Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...
ranko091 kaže...

kome ne želi uć igra nakon loading, a čuje zvukove u pozadini. treba skinut punkbuster i ručno updejtat bf4... idiotski znam ali meni jedino tako krenulo dalje.

http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php

uradio danas barem 10 puta nula bodova. Uglavnom ustao jutros oko 9 da malo bolje se zabavim igrom, na kraju nekim cudom usao oko 3 poslije podne. Ali to nije sve, onda su poceli pucati serveri nakon svake runde tako da sam zaglavio na trecem levelu.

15 godina
Battlefield 4

update pb, repair igre i update windosa je meni pomogao.

sretno

btw. Sniperi beskorisni, ne vjerujem kako imaju lošu putanju, kao lutrija su sada.

zašto ne vrate bc2 stil snipeanja, tamo je bilo najbolje

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 21:11 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znam ja to ,ali mi nije danas pomoglo. Tj. Nemam trenutno vise pb error dok sad samo stoji black screen. Nista sutra trebam naci neki dobar program sto kupi updejte za sve drivere na kompu, pa udri misko.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Update pb-a rjesio problem,ali vracam se na bf3.

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
6 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ogledajte koliko dogtagova sam otključo (oružja) {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MadTom_HR/dogtags/199586046/1/#croatia

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

E oprostite što upadam kao padobranac ali nepratim baš ovu temu tako često, negdje sam pročitao da B4 treba omati instaliran Win 8 da nemože na Win 7 dali je to istina ako jes da ne skidam bez veze betu jer nemam instalirane WIN 8 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo uspio sam se rijesiti crasha nakon loadanja, updateo sam windowse (sedmica) i rucno instaliro pb{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Sredio sam Nexusa s 15 frameova i trzanjem. Iznenađen Ne vjerujem. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Moj gameplay. Kraj je EPIC:{#}

Moj PC  
11 2 hvala 5
15 godina
Battlefield 4

Pisalo mi neke nasred ekrana(faield to neki k) i sad se ne mogu spawnat. Kaj, zake, zbog čega?

EDIT: evo sad je dobro.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 21:49 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma igra je blago rečeno u qurčini...

.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
17 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ma igra je blago rečeno u qurčini...

.

Tko bi rekao? A beta... cccc

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Gledao sam malo CPU ussage graf, i proc mi je STALNO zakucan na 100%, kada igram conquest large 64 igraca. U bf3 mi se kretao oko 65-85%. S obzirom da imam i5 3570k na taktu od 4GHz, ocekivao sam da ce bez muke procesirati igru. 

Ima netko, tko ima 8 jezgreni AMD CPU, da je voljan podijeliti s nama svoje cpu ussage grafove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Nahypeana dječica.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 22:02 (sudy_freak).
Moj PC  
8 20 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Gledao sam malo CPU ussage graf, i proc mi je STALNO zakucan na 100%, kada igram conquest large 64 igraca. U bf3 mi se kretao oko 65-85%. S obzirom da imam i5 3570k na taktu od 4GHz, ocekivao sam da ce bez muke procesirati igru. 

Ima netko, tko ima 8 jezgreni AMD CPU, da je voljan podijeliti s nama svoje cpu ussage grafove?

evo ja sam sad malo pogledao svoj fx 8350 i 560 ti 2gb vrama... ugl proc je na oko 50% sve jezgre, a grafička na 70 - 100% ovisno o situaciji. i guta oko 1.5 gb vrama. fps od 35 do 60...

14 godina
Battlefield 4

ja se necu puno faliti kako mi igra radi da se nebih urekao, uglavnom sad ide fino sa 320.49 driverima, bolje nego sa zadnjim beta driverima

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

evo malo cpu usagea iz razlicitih situacija sa i7 3820@4.2ghz! "peace of cake"{#} s obzirom na dosta velik cpu usage na i7, nije niti cudo sto se i5 muce...

01ss 01ss

02ss 02ss

03ss 03ss

04ss 04ss
Lp...

||| Core™ inside |||
Moj PC  
2 12 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Je*eno je ovo rušenje tornja, al kaj je je, zabavnije mi je malo igrat dok on čvrsto stoji na nogama {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
CANABIS kaže...

E oprostite što upadam kao padobranac ali nepratim baš ovu temu tako često, negdje sam pročitao da B4 treba omati instaliran Win 8 da nemože na Win 7 dali je to istina ako jes da ne skidam bez veze betu jer nemam instalirane WIN 8 

Moze i na Win 7, samo mora biti x 64, a ne x 32 (86).

BE HAPPY xD : )
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

evo malo cpu usagea iz razlicitih situacija sa i7 3820@4.2ghz! "peace of cake"{#} s obzirom na dosta velik cpu usage na i7, nije niti cudo sto se i5 muce...

"Dosta visoko"? Što? Dosta je kad bi bilo 90% na svih 8, a to nije slučaj. i7 nema 8 jezgara, nego 4. Uključio ti još 4 logička procesora ručno ili ne, svejedno je. Operativni sustav ionako brine o threadovima. HT na i7 će ti čak ponekad (često) i odmoći, jer imaš dodatni overhead.

i7 s više log. procesora koristan je eventualno kod kompresijskih i en/dekoderskih algoritama, koji su inherentno paralelni. Za ostalo: ne, i5 je čak i bolje rješenje, odnosno i7 s isključenim HT-om. 

15 godina
sudy_freak kaže...

Nahypeana dječica.

Radi čega, zato što igramo betu igre koju smo kupili? radi toga smo nahajpani ili šta?

Ja bih rekao da si ti samo ljubomoran ništa više a ne znaš kako bi iskazao pa bacaš tu taj screenshot, prilično jadno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Bruno Matejcic kaže...

moj i5 2500 ocan na 4ghz od 80-90 % se vrti,imaš li šta još uključeno u pozadini

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 22:51 (dery).
15 godina
Battlefield 4

Meni sve šljaka super , sve ultra , nema laga , malo sam razočaran grafikom , nadao sam se boljoj iako je ovo beta, zvuk je brutalan.

Nov sam u btf ,  cod mi je u krvi .Sviđa mi se pa bih mogao na premium acc ..

Konf. pod moj pc samo bez overclocka.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Bruno Matejcic kaže...

Bruno ne sekiraj se, moj je isto zakucan na 100% gotovo cijelo vrijeme. To sam primjetio i u BF3 kad sam prešao s W7 na W8. U W7 mi je usage u BF3 bio 70-85%, slično kao tebi, a u W8 usage isto stalno na 100%, a framerate bolji.. Valjda W8 pametnije koristi svu snagu ili task manager u W7 ne mjeri dobro usage.

Inače taj BF4 je sa svim CPUima srednja žalost. Upola sporiji od BF3.

Blago budalama.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

S čim se vi opterećujete. Na koliko je cpu usage, jel radi igra? Radi. Dal je cpu na 20 ili 120% bmk. Bitno da radi i da se da igrat na pristojnom fps-u. Najzanimljivije je to da su do pred malo svi kenjali po win 8 a sad se masovno instalira. Hahaha

Moj PC  
6 7 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

CPU usage vam je nebitan jer ne pokazuje kakva je prava situacija. Jedini nacin vam je da gledate GPU usage i ako je manji od 90% znaci da vam CPU bottleneck. Eksperementirajte s opcijama dok ne vidite koja opcija ubija procesor.

0 5 hvala 0
16 godina

Ja sam zadovoljan ovim FPS-om...s obzirom na postavke koje su previsoke za MP po meni i na stadij igre...ipak je stariji kod, finalno će raditi samo tako to sam siguran :)

Na ovim postavkama igram: http://bit.ly/16ZWOnX

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 23:15 (mrxa1).
16 godina
odjavljen
DukeOs kaže...

Meni sve šljaka super , sve ultra , nema laga , malo sam razočaran grafikom , nadao sam se boljoj iako je ovo beta, zvuk je brutalan.

Što si očekivao?

buljo781 kaže...

Inače taj BF4 je sa svim CPUima srednja žalost. Upola sporiji od BF3.

Kako to misliš? Već na i5 Sandy i Ivy radi glatko.

16 godina
moderator
Battlefield 4

Vi koji imate mali fps altabajte igru,otvorite task manager i stavite low prioriti za BF4.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ugodno me iznenadilo ovo sto sam primijetio "assist counted as kill";

ako mu vec uzmes preko 90% (okvirno receno) hp i neko ga finisira i tebi se counta kao kill

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice