Ja uopče više ne gledam te videe. Oću sam otkrivat i lutat po mapi
Pogledao sam onaj kratki di je pokazuju iz helikoptera i dalje me ne zanima sve dok ne uđem na server.
Ja uopče više ne gledam te videe. Oću sam otkrivat i lutat po mapi
Pogledao sam onaj kratki di je pokazuju iz helikoptera i dalje me ne zanima sve dok ne uđem na server.
Meni već 15gb skinulo preko Koreje. Cijelo vrijeme 1.35 mb/sec
Procedura ne radi svima, očito...
Pozz raja,
Battlefield 4 je moguce nabavit vec?
Ima gdje neki discount? Ja sam propustio GMG discount koji je trajao do jučer preko vouchera :( .
PC ofc.
Ovdje ima sa dicountom i moguće je nabaviti ;)
ljudi kako je moguce da na computeruniversu se moze kupit bf4 po nizoj cijeni nego preorder sa origina?? jel se moze pre order otkazat?
http://www.computeruniverse.net/en/group/battlefield4/prepare-4-battle-next-gen-ist-jetzt.asp
Nisam mislio da će mi na ovaj tweet odgovoriti, ali bilo bi zanimljivo vidjeti tko ne bi prvih mjesec dana igrao :
ljudi kako je moguce da na computeruniversu se moze kupit bf4 po nizoj cijeni nego preorder sa origina?? jel se moze pre order otkazat?
http://www.computeruniverse.net/en/group/battlefield4/prepare-4-battle-next-gen-ist-jetzt.asp
Kao prvo, postoji tema o kupovini Battlefielda 4.
Kao drugo, Europski Origin je najskuplji ducan i svi su jeftiniji od njega.
Kao trece, ovaj tvoj spada pod jedne od najskupljih koliko vidim :)
Kao cetvrto, Maksicki Origin je daleko najjeftiniji (ako te ne brinu moguci problemi ) i opet te saljem na temu iz stavke 1.
jel ima neko da je uzimo preko mexica a da mu nije jos stigo mail potvrde (ili sta vec treba stiici da pocnem skidat) '??
jel zna itko neke od dućana u zagrebu gdje bi igra trebala stić u četvrtak ?? nadam se da će biti u algoritmu... lol ništa u algoritmu , sad sam ih zvao kaže unutar tjedan dana od izlaska igre u europu, što znači 08.11. fak
Xfactor testira Shadowplay, djeluje jako dobro:
Beta bi trebala biti vani danas:
http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-shadowplay-beta-available-october-28
Otvorio battlepackove i dobio u njima 2 noža od kojih je jedan 'omiljeni' box cutter iz BF3 lol.
pušten novi blog!
Čini se dosta sadržaja u premiumu.
I koliko vidim kroz singleplayer imamo mogućnost osvojiti par dog tagova
Čini se dosta sadržaja u premiumu
Što sve ima?
Šta mislite, šta če biti onaj bonus item kojeg če premium memberi dobiti za jednu godinu?
Ovaj premium content izgleda vrlo dobro, hmm sad ču i za to morati pronači pare.....
Zna li ko dali se dobije content za unazad ako se naprimjer kupi premium u drugom tjednu?
Vidim da ima i dignutih servera i to iz evrrope.
Koliko ste packova vi Premiumaši dobili odmah?
Koji *urac ja ne mogu to preloadati?! -> DICE
Koji *urac ja ne mogu to preloadati?! -> DICE
Kada si stavio preorder?
Svi koji su preordali na starom origin storu moraju pričekati do barem 24 sata prije nego što igra izađe da bi mogli preloadat.
Edit: Evo ni ja ne vidim C4 za recon...
Koliko ste packova vi Premiumaši dobili odmah?
Ako se ne varam 3 komada kao Premium, 1 Gold zbog Preordera i 1 veteran pack
Ja sam u battlepacku dobio dva noža, ali ih ne mogu odabrati, kao ni kamuflaže... :)
Još u ožujku mislim da sam preorderao...
gledam unlockove za kitov i vozila malo,ne vidim c4 za recona?
e prva rubrika unlockova za scar a dole rubrika koja se unlocka samo preko battlepacka.toliko o tome da će svi imate sve.
C4 je otključan kod recona od početka.... odi u loadout i tamo ga vidis.
Vidim da i oruzja dobivaju battlepackove za određeni broj killova tako da će vjerojatno biti moguće otključati većinu dodataka..... ali sumnjam da će biti moguće baš SVE :(