Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Ja uzeo na Gamersgate-u i danas dobio key. {#} Fino aktivirao na Originu i sada se čeka sutra za preload.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
infeqt0r kaže...

Pa nadam se da ce se performanse popraviti u finalu, beta je beta ipak. Takodjer cu postaviti anketu Win7 vs Win8 kad igra izidje jer je ja necu odmah u startu kupovati. Ovo govorim iz razloga jer nevoljko mijenjam drivere kamoli cijeli operativni sistem kao sto sam vec rekao. Bio bih najsretniji kad bi mi igra radila jednako dobro na Win7 kao i na Win8, medjutim ako to ne bude slucaj preci cu na Win8.

100% sigurno je da će ti igra raditi bolje na Windowsima 8 ako imaš DirectX 11.1 grafičku karticu, kao što je 100% sigurno da neće raditi bolje ako takvu nemaš. Radi se o stvarima koje nisu promjenjive niti pitanje "što će napraviti do izlaska". Jednostavno je pitanje mogućnosti API-ja.

Ako imaš AMD karticu, to je nebitno, jer će nešto kasnije biti dodana i podrška za Mantle, novi API koji mijenja Direct3D i omogućit će ti bolje izvođenje i na Windowsima 7 ako bude Mantle podržan na njima.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
infeqt0r kaže...

Pa nadam se da ce se performanse popraviti u finalu, beta je beta ipak. Takodjer cu postaviti anketu Win7 vs Win8 kad igra izidje jer je ja necu odmah u startu kupovati. Ovo govorim iz razloga jer nevoljko mijenjam drivere kamoli cijeli operativni sistem kao sto sam vec rekao. Bio bih najsretniji kad bi mi igra radila jednako dobro na Win7 kao i na Win8, medjutim ako to ne bude slucaj preci cu na Win8.

100% sigurno je da će ti igra raditi bolje na Windowsima 8 ako imaš DirectX 11.1 grafičku karticu, kao što je 100% sigurno da neće raditi bolje ako takvu nemaš. Radi se o stvarima koje nisu promjenjive niti pitanje "što će napraviti do izlaska". Jednostavno je pitanje mogućnosti API-ja.

Ako imaš AMD karticu, to je nebitno, jer će nešto kasnije biti dodana i podrška za Mantle, novi API koji mijenja Direct3D i omogućit će ti bolje izvođenje i na Windowsima 7 ako bude Mantle podržan na njima.

Vidis pod Moj PC da trenutno imam GTX660 : )

16 godina
odjavljen
To je okej. GTX 660 podržava uredno 11_0 i opcionalne 11_1 mogućnosti Dxa 11.1, tako da ćeš imati koristi od Windowsa 8.
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

Upravo sam naišao i na OPERATION LOCKER 

Dizajn mape im je genijalan.Posebno mi se sviđa što se objektivima može prići sa puno različitih strana što znači da neće biti spama kao na metrou. sarkazam :)

Sljedeće na redu je Operation Prison cell ekskluzivno 2x4 m,jedan ulaz nula izlaza 4 zastave u svakom kutu ćelije.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 21:32 (NFSPredator0010).
12 godina
protjeran
Battlefield 4

nema file veceras, jel on stvarno spava ova 2 dana do ponedjeljka da mu vrijeme brze prode.{#}.

20 0 hvala 1
15 godina
BFBeast kaže...

nema file veceras, jel on stvarno spava ova 2 dana do ponedjeljka da mu vrijeme brze prode.{#}.

A šta je u ponedjeljak?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

Ljudina, pa nije moguće, otkrio si smisao za humor! :-)

Dao bih ti više od jednog TU da mogu! Čisto ohrabrenja radi.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
13 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
D4RKR1DE kaže...

Dizajn mape im je genijalan.Posebno mi se sviđa što se objektivima može prići sa puno različitih strana što znači da neće biti spama kao na metrou. sarkazam :)

Sljedeće na redu je Operation Prison cell ekskluzivno 2x4 m,jedan ulaz nula izlaza 4 zastave u svakom kutu ćelije.

to je cod mapa za brzo dizanje xp-a

ja cu ju izbjegavat vecinom vremena tu ti tamo za zajebanciju ju mozda zaigram ce valjda biti dobra za to

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Novi, zanimljiv video :)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

5 0 hvala 5
12 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Evo nešto zanimljivo što je rekao za Golmud Railway.

It has a train on the rail track that runs all the way through the level, through the middle. And it also got a flag on it. If you capture the flag the train starts moving closer towards your deployment, so it's like a backwards tug-of-war over the train flag. And the train also got machine guns on it so you can defend yourself.

15 godina
Firefox72 kaže...
Marcuskac kaže...

Evo nešto zanimljivo što je rekao za Golmud Railway.

It has a train on the rail track that runs all the way through the level, through the middle. And it also got a flag on it. If you capture the flag the train starts moving closer towards your deployment, so it's like a backwards tug-of-war over the train flag. And the train also got machine guns on it so you can defend yourself.

Yebeno, kao pljačka vlaka i vožnja k sebi doma, a braniš ga sa strojnicama sa vlaka.

Maštovito, dice, jedva čekam da vidim to u akciji.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
D4RKR1DE kaže...

Pa Level_cap i Jack_Frags su rekli da je mapa napravljena na tri razine, da ima mnogo prostora za flenkanje i da nije poput metroa. 

15 godina
D4RKR1DE kaže...
NFSPredator0010 kaže...
D4RKR1DE kaže...

Pa Level_cap i Jack_Frags su rekli da je mapa napravljena na tri razine, da ima mnogo prostora za flenkanje i da nije poput metroa. 

Pa gledao si video, netko je stavio...imaš prolaze izvana, odozdola i na sred kroz stepnice.

Vertikalnost borbeeee :)

ono kratko što sam vido ludnica lol izgleda ogmrono ali opet tako zatvoreno sa puno hodnika i zidova.

Tko zna oće se moć šta srušit da se malo interijer sredi :)

13 godina
Battlefield 4

Ja neznam za vas, al meni se neda čekat sutra(danas) za preLoad...

Skidam s torrenta rip fajlova(to sam napravio i sa bf4 beta), pa ću samo copy-paste u origin i onda će origin samo učitat fajlove...

Barem ću ustat ujutro i imat sve spremno za instalaciju.{#}

EDIT: Stavio win 8.1 dns {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 0:25 (ramzocro-HCR).

1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni već 15gb skinulo preko Koreje. Cijelo vrijeme 1.35 mb/sec

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozz raja,

Battlefield 4 je moguce nabavit vec?  

LiLoki
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Skok u prvu mesnicu i tvoj je. 

Moj PC  
13 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...

Ja neznam za vas, al meni se neda čekat sutra(danas) za preLoad...

A koliko nas vec od jutros ima instaliranu igru,kasnis {#} http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20131028T16&p0=262&msg=BF4+Korea+release

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 4:15 (Blade Runner31).
14 godina
Battlefield 4

Ima gdje neki discount? Ja sam propustio GMG discount koji je trajao do jučer preko vouchera :( .

PC ofc.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Obavezno updaetajte punkbuster jer će vas inače kickati stalno.
Provjerio sam i ima dosta updaeta
robimarko@gmail.com
16 godina
tigerija kaže...

Ima gdje neki discount? Ja sam propustio GMG discount koji je trajao do jučer preko vouchera :( .

PC ofc.

svrati do Mehika, cuo sam da daju bf4 jeftinije od prosjecne dnevnice rvata

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
Battlefield 4

Pozz , zanima me dali bi ja sa svojom konfom dobio ista sa prelaskom na W8 ili 8.1?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

sve spremno za launch date. Uključujući i mali dodatak na kućištu.

{#}

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Pozz , zanima me dali bi ja sa svojom konfom dobio ista sa prelaskom na W8 ili 8.1?

Čir na dvanaestercu?

::: peace 0n earth :::
17 godina
Battlefield 4

Danas ujutro nesto novo.

Jel bi trebo bit zabrinut.

VIVA MEXICO

PUZLA PUZLA
BF3: [G] Pamark

0 0 hvala 0
15 godina
pamark kaže...

Danas ujutro nesto novo.

Jel bi trebo bit zabrinut.

VIVA MEXICO

Kaj uopče znaći ta ikonica, "puzla"? {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
17 godina
Battlefield 4

Novi Battlelog feature. Ne mogu brisati friendove {#}

EDIT:

Klikneš puzzlu i onda dobiješ mini igru slagalicu, da ti brže prođe vrijeme dok downloadaš. {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 8:47 (TomoR).
Moj PC  
6 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovo šta sam dosada vidio preko youtube-a je da ima fenomenalnih mapa i gotovo sam siguran da više nikad neću upalit onaj faking šangaj.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo još jedan, malo dulji i kvalitetniji video Hainan Resorta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice