Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.617.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Bas gledam na njihovoj stranici i nebi bas rekao..

http://www.mediamarkt.de/mcs/productlist/Games,48353,447063.html?langId=-3

Ajde molim te provijeri 100% da ne saljem frenda bezveze u ducan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Provjereno je 100% ali on je u Kitzbuhelu a sad neznam točno je li to u svim dučanima u Austriji. 

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4

Pa propustili ste poruku od Juniora??

http://www.bug.hr/_cache/e18b372da27d51c485e5365a5ea91551.jpg

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2440&jumpto=3765177&sort=asc&view=flat

Na polici u Saturnu u Becu se nalazi BF4 po 5 Eura!!

Veli prodavac da su ih dobili puno vise nego mogu prodati, pa su snizili cijenu.

Ali, 5 Eura definitivno nema smilsla. Razgovarao sam s ljudima i vele da je to mozda samo Single player!?? To je postojalo za BF3?

Junior je ukucao kod u Origin i na Battlelogu mu pise ovo:

carapa_junior pre-ordered Battlefield 4

Pa nek si mi sad mislimo?!?

Uglavnom, ako netko zeli, moze provjeriti.

Napomena, velika vjerojatnost da ce igra biti na njemackom!

Ajmo da cujem, ideje strucnjaka!

BF4 po 5 Eura???

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 22:32 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma nesjecam se da se ijedna igra moze kupit samo SP komponenta hah

neznam, iskreno nitko nezna, nek proba mozda kontaktirat support da vidi na kojem je jeziku i jel se moze promjenit (trebalo bi)

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Zašto njemu ne piše na originu da ima igru?

Svima ostalima koji su kupili vidim igru a njemu ne.Kakve su to mučke?

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 4

Kako je uopće moguće kupiti igru u kutiji ako igra izlazi tek za 3 mjeseca?

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

To vam neki kit kao ono za BC2 specact kit ili već šta se zvalo. Sumnjam da bi EA dopustio prodaju svoje top igre koja još nije niti izašla za mizernih 5 ojra.

3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

JazzBa je iz Beca, i on je to isto vidio! Ali nije reagirao jer pretpostavlja da je to samo SP (pokraj je bila SP FIFA, bez multiplayera isto za 5 Eura)

I jako dobra pitanja! Zasto ga nema u Originu, kako je moguc preorder s kutijom... i sto je to uopce???

To je jedan od najvecih tehnickih ducana u Austriji, tako da nije nekakav fake...

Sto god bilo, Junior ima BF4 preorder :/

P.S. Odlicna ideja sa Supportom! Nek njih pita sto je to!! I odma promjeni jezik :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ljudi sad sam bio na live chatu i razgovarao sam s jednim likom i pitao sam ga zašto piše nekima koji su u Austriji naručili BF4 na battlelogu da ju imaju a na orignu je nema.Rekao je da dok se prednaruči igra da treba neko vrijeme i da će se onda pojaviti u originu tek.Znači da je sigurno ovo kupovanje u Austriji. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Hvala. Ali jos uvijek ne vjerujem da je BF4 nekog kostao 60 Eura, a nekog 5 :)

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zašto baš ja nemam nikoga u Austriji?! {#}

Sniping is my job.

3 0 hvala 0
16 godina
Schima kaže...

Zašto baš ja nemam nikoga u Austriji?! {#}

Ni ja :( Hoće netko kupiti koji viška, da ga proda?
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Evo ljudi jedan prijedlog za one koji žive (ako) u Austriji ili će možda ići u nju tijekom ovog mjeseca.Jedan moj frend iz Austrije mi je rekao da u dućanu Media Markt ima BF4 sa China Rising dlc-om za samo 20 eura.Prvo mu normalno nisam vjerovao.Rekao mi je da je kupio i dobio neki key kojega je upisao u originu i sad mu piše na Battlelog profilu da je preorderao BF4 kao da je preorderao sa origina.Niska cijena je zato jer oni imaju neki vrlo čudan sistem.Svi preorderi su 10 ili 20 eura zato jer se nezna hoće li igra biti dobra ili ne pa tako dok igra izađe i bude li dobra oni povise cijenu na recimo 40 ili 50 eura.Isti slučaj im je bio i sa CoH 2.Preorder je bio 10 eura a sad je igra 50.Evo ako slučajno idete u Austriju ili imate nekoga tamo recite mu i neka vam kupi jer to traje još nekih mjesec dana a vrlo je dobra ponuda.

thx na info. Jedno pitanje, kad si naručio COH2 je li igra bila na njemačkom? Definitivno se ne želim zajeb@vati sa zamjenjivanjem fileova.

Sad si zamišljam noćnu moru da mi vojnici pričaju na njemačkom! :-0

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja idem u Austriju po jednu prikolicu bf4 i tu preprodajem za 10 ojra. Ko ide z menom???

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Evo ljudi jedan prijedlog za one koji žive (ako) u Austriji ili će možda ići u nju tijekom ovog mjeseca.Jedan moj frend iz Austrije mi je rekao da u dućanu Media Markt ima BF4 sa China Rising dlc-om za samo 20 eura.Prvo mu normalno nisam vjerovao.Rekao mi je da je kupio i dobio neki key kojega je upisao u originu i sad mu piše na Battlelog profilu da je preorderao BF4 kao da je preorderao sa origina.Niska cijena je zato jer oni imaju neki vrlo čudan sistem.Svi preorderi su 10 ili 20 eura zato jer se nezna hoće li igra biti dobra ili ne pa tako dok igra izađe i bude li dobra oni povise cijenu na recimo 40 ili 50 eura.Isti slučaj im je bio i sa CoH 2.Preorder je bio 10 eura a sad je igra 50.Evo ako slučajno idete u Austriju ili imate nekoga tamo recite mu i neka vam kupi jer to traje još nekih mjesec dana a vrlo je dobra ponuda.

thx na info. Jedno pitanje, kad si naručio COH2 je li igra bila na njemačkom? Definitivno se ne želim zajeb@vati sa zamjenjivanjem fileova.

Sad si zamišljam noćnu moru da mi vojnici pričaju na njemačkom! :-0

Nisam ja kupio kod njih COH 2.To je bio samo primjer cijene koja je tamo bila..Inače sam još prije kod njih kupio i BF3 i Max Payne 3 i igre su mi bile normalno na engleskom pa mislim da će biti takav slučaj i sa BF4.

16 godina
Battlefield 4

Ma mene ne mući to što igra košta 5€ i što je on nema na originu. Mene zanima kako je moguće prodavati igru u kutiji koja je još nije ni u beti? Pa i da prodaju samo SP opet igra izlazi tek za 3-4 mjeseca, što prodaju samo kutiju bez DVDa ili su na dvd spržili alphu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 11:14 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 7 hvala 4
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma mene ne mući to što igra košta 5€ i što je on nema na originu. Mene zanima kako je moguće prodavati igru u kutiji koja je još nije ni u beti? Pa i da prodaju samo SP opet igra izlazi tek za 3-4 mjeseca, što prodaju samo kutiju bez DVDa ili su na dvd spržili alphu?

Pa kutijica u kojoj je preorder key za BF4 a DVD-a naravno nema jer igra nije ni izašla.

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zakon ali na koliziji između valova i broda treba još malo poradit.

Edit: To što ti ljudi daju TD za takve videoje koji pokažu nešto korisno je vrlo žalostno. A nemaju ni hrabrosti da se jave i objasnu zašto {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 11:43 (Firefox72).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

A taman sam ovog mjeseca mislio ić u Austriju sad i imam dobar razlog zasto hvala na informacijama vraćam se doma s min 2 komada bf-a :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo svi videi koje je EA poslao okolo:

Jackfrags -  

Wintergore -  

Chaosxsilencer -  

Pixel Enemy - 

DarkLiberatorZone - 

Wickedshrapnel - 

MELOZADA55 - 

FatPaulieHD - 

Luetin09 - 

FRANKIEonPCin1080p - 

JayEx23 - 

OddBox701 - 

MrAssault89 - 

JRGAMESXTV - 

GameRiotArmy - 

shosho10199 - 

Threatty - 

VitalSyntax - 

Battlefield Podcast - 

zigueira - 

Killophile - 

SgtRedPhoenix - 

GamingWithMack - 

xAlexBY11 - 

m4xFPS - 

Olli43 - 

RafahelBF - 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 12:02 (Firefox72).
Moj PC  
11 0 hvala 8
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Pa kutijica u kojoj je preorder key za BF4 a DVD-a naravno nema jer igra nije ni izašla.

Nikad čuo za nešto takvo, da netko prodaju u dučanu box verziju igre samo sa kutijom bez dvda i to igre koja još nije niti gotova.

Uglavnom i na njivovom web shopu piše Verfügbar seit/ab: 31.10.13 što u prijevodu znači dostupno od 31.10. 2013. Stvarno čudno i još k tome piše da igra košta 5€, a na webu je 55€

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Nikad čuo za nešto takvo, da netko prodaju u dučanu box verziju igre samo sa kutijom bez dvda i to igre koja još nije niti gotova.

Uglavnom i na njivovom web shopu piše Verfügbar seit/ab: 31.10.13 što u prijevodu znači dostupno od 31.10. 2013. Stvarno čudno i još k tome piše da igra košta 5€, a na webu je 55€

Pa ja sam kod njih uzeo BF3 Premium i isto je bilo u kutijici..Dobio sam samo unutra papir sa key-em a DVD-a nije bilo.

14 godina
Battlefield 4

Tko ide samnom do Beca? {#}

Podijelimo troskove puta,odemo pojest nesto,malo razgledat i vratimo se sa punim gepekom  BF4. {#}

Moj PC  
6 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Jel more Astra povuć prikolicu od Fergusona?? Pusti gepek…
13 godina
protjeran
Battlefield 4

kaj su ono rekli da ce biti i zenskih likova u bf4?{#}

nice!{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
Moj PC  
10 2 hvala 0
14 godina
Arabarran kaže...
Jel more Astra povuć prikolicu od Fergusona?? Pusti gepek…

Samo je jedan nacin da saznamo...

12 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...

A taman sam ovog mjeseca mislio ić u Austriju sad i imam dobar razlog zasto hvala na informacijama vraćam se doma s min 2 komada bf-a :)

Ajde i meni uzmi 1, dam ti ja 10 eura!{#}

Sniping is my job.
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pa propustili ste poruku od Juniora??

http://www.bug.hr/_cache/e18b372da27d51c485e5365a5ea91551.jpg

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2440&jumpto=3765177&sort=asc&view=flat

Na polici u Saturnu u Becu se nalazi BF4 po 5 Eura!!

Veli prodavac da su ih dobili puno vise nego mogu prodati, pa su snizili cijenu.

Ali, 5 Eura definitivno nema smilsla. Razgovarao sam s ljudima i vele da je to mozda samo Single player!?? To je postojalo za BF3?

Uglavnom, ako netko zeli, moze provjeriti.

Napomena, velika vjerojatnost da ce igra biti na njemackom!

Ajmo da cujem, ideje strucnjaka!

BF4 po 5 Eura???

Kada sam reedemao kod prije nego sam ga potvrdio mi je pisalo da ovaj produkt nije definiran i da ga ne reedemam ali baš na onom dijelu di piše sta je to (trebalo je valjda tamo stajati bf4).... naravno da sam ih poslušao LOL :D

Jack Sparrow kaže...

Kako je uopće moguće kupiti igru u kutiji ako igra izlazi tek za 3 mjeseca?

Jack Sparrow kaže...

Igra nije u kutiji, to je samo kod koji se nalazi sa unutarnje strane, tako valjda i web shopovi dobivaju kada naruče igre bez dvd-a.

Mene samo iritira što prodaju produkte koji nisu definirani.... a gledajući kutiju od juniora, tamo ne piše ništa da je ovo samo singleplayer već igra i bonus sadržaji koji se još dobivaju kada igra izlazi pa onda vi budite pametni šta je to šta junior stvarno ima aktivirano{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 17:28 (Granzon).
16 godina
moderator
Granzon kaže...
Kada sam reedemao kod prije nego sam ga potvrdio mi je pisalo da ovaj produkt nije definiran i da ga ne reedemam ali baš na onom dijelu di piše sta je to (trebalo je valjda tamo stajati bf4)...

Najprije bi rekao da ste kupili one battlepackove,al čudno što na battlelogu piše da ste preorderali bf4...al opet nemaš na originu.

Prije je netko napisao da treba vremena da se prednaruči i da će se onda pojaviti na originu??Tko će se gdje prednaručiti,pa ako se odmah pojavilo na battlelogu ne vidim razlog da se ne pojavi na originu.

Sve što sam ikad redemao na originu pojavilo se iste sekunde,tako da mi je čudno to sve.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 17:40 (pirat).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice