Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Battlefield 4

To je prvi dlc, kojeg ces opet kupit s premiumom {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 4
MARKOcVp kaže...

To je prvi dlc, kojeg ces opet kupit s premiumom {#}

Sve se bojim kolko će premium doć.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Marcuskac kaže...
aufhenger kaže...

Ponuda na GAMESPLANET-u.

Jel sigurno to?

I sta misle pod premium expansion pack...

Vjerovatno China Rising pack.

a da, to sam si i mislio.

stvarno nemozes vjerovat kako varaju ljude na ovaj nacin...

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
15 godina
Battlefield 4

Sad sam tek vidio u jednom od gameplay-a da helić ima ograničen broje metaka odnosno onih projektila?

EDIT: Aha, vidim pune se automatski, ali sporo isto ko i u tenku xD

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 14:15 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Battlefield 4
Tenk/heli/brod- ceka se malo duze na reload kad rijesis sve projektile koje imas u 'pripremi'.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Dao mi je frend Alphu da probam kako radi na mom kompu, cijeli dan skidam, pokrenem, BF4.exe has stopped working. Windows 8... {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4
Radi samo sa win7 64bit. Alpha je navodno do veceras do 00. Nadam se da ce ekipa stavit filmice veceras.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
power_user kaže...

Dao mi je frend Alphu da probam kako radi na mom kompu, cijeli dan skidam, pokrenem, BF4.exe has stopped working. Windows 8... {#}

Neki lik je na battlelogu napisao da je izbrisao pb folder iz bf4 i da mu je radilo na win 8.

Mučki,al probaj ako želiš.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 20:07 (pirat).
16 godina
pirat kaže...
power_user kaže...

Neki lik je na battlelogu napisao da je izbrisao pb folder iz bf4 i da mu je radilo na win 8.

Mučki,al probaj ako želiš.

Tip trolla, sad mi ne radi ni BF3, kaže nema PBa {#}

A nema veze, odigrao sam malo kod frenda pa znam kako izgleda, jedino vam neću moći reći kako radi na GTX460 i neću pre-orederati prije bete:D

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Battlefield 4

počnite fimiće stavljat :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4
Cekam da stavi neki youtuber.. Ja sam uploadao vec preko 45 min gameplaya i zayebancije i isprobavanja,samo ih trebam na public stavit. Tako da budite spremni :) :P Heat nam priprema isto nesto smontirano :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4
Ovo sta sam ja igrao. Stvarno ima puno potencijala,nadam se da ce beta vise pruzit jer u alphi neznas dali ti komp lagira,dal je do igre ili likova sa 350 pingom i amerike. lol Finalan proizvod VJERUJEM da ce bit brutalan,ali onda se nadam da je ovo starija verzija 'engina'..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kakav je novi shotgun? Mislim, onaj Hawk ili kako se vec zove (novi MCS)... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja planiram svoje filmiće sutra stavit. Imao sam ih dosta snimljenih s odličnim scenama, ali mi MSI Afterburner nije ispravno snimio (samo crni ekran) tako da sam jucer u zadnjim satima alphe na brzinu nesto snimio preko FRAPS-a ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Basta kaže...

Kakav je novi shotgun? Mislim, onaj Hawk ili kako se vec zove (novi MCS)... 

Tako tako. Na bas close je super,ali na nekih 15-20m samo hitmarke dobivam. Iako,u pitanju je buckshot municija ona.

I ima clip koji relaodas,nije ko 870 da gura i stavlja metke.

Budes vidio u filmicu jednom mom.

17 godina
neaktivan
Cool, davaj, davaj :)
Predmnijevam da nsi stigao otkljucati slug...
14 godina
Battlefield 4

Neznam,nisam siguran,nisam toliko igrao sa sacmom da vidim napredak,ali sam bio otkljucao za sacmu neku attach. Vidi na slikama mojim zadnjim.

BTW- Neznam dali se smije sada davati u public footage ? U onom 'letku' od EA ne pise nista da se nakon alphe smije/nesmije stavljat. 

Znam da je jedan lik stavio na YT za vrijeme alphe i bio je kickan iz alpha testinga. S obzirom da je sada gotova,nema te iz cega kickat.. (?) 

Nisam siguran jos,cekam uvazenog clana 53 Wook da se slozi samnom i da mi da green light za ih stavim. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ok,so here it is..

Neki ce ostat odusevljeni,neki razocarani. 

Prije svega zelim zahvalit Wooku iz 53-ica na ustupljenom accountu,i Ceci. To rijesavamo Velebitskim i cevapima. :)

Da nije bilo Wooka,nebi imao prilike igrat,snimit,pokazat vam..

NOTE- Molim vas da ne share-ate na battlelog i battlefield stranice i strane forume. 

Evo filmica...Uzivajte {#}

Obavezno 1080p jer je u toliko snimano,ali je kompresirano dosta tako da nije neka 100% divota. 

Tek toliko da se vidi tenk kineski..

Gameplay Heata i mene u Viperu.

Nista posebno.. :) 

Gameplay kratki sa sacmom..

Da vidite koliko je sve zglicano..15min gameplay

Da vidite koliko je SVE ZAISTA zglicano..

Pola sata gameplaya... Vecinom tenk..

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 9:55 (drahic).
Moj PC  
16 0 hvala 16
14 godina
Battlefield 4

Shit.. pricekajte malo krivo sam linkao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pošto vidim da će i Bruno stavljat videe sutra, onda imam i ja 4 videa spremna: BF4 Menu Walktrough, 20min Gameplay gdje prolazim večinu grada i pokazujem najvažnije stvari, Double Vision u Viperu sa Astrom (35-4,25-2) i jedan kratki BF4 Funny Moments bi mogao napravit ak bude ekipa zainteresirana {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
7 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 4

Hvala za sve filmiće i info.

Nešto što me zasmetalo je da zastave nisu poredane ABCDE, nego onako kako ih zauzimaš (imaš u vlasništvu) - ovako moraš duplo pogledati je'l imaš ACE zastave ili ABC. BF3 mehanika mi je "brža za mozak", gdje su poslagane ABCDE.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Da,malo je glupi raspored..

Neznam,pogledajte filmice,mozda ulovite nesto sta ja nisam skuzio u tim trenucima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bruno Matejcic kaže...

Ja planiram svoje filmiće sutra stavit. Imao sam ih dosta snimljenih s odličnim scenama, ali mi MSI Afterburner nije ispravno snimio (samo crni ekran) tako da sam jucer u zadnjim satima alphe na brzinu nesto snimio preko FRAPS-a ;)

Ako jos nisi, nemoj ih brisati! Vec sam imao slucaj da je Afterburner snimio sve kako spada , ali zbog greske u codecu player je prikazivao crnu snimku!

U opcijama od Afterburnera se moze ukljuciti da Windowsi koriste njegov codec. Rjesilo mi problem u Adobe Premieru i koliko vidim na netu, ljudima rjesilo probleme u Vegasu.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Ako jos nisi, nemoj ih brisati! Vec sam imao slucaj da je Afterburner snimio sve kako spada , ali zbog greske u codecu player je prikazivao crnu snimku!

U opcijama od Afterburnera se moze ukljuciti da Windowsi koriste njegov codec. Rjesilo mi problem u Adobe Premieru i koliko vidim na netu, ljudima rjesilo probleme u Vegasu.

Kasno. Imao sam bas lijepe videe, sa killstreakovima u viperu preko 20, te dosta ownanja u tenku, ali jbg sada. Probat cu vratiti obrisano, imao sam oko 60GB videa :(

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Dali bi uklonili video da stavim 10min gameplay na public? Ne mog, nego jedan iz klana ima snimljeno pa me nudi da stavim, mogu smutit imena u vegasu.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 11:11 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Moji su na public ali bez ikakvih tagova za bf4 ili opis videa. 

Ne zelim riskirat da se pobere ban ili slicno,a i da obrisu video,sta bi sigurno napravili. 

Zato i jesu imena ovakva kakva jesu stavljena. 

Neda mi se bas da mi flagaju account na YT mozda a i resetiraju statse (Wooku) ili baniraju ga. Jer mogu sta hoce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 11:12 (drahic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

drahic skoro su mi bubnjici stradali tolko ti je glasan intro.

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Jack Sparrow kaže...

drahic skoro su mi bubnjici stradali tolko ti je glasan intro.

Pa naravno, "XTREAM-no" glasan!

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
Battlefield 4

{#}  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

I? 

Kakva su vasa misljenja iz videnog? Znam da je tesko prosudit kroz gledanje,ali sta mislite? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice