Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Gameplay s tenkom veliko razocarenje .. meeh

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Doca15 kaže...
Pokri se po ušima i šuti,ti govoris nesto o grafici i gameplayu a igras bf3 dva mjeseca il tri,a sta si ocekivao sa q9550 i gtx470 sve na ultra:)

normalno kako je vrtila bettlefeild 3 na ultra sa 40 fps zasto nebi i ovo  ali  je ovo duplo zahtjevnija igra koja nema nekog pomaka u grafici mislim da si napravili ovu mapu u bettlefeild 3 isto bi izgledala nigdje veze jarane da ti ja kazem smece od igre ajd da ta igra zigleda nesto bolje pa nek i zahtjeva ali ovako nets da zahtjeva a nevidim sta je to jel grafika jel mislim smece

lisnjic
14 godina
Battlefield 4

samo je po jedno oruzje u svakoj klasi za otkljucat ?

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Usao danas malo da isprovam tu beticu i nakon dvije tri partije sam skinia attack helija sa tow louncherom. To nisam ni u trojcici uspia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

prvi rpg koji sam ispalio je bio u heli i bio je hit.

Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

nakon jutarnje muke s igrom,sa win 7 se prebacio na 8.1 i sad radi ko zma,bez lagova,stekanja i ostalih sranja,skroz fluidno igra ide {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
Moj PC  
3 2 hvala 1
12 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...

nakon jutarnje muke s igrom,sa win 7 se prebacio na 8.1 i sad radi ko zma,bez lagova,stekanja i ostalih sranja,skroz fluidno igra ide {#}

znaci velika je razlika izmedju ta 2 windowsa, nebi nikad rekao da je do toga :S

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
a1c2o3 kaže...

Meni je isto nekako čudan nasprem trojke. Ne velim da je loše, ali se moram priviknut. Recimo, nekako je osjetljiviji kod skretanja tj. kod vožnje jače skreče, nikako da ga namjestim xd

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Jest vidili leaderboards? Moze se vidjeti ko igra na karti i to priblizno pokazuje ulicu i kvart grada di se nalazite. Mada je mene smjestilo u blizinu Siska pa nisam siguran koliko je tocno. Nije bas neka privatnost, a cheatere cemo ispred kuce sacekivat s baseball palicama i bez vazelina.
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Nesto i od mene

Pjesice:

Cijela igra mi se cini nekako troma.

Kao da tip hoda a ne trci, skakanje lagano i sporo, okreti kao da su napravljeni s akceleracijom.

Cini mi se da oruzja imaju malo veci spread na koji se nikako ne mogu naviknuti.

Prvi pocnem pucati po liku, on se okrene tek nakon 2-3 sekunde!! I ubije me, a ostane mu 33 healtha {#}

Istina, igram s LMG-om, al sam i u trojci pa sam se snasao. I igram trojku preko 1000 sati, valjda bi trebao kuziti gadjati.. {#}

Snajperi odlicno, koristio sam ga nekoliko minuta i napravio nekoliko killeva do kraja runde.

Tenkovi:

Tenkove ne mogu skuziti {#}

Borim se protiv njihovog tenka i gadjam ga:

1. pogodak, 2. pogodak, 3. pogodak, nas tip ga s RPG-om, opet moj 4. pogodak i mislim da ga je gadjao i nas BTR.

I njihov tenk ode kad je vidio da nejde {#} Kao da nista nije bilo.

U drugoj sceni dodje meni (bio sam u tenku) tip s RPG-om s ledja, i s prve napravi critical hit, netko me pogodi sa strane i na kraju me raznese tip s M320 {#}

BTR skoro ne radi stetu tenku {#}

U trojci ako si imao dva dobra vozaca BTR je uvijek pobjedio.

Tu mi se BTR uspio prisuljati sa strane, poceo prvi pucati po meni.

Ja sam ga stigo ugledati, okrenuti se, poceti pucati i unistiti sa 3 pogotka.

Bez gledanja u health uopce ne znam u kojem mi je stanju tenk.

U trojci sam znao na pamet. Prvo se cuo disabled, pa promjena zvuka motora, pa se vidio dim i cuo se alarm.

Tu nista od toga...

Stavio sam da mjenjam oruzje u tenku sa misem i ne prihvaca!

Pogledao sam, i sve je tocno slozeno (isto imam i u BF3).

Nikako da skuzim vozila.. {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
12 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Instalirao sam najnovije beta drivere,ugasio web preglednik tj. battlelog,stavio grafičke postavke na auto (sve na low osim teksture na high) i čudo se dogodilo.

Sve ide glatko bez zastakivanja.Nisam mjerio FPS,ali bitno mi je samo da nema štekanja nikakvog.Zna samo zatrzati malo prilikom velike eksplozije.

Mislim da je taj popravak performansi nastao najviše zbog toga što sam igrao domination,a ne conquest.Tamo sam primjetio da ako gledam rušenje zgrade sve šteka kao ludo,a vjerojatno je i broj igrača,sada sam igrao na 32.

Sjećam se da mi je i Caspian border u beti malo štekao,ali kad je izašla igra sve je bilo super.Nadam se da će tako biti i u BF4.

Napucavanje je jednostavno nevjerojatno.Po meni bolje od BF3,a hit reg izgleda dobro,nemam primjedbi.Idem sada probati conquest pa ću vidjeti kako će ići.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
desh kaže...
Jest vidili leaderboards? Moze se vidjeti ko igra na karti i to priblizno pokazuje ulicu i kvart grada di se nalazite. Mada je mene smjestilo u blizinu Siska pa nisam siguran koliko je tocno. Nije bas neka privatnost, a cheatere cemo ispred kuce sacekivat s baseball palicama i bez vazelina.

Pa sam si namjestis gdje zelis da te prikazuje!

Odvuces onaj krizic.

Meni je smjestilo u Zg, pa sam se sam odvukao tocno gdje sam doma u Varazdinu.

Bas me briga, varat necu, a ako netko hoce doci Cyberu na kavicu, ja sam uvijek za!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
Gamer15 kaže...

znaci velika je razlika izmedju ta 2 windowsa, nebi nikad rekao da je do toga :S

a sad tak ispada da,jutros nisam mogo ni pokrenut igru stalno je stalo na joining server i iso sam probat ovak i radi sad 

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
17 godina
Battlefield 4

Mass je zlo!
Upravo otkljucao MCS, sad cemo vidjet :p 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igra je Predobra, ja neznam sta vi igrate, ali ovo je zakon.

Ok, instalirao sam drivere 320. od Nvidie, i sve je ok.

Sve na Ultra, 2xMSAA, 1920x1080, 50% Motion Blur, HBAO, i igra je na stabilnih 40-60 fps-a.

Ne stuttera previse, nesto sitno nekada, no nije neigrivo, savrseno je.

Igrao sam na mapi sa 64 igraca.

Sto se tice gameplaya, sve je tako zadovoljavajuce i puno zivlje.

Posto dobivas bodove za sve i svasta (Capturing, tank hit, i vise bodova za assist (cak i kill), te ostale stvari), ljudi se

puno vise trude, i pomazu (idu na zastave itd.)

I nije ti bed ako ti netko unisti tenk u koji si ispucao 3 rakete ili covijeka kojeg si sveo na 1% energije

Onako, sve je zadovoljavajuce.

Prvi trenutak kada je zgrada pala je bio EPIC!

Prvu rundu tj. dvije mi je trebalo da se ufuram, ali vec u 3. i 4. sam bio na prvome mjestu

Ima sitnih bugova, ali networking je zakon, hit detection je savrsen.

Efekti i grafika su naravno poboljsani, a levolution iako nije u ovoj mapi u velikim kolicinama

me ugodno iznenadio, i destrukcija je vise "fluidna".

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 2 hvala 0
16 godina
a1c2o3 kaže...

ima pad zrna na blizinu i trace granate loše prikazan,vrlo teško gađati raniti ili ubiti pješadiju lošije nego u bf3 ali zvukovi su hebeni

kradem mine iz minskog polja
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

koji ste vi sretnici koji igrate,ja tek prije četiri mjeseca kupio tricu.Inače bi li mi netko ukratko rekao kakva su poboljšanja napravljena u odnosu na treći dio?

I prepostavljam da bi moja konfa mogla vrtjet na low barem?phenom II 955 BE,8gigs od ddr3 i 4870 1gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
desh kaže...

Pa sam si namjestis gdje zelis da te prikazuje!

Odvuces onaj krizic.

Meni je smjestilo u Zg, pa sam se sam odvukao tocno gdje sam doma u Varazdinu.

Bas me briga, varat necu, a ako netko hoce doci Cyberu na kavicu, ja sam uvijek za!

Da si ponudio pivicu dvije {#} jos bi razmislio dal cu do Varazdina, al ovako hvala, al ipak predaleko za kavicu. {#} 

Nego meni stalno pokazuje samo servere s domination, kad stavim cq nema nista ili su u japanu ili negdje slicno di je ping milijun.

I da, cime se mjenja nisan na lmg, nikako da iskopam koja je to tipka?

Ma vise sam u opcijama nego u igri. {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma sa moje strane je trenutno veliko razočarenje.

nevjerovatno mi je da stavim na bilo koju rezoluciju sve low igra trza i praktički je neigrivo.

u duelima jedan na jedan nemam šta tražit.....

ako uđem u tenk trza da ga nemožeš vozit,

heli katastrofa kako trza....

ma mislim neznam,ja nevjerujem da ovako PRELOŠE radi!

sve mi se čini kako ću ovih dana po novi proc.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Berkut kaže...

Pozz ekipi..imam problem das uopće udjem u igru...
nadjem server i kljikne join i izbaci mi se da moram prvo instalirat igru i ja stisnem instal i ništa se ne dešava...???
što mi je za raditi...

Hvala unaprijed...

Meni još uvijek ista stvar...ne kužim više što joj je...HELP....{#}
No sad sam na poslu,vidjer ću kad dodjem kasnije doma na lapu što će se dogoditi...
Do tad sam otvoren za sve prijedloge...{#}

E da napomenem da BF3 igram najnormalnije bez problema...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 19:05 (Berkut).
13 godina
Nitro233 kaže...

prepostavljam da bi moja konfa mogla vrtjet na low barem?phenom II 955 BE,8gigs od ddr3 i 4870 1gb

Frend je unlockao iz x3 u Phoenom II x4 B40 3,00 GHz, još ima 4 gb rama i gpu HD 6xxx seriju i kaže da mu ide ~30 fps ali nije rekao na kojim postavkama, recimo low-med.

Majke mi
16 godina
Switch kaže...

Jbt već se sat vremena zezam s tim sranjetom. Neće mi dalje od loading screena, svaki put mi se sruši. :(

Jel skonto tko do čega može biti?

Meni isto tako. Još od jutra imam taj problem. Posudio sam piratu svoj acc da proba, ali onda mu više nije javljalo ovo za EA nego mu se igra sršila na loading screenu kao i meni. Znači ovi problemi su izgleda povezani sa računima.

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Switch kaže...

Jbt već se sat vremena zezam s tim sranjetom. Neće mi dalje od loading screena, svaki put mi se sruši. :(

Jel skonto tko do čega može biti?

Meni isto tako. Još od jutra imam taj problem. Posudio sam piratu svoj acc da proba, ali onda mu više nije javljalo ovo za EA nego mu se igra sršila na loading screenu kao i meni. Znači ovi problemi su izgleda povezani sa računima.

to se i meni događa.. bio sam na ea chatu i kazu da napravim system resotrea.. to napravio sad pa vam javim el radi.. jer sad mi buraz prebaciju igru na usb jer mi se neda skidat 6gb xd

13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma sa moje strane je trenutno veliko razočarenje.

nevjerovatno mi je da stavim na bilo koju rezoluciju sve low igra trza i praktički je neigrivo.

u duelima jedan na jedan nemam šta tražit.....

ako uđem u tenk trza da ga nemožeš vozit,

heli katastrofa kako trza....

ma mislim neznam,ja nevjerujem da ovako PRELOŠE radi!

sve mi se čini kako ću ovih dana po novi proc.

Hmmm, ali posto je BF4 napravljen na istom engineu kao BF3 trebalo bi ici puno fluidnije {#}

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nesto i od mene

Pjesice:

Cijela igra mi se cini nekako troma.

Kao da tip hoda a ne trci, skakanje lagano i sporo, okreti kao da su napravljeni s akceleracijom.

Cini mi se da oruzja imaju malo veci spread na koji se nikako ne mogu naviknuti.

Prvi pocnem pucati po liku, on se okrene tek nakon 2-3 sekunde!! I ubije me, a ostane mu 33 healtha {#}

Istina, igram s LMG-om, al sam i u trojci pa sam se snasao. I igram trojku preko 1000 sati, valjda bi trebao kuziti gadjati.. {#}

Snajperi odlicno, koristio sam ga nekoliko minuta i napravio nekoliko killeva do kraja runde.

Tenkovi:

Tenkove ne mogu skuziti {#}

Borim se protiv njihovog tenka i gadjam ga:

1. pogodak, 2. pogodak, 3. pogodak, nas tip ga s RPG-om, opet moj 4. pogodak i mislim da ga je gadjao i nas BTR.

I njihov tenk ode kad je vidio da nejde {#} Kao da nista nije bilo.

U drugoj sceni dodje meni (bio sam u tenku) tip s RPG-om s ledja, i s prve napravi critical hit, netko me pogodi sa strane i na kraju me raznese tip s M320 {#}

BTR skoro ne radi stetu tenku {#}

U trojci ako si imao dva dobra vozaca BTR je uvijek pobjedio.

Tu mi se BTR uspio prisuljati sa strane, poceo prvi pucati po meni.

Ja sam ga stigo ugledati, okrenuti se, poceti pucati i unistiti sa 3 pogotka.

Bez gledanja u health uopce ne znam u kojem mi je stanju tenk.

U trojci sam znao na pamet. Prvo se cuo disabled, pa promjena zvuka motora, pa se vidio dim i cuo se alarm.

Tu nista od toga...

Stavio sam da mjenjam oruzje u tenku sa misem i ne prihvaca!

Pogledao sam, i sve je tocno slozeno (isto imam i u BF3).

Nikako da skuzim vozila.. {#}

Meni se isto ne sviđa kaj se zvuk ne mjenja kod tenka pa ne znam kolki mu je healt, nisam navikao na gledanje heal-ta sastrane jer sam također po zvuku već kužio.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
Jack Sparrow kaže...

to se i meni događa.. bio sam na ea chatu i kazu da napravim system resotrea.. to napravio sad pa vam javim el radi.. jer sad mi buraz prebaciju igru na usb jer mi se neda skidat 6gb xd

vraga..i dalje se rusi -.-"

13 godina
Battlefield 4

Lol,pa uopce mi ne računa killove s vozilima, neznam kak je vama?{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 19:32 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ovako mojih dojmova:

Prvi problem je sa FPS dropovima, ali to je ocekivano , jer to ce biti 100% popravljeno do izlaska BF4.

Grafika, pa i nisam bas odusevljen, izgleda ko neki PS3 port i lockan na 720p, pa skalan na 1080p, nema nikakve razlike izmedu ultra/medium, bar kod mene!

Gameplay kao sto su vec neki rekli, kao da je usporen, vojnik jedva trci, kao da iza sebe vuce 50T prikolicu.

Po meni, SCAR-H i M26 MASS, lome nemilo, pogotovo MASS ;)

Support sam isto probao, onu prvu pusku, isto nije lose, moze se dobro igrati sa njom

Conquest nisam probao, to cu veceras,treba jos isprobati i snajpere i carabine, ali domination mi se svida jako.

Toliko od mene!

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 19:36 (Kiki287).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hit reg je predobar,napokon radi kad se stanes iza zida da ne umres! 

Tenk je savrsen,obozavam ga i nadam se da ga nebudu mjenjali.

2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Jedna od stvari koja mi nedostaje je zvuk prilikom uzimanja zastave.

(izgleda da je bio bug, sad ga ima){#}

Mjerena cijela runda sa frapsom (uključen vsync) Driveri 327.23:

Min, Max, Avg

13,  63, 44.851

Svih 6 jezgri na oko 90%

Nakon promjene postavki na ove sa 3. slike i gašenja vsyinca (cijelo vrijeme sam se kretao, nije bilo gledanja u zid ili nebo da bi dobio više frejmova{#})

Min, Max, Avg

24,  81, 47.989

postavke 1 postavke 1
postavke 2 postavke 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 20:10 (TexW).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice