Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

nista idem ja stavit nove drivere, clockat jos proca pa da vidimo

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Igrao 5 min, 13.10b driveri, 64p mapa, sve ultra, fps <30

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 4

Meni je osobno fps okej, 45-70 na Ultra bez AA 1080p, ali igra definitivno traži više od 4GB memorije. Stalno štekulji, memorija je na maksimumu. Imam uslikan graf, krivulje divljaju svaki put kad zašteka, tako mi je bilo prije i u BF3 kad nisam imao dovoljno rama..

Blago budalama.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 15:11 (buljo781).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozdrav imam GTX 470 amp edition 6GB rama i Q9550 3.6Ghz igra mi nezapinje moze ici i na ultra i na low problem je sljedeci sto svaki 10 koraka igra trazne i na low i na ultra sve zivo sma iskljucivo igra trzne na sekundu pa nastavi i takos vake 10 sekundi

lisnjic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

testiran na 13.8 beta oko 40fps sve na high,nakon promjene drivera 13.10 beta2 oko 60-80 i klizi igra skroz dobro{#}

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 15:09 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Meni je osobno fps okej, 45-70 na Ultra bez AA 1080p, ali igra definitivno traži više od 4GB memorije. Stalno štekulji, memorija je na maksimumu. Imam uslikan graf, krivulje divljaju svaki put kad zašteka, tako mi je bilo prije i u BF3 kad nisam imao dovoljno rama..

Hahaha kako je meni , mučim pc gonim na ultra sa vrhunskom grafom i procom a imam 2 gb 1333 mhz , e da je sad zaradit da to nadogradim pa sam u miru :)

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
12 godina
protjeran
lisnjic kaže...

pozdrav imam GTX 470 amp edition 6GB rama i Q9550 3.6Ghz igra mi nezapinje moze ici i na ultra i na low problem je sljedeci sto svaki 10 koraka igra trazne i na low i na ultra sve zivo sma iskljucivo igra trzne na sekundu pa nastavi i takos vake 10 sekundi

Tebi sa gtx 470 može ići na ultra bez zapinjanja, a meni sa gtx 460 oc zapinje i na low/off? Na kojoj ti to rezoluciji igras 100x100?

GTA Balkan http://gta-balkan.com
14 godina

Ma glupost, pa neću nadograđivat dijelove svaki put kad battlefield dođe, nisam još toliko lud.

Sve primamljivije su mi konzole opet. Bome kontam da ću prije prodat grafu i nadodat za PS4 nego nadogradit komp. Jebeš ultrasuperduper grafiku kad stalno nekoji ku*** ne valja.

A i fali mi igranje iz kauča, haha.

Instaliram sad 13.10beta2 drivere pa ću vidit šta bude.

Blago budalama.
13 godina
Battlefield 4

Igra je pre pre moćna! {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...
lisnjic kaže...

Tebi sa gtx 470 može ići na ultra bez zapinjanja, a meni sa gtx 460 oc zapinje i na low/off? Na kojoj ti to rezoluciji igras 100x100?

igram na rezoluciji 1600x900 moze ici na ultra sto ne 30 fps drzi sam imma taj problem i na low i na ultra a kod mene jaran ima slabiju konfiguraciju pa mu fino ide na low a meni nece ni na low

lisnjic
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ono kad ti je sef BF veteran i skine sa sluzbenog samo zbog BF-a. <3

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

dečki ovo je moja konfa, ali mi šteka i na low? ce bit bolje u final verziji?

- CPU : Intel Core i5 3570k 3.4 Ghz 
- GPU : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 
- RAM : G.Skill Rip Jaws 1333Mhz 8 GB DDR3 
- HDD : 1 TB 
- CASE : Cooler Master CM690 ll 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

svi koji imate nvidia instalirajte drivere 320.49 meni sad vrti 50fps i puno manje trza

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
ProTeinZ kaže...

dečki ovo je moja konfa, ali mi šteka i na low? ce bit bolje u final verziji?

- CPU : Intel Core i5 3570k 3.4 Ghz 
- GPU : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 
- RAM : G.Skill Rip Jaws 1333Mhz 8 GB DDR3 
- HDD : 1 TB 
- CASE : Cooler Master CM690 ll 

Cimnuo sam Vidovitog Milana, pogledao je tvoju konfu; rekao je da ce se javit kroz 40, max 45min. Javim.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 15:39 (Jovanka).
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

sad gasss u scout heli i rejp :))

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
Battlefield 4

Evo nekoliko ss-ova, čudno za početak, možda je bolje od bf3, igrivost je dosta bolja i lakše se ubije protivnika, al odeš liftom na vrh zgrade i lik ti kampa iza dizala i tak skuplja killeve. -.-'

Bolje da su stavili onu mapu na otocima neg ovo, al ok.
Nisam probao ronit, vozit il šta već jer je ogromna mapa, no kažem nekak lakše se krećeš s likom, jedino taj fps me zeza sve na ultra, izgleda da moram smanjit detalje il kupit novi komp. :D

EDIT: Stavio 13.10b v2 drivere i još malo podignuo proc na 4.0 GHz, fps oko 30+/-2 fpsa, slično ko i na 3.8 GHz i 13.10b driveri. Ništa, čekamo SP pa kad pojeftini BF4 uzmem premium edition isto ko bf3 premium edition za 142 kn.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 16:24 (DiRT).
Moj PC  
11 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ceco22 kaže...

sad gasss u scout heli i rejp :))

cek ima scout heli ? U alphi nije bilo.

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

skinuo zadnje drivere, i naravno opet klasika kao i sa BF3 i sa ostalim igrama na Originu

"Battlefield 4 Has stopped working" - nece uopce ni da pokrene...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Uglavnom - PB je uključen i hitbox je savršen. Taj su dio super riješili.

Inače, frejm dropovi su samo na nekim dijelovima mape, dakle imaju veze s greškama u mapi, a to je ipak beza...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 15:54 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kod trojke je u beti isto bio loš fps, to je normalno. U finalnoj verziji će to ić puno bolje bez brige.

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Ma scout heli je zvijer samo nesto ne kuzim,na kraju runde imao sam oko 20 killova sa z11w a u battlereportu nista ne pise za vozila.:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...
Ma scout heli je zvijer samo nesto ne kuzim,na kraju runde imao sam oko 20 killova sa z11w a u battlereportu nista ne pise za vozila.:)

Di si ti našao scout heli?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...

svi koji imate nvidia instalirajte drivere 320.49 meni sad vrti 50fps i puno manje trza

meni je jos bolje sa beta driverima 331.40

13 godina
Battlefield 4
Pa na konkvestu lol:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja imam užasne fps dropove i igra ne radi kako spada, neznam koji vrag. Sve na low.

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...

Ja imam užasne fps dropove i igra ne radi kako spada, neznam koji vrag. Sve na low.

Stavi 13.10 beta 2 drivere za Bf4, restartaj komp, defragmentiraj disk, stavi najnovije drivere za čipset s AMD stranice i uživaj na 30 fps na bilo kojoj rezoluciji s bilo kojim detaljima.

Jbga optimizirali su igru za AMD - svakome tko ima Radeon grafu igra radi na High-Ultra i promjena detalja ne mijenja ama baš ništa.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Stavi 13.10 beta 2 drivere za Bf4, restartaj komp, defragmentiraj disk, stavi najnovije drivere za čipset s AMD stranice i uživaj na 30 fps na bilo kojoj rezoluciji s bilo kojim detaljima.

Jbga optimizirali su igru za AMD - svakome tko ima Radeon grafu igra radi na High-Ultra i promjena detalja ne mijenja ama baš ništa.

E pa ja imam radeon grafu i igra radi malo je reć zak*rac! , a sve sam to napravio šta si ti rekao. Da bar imam stalnih 30 fps-a, nego stalno fps dropovi svake 3 sekunde, alpha mi je bolje od ovog radila mogu reć.

Battlelog: Xtream_gjurki
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja igram na 1920x1080...smanjio neke detalje malo, motion blur, sjene i te gluposti koje mi nisu bitne i imam 35-40 fps...igrivo skroz dobro

a igra kao igra mi se, zasad, čini puno igrivijom od trojke...ne znam. možda je to samo euforija :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...
Pa na konkvestu lol:)

to je onda novo, jer u alphi je bio samo attack i transport heli.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

realno igra je zivo smece toliko zahtjevan za isti graficki dizajn kao na bettlefeild 3 ja neprimejtim ma abs neku razliku da bude ovoliko zahtjeva a ovoliko malo daje

smece od igre

lisnjic
Moj PC  
7 9 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice