Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
BlackbirdCRO kaže...

Ja sam napravio box preorder ovdje: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/battlefield-4-free-premium-expansion-dlc-when-you-pre-order-now/10790705.html

Preko njih kupio vec nekoliko stvari, DVD stize brzo, direkt u sanducic, bez ikakvog dodatnog placanja postarine. Zadnje kupio Civ 5 BNW pred dva tjedna.

Moram pitati koliko "brzo" dođe box verzija nakon što igra bude vani?

14 godina
7-10 dana otprilike.
Tako je barem meni dolazilo
robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
soft kaže...
BlackbirdCRO kaže...

Ja sam napravio box preorder ovdje: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/battlefield-4-free-premium-expansion-dlc-when-you-pre-order-now/10790705.html

Preko njih kupio vec nekoliko stvari, DVD stize brzo, direkt u sanducic, bez ikakvog dodatnog placanja postarine. Zadnje kupio Civ 5 BNW pred dva tjedna.

i mene zanima? pogotovo to box izdanje , a ne da ga s neta skidam tjedan dana, nedaj boze nekih problema s originom, skidanjem ili nekaj trece...pa poludio bi{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

I skoro 100kn jeftinije od one druge stranice.

da, oni imaju najnormalnije cijene općenito...a opet uz box verziju uvijek ti možeš skinut sa neta ;)

I ako u međuvremenu padne cijena, plaćaš tu nižu, to je isto zgodno znati...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
12 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...
Firefox72 kaže...

Evo novi pack gameplay videa: 

Joj, mislim da ti dva fale.

Evo i nešto zanimljivije:

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 15:47 (Firefox72).
12 godina
neaktivan
soft kaže...
BlackbirdCRO kaže...

Ko što su drugi rekli, uglavnom treba 7-10 dana da stigne paket. Znalo se dogoditi i brže, da naručim u utorak i stigne sljedeći ponedjeljak.

Civ 5 je jedini preorder koji sam napravio kod njih i stiglo je 10 dana nakon službenog izlaska igre.

Sa free shipping dobiješ tracking number koji vrijedi samo za UK, tako da vidiš kad ga oni predaju pošti i kad krene na put. Onda se strpi još par dana i kod tebe je. :)

16 godina
neaktivan
logi7 kaže...

Baš sam napravio preorder za box verziju +dlc na shopto.net za 390kn.

http://www.shopto.net/video%20games/pc/PCBF4-battlefield-4-inc-china-rising-expansion-pack-dlc

a mogao si lijepo kupit 2 verzije, sebi i meni preko origina preko mexica

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
moderator
Battlefield 4

Nažalost ja sam mogao trojici kupiti bf preko meksika.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 15:56 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
pirat kaže...

Lol :D

Pa traži refundiranje novaca pa još uvijek stigneš preko meksika :D

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 16:03 (Granzon).
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

pro

inače za xbox dolazi ekspanzija i second assault,4 mape iz bf3,kasnije će valjda i na pc

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 16:19 (M4X).
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

ko ima maže se i po guzici.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo izgleda brutalno dobro. Bio sam kupio BF3 i bio mi je odličan, a ovo će bit vrh. Samo grafu neku da piknem {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ovo izgleda brutalno dobro. Bio sam kupio BF3 i bio mi je odličan, a ovo će bit vrh. Samo grafu neku da piknem {#}

Kupis kakvu HD7850 i miran si. To je veliki upgrade sa HD5670.

15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
logi7 kaže...

Baš sam napravio preorder za box verziju +dlc na shopto.net za 390kn.

http://www.shopto.net/video%20games/pc/PCBF4-battlefield-4-inc-china-rising-expansion-pack-dlc

a mogao si lijepo kupit 2 verzije, sebi i meni preko origina preko mexica

nekako mi je lijepše imat box verziju , ipak je to BF4. Si zadovoljan s Taipanom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 20:03 (logi7).
15 godina
animosity_frenzy kaže...
pirat kaže...

ko ima maže se i po guzici.

:)

sa pedestkom se i čelo briše :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 4

Tko je planirao update računala za bf4 a sjedi u crvenom taboru, ovo će bit korisno. Pisao je netko ovdje o tome, ali nek se nađe.

AMD ruši cijene ''devetki''

Izlazi hd9xxx serija i spuštaju se cijene. Kod nas treba još pričekati pojeftinjenje, ali mislim da je to super, jer taman pred bf4 izlazi nova serija a ova će malo pasti.

I sam gledam neku 79xx ubost ako se nađe para i ako fino pojeftine, ispod 2000kn :) 

I jedan funny pic :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 23:53 (fila2208).
Moj PC  
11 3 hvala 4
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja ču radije počekat 9k seriju pa onda maznem jednu 9870 ili 9850, ovisno o cjeni.

Evo i nova objava na blogu.

http://blogs.battlefield.com/2013/08/road-to-battlefield4-teamplay/

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 8:59 (Firefox72).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Evo ja sam sad u austriji, i naisao sam na bf4 za 10 eura. Medutim to je rezervacija za dok ne izide igrica. Ako netko uzme tu rezervaciju, placa 10 eura manje nego po izlasku.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Netko je uz pomoč photoshopa napravio par scenarija kako bi se levolution mogao napraviti na Noshahr canals. Ako ju DICE vrati u second assault DLC-u.

http://imgur.com/a/zh5Xq

Ima par dobrih ideja.

Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 4

¡Ay, caramba!  I ja konačno postadoh ponosni vlasnik standard editiona {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

I ja isto :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Gdje to ima za 35 eura?
robimarko@gmail.com
16 godina
Firefox72 kaže...

Ja ču radije počekat 9k seriju pa onda maznem jednu 9870 ili 9850, ovisno o cjeni.

Ako trebaš koju iz serije 9 ili čak 7 imam ih,..

serija 9 AGP or PCI Express (ali to je rijetkost)

Ati radeon 9550, 9000 VIVO, 9250,.... max VRAM 256 DDR2

serija 7 only AGP

radeon 7000, 7500

P.S. sve grafulje su sa max. video memorijom (VRAM) serija 7 do 64MB DDR1

Gle sve grafe su ok, ali malo štucaju sa BF3,.... ali za PRO igrače je sasvim ok, ono 800x600, 640x480, 320x240 (32 ili 16bit, možda ima PRO sa 256 color), a FPS-ova ima da ih možeš nabrojati na prste jedne ruke,.....{#}

Ovo sam napisao da se vidi mašta imenovanja grfičkih kartica, mašta is 1999 do 2003 vraća se u 2012 do cca. 2015

[M|C] LuX_CROATIA
12 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
Firefox72 kaže...

Ako trebaš koju iz serije 9 ili čak 7 imam ih,..

serija 9 AGP or PCI Express (ali to je rijetkost)

Ati radeon 9550, 9000 VIVO, 9250,.... max VRAM 256 DDR2

serija 7 only AGP

radeon 7000, 7500

P.S. sve grafulje su sa max. video memorijom (VRAM) serija 7 do 64MB DDR1

Gle sve grafe su ok, ali malo štucaju sa BF3,.... ali za PRO igrače je sasvim ok, ono 800x600, 640x480, 320x240 (32 ili 16bit, možda ima PRO sa 256 color), a FPS-ova ima da ih možeš nabrojati na prste jedne ruke,.....{#}

Ovo sam napisao da se vidi mašta imenovanja grfičkih kartica, mašta is 1999 do 2003 vraća se u 2012 do cca. 2015

Ne treba mi, imam ja svoje 9000, 9600, 9500 i 9250 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 13:34 (Firefox72).
16 godina
Battlefield 4

Ne znam kaj se zadnjih par strana kopčate za 10-15€ razlike.

Rađe uzmite u nekom dućanu kako spada da ne bi bilo mućki, a i igra će sigurno vrijedit koliko god da košta.

Npr. BF3, platio ga 1. put 50€, 2. put 15€, vrijedilo je jer me okupirala igra vec dvije godine

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

3 1 hvala 0
15 godina
Mitch kaže...

Ne znam kaj se zadnjih par strana kopčate za 10-15€ razlike.

Rađe uzmite u nekom dućanu kako spada da ne bi bilo mućki, a i igra će sigurno vrijedit koliko god da košta.

Npr. BF3, platio ga 1. put 50€, 2. put 15€, vrijedilo je jer me okupirala igra vec dvije godine

Ajde sad ću ti ja dati broj računa pa mi uplati 15 eura, kad ti je to ''nebitna'' razlika.

16 godina
Battlefield 4

Pa ako je to toliko bitno ok, ali zašto onda ne uzmete svi ruske verzije po toj logici?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

2 1 hvala 2
15 godina
Mitch kaže...

Pa ako je to toliko bitno ok, ali zašto onda ne uzmete svi ruske verzije po toj logici?

Pa uzimao sam ruski bf3 i indijski premium i to oboje platio manje nego neki samu igru preko origina. I sad ću preko Meksika ili otkud se bude moglo, i opet na tome rađe uštediti nego dati pare u vjetar. Ako se može, zašto da ne.

16 godina

Ja sam ovdje uzeo BF3 limited u prednarudžbi za 300kn i došlo mi dan prije izlaska.

Sada imaju BF4 ali je navedena cijena od 449kn. Kad sam im poslao upit čemu tolika razlika od drugih portala, rekli su da je cijena 349kn...

Al očito je kod njih u sustavu 349 a na webu je ova druga cifra, poslao sam im fotku kako NJIHOV web izlgleda pa će možda apdejtat pravu cijenu...tuljani :)

Sve u svemu, super su trgovina, dobiješ box dan unaprijed ili na dan, plaća se pouzećem, jasno free dostava.

Uzimao sam tam i Crysis 2 i isto bez frke sve...

EDIT: Ovo je taj dotični odgovor pa sami vidite dal će DLC ;)

"Poštovani,

Battlefield 4 za PC kod nas košta u prednarudžbi 349 kn. Što se tiče DLC-ova nemamo još ništa potvrđeno, ali činjenica je da smo uvijek nešto dobili i da je to išlo prvenstveno onima koji su prednaručili igru kod nas. Također, znate i sami da narudžbom iz strane države igru ne dobivate na dan izlaska što je za tako malu razliku na kraju neprihvatljivo svakom tko želi ipak imati igru odmah po izlasku :)  

Za bilo kakve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte!

LP,

Krešo"

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 14:16 (mrxa1).
14 godina
Mogli su bar opis stavit da vidimo ide li prvi dlc free ili ne
robimarko@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice