
Sad gledam na računu mi je još lova....kad oni misle naplatit??
Mozda nikad, mozda nam fakat svima maknu BF4
Mozda nikad, mozda nam fakat svima maknu BF4
Pa dobro već ako misle volio bi da to naprave odmah da znam na čemu sam...
Ako koga zanima, Shadowplay radi zakon, nisam uopće ništa osjetio na FPS-u a snimao u 1920x1080 na High kvaliteti. I snimka izgleda super.
Još sam stavio da mi snima na najsporiji disk koji imam u kompu. 2TB Samsung green.
Ako koga zanima, Shadowplay radi zakon, nisam uopće ništa osjetio na FPS-u a snimao u 1920x1080 na High kvaliteti.
Još sam stavio da mi snima na najsporiji disk koji imam u kompu. 2TB Samsung green.
Imas 770 na X4 Phenomu?? Kolko je iskoristena? 50%? :)
Na kolko FPS-a ti radi BF3?